COOSEMANS PETER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COOSEMANS PETER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.800.035

Publication

10/06/2011
ÿþLuik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mee 2.0

li1 " iii lvii

11 iIII iu

011"

~I

Vo beho aan Belg Staat

r- ftimiflerh

,t. , ~~ ,.

30 M E I 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0864800035

Benaming

(voluit) : COOSEMANS PETER "in vereffening"

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Wijnegemsesteenweg 37, 2970 Schilde-'s Gravenwezel

Onderwerp akte : Afsluiting vereffening

HEDEN, twintig mei tweeduizend en elf

Voor Ons, Meester Patrick De Bus Sergeyssens, notaris met standplaats te Antwerpen, district Borgerhout, ten kantore.

Wordt de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid COOSEMANS PETER, gevestigd te 2970, Schilde-'s Gravenwezel, Wijnegemsteenweg 37, met ondernemingsnummer 0864.800.035 en B.T.W.-nummer 864.800.035.

Met algemeenheid van stemmen neemt de Buitengewone Algemene Vergadering de volgende beslissingen

EERSTE BESLUIT :

De vergadering, na lezing te hebben gehoord van het verslag van de vereffenaar over de vereffeningsverrichtingen en over het beheer en belegging van de maatschappelijke waarden, beslist geen commissaris aan te stellen belast met het nazicht van de rekeningen daar er zeer weinig verrichtingen zijn geweest sinds de invereffeningstelling. Alle aandeelhouders verklaren een zeer duidelijke kijk op de zaak te hebben en beslissen bijgevolg dat er geen tweede vergadering zal gehouden worden en dat de vereffening bij deze zal gesloten worden.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist unaniem:

- de rekeningen van de vereffening goed te keuren;

- volledige ontlasting en kwijting te verlenen aan de vereffenaar COOSEMANS Peter Ivo Luc, geboren te Antwerpen op vierentwintig juni negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 7, betreffende zijn beheer;

- de zaakvoerder, de heer COOSEMANS Peter Ivo Luc, voormeld die deze functie waarnamen op het ogenblik van de vereffening, volledig en definitief te ontlasten van zijn mandaat en hem er kwijting over te geven.

Ze stelt diensvolgens vast dat de vereffening is afgesloten en de vennootschap opgehouden heeft te bestaan zelfs voor de noodwendigheden van haar vereffening, onder voorbehoud evenwel van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

Tot slot stelt ze vast dat ingevolge de machten die hem werden toegekend door de buitengewone algemene vergadering van dertig december tweeduizend en tien de vereffenaar bevoegd is voor alle handelingen, verrichtingen en formaliteiten te stellen en uit te voeren die nog moeten worden gedaan ingevolge de sluiting van de vereffening.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap in vereffening gedurende een periode van vijf jaar zullen neergelegd en bewaard worden te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 7, bij de vereffenaar.

De gelden en waarden die aan schuldeisers (of aan vennoten) toekomen en die hun niet konden worden afgegeven, zullen worden gedeponeerd bij de Deposito en Consignatiekas.

Verklaring pro fisco

Het actief van de vereffende vennootschap omvat geen onroerend goed.

WAARVAN AKTE

Verleden te Antwerpen district Borgerhout, op bovengemelde datum.

Nadat de akte integraal werd voorgelezen en toegelicht als voormeld hebben de comparanten met Ons, Notaris getekend.

(volgen de handtekeningen)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Geregistreerd twee bladen drie renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op: 23 MEI 2011 boek 268 blad 91 vak 19 Ontvangen vijfentwintig euro (25,00 EUR) De Eerstaanwezend Inspecteur. (getekend) Van Genegen MarijkeTegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte afsluiting vereffening.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte afsluiting vereffening+ kopie van de homotogatiebeslissing inzake het verdelingsplan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/02/2011
ÿþNad 2.0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0864.800.035

Benaming

(voluit) : COOSEMANS PETER

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Wijnegemstraat 37, 2970 Schilde-'s Gravenwezel

Onderwerp akte : Ontbinding

HEDEN, dertig december tweeduizend en tien

Voor Ons, Meester Patrick De Bus Sergeyssens, notaris met standplaats te Antwerpen, district Borgerhout.

Wordt de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid COOSEMANS PETER, gevestigd te 2970, Schilde-'s Gravenwezel, Wijnegemsteenweg 37, met ondememingsnummer 0864800035 en B.T.W.-nummer 864800035.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Anthonis te Antwerpen op vijf april tweeduizend en vier, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig april tweeduizend en vier onder nummer 0065397.

Met unanimiteit van stemmen neemt de Buitengewone Algemene Vergadering de volgende beslissingen :

1) De voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van de in de agenda aangekondigde verslagen. Het besluit van het verslag in datum van 17 december 2010 van de externe accountant, mevrouw Maneen Pauwels, luidt als volgt

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door de vennootschapswet heeft de zaakvoerder van de vennootschap BVBA COOSEMANS PETER. een staat van activa en passiva opgesteld, afgesloten op 30 september 2010, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt vooropgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap. Deze staat van activa en passiva vertoont een balanstotaal van ¬ 48.702,97.

Volgens de staat van activa en passiva per 30/09/20 10 bedraagt het netto-actief van de vennootschap

volgens deze staat per 30/09/2010: ¬ 9.564,37

Correctie kosten vereffening ¬ - 2.500,00

Netto actief ¬ 7.064,37

Deze staat werd opgesteld volgens Art. 28 van het KB tot uitvoering van het vennootschappenwetboek van 30/01/2001 m.b.t. de jaarrekening van de onderneming nl. volgens liquidatiewaarden.

Het nazicht en controle van de staat van activa en passiva per 30/09/2010 werden uitgevoerd in overeenstemming met de normen van het IAB.

Rekening houdend met de omvang van de onderneming bestaat er geen inteme controle, maar mijn diverse controles laten mij toe om aan te nemen dat hierdoor geen afbreuk is gedaan aan de volledigheid, getrouwheid en juistheid van de voorgelegde boekhoudkundige staat. De onderneming heeft een boekhouding die aangepast is aan de aard en de omvang van haar activiteiten en respecteert de wettelijke voorschriften die haar aanbelangen.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de normen van het IAB, blijkt dat deze staat, de toestand van de vennootschap juist, getrouw en volledig weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen gerealiseerd worden door diegene die het risico van de vereffening zullen dragen.

Ondergetekende notaris bevestigt het bestaan van deze verslagen en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van de Vennootschappenwet gehouden is.

2) De vennootschap wordt heden in vereffening gesteld.

3) Tot vereffenaar wordt benoemd, onder voorbehoud van bekrachtiging van zijn benoeming:

de heer COOSEMANS Peter Ivo Luc [R.R. 65 06 24 497 93], geboren te Antwerpen op vierentwintig juni negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 7 , echtgenoot van mevrouw GYLAIN Nathalie Anna Andrea Thérèse [R.R. 66031221061], geboren te Kortrijk op twaalf maart negentienhonderd zesenzestig.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Elke vereffenaar bezit de meest uitgebreide machten, namelijk al degene vermeld in artikel 186 en volgend van de Vennootschappenwet zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot de toelating van een nieuwe algemene Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*'\

Lai& e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

A

be

a

B

Su *11025860*

.,L' " ~" i,' - .r1 ~~!1.SJ 1k'~~i ~~/

âch:

ri;.i7!á v,." -i l.y.?~i. ...í~,i, xv Kiflldl+'i~~t)lx

Op F¬ 8. 2:11

Gria erlfffer,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan het' Belgisch Staatsblad

vergadering in de gevallen voorzien bij de artikelen honderd twee en tachtig en honderd vijf en tachtig paragraaf twee van gezegde wetten.

Hij wordt vrijgesteld van inventaris op te maken en zal kunnen verwijzen naar de boeken en geschriften van de vennootschap. Hij kan alle derde personen in zijn machten doen treden, doch enkel voor bijzondere en bepaalde zaken.

Alle akten die de vennootschap in ontbinding binden zullen door de vereffenaars elk afzonderlijk kunnen ondertekend worden.

Hij kan alle bewaarders van hypotheken vrijstellen ambtelijke inschrijving te nemen ; verzaken aan alle werkelijke rechten, voorrechten, hypotheken, koopverbrekende vorderingen, handlichting geven, met of zonder betaling van alle geprivilegieerde beslagen, tegenwerpingen of alle andere beletselen.

Ingeval de plaats van een vereffenaar openvalt ingevolge overlijden, ontslag of anderszins, zal een nieuwe vereffenaar aangesteld worden door de buitengewone algemene vergadering, evenwel zal in vervanging van de niet meer in functie zijnde vereffenaar kunnen voorzien worden door de algemene vergadering in spoedzitting bijeengeroepen.

De vereffenaars zullen volmacht kunnen verlenen aan de personen die belast zijn met de dagelijkse administratie.

Volmacht wordt gegeven aan mevrouw Marleen PAUWELS, kantoor houdende te 2600 Berchem, Fruithoflaan 95 bus 28, en aan de heer Raoul Pire, zaakvoerder van de bvba Pire gevestigd te Antwerpen, Appelmansstraat 16, elk met macht afzonderlijk te handelen.

om alle nodige verrichtingen te doen met betrekking tot het handelsregister en de B.T.W.

WAARVAN AKTE

Verleden te Antwerpen district Borgerhout, op bovengemelde datum.

Nadat de akte werd integraal voorgelezen en toegelicht als voormeld hebben de comparanten met Ons, Notaris getekend.

(volgen de handtekeningen)

Geregistreerd twee bladen twee renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op: 04/01/11 boek 5268 blad 38 vak 3 Ontvangen vijfentwintig euro (25,00 EUR) De Eerstaanwezend Inspecteur, (getekend) Van Genegen Marijke

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte ontbinding + afschrift van de beschikking inzake de homologatie + staat actief en passief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.05.2010, NGL 06.05.2010 10094-0163-013
14/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.05.2009, NGL 06.05.2009 09132-0038-013
14/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.05.2008, NGL 08.05.2008 08123-0252-014
07/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.05.2007, NGL 03.05.2007 07130-0266-015

Coordonnées
COOSEMANS PETER

Adresse
WIJNEGEMSESTEENWEG 37 2970 'S GRAVENWEZEL

Code postal : 2970
Localité : 'S Gravenwezel
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande