COM & C

Divers


Dénomination : COM & C
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 447.247.501

Publication

29/04/2014 : AN289806
05/11/2014
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

; Ondernemingsnr : 0447.247.501

Benaming (voluit) : Com & C

1V114.11194implil

bF

B St

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 7 OKT. 2014

afdelirdMitkerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Esdoornlaan 16

2920 Kalmthout

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA  COÔRD1NATIE STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 24/09/2014, gehouden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

11/EERSTE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van:

1)Het verslag opgemaakt door VU-1 Bedriifsrevisoren, te Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Patrick Kilian~ bedrijfsrevisor, op zeventien september tweeduizend veertien in uitvoering van artikel 313, § 1, le en 2e lid van het Wetboek van vennootschappen, en waarvan de conclusies luiden als volgt:

"8. Besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura in toepassing van artikel 423 van het: Wetboek van Vennootschappen, ter gelegenheid van de geplande kapitaalverhoging in de vennootschap "COM; & C" C. V.B.A., met zetel te 2920 Kalmthout, Esdoomlaan 16

De inbreng in natura betreft:

Deen rekening courant schuldvordering, die de heer Marc Verpooten, nagenoemd, ten belope van 665.600,00: EUR bezit ten aanzien van de vennootschap "COM & C" C. V.B.A.;

Deen rekening courant schuldvordering, die mevrouw Christiane Govers, nagenoemd, ten belope van 131.200,00 EUR bezit ten aanzien van de vennootschap "COM & C" C. V.B.A.;

Deen rekening courant schuldvordering, die de heer Christiaan Verpooten, nagenoemd, ten belope van,` 3.200, 00 EUR bezit ten aanzien van de vennootschap "COM &C" C. V.B.A.

De geplande kapitaalverhoging kadert in de regeling omtrent artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting, waarbij bepaalde tussentijdse dividenden kunnen worden geïncorporeerd in het kapitaal na inhouding van 10% roerende voorheffing.

Als besluit van het nazicht van de voorwaarden en de modaliteiten voor de inbreng in natura zijn we van oordeel' dat:

a)de verrichtingen werden nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en quasi-inbreng;

b)het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding ' van de inbreng in natura;

c)de beschrijving van de inbreng in natura, zijnde een rekening courant schuldvordering aangehouden door de heer Marc Verpooten, nagenoemd, een rekening courant schuldvordering aangehouden door mevrouw Christiane Gavers, nagenoemd, en een rekening courant schuldvordering aangehouden door de heer' Christiaan Verpooten, nagenoemd beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

d)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde de nominale waarde van de schuldvorderingen zoals opgenomen in de balans per 31 augustus 2014 van de vennootschap "COM & C" C. V.B.A., die leidt tot een totale inbrengwaarde van 800.000,00 EUR, bedrijfseconomisch verantwoord is;

e)gezien de inbrengers tevens de bestaande aandeelhouders zijn worden er geen nieuwe aandelen gecreëerd; f)de als tegenprestatie verstrekte vergoeding onder de vorm van een verhoging van de fractiewaarde per aandeel is enkel aanvaardbaar indien de inbrengers alle aandelen van de inbreng genietende vennootschap, c. q. 'COM & C" C. V.B.A., in het bezit hebben, wat hier het geval is. Derhalve zal de voorgenomen inbreng geen benadeling of bevoordeling van" eenaandeeihoudertot_gevglg hebben,.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod ii.i

g)er worden geen andere bijzondere voerdelen aan de inbreng toe tikend.

Bovenvermeld besluit is onder voorbehoud van mogelijke fiscale controles die nog kunnen plaatsvinden over de voorgaande boekjaren.

Bovenvermeld besluit is tevens onder opschortende voorwaarde dat alle bestaande aandeelhouders aan de geplande kapitaalverhoging zullen deelnemen.

We wensen eraan te herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Antwerpen, 11 september 2014

(getekend)

VCLJ BEDRIJFSREVISOR BVBA

vertegenwoordigd door

Patrick Kilian BedrijfsrevisorNennoot,"

2)1-let biizonder verslaq van de bestuurder waarin het belang van de kapitaalverhoging en de inbreng in natura voor de vennootschap wordt uiteengezet, opgemaakt op vijfentwintig augustus tweeduizend veertien in uitvoering van het 423 van het Wetboek van vennootschappen.

Iedere vennoot verklaart kennis te hebben genomen van voormelde verslagen en te verzaken aan de toezending ervan als voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen.

Beide verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen conform artikel 75 en artikel 423 van het Wetboek van vennootschappen.

KapitaalverhoQina

De vergadering beslist het geplaatst kapitaal te verhogen met achthonderdduizend euro (800.000,00¬ ) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (18.592,01¬ ) om het te brengen op achthonderd achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (818.592,01¬ ), door inbreng natura zoals hierna verder omschreven, zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Inbreng

De comparant sub 1, de heer VERPOOTEN Marc Ferdinand Maria Jozef. geboren te Brasschaat op vijf december negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 2920 Kalmthout, Esdoornlaan 16, tekent in tot beloop van zeshonderd vijfenzestigduizend zeshonderd euro (665.600,00¬ ) door inbreng van zijn vordering in rekening-courant voortkomend van voormelde tussentijdse dividenduitkering, in toepassing van artikel 537 WIB

92.

De comparant sub 2, Mevrouw COVERS Christiane Joanna geboren te Kapellen op zesentwintig februari negentienhonderd drieënzestig, wonende te 2920 Kalmthout, Esdoornlaan 16, tekent in tot beloop van honderd één en dertigduizend tweehonderd euro (131.200,00E door inbreng van haar vordering in rekening-courant voortkomend van voormelde tussentijdse dividenduitkering, in toepassing van artikel 537 WIB 92.

De comparant sub 3, De heer VERPOOTEN Christiaan Rosalia Renatus, geboren te Antwerpen-Ekeren op vierentwintig maart negentienhonderd achtentachtig, wonende te 1702 Dilbeek, Brusselstraat 220 bus 201, tekent in tot beloop van drieduizend tweehonderd euro (3.200,00¬ ) door inbreng van zijn vordering in rekening-courant voortkomend van voormelde tussentijdse dividenduitkering, in toepassing van artikel 537 WIB 92. De inbrengers verklaren ieder dat de door hen ingebrachte vordering zeker, vaststaand en opeisbaar is. Vergoeding

Ter vergoeding van de inbreng wordt de fractiewaarde van de bestaande aan de vennoten toebehorende aandelen in evenredigheid verhoogd.

De vergadering stelt dientengevolge vast dat op de kapitaalverhoging volledig en daadwerkelijk werd ingeschreven.

Aldus zijn de betaalbaar gestelde netto bedragen van voormelde dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal " opgenomen als voorgeschreven door artikel 537 WiB 1992.

2iTWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist artikel 5 der statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissing, zodat dit voortaan zal luiden als volgt:

"ARTIKEL 5  KAPITAAL

Het kapitaal mag nooit minder bedragen dan achthonderd achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig " euro één eurocent (818.592,01¬ ).

Tot beloop van dit minimum bedrag wordt het vast gedeelte van het kapitaal gevormd dat enkel kan worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging en met naleving van de wettelijke vormvereisten in verband met de vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vennoten kunnen de op het aandeel of aandelenpakket gestorte gelden geheel of ten dele terugnemen of ontslagen worden van de door haar aangegane verbintenis hun aandeel of aandelen vol te storten, bij besluit van het bestuur, genomen bij gewone meerderheid, op voorwaarde dat het bedrag van de terugneming of de vrijstelling van volstortingsverplichting kan worden aangerekend op het veranderlijk gedeelte van het kapitaal, hetwelk minimaal gehandhaafd moet blijven op achthonderd achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (818.592,01¬ )."

31DEREIE BESLISSING

Aan het bestuursorgaan worden alle machten verleend om tot uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen over te gaan, waaronder de betaling van de roerende voorheffing van tien ten honderd (10%) van voormeld tussentijds dividend.

Op de laatste blz. van L ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

"

.Voor-

bohouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om de gecoördineerde tekst van de statuten op te maken en neer te leggen ter griffie, samen met het uittreksel van onderhavige akte.

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: mevrouw Barbara Zagers, wonende te ' Stabroek, Lepelstraat 47, aart wie de macht wordt gegeven-om alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging entof verbetering van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister en bij de BTW-administratie.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte + aangehecht volmacht

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- tekst van de gecoordineerde statuten

- verslag bestuurder

- verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/05/2013 : AN289806
09/05/2012 : AN289806
12/05/2011 : AN289806
18/05/2010 : AN289806
08/05/2009 : AN289806
30/04/2008 : AN289806
02/04/2007 : AN289806
01/08/2005 : AN289806
14/07/2005 : AN289806
18/08/2004 : AN289806
04/07/2003 : AN289806
05/07/2002 : AN289806
17/07/1999 : AN289806

Coordonnées
COM & C

Adresse
2920 Kalmthout

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande