CONCRETE HOUSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONCRETE HOUSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.761.091

Publication

24/11/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

i

19 11657>

..a+ww,v." aóu wwA. E++" ." AV VWAA ~FO

REt7hT8ANS VAN KOOPHANDEL

i 3 NOV, 2014

ANTWERPEN csYaeung TIIENSOÜT Oibifiéftf[er



Ondernemingsnr O S G 7. 7 6 O?

Benaming (voluit) : CONCRETE HOUSE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stadsestraat 24

2250 Olen

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Tekst ;

Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris An Verwerft te Grobbendonk op

november 2014.

1. Oprichters.

a. De heer VAN OLMEN Alex Louis Florent, geboren te Noorderwijk op 3 augustus 1953,;' rijksregisternummer 53.08.03-301.02, wonende te 2250 Olen, Geelseweg 151.

b. De heer VAN OLMEN Steven, geboren te Herentals op 5 januari 1979,;: rijksregisternummer 79.01.05-193.62, echtgenoot van mevrouw MAHIEU Evelien An Karel,; geboren te Herentals op negen januari negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 2250 Olen, Hoge Blokkenlaan 9.

2, Naam.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht onder de naam;{ "CONCRETE HOUSE".

3. Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

4. Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2250 Olen, Stadsestraat 24.

5. Doel.

. De vennootschap heeft als doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon,;; in België of in het buitenland alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks;; betrekking hebben op:

- Algemene en gespecialiseerde bouw-, beton-, grond-, funderings-, verbouwings- en renovatiewerken,

- Uitvoering van technieken in de bouw: elektriciteit, sanitair, verwarming, verluchting, warmtepompen, energiebesparende installaties, zonnepanelen, zonneboiler, geologische

technieken enzovoort. ;.

- Ontwikkelen, produceren en verhandelen van innovatieve bouwmaterialen en systemen.

Ontwikkelen, produceren en verhandelen van prefab producten in beton en in anderen

materialen.

- Groot- en kleinhandel van bouwmaterialen, van bouwproducten, van bouwonderdelen en,:

van bouwsystemen.

- Studieberekeningen, bouwadvies en energieadvies.

- Alle mogelijke activiteiten i.v.m. duurzaam bouwen.

- Timmerwerken, schrijnwerken, dakwerken, inrichtingen.

- Verhuring van bouwmachines en  uitrusting,

- Alle welkdanige verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk;: betrekking hebben op management en consultancy in de meest ruime betekenis van het;; woord, omvattend- doch geenszins beperkt tot- het uitvoeren van alle studies en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

12;

;I

" 'Q

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.t

onderzoeken alsmede het verlenen van alle adviezen en alle bijstand inzake het geheel of enig deelaspect van het bestuur, directie, de controle en de vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid. - Het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend. bureau inzake zowel de in onderhavig artikel vermelde aangelegenheden, als inzake financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen, verenigingen en particulieren.

Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in alle sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat onder meer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgeriohte projecten met hogere risicograad. De vennootschap kan participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

- Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschap. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van ; gelijke welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijk of zakelijke zekerheden voor deze ' vennootschappen.

- De uitbouw van een roerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van aile beschikbare middelen onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen, in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlande vennootschappen, het aankopen van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden,

- Het beheer van een onroerend patrimonium zowel in volle eigendom, vruchtgebruik ais blote eigendom als onder de vorm van alle andere onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten.

Onder het beheer wordt verstaan: de aankoop, (onder)verhuring, uitrusting, verbouwing, gratis ter beschikking stelling en vervreemding, als ook het verschaffen van voordelen aan haar zaakvoerders of vennoten om de werking van de vennootschap te bevorderen.

Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

Het aankopen, verkopen, het bouwen, doen verbouwen, het huren, het verhuren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen; Projectontwikkeling en handel in onroerende goederen voor eigen rekening;

- Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, onder andere van commerciële, publicatie of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan.

- Het ontwikkelen en kopen, verkopen, beheer, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

6. Kapitaal en aandelen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 euro.

Het is vertegenwoordigd door 100 ondeelbare aandelen zonder vermelding van waarde, met

een fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal.

7. Wijze waarop het maatschappeliik fonds is gevormd.

De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat alle

aandelen voor twee/derde werden volgestort door:

- de heer Alex Van Olmen, voornoemd, voor negenenveertig aandelen; 49

- de heer Steven Van Olmen, voornoemd, voor eenenvijftig aandelen; 51

TOTAAL: honderd aandelen 100

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro.

8. Bestuur en vertegenwoordiging.

Voor de duur van haar bestaan za! de vennootschap bestuurd warden door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser en verweerder.

9. Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder

jaar warden bijeengeroepen op de laatste woensdag van maart om 18.00 uur.

10. Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daarop volgende jaar.

11, Batig saldo  winstverdeling.

Het batig slot van de resultatenrekening nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Deze winst wordt jaarlijks als volgt verdeeld

- vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer deze reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien om welke reden ook de reserve is aangetast,

- het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. De uitbetaling van deze dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de zaakvoerders te bepalen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

12. Eerste boekiaar  eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de verkrijging van rechtspersoonlijkheid tot 30 september

2016.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2017.

13. Benoeming zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger.

Tot zaakvoerders van de vennootschap worden benoemd:

- de heer Alex Van Olmen, voornoemd;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STEP", met zetel te 2250 Olen,

Hoge Blokkenlaan 9, BTW BE0541.968.494 RPR Antwerpen, afdeling Turnhout, met als

vaste vertegenwoordiger de heer Steven Van Olmen, voornoemd.

Tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap wordt benoemd: de heer Steven Van

Olmen,- voornoemd.- _.___..------------- --- ------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mad 11.1

14. Volmacht.

De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebber aan de besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid Facto Accountancy, met zetel te 2200 herentals,

Poederleeseweg 137, BTW BE0525.860.160 RPR Antwerpen, afdeling Turnhout, met

volgende machten

Aile inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en/of aanvragen met betrekking tot het

ondernemingsloket en diensten directe belastingen en B,T,W,uit te voeren en/of alle wijziging

hieraan te vorderen alsmede het aansluiten van de vennootschap bij alle mogelijke

beroepsorganisaties vast te leggen.

Omtrent al wat voorafgaat volmachtdragers in de plaats te stellen voor een deel van zijn

machten en voor de duur die hij zal goedvinden.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

An Verwerft.

Geassocieerde notaris.

In bijlage: eensluidend afschrift.

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CONCRETE HOUSE

Adresse
STADSESTRAAT 24 2250 OLEN

Code postal : 2250
Localité : OLEN
Commune : OLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande