CONDUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONDUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.638.343

Publication

14/03/2014
ÿþi+ Sig Mod PDF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

h

i

I

bi

E St

" 190621 1*

iaa iiais"lÎjaÈri "rri%;..i s i Pii. tit'r.' "~, op

OGi1i~2014AART ~~~

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

547.638.343

Benaming (voluit) : CONDUX

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2600 Antwerpen-Berchem, Troyentenhoflaan 126

(volledig adres)

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMING

Tekst :

Het blijkt uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op 27

februari tweeduizend veertien, dat:

1) De heer WILLOCX Frédéric Marie Christine Francis René, echtgenoot van mevrouw DE VREE Charlotte,

wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Troyentenhoflaan 126,

verklaart dat het gehele kapitaal geplaatst is en dat alle aandelen volledig in geld zijn volstort, een

handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd

opgericht onder de naam "CONDUX", met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen-Berchem,

Troyentenhoflaan 126, die zonder statutenwijziging verplaatst kan worden in België bij besluit van de zaakvoerders.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van heden. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap heeft tot doel, hetzij voor rekening van derden of in deelneming met anderen:

Q' Het uitvoeren van alle bijzondere opdrachten van algemene aanneming, zowel in de openbare als in de private sector. In functie van de algemene aanneming omvat het doel ook alle categorieën, subcategorieën en specialisaties die in de huidige of toekomstige wettelijke bepalingen in zaken van de erkende ondernemingen voorkomen of zullen voorkomen.

Q' Buiten het strikte kader van de algemene aanneming van de bouwwerken, zoals bekend in de wettelijke betekening ervan, heeft de vennootschap ook restauratiewerken tot doel, renovatiewerken, verbouwingswerken, eenvoudige sloopwerken, werken van burgerlijke bouwkunde, waterbouwkundige werken, sleutel-op-de-deur projecten, herstellings- en onderhoudswerken en alle soorten van inrichtingswerken.

Q' De klein en groothandel van klein en groot meubilair, interieurartikelen, allerlei inrichting en instalIatiematerialen en -machines , verlichting en elektrische toestellen

Q' Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, uitrusten, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen evenals alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing

Q' De exploitatie van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake bouw- en managementaangelegenheden, bedrijfsvoering, energiebesparing, interieurdecoratie en inrichting, marketing, consulting en administratie

Q' Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden in vennootschappen en ondernemingen

Q' Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden .als vereffenaar

Ondernemingsnr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Q' Het verlenen van technische of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen, het verlenen van financiële bijstand

Q' Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden

Q' De aankoop, verhuur, onderhoud verkoop van alle roerende goederen  desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden -- zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware

D Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke Zij kan belangen hebben in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, groeperingen of organisaties bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag borg of aval verleden voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan. Zij mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (£ 18.600,-), en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen, De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Indien er meerdere zaakvoerders zijn vertegenwoordigen zij gezamenlijk optredend de vennootschap in en buiten rechte.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 1 juni om 18 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Om toegelaten te worden tot de algemene vergadering is het voldoende dat men vennoot is van de vennootschap, of wettelijk het recht heeft om erop aanwezig te zijn. Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, en indien meerdere personen eigenaar zijn van een aandeel of het eigendomsrecht gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, zal het stemrecht verbonden aan de betrokken aandelen geschorst zijn totdat ten aanzien van de vennootschap één enkele persoon werd aangeduid die zal optreden als enige titularis van deze aandelen, voor en namens zijn medegerechtigden. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en deze komt te overlijden, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste éénitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over het saldo spreekt de algemene vergadering zich uit.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen, vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo verdeeld tussen de aandelen naar evenredigheid.

Worden benoemd als zaakvoerders:

" de heer Frédéric WILLOCX voornoemd,

De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Overeenkomstig de vrijstellingscriteria zijn de oprichters vrijgesteld van de verplichting een commissaris

te benoemen.

Het eerste boekjaar loopt tot en met éénendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, 4 van het Wetboek van Vennootschappen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 05.08.2016 16404-0026-011

Coordonnées
CONDUX

Adresse
TROYENTENHOFLAAN 126 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande