CULTUREEL- EN SOLIDARITEITSCENTRUM MEVLANA

Association sans but lucratif


Dénomination : CULTUREEL- EN SOLIDARITEITSCENTRUM MEVLANA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 597.994.013

Publication

26/02/2015
ÿþfl

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

NeergeleÇd ter qriffiP van de 1 RECHTBANK 1FAh' KOOPHANDEL

3 6 FEI 2015

ANTWERPEN atoeling TURNHOUT ¬ 3e Gri~~i6r~

IIIuw~~u~ium~w~~~u

150 1992<

i

Ondernemingsar : t QQ - aa1

Benaming

(voluit) : Cultureel- en solidariteitscentrum MEVLANA

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : 2380 Ravels, Onze-Lieve-Vrouwstraat 109

Onderwerp akte : Oprichting

Ondergetekenden,

-De heer SENLIKOGLU Ergin, geboren te Maaseik op 6 september 1983, rijksregisternummer: 83.09.06093.78, wonende te 2340 Beerse, Steen bakkersdam 9.

-De heer KARACA 1=erhat, Nederlandsé Nationaliteit, geboren te Boxtel (Nederland) op 17 november 1981, rijksregistemummer: 81.11.17-431.61, wonende te 2380 Ravels, Jozef Van Gorpstraat 9.

-De heer UGUZ Ahmet, Nederlandse " Nationaliteit, geboren te Kayseri (Turkije) op 17 januari 1978, rijksregisternummer: 78.01.17-569.81, wonende te 2380 Ravels, Onze-Lieve-Vrouwstraat 109.

-De heer ARI Mustafa, Nederlandse Nationaliteit, geboren te Rotterdam (Nederland) op 10 juli 1979, rijksregisternummer: 79.07,10-531.04, wonende te 2300 Turnhout, Bentelstraat 51,

Beslissen hierbij tot de oprichting van een vereniging zonder winstoogmerk, waarvan zij de statuten als volgt vaststellen :

TITEL I: NAAM, ZETEL, DOEL en DUUR van de vereniging

Art.1

De vereniging draagt als naam Cultureel- en solidariteitscentrum MEVLANA

Al de akten, facturen, aankondigingen, uitgaven en andere stukken uitgaande van de vereniging moeten

haar naam vermelden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder

winstoogmerk".

Art.2

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te 2380 Ravels, Onze-Lieve-Vrouwstraat 109.

Zij ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Hij mag overgebracht worden naar een andere plaats in hetzelfde arrondissement bij besluit van de raad van bestuur.

Art.3

De vereniging heeft tot doel:

a- Aan onze landgenoten wonende te Turnhout en omgeving op een neutrale en vrije wijze en onafhankelijk van politiek, de nodige voorzieningen treffen om hun godsdienstige plichten te kunnen nakomen zoals een moskee, lokaal, klaslokaal, zalen voor sport, verloving- en huwelijksfeesten. De bestaande infrastructuur onderhouden en ontwikkelen;

b- Aan onze landgenoten wonende te Turnhout en omgeving de volgende dienstverleningen verstrekken:

- Kansen op sociale, culturele, sportieve en morele ontwikkeling verschaffen.

- Met behulp van professionele godsdienstleerkrachten lessen organiseren op bepaalde weekdagen.

Taallessen organiseren zoals Frans/Nederlands/Engels/Turks/Arabisch.

Lessen computervaardigheden organiseren.

Huistaakbegeleiding organiseren.

c- Het bevorderen van verdraagzaamheid (naastenliefde en respect) tussen autochtonen en allochtonen om te komen tot een betere integratie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

}

MoD2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

d- Het opwekken van intresse voor de Belgische godsdienstige en seculiere feestdagen en indien nodig zorgen voor een deelname aan die feesten door onze leden.

e- Het tot stand brengen van een dialoog met de overige godsdienstige vertegenwoordigers (Joodse, Christelijke, ...). Zorgen voor een open, solidair en harmonieus samenleven met andere godsdiensten door het organiseren van bezoeken en bijeenkomsten.

f Sociale, culturele en sportieve activiteiten organiseren. Het oprichten van verschillende sportieve teams voor voetbal, volleybal, basketbal, worstelen, taekwondo, boksen. Het deelnemen aan tornooien. Het verlenen van hulp aan officiële instanties en overige verenigingen die dergelijke activiteiten organiseren.

g- De goedkeuring krijgen van de Internationale Vereniging Diyanet van België. De vereniging is rechtstreeks aan de Internationale Vereniging Diyanet van België verbonden en eraan ondergeschikt. De goedkeuring ervan is noodzakelijk voor de godsdienstige dienstverlening binnen de vereniging en in verband met de tewerkstelling van de godsdienstige verantwoordelijken.

De vereniging kan meer algemeen alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, ondermeer alle zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. In het kader van het realiseren van haar doel, kan de vereniging zelfs daden van koophandel stellen.

Art.4

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde worden ontbonden.

Art.5

reikwijdte van de verenigingsactiviteit , -

Om de nationale en spirituele waarden van de Turkse gemeenschap en haar identiteit te behouden, helpen bij de opvoeding en ontwikkeling van éte,, indexen die, onze toekomst zijn, in deze context en in de mogelijkheid van haar middelen de volgende activiteiteüiy'oerenr

a- Het ontwikkelen van een bibli9theeki idt'eén accent-op godsdienst, cultuur en identiteit.

b- Het tot stand brengen ven: eé'rt idialoog.,tussen ,de, plaatselijke Kerk, de officiële inrichtingen en overige

Turkse en vreemde verenigingen. ' r`

c- Het motiveren van Turkse jongeren, tot hogere studies, Het organiseren van activiteiten om de intresse bij Turkse jongeren voor hogere studies op 'ie wekken.

d- Het oprichten van adviesbureius, hulpverleningcentra óm jongeren te behoeden voor slechte gewoonten,

verslavingsmiddelen, gokspelen, ... "

e- Het oprichten van bijkantoren of commissies die dienstbaar kunnen zijn voor de Turkse gemeenschap.

f- Het oprichten van cursussen (bijvoorbeeld vreemde taai; snit- en naailessen) binnen de vereniging die dienstbaar kunnen zijn voor de Turkse gemeenschap.

g- Het oprichten van cursussen (binnen de vereniging) verkeer, gezondheid, verzorging en opvoeding met het oog op de verlichting van de locale gemeenschap en kinderen.

Art.6

Publieke dienstbaarheid

a- De vereniging streeft enkel en alleen doelen na die betrekking hebben op sociale, culturele, godsdienstige en liefdadige belangen. Deze doelen moeten in overeenstemming zijn met de wetgeving over de regeling van de belastingen, die een vrijstelling van de belastingbijdrage verlenen voor bepaalde activiteiten. De leden van de vereniging werken onbezoldigd, dus op vrijwillige basis. De leden kunnen hun persoonlijke, economische belangen niet op de voorgrond schuiven of nastreven. Het vermogen van de vereniging mag enkel benut worden in overeenstemming met de statuten. De leden genieten van geen enkel winstaandeel, als lid kunnen ze zich niet met goederen verrijken, Er mogen geen persoon of verenigingen betaald worden voor activiteiten of doelen die in strijd zijn met de geest, doelen van de vereniging,

b- Wanneer de vereniging ophoudt te bestaan, moeten de bezittingen overgedragen warden aan de Internationale Vereniging Diyanet van België of aan de Turkse Religieuze Stichting ("Türkiye Diyanet Vakfr"). Wanneer de vereniging handelt buiten zijn opgegeven doelen, zal de Internationale Vereniging Diyanet van België de situatie behandelen en naar eigen goed dunken gunstige maatregelen treffen in overeenstemming met de buitengewone vergadering van de Algemene Raad. In geval van ontbinding van de vereniging zorgt de Internationale Vereniging Diyanet van België ervoor, die de activa van de vereniging overneemt, dat het gebruik ervan gemaakt wordt in overeenstemming met de doelstellingen vermeld in artikel 2 van de statuten van de vereniging.

TITEL II: LEDEN

Art.7

1. Het aantal leden is onbeperkt maar moet ten minste drie bedragen. De ondertekenende oprichters zijn de eerste werkende leden. De vereniging telt werkende en niet-werkende leden. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de werkende leden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op hen toepasselijk.

2. Als werkend lid kan tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de algemene vergadering als dusdanig wordt aanvaard en dit op voorstel van de raad van beheer. Het verzoek om

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

toelating van een kandidaat werkend lid moet schriftelijk worden ingediend bij een lid van de algemene vergadering.

3. De raad van beheer kan, onder door het huishoudelijk reglement te bepalen voorwaarden, ook andere personen als ereleden, beschermleden, steunende of adviserende leden tot de vereniging toelaten.

4. De leden zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor de door de vereniging aangegane

verbintenissen.

De jaarlijkse bijdrage voor de werkende leden bedraagt maximaal vierduizend euro (¬ 4.000,00).

5. Elk werkend lid kan te allen tijde uit de vereniging treden.

Het ontslag moet bij aangetekend schrijven aan de raad van beheer ter kennis worden gebracht.

6. Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen derhalve ook nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengsten vorderen.

7. Geen van de al dan niet werkende leden mag de vereniging, noch ledenlijsten gebruiken voor persoonlijke of commerciële doeleinden.

Art.8

Deelnemingsvoorwaarden van het lidmaatschap.

a- 18 jaar zijn.

b- Zijn best doen om het doel van de vereniging na te streven.

e- Wonen in de buurt waar de activiteit van de vereniging doorgaat.

d- Jaarlijks lidmaatschap betalen.

e- Geen lid worden van een andere vereniging die illegaal is.

f- Geen handelingen stellen die tegenstrijdig zijn.met het reglement.

g- De leden hebben het recht te kiezen en om verkozen te worden maar ze moeten lid worden 3 maanden vóór de verkiezing en hun bedragen betaald hebbers."

Kandidaat-leden dienen hun kandidatuur., te t" ichtep'" tot," ,de, Raad van Bestuur. De kandidatuur wordt goedgekeurd bij meerderheid van stemriten: tHé(r lïdritaatschap ëindigt bij het overlijden of bij opzegging die schriftelijk aan de Raad van Bestuur moet`iméeg dëeid worden "

Art.9

Redenen tot nietigverklaring van het lidmaatschap

a- Zich onfatsoenlijk gedragen.

b- Geen lidgeld betalen.

c-Tweedracht zaaien binnen de Turkse gemeenschap, deelnemen aan activiteiten die de publieke orde in

België verstoren.

d- Tegen de belangen van de Internationale Vereniging Diyanet van België of de vereniging handelen.

e- Een lid dat door om het even welke reden uitgesloten is van het lidmaatschap kan binnen de 15 dagen protesteren bij de betreffende raad, nadat zijn uitsluiting bekendgemaakt is. Het bezwaar stelt het besluit voor enige tijd uit.Wanneer de Raad van Bestuur het bezwaar niet accepteert, wordt op verzoekt het onderwerp op de eerstkomende vergadering van de Algemene Raad behandeld. De Algemene Raad komt tot een definitief besluit door een minimum aan meerderheid van de deelnemende leden. Een lid dat op deze manier verstoten is, kan op zijn vroegst 1 jaar later een aanvraag tot lidmaatschap indienen. Een lid dat de vereniging verlaat, kan geen vergoeding eisen in verband met de terugbetaling van het lidgeld of gedane schenkingen.

TITEL III: ALGEMENE VERGADERING

Art.10

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle leden en wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad van Bestuur. Bij diens afwezigheid zal de vergadering voorgezeten worden door een bestuurder die de voorzitter heeft aangewezen. Bij afwezigheid van de voorzitter of diens aangeduide vervanger leidt de oudste van de aanwezige leden de vergadering.

Art.11

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur bij gewone brief of postkaart, per e-mail of per fax ondertekend door de secretaris in naam van de raad van bestuur, die minstens vijftien dagen voor de vergadering aan ieder lid wordt gestuurd. De agenda wordt vermeld in het oproepingsbericht,

Art.12

Elk lid heeft in geval van zijn/haar aanwezigheid één stem. Stemmen bij volmacht door een ander lid is toegelaten. Van elke vergadering wordt een verslag opgesteld dat per brief of per e-mail naar de leden verstuurd wordt en dat op de zetel van de vereniging ter inzage ligt van elke belanghebbende, samen met de aanwezigheidslijsten.

Art.13

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor het;

" Opmaken en wijzigen van de statuten;

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Jaarlijks goedkeuren van het werkingsverslag en de rekening en van de beleidsnota en de begroting;

" Benoemen en afzetten van de leden van de Raad van Bestuur;

" Uitsluiten van een lid;

.Ontbinden van de vereniging.

'De benoeming van één (der) commissaris(sen) en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging

wordt toegekend;

'De omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk; en

" Alle gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen.

Art.14

De Algemene Vergadering, genaamd jaarvergadering, moet eenmaal per jaar worden bijeengeroepen in de

loop van de maand juni.

Op ieder ogenblik kan een buitengewone algemene vergadering van de vereniging worden bijééngeroepen

door een beslissing van de raad van bestuur of op vraag van minstens één vijfde van de leden. ledere

vergadering wordt gehouden dag, uur en plaats vermeld in de oproeping.

Alle leden moeten erop worden uitgenodigd.

TITEL M RAAD van BESTUUR

Art.15

De bestuurders worden benoemd en ontslagen door de Algemene Vergadering. Wanneer een mandaat vroegtijdig openvalt, zal de eerstvolgende Algemene Vergadering een plaatsvervanger benoemen voor de resterende duur van het oorspronkelijk mandaat; zulke benoeming is slechts nodig indien het aantal beneden de 3 zou komen. De Raad van Bestuur verkiest onder zich een voorzitter, secretaris en penningmeester.

De kandidaturen moeten worden ingediend uiterlijk twee maanden vóór de jaarlijkse algemene vergadering, op welk agenda de benoemingen zullen voorkomen voor alle mandaten die vacant zijn of komen vóór de volgende algemene vergadering. De verkiezing:'gèburt schriftelijk en geheim in twee rondes : in de tweede stemronde wordt gestemd over die kandidaturen dijn .d'&eerste stemronde de meeste stemmen behaalden, waarbij het aantal kandidaten voor de tweede stemronde het áàntal, te begeven mandaten omvat plus één, tenzij er meer dan drie mandaten te begeven zijn,.jn Welk gí val men bij het aantal te begeven mandaten er twee bijtelt,

De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging-in. 4cie. meest`:ruimë zing enkel beperkt door wat de wet of de statuten aan de Algemene Vergadering vodrbèhoudC D& aa lrvé'rte genweordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. Ten behoeve van de uitvoeringwánrhaar beslissingen kan de Raad van Bestuur een volmacht verlenen aan één bestuurder of zelfs aan eên derde,

Zij kan ook volmachten verlenen voor bepaalde (soorten) opdrachten, en de voorwaarden en beperkingen van zulke volmachten bepalen. Tevens vertegenwoordigen de bestuurders de vereniging en dit met minstens twee bestuurders, gezamenlijk optredend. Deze moeten ten aanzien van derden geen blijk geven van enig besluit van de raad of van enige machtiging.

Dezelfde wijze van vertegenwoordiging geldt voor het optreden in en buiten rechte.

Art.17

De Raad van Bestuur vergadert telkens het belang van de vereniging zulks vereist en telkens wanneer de voorzitter de bestuurders hiertoe uitnodigt. Van elke samenkomst wordt een verslag opgesteld dat op de zetel van de vereniging ter inzage ligt van elke belanghebbende., Elke beslissing wordt bij gewone meerderheid genomen. Bij staking der stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend, Een bestuurder kan zich niet door een volmachtdrager laten vertegenwoordigen.

TITEL V: INSPECTIERAAD

Art.18

a- De Inspectieraad bestaat uit 3 vaste (een voorzitter en 2 leden) en 2 reserve leden.

b- De hogere inspectieraad van de vereniging is de Internationale Vereniging Diyanet van België.

c- Indien de leden van de Inspectieraad door om het even welke reden de raad verlaten, worden hun plaatsen ingenomen door de reserve leden.

Art.19

Taken van de Inspectieraad

a- De Inspectieraad controleert elke 4 maanden als alle activiteiten van de vereniging uitgevoerd worden in overeenstemming of niet met de statuten en of financiële transacties uitgevoerd worden (of niet) op een regelmatige basis, Wanneer de Raad van Bestuur het nodig acht, woont de Inspectieraad de vergaderingen bij en geeft advies aan de vereniging om te helpen in haar werk,

b- De Inspectieraad waarschuwt de Raad van Bestuur van de vereniging indien hij, na controle, onregelmatigheden vaststelt. Mochten er ondanks deze waarschuwing geen verbeteringen zijn, rapporteert de inspectieraad de feiten in een brief aan de hogere instelling, de Internationale Vereniging Diyanet van België. In dit geval, analyseert de Internationale Vereniging Diyanet van België de feiten en neemt, volgens de reglementen, tegen de vereniging de nodige wettelijke maatregelen.

" ~ ~ ~

Moo 2.2

TITEL VI: INZAGERECHT LEDEN

Art.20

Alle leden kunnen op de zetel het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden evenals aile boekhoudkundige stukken van de vereniging.

TITEL VII: BEGROTING en REKENING

Art.21

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. De Raad van Bestuur bereidt de

begroting en de rekeningen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse algemene vergadering. Het

eerste werkjaar loopt van heden tot 31 december 2015.

Art.22

De verenigingsinkomsten

a- Hulp van de officiële instanties.

b- Persoonlijke giften en giften van instellingen.

c- Lidgeld.

d- Overige legale inkomsten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge Art.23

Procedure voor giften.

Het accepteren van de giften wordt bewezen via het uitreiken van een ontvangstbewijs, Dit bewijs wordt geleverd aan de schenker van gift. De ontvangbewijzen moeten een serienummer hebben. Indien de kwitanties niet worden bekomen van de Internationale Vereniging.-Diyanet van België, kan de Raad van Bestuur beslissen tot het drukken van een voldoende aantal exemplaren op voorwáarce dat de Internationale Vereniging Diyanet van België ervan op de hoogte wordt gebracxít 'evenals van, het aantal kwitanties met serienummers die nog voorhanden zijn.

;"

TITEL VIII: WIJZIGEN van statuten

Art.24

Alleen de algemene vergadering kan de statuten Wijzjgèn.. Tot w4ziging van deze statuten kan slechts besloten worden indien die wijziging op de oproeping is vernield en.indien twee derden van de leden aanwezig zijn. Wordt dit getal niet bereikt, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen; deze tweede vergadering kan een geldig besluit nemen ongeacht het aantal aanwezige leden. Voor elke statutenwijziging is bovendien de goedkeuring van een meerderheid. van 213-van de aanwezige leden vereist tenzij voor de wijziging van de doelstellingen van de vereniging waarvoor de unanimiteit vereist is van de aanwezige leden.

Indien nodig wijzigt de Algmene vergadering de statuten met goedkeuring van de Internationale Vereniging Diyanet van België.

TITEL 1X; ONTBINDING en VEREFFENING van de vereniging

Art.26

Om over te gaan tot de ontbinding van de vereniging gelden dezelfde regels als voor de statutenwijziging

zonder doelswijziging, zoals omschreven in artikel 27.

Art.26

In geval van vrijwillige ontbinding van de vereniging benoemt de Algemene Vergadering 1 of meerdere

vereffenaars, Zij bepaalt tevens hun bevoegdheden en de vereffeningsvoorwaarden.

Art.27

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan het doel dat

bepaald wordt door de Algemene Vergadering of de Vereffenaars.

ln geval van ontbinding van de vereniging, worden al haar roerende en onroerende goederen overgedragen aan de hogere instelling, de Internationale Vereniging Diyanet van België, of aan de Turkse Religieuze Stichting ("Türkiye Diyanet Vakfl"),

TITEL X: HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Art.28

In aanvulling op deze statuten kan de vereniging een huishoudelijk reglement opstellen.

Na de oprichting zijn de oprichters meteen in voltallige algemene vergadering bijeengekomen en hebben: -aangesteld als bestuurders voor een periode van de duur van de vereniging:

! ~

Voopà

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Maa 2.2

Luik B - Vervolg

-De heer SENLIKOGLU Ergin, geboren te Maaseik op 6 september 1983, rijksregisternummer: 83.09.06093.78, wonende te 2340 Beerse, Steenbakkersdam 9.

-De heer KARACA Ferhat, Nederlandse Nationaliteit, geboren te Boxtel (Nederland) op 17 november 1981, rijksregisternummer. 81.11,17-431.61, wonende te 2380 Ravels, Jozef Van Gorpstraat 9.

-De heer UGUZ Ahmet, Nederlandse Nationaliteit, geboren te Kayseri (Turkije) op 17 januari 1978, rijksregisternummer 78.01.17-569.81, wonende te 2380 Ravefs, Onze-Lieve-Vrouwstraat 109.

-De heer ARI Mustafa, Nederlandse Nationaliteit, geboren te Rotterdam (Nederland) op 10 juli 1979, rijksregïsternummer: 79.07,10-531.04, wonende te 2300 Turnhout, Bentelstraat 51.

En hebben de bestuurders in raad vergaderd en hebben aangeduid ;

als voorzitter : de heer Karaca Ferhat, voornoemd

- als vice-voorzitter: de heer Mustafa Ani, voornoemd

- als secretaris : de heer Uguz Ahmet voornoemd

- ais penningmeester : de heer Senlikoglu Emin, voornoemd

alten aanwezig of vertegenwoordigd, aanvaarden dit mandaat,

Opgemaakt te Turnhout op 12 februari 2015 in twee originelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2015
ÿþMOD 2.2

rDA ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1 1 125005" uIl

~Neergelegd ter griffie van. de

RECHTSANK TrATe' tJ?£JQPrTTAA?DEi.

2 4 AUG, 2015

ANTWERPEN,¬ , ieg TtrR11TfIOUT

De Qrki±iC`r

Ondernerningsnr : 597.994.413

Benaming

(voluit) : Cultureel Centrum Mevlana Turnhout

(verkort) : C.C. Mevlana vzw

Rechtsvorm :

Zetel : Steenweg op Baarle Hertog 40 2300 Turnhout

Onderwerp akte : wijziging benaming, zetel adres, bestuur

De oude benaming veranderd van: Cultureel en Solidariteitscentrum Mevlana naar Cultureel Centrum', Mevlana Turnhout

De zetel adres veranderd van: Onze-Lieve-Vrouwstraat 109 2380 Ravels naar Steenweg op Baarle Hertog. 40 2300 Turnhout

Het bestuur veranderd van:

Ferhat Karaca (voorzitter)

Mustafa Ari (vice-voorzitter)

Ahmet Uguz (secretaris)

Ergin Senlikoglu (penningmeester)

naar.

Mustafa Ari (voorzitter)

Bozkurt Baykara (vice-voorzitter)

Ahmet Uguz (secretaris)

Ergin Senlikoglu (penningmeester)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CULTUREEL- EN SOLIDARITEITSCENTRUM MEVLANA

Adresse
ONZE-LIEVE-VROUW 109 2380 RAVELS

Code postal : 2380
Localité : RAVELS
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande