COMMUNICATIE, INFORMATICA EN SERVICE ARCHITECTEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COMMUNICATIE, INFORMATICA EN SERVICE ARCHITECTEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.244.894

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 30.06.2014 14236-0599-015
01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 28.06.2013 13225-0441-016
24/04/2013
ÿþna neerlegging ter griffie

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad " - - " " - . = n kopie

gre :.d ter griffie van " -

K VAN KOOPHANDEL

TAedWosA 11.1

15 OR, 2013

-1-Uf11\1t1OUT De Griffier,

*1306 37*

IN

i

Bijlagenbij ltet Be" lgisclt S" taatsblad - 24/04l2013- Annexes-du- Moniteur belge

Onderrl4r7inasnr

aMn-ss-`.' ~r ._~:: ~, f..=eh.Eír; : EverP.ernl : Pechtsvclrn-, ?eter . (volledig adres) O3ÉC`aer`rce-~,.rv ante ;

0860244894

Communicatie, Informatica en Service Architecten

Besloten Vennootschap met Berperkte Aansprakelijkheid Hof Van Loostraat, 2, 2460 Kasterlee

Benoeming bijzonder lasthebber.

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder 25 maart 2013.

Benoeming van de mevrouw Inge Clarebout, wonende te 2460 Kasterlee, Hof Van Loostraat, 2, tot bijzonder lasthebber,

in deze hoedanigheid worden haar volgende volmachten verleend, alleen handelend

-Het ondertekenen van briefwisseling behorend tot het lopende dagelijkse beleid van de vennootschap,

-Het ontvangen van alle bedragen en waarden die aan de vennootschap toekomen en er geldig kwijting voor verlenen.

-Het betalen van alle bedragen ter ontlasting van de vennootschap die een bedrag van ¬ 5.000,00 per verrichting niet overtreffen,

-Het ondertekenen en ontvangen van dagelijkse en aangetekende briefwisseling.

-Het ondertekenen van alle bedienden en arbeidscontracten en hun eventuele wijzigingen, evenals van alle bekendmakingen en opzeggingsberichten aan het personeel gericht, alle attesten en getuigschriften die de werkgevers regelmatig afleveren aan de leden van hun personeel, alle documenten dia betrekking hebben op de toepassing van de sociale zekerheid van het personeel,

-Het ondertekenen van al de kwijtingen opgemaakt door de verzekeringsmaatschappijen voor ongevallen en schadeloosstelling door de maatschappijen uitbetaald.

-Het in ontvangst nemen, het geldig kwijting of ontlasting verlenen aan het bestuur van posterijen, spoorwegen en andere welkdanige vervoerders, douane, telegraaf, telefoon, voor alle inkomende zendingen, betast, verzekerd, aangetekend tegen of zonder terugbetaling.

-Het ondertekenen van facturen en vergunningen.

-Het opstellen en ondertekenen van alle verkoopsovereenkomsten, alle bestekken, aanbiedingen en overeenkomsten van welke aard ook, het aanvaarden en bevestigen van de ontvangen bestellingen en reserveringen.

Deze volmacht wordt verleend voor een onbepaalde duur,

BVBA Informatie, Communicatie en Management

zaakvoerder

vast vertegenwoordiger

Fons Neyens.

er IaYltstc blz. van (_.uirr 8 verrialrfen " Recta (" d,an1 Cri (xeedaltiraheid vFin de inztnrntenierznde nciaris, hetzij van de pi:r::e{^Jn(t?n}

brvnGgd Ci4 re.11lsi)ersn3n w:31lz1en lrasi derden te vCrtefaenw4Qrr51,yt?n -Verse Neri e71 rlandt+:l:elllng.

09/01/2013
ÿþ1I11ui1 056i49*

N1od Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

in

Nppr0plpgrt ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 7 DEC. 2012

TURNHOUT

Gâffipriffier,

Ondernemingsnr : 0860.244.894.

Benaming

(voluit) : COMMUNICATIE, INFORMATICA EN SERVICE ARCHITECTEN (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; 2460 Kasterlee, Hof van Loostraat 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING -

ONTSLAG ZAAKVOERDERS - BENOEMING ZAAKVOERDER STATUTENWIJZIGING (EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op twintig december twee duizend en twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid COMMUNICATIE, INFORMATICA EN SERVICE ARCHITECTEN gevestigd te 2460 Kasterlee, Hof van Loostraat 2, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op negentien augustus twee duizend en drie, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drie september daarna onder het (referte)nummer 03091563, beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met eenenvijftigduizend vierhonderd euro (¬ 51.400,00) euro om het huidig kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te verhogen tot zeventigduizend euro (¬ 70.000,00).

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld in ruil waarvoor tweehonderd vijfenzeventig nieuwe kapitaalaandelen worden gecreëerd van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de resultaten en winsten van de vennootschap zullen delen vanaf hun onderschrijving, hetzij vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen za! onmiddellijk tegen pari worden ingeschreven in geld.

Deze aandelen worden op het ogenblik van de inschrijving volgestort ten belope van één/vijfde hetzij ten belope van tienduizend tweehonderdtachtig euro (¬ 10.280,00).

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering stelt vast dat alle aandelen op deze vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Alle aandeelhouders hier aanwezig, of vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren individueel af te zien van de uitoefening van hun voorkeurinschrijvingsrecht zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen behalve de BVBA IC&M, voornoemde comparant sub 1.

Deze afstand van of verzaking aan voorkeurrecht wordt gedaan zonder verder formalisme voor wat betreft verslagen van de zaakvoerder inzake uitgifteprijs en inzake de financiële gevolgen van de verrichting voor de vennoten.

DERDE BESLISSING,

IS HIER TUSSENGEKOMEN:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INFORMATIE, COMMUNICATIE EN MANAGEMENT, voornoemde aandeelhouder sub 1 vertegenwoor-digd zoals Voormeld, die, na voorlezing te hebben aanhoord van al hetgeen voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben en op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van onderhavige vennootschap COMMUNICATIE, INFORMATICA EN SERVICE ARCHITECTEN en die verklaar in te schrijven op de tweehonderd vijfenzeventig (275) nieuwe aandelen tegen pari, hetzij een inschrijving voor een bedrag van éénenvijftigduizend vierhonderd euro volstort voor minstens één vijfde, hetzij voor het bedrag van tien duizend tweehonderd tachtig euro.

De inschrijver verklaart en alle leden van de vergadering erkennen dat op alle aandelen werd ingeschreven en dat ze ten belope van minstens een/vijfde werden afbetaald door een storting in geld.

VIERDE BESLISSING.

Voorafgaandelijk wordt er door de voorzitter verklaart dat het oorspronkelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig volstort werd,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering stelt daarna vast en verzoekt mij, notaris, bij onderhavig proces-verbaal vast te leggen dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat ieder nieuw aandeel ten belope van (minstens) éénlvijfde is volgestort en dat het kapitaal effectief werd verhoogd tot zeventigduizend euro (¬ 70.000,00), volstort voor achtentwintigduizend achthonderdtachtig euro (¬ 28.880,00).

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering beslist artikel 5 punt a en b van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het geplaatst kapitaal en om het aan te passen aan de beslissingen genomen aangaande voorgaande agendapunten, als volgt:

a. Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeventigduizend euro (¬ , 70.000,00) en werd volgestort ten belope van achtentwintigduizend achthonderdtachtig euro (¬ 28.880,00).

De zaakvoerder zal de fondsen invorderen tot verdere afbetaling van de aandelen waarop in geld ingeschreven werd naargelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen. Hij mag ook de vervroegde afbetaling van de aandelen toelaten.

De vennoot die in gebreke blijft de op zijn aandelen ingevorderde stortingen te doen, na een aanmaning acht dagen te voren bij aangetekende brief betekend door de zaakvoerder, zal een intrest berekend op tien ten honderd per jaar ten bate van de vennootschap moeten betalen, te beginnen van de dag van de eisbaarheid tot de dag van de werkelijke storting.

b. Het kapitaal is verdeeld in driehonderd vijfenzeventig (gelijke) aandelen zonder nominale waarde.

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer.

De aandelen met nummers "1-100" zijn volledig volstort en de aandelen met nummers "101-375" zijn volstort

ten belope van één/vijfde.

c, (..)

ZESDE BESLISSING.

De vergadering beslist om de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen en te verplaatsen

naar de laatste vrijdag van de maand juni om zeventien uur,

Ingevolge deze beslissing wordt artikel 16 punt a van de statuten gewijzigd als volgt:

Artikel zestien: GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

a. De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden o de laatste vrijdag van de maand juni om zeventien uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, correct ondertekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op voormelde statutair bepaalde dag voor het houden van de gewone algemene vergadering.

(" " )

ZEVENDE BESLISSING. ONTSLAG VAN NIET- STATUTAIRE ZAAKVOERDERS. BENOEMING VAN EEN NIEUWE NIET- STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

A. Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering met ingang vanaf heden het ontslag te aanvaarden van de heer Fons Neyens en mevrouw Inge Clarebout als niet- statutaire zaakvoerders van de vennootschap.

De goedkeuring van de eerstkomende jaarrekening zal automatisch décharge inhouden van het door

B. Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om als nieuwe niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur te benoemen of aan te stellen, te rekenen vanaf heden: de voornoemde vennootschap INFORMATIE, COMMUNICATIE EN MANAGEMENT, vertegenwoordigd zoals gezegd, die verklaart en bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart het mandaat te aanvaarden.

Zij oefent het ambt bezoldigd uit.

VASTE VERTEGENWOORDIGER.

De algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van de zaakvoerder van voormelde (besturende) vennootschap IC&M waaruit blijkt dat de heer Fons Neyens aangesteld werd als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (in naam en voor rekening van voormelde vennootschap IC&M) in onderhavige vennootschap.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen beslissing(en) omtrent de voorgaand(e) agendapunt(en) en aan onder-getekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

.1.e'r`" Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de BVBA Afidac te 2200 Herentals, Notelarenlaan 16, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondememingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte kapitaalverhoging, wijziging datum algemene vergadering, ontslag zaakvoerders, benoeming zaakvoerder, statutenwijziging(en) - bankattest - historiek met coördinatie der statuten,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 04.06.2011 11148-0343-015
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 28.06.2010 10237-0478-015
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 15.06.2009 09233-0308-016
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 24.06.2008, NGL 24.06.2008 08280-0331-016
04/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 23.06.2007, NGL 27.06.2007 07308-0187-017
28/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 24.06.2006, NGL 26.06.2006 06337-3376-016
04/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 15.06.2005, NGL 30.06.2005 05405-3586-017

Coordonnées
COMMUNICATIE, INFORMATICA EN SERVICE ARCHITE…

Adresse
HOF VAN LOOSTRAAT 2 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande