CODRIMEX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CODRIMEX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 455.064.513

Publication

15/05/2014
ÿþ MociWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

05 MEI 2014

afdellurftegerpen

IIIIMI1E11111111

bel ai

BE

Sta

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Voorstel tot partiële splitsing

-De raden van bestuur van de onderstaande vennootschappen hebben op 5 mei 2014 beslist hel onderhavig splitsingsvoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen voor te leggen aan hun algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 728 tot en met 740 van het Wetboek van vennootschappen:

-de betrokken vennootschappen:

- NV ELEC LIGHTIN' ART , met maatschappelijke zetel te 2100 Antwerpen, Keesinglaan 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0424.258.105, hierna de partieel te splitsen vennootschap;

-NV CODRIMEX, met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Schalmei 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder hei ondernemingsnummer 0455.064.513, hierna de verkrijgende vennootschap.

De raden van bestuur van voornoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen een partiële splitsing tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van een gedeelte van het vermogen aan de verkrijgende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van de artikelen 677 en 682 van het Wetboek van vennootschappen.

Voornoemde raden van bestuur verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de partiële splitsing onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het splitsingsvoorstei vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen.

2. Wettelijke vermeldingen

2.1. Identificatie van de partieel te splitsen vennootschap NV ELEC LIGHTIN ART

a. Oprichting

De NV ELEC - LIGHTIN' ART werd rechtsgeldig opgericht op 16 juni 1983 onder de maatschappelijke benaming Voorverpakt Elektrisch Materiaal (afgekort V.E.M.) bij akte verleden voor notaris Paul Keusters. Het uittreksel uit de oprichtingsakte werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 9 juli 1983 onder het nummer 1776-7.

b. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2100 Antwerpen (Deume), Keesinglaan 21.

c. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 100.000, 00 EUR. Alle aandelen hebben een fractiewaarde van één/duizendtweehonderdvietigste van het kapitaal. De vennootschap heeft 1.250 aandelen op naam uitgegeven. Alle aandelen zijn volledig volstort.

d. Doel

Het doel van de vennootschap is het volgende:

0455.064.513

CODRIMEX

Naamloze vennootschap

Schalmei 60, 2970 Schilde

Bijfagen birffet TrélgisélfgaatsbráT-Tee/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van LUW B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rgen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

E ' r f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Voor eigen rekening of voor rekening van derden, als in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland, de handel, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de doorvoer, het vervoer, de fabricatie, de vertegenwoordiging, in het groot en in het klein van;

-Alle elektriciteits-, gas-en verlichtingsartikelen, huishoudelijke toestellen, keuken-en aanverwante artikelen, radio en televisietoestellen, alsook het verpakken en het voorverpakken voormelde goederen en de distributie ervan;

-deze opsomming is geenszins limitatief en dient in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd;

-Zij mag aile industriële, commerciële, burgerlijke en financiële bewerkingen doen, versmelten met andere vennootschappen, het maatschappelijk bezit geheel of gedeeltelijk in andere vennootschappen, reeds opgericht of nog op te richten, inbrengen en in het algemeen aile handelingen doen en verrichten welke haar doel kunnen bevorderen.

-De vennootschap heeft eveneens tot doel om de eigendom of andere zakelijke rechten persoonlijk rechten op roerende en onroerende goederen onder gelijk welke vorm te verwerven, te beheren, te exploiteren en te vervreemden.

e.Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt op dit ogenblik bestuurd door 2 bestuurders, ni:

-Win Co NV, BE 0462.907.160, Emiel Opdebeecklaan 44, 3140 Keerbergen, met als vaste

vertegenwoordiger, overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, de heer Wim

LUMBEECK, bestuurder, Emiel Opdebeecklaan 44, 3140 Keerbergen.

-CODRIMEX NV, BE 0455.064.513, Schalmei 60, 2970 Schilde, met als vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, de heer Frank DRIES, bestuurder, Schalmei 60, 2970 Schilde.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur ais college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee gedelegeerd bestuurders die gezamenlijk optreden.

f.Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer

0424.258.105.

2.2. Identificatie van de verkrijgende vennootschap NV CODRIMEX

a. Oprichting

De NV CODRIMEX werd opgericht op 25 april 1995 onder de benaming CODRIMEX NV, bij akte verleden voor notaris Paul Keusters te Putte. Het uittreksel uit de oprichtingsakte werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 mei 1995 onder het nummer 199-05-20/180.

b. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2970 Schilde-'s Gravenwezel, Schalmei 60.

c. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 175.134,34 EUR. Aile aandelen hebben een fractiewaarde van één/zevenentwintigduizend zevenhonderdste. De vennootschap heeft 27.700 aandelen op naam uitgegeven. Alle aandelen zijn volstort.

d. Doel

Het doel van de vennootschap is het volgende:

De vennootschap heeft als doel: voor eigen rekening of voor rekening van derden, als in deelneming met

derden, zowel in België als in het buitenland, de groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, de in en uitvoer, de

doorvoer, de fabricatie of het laten fabriceren, en de vertegenwoordiging van:

-Alle elektriciteits-, gas -en verlichtingsartikelen, huishoudelijke toestellen, keuken- en aanverwante

artikelen, radio en televisietoestellen;

-Het verpakken en het voorverpakken voormelde goederen en de distributie ervan;

-De handel in, en de uitbating van een onderneming voor chartering van jachten, pleziervaartuigen, zee- en

binnenschepen en de onderdelen ervan;

-De handel in, en de uitbating van een onderneming voor chartering van sportvliegtuigen;

-Het verlenen van advies, management en consulting;

-Het bestuur, management, de administratie en administratieve organisatie van aile vennootschappen en

bedrijven;

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere

vennootschappen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante

duurzame activa.;

-Een tussenpersoon in de handel.

Deze opsomming is geenszins limitatief en dient in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag alle industriële, commerciële, burgerlijke en financlële bewerkingen doen, versmelten met andere vennootschappen, het maatschappelijk bezit geheel of gedeeltelijk in andere vennootschappen, reeds opgericht of nog op te richten, inbrengen en In het algemeen alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel. De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door haar orgaan van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Bovendien met de vennootschap zich borg stellen of waarborgen geven tot zekerheid van verbintenissen, zelfs door derden aangegaan of in het voordeel van derden.

Het doel kan worden gewijzigd bij een besluit genomen door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris volgens de regels die in artikel 599 van het Wetboek van Vennootschappen zijn gesteld.

Haar patrimonium gevormd door roerende en onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen dit kader zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijze die haar het beste geschikt blijken. Zij mag namelijk, en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of van aard zijn er de verwezenlijking ervan te bevorderen, en ondermeer, aile roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabriekmerken, aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, belangen nemen, bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmalling, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijzen, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare verwant of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

e.Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt op dit ogenblik bestuurd door 2 bestuurders, nl.:

-de heer Frank DRIES, wonende te 2970 Schilde, Schalmei 60;

-mevrouw Karine WIGGERS, wonende te 2970 Schilde, Schafrinel 60.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerd bestuurder die alleen kan optreden.

f.Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het

ondernemingsnummer 0455.064.513.

2.2. Ruilverhouding

In gezamenlijk overleg en rekening houdende met diverse waarderingsmethoden, hebben de raden van

bestuur van beide vennootschappen geconcludeerd dat de partiële splitsing aanleiding geeft tot het toekennen

van 23.928 aandelen van de verkrijgende vennootschap NV CODRIMEX.

Er is geen opleg in geld voorzien.

2.3. Wijze van uitreiking

De verkrijging van de aandelen van de verkrijgende vennootschap door de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap zal worden vervuld door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap.

Na de publicatie van het besluit tot partiële splitsing in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zal het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap het aandelenregister van de verkrijgende vennootschap met volgende gegevens aanvullen:

 de identiteit van de nieuwe vennoten;

 het aantal aandelen dat aan de nieuwe vennoten toekomt;

 de datum van het besluit tot partiële splitsing.

2.4. Datum van deelname in de winst

De nieuwe aandelen in de verkrijgende vennootschap nemen deel in de resultaten van de verkrijgende

vennootschap vanaf 1 januari 2014.

11;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.5. Boekhoudkundige datum

De verrichtingen van de partieel te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn

verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap vanaf 1 januari 2014.

2.6. Bijzondere rechten

Alle aandelen die het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen

dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de verkrijgende vennoctschap geen

aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen

de partieel te spiitsen vennootschap.

De rechten van alle aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap blijven ongewijzigd.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

2.7. Bijzondere bezoldiging

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verzoeken alle aandeelhouders van alle vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen om unaniem in te stemmen met de verzaking, overeenkomstig artikel 731, §1, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen, aan de verplichting tot het opmaken van een controleverslag over het splitsingsvoorstel, alsook, overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen, aan de verplichting tot het opmaken van een bijzonder verslag over de partiële splitsing vanwege de bestuursorganen.

Er werd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA BB&B Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Frank Bloemen, gevraagd om het verslag op te maken inzake de inbreng in natura ter gelegenheid van de kapitaalverhoging in de NV CODRIMEX, zoals vereist in artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht werd vastgesteld op 1.500 EUR, exclusief BTW.

2.8. Bijzondere voordelen

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan het bestuursorgaan van de partieel te splitsen

vennootschap noch aan het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap.

2.9.Nauwkeurige beschrijving van de aan de verkrijgende vennootschap over te dragen activa

Aan de verkrijgende vennootschap wordt een deel van het boekhoudkundig eigen vermogen, gelijk aan de netto-boekwaarde van de afgesplitste bestanddelen overgedragen. Het betreft de netto-boekwaarde van een bedrijfstak bestaande uit de hierna beschreven zakelijke rechten op onroerende goederen.

De boekwaarde per 31 december 2013 is als volgt te specificeren',

22000000Terreinen 17.352,55

22010000Bijkom.kosten terreinen 2.335,98

22020000Gebouw Mechelen 354.487,74

22020900Afschr., geb. Mechelen -354.487,74

22030000Bijkom.kosten.geb. Mechelen 3.409,72

22030900Afschr.bijk.ko.geb. Mechelen -3.409,72

221000001nrichting gebouw Mechelen 27.454,75

22100900Afschr. inr. geb. Mechelen -26.929,41

221100001nrichting showroom Mechelen 168.822,10

22110900Alschr. inr.showr, Mechelen -145.996,65

22111000Inrichting infr. geb. Mechelen 25.230,54

22111900Afschr. int r. geb. Mechelen -19.835,92

22120000Herwaarderingsmwde geb. Mechel 173.525,47

22120900Afschr. hwdmwde geb. Mechelen -173.525,47

22400000infrastructuur gebouw Mechelen 3.348,08

22400900afschrijvingen infrastr geb Me -3.348,08

GEBOUW MECHELEN VOLLE EIGENDOM 48.433,94

22113000Inrichting geb. Deume 221.193,12

22113900Afschrijving showroom Deurne -190.904,40

22114000Gebouw Deurne 37.990,37

22114900Afschrijving gebouw Deurne -31.466,56

22115000vruchtgebruik Deurne 555.281,50

22115900afschrijving vruchtgeb Deurne -444.373,30

GEBOUW DEURNE VRUCHTGEBRUIK 147.720,73

De netto-boekwaarde van de afgesplitste bestanddelen bedraagt bijgevolg 196.154, 67 EUR.

De boekwaarde van 196,154, 67 EUR zal als volgt worden toegewezen aan het eigen vermogen van de NV

CODR1MEX:

..

.e., ..,_ , )

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

EIGEN VERMOGEN

Kapitaal 151.282,71

Uitgiftepremie 44.871,96

196.154,67

Het eigen vermogen van de partieel te splitsen vennootschap wordt verminderd met 196.154, 67 EUR, als volgt:

EIGEN VERMOGEN

Kapitaal 15.290,27

Reserves 28.029,89

Overgedrag en winst 152.834,51

196.154,67

Beschrijving van de onroerende goederen;

1.Een industriegebouw op en met grond en aanhorigheden staande en gelegen aan de Keesingfaan 21, ANTWERPEN (DEURNE), volgens titel en thans ten kadaster gekend sectie A, nr. 167/K, voor een oppervlakte van zeventien aren tachtig centiaren (17a8Oca). Het vruchtgebruik is door de NV ELEC LIGHTIN 'ART aangekocht bij akte verleden voor meester Rose-Marie Baetens, met standplaats te Brussel, voor een duurtijd van vijftien jaar. De blote eigendom is op hetzelfde moment gekocht door de heer Wim Lumbeeck en de heer Frank Dries;

2.A. Het commerciële gelijkvloers van een appartementsgebouw opgericht op en met grond gelegen

aan de Battelsesteenweg 30, MECHELEN, (volgens kadaster 24/34), gekadastreerd volgens titel Sectie F

delen van nummers 60/Y/2, 60/L/3, 58/F/4 en 59/L/4, thans gekadastreerd Sectie F nummer 59/T14/deel,

groot volgens titel na meting drie aren zesenveertig centiaren, omvattende in private en uitsluitende

eigendom: de eigenlijke commerciële ruimte, en in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid,

hondervijfendertig/duizendsten in de gemene delen van het appartementsgebouw, waarin begrepen de grond; 2.B.de magazijnen en parkings op en met grond gelegen achter het voormelde appartementsgebouw, Battelsesteenweg 30 MECHELEN, gekadastreerd volgens titel Sectie F delen van nummers 60/Y/2, 60/L/3,

58/F/4 en 59/1J4, thans gekadastreerd Sectie F nummer 59/T/4/deel, groot volgens titel na meting twaalf

aren dertig centiaren.

De voornoemde kantoren, magazijnen en parkings werden aangekocht middels akte verleden op 7 oktober 1994 voor meester Paul Keusters, notaris met standplaats Putte (Mechelen).

2.10.0verdracht onroerend goed

De partieel te splitsen vennootschap is eigenaar van verschillende onroerende goederen, waarvan de

overdracht onder toepassing valt van de bodemsaneringswetgeving. In gevolge de partiële splitsing zullen deze

onroerende goederen immers overgaan naar de verkrijgende vennootschap.

In toepassing van de bodemsaneringswetgeving dient de partieel te splitsen vennootschap bodemattesten

aan te vragen bij OV AM voor de in het kader van de partiële splitsing over te dragen gronden en gebouwen, en

de inhoud ervan mee te delen aan de verkrijgende vennootschap %IO& de opstelling van dit spiitsingsvoorstel.

De inhoud van de bodemattesten die door OVAM werden afgeleverd op 9 april 2014 en aan de verkrijgende

vennootschap werd meegedeeld, luidt ais volgt;

1.Kadastrale gegevens

Datum toestand op: 01.01.2014

afdeling: 11012 ANTWERPEN 27 AFD/DEURNE 1 AFD/

straat + nr.: Keesinglaan 21

sectie : A

nummer: 0167/001<000

datum toestand op: 01.01.2014

aldeling:12404 MECHELEN 4 AFD

straat + nr.'. Batteslesteenweg 30

sectie: F

nummer: 0060/00V002

datum toestand op: 01.01.2014

afdeling: 12404 MECHELEN 4 AFD

straat + nr.: Batteslesteenweg 30

sectie: F

nummer: 005/00F004

datum toestand op: 01.01.2014

afdeling; 12404 MECHELEN 4 AFD

.0

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

straat + nr.: Batteslesteenweg 30

sectie: F

nummer: 0059/00T004

datum toestand op: 01.01.2014

afdeling; 12404 MECHELEN 4 AFD

straat + nr.: Batteslesteenweg 30

sectie: F

nummer: 0060/00L003

datum toestand op: 01.01.2014

afdelinw. 12404 MECHELEN 4 AFD

straat + nr.: Batteslesteenweg 30

sectie: F

nummer: 0059/00L004

Aile bovenvermelde attesten vermelden het volgende:

2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1.Risicagronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3.Als er een bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet.

Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet In voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

3.1. Wijziging statuten

In geval van verwezenlijking van de voorgestelde partite splitsing dienen de statuten van zowel de partieel

te splitsen vennootschap als van de verkrijgende vennootschap te worden aangepast.

Na onttrekking van 15.290, 27 EUR aan het kapitaal van ELEC-LIGHTIN'ART bedraagt het kapitaal 84.709,

73 EUR, vertegenwoordigd door 1.250 aandelen.

Na verhoging met 151.282, 71 EUR van het kapitaal van CODRiMEX NV bedraagt het kapitaal 326.417, 05

EUR, vertegenwoordigd door 51.628 aandelen.

3.2. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om

de partiële splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de

goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de

wettelijke voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders aile nuttige inlichtingen meedelen op

de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

3.3. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de partieel te splitsen vennootschap en de verkrijgende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel en de bekendmaking, voorzien bij artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen, met dien verstande dat de raden van bestuur alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring uiterlijk 18 juni 2014 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 5 mei 2014, respectievelijk te Antwerpen en te Schilde, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen.

Opgemaakt in VIER exemplaren en goedgekeurd door de raad van bestuur van ELEC-LIGHTIN'ART op 5 mei 2014 en de raad van bestuur van CODRIIVIEX op 5 mei 2014. Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

r

cL

à . Vicq> behouden Voor eensluidend uittreksel,

aan het Getekend,

Belgisch

StaatsbIad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Frank DRIES,

gedelegeerd bestuurder.

Karine WIGGERS,

bestuurder



c. i.



Op de laatste blz, van Luik f3 vermelden :. Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2014
ÿþ4

Mod Won] 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen, JUL 2014 afdeling Antwerpen, op

Griffie

" 19190951*

Il

Il

10

V bah aa Be Star

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Eerste beslissing

Nadat de vergadering heeft vastgesteld dat alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn op deze vergadering, beslist zij toepassing te maken van de vereenvoudigde procedure conform artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen en dus af te zien van het opstellen van de verslagen voorzien in de artikelen 730, 731 en 733 van het Wetboek van vennootschappen.

"De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730, 731 en 733 niet toe te passen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien,

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten."

Tweede beslissing

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het splitsingsvoorstel, Alle leden van de vergadering erkennen vooraf een exemplaar van het splitsingsvoorstel te hebben ontvangen.

Derde beslissing

De vergadering keurt het splitsingsvoorstel goed en betuigt haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "ELEC-LIGHTIN'ART', met zetel te 2100 Antwerpen, Keesinglaan 21, ondernemingsnummer 0424.258.105, zonder op te houden te bestaan, overgaat tot toebedeling van een deel van haar vermogen aan de onderhavige vennootschap zoals hierna omschreven.

Vierde beslissing

De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor nopens de inbreng in natura opgemaakt door de heer Frank Bloemen als vertegenwoordiger van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BB&B Bedrijfsrevisoren te Herent op zeventien juni tweeduizend veertien, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan het besluit luidt als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalsverhoging van de NV «CODRIMEX» betreft de bedrijfstak bestaande uit de zakelijke rechten op onroerende goederen van de NV «ELEC-LUGHTIN'ART», met maatschappelijke zetel te BE 2100 Antwerpen, Keesinglaan 21, zoals beschreven in het splitsingsvoorstel opgemaakt op 5 mei 2014,

Ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien-van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr: 0455.064.513

Benaming

(voluit) : CODRIMEX

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Schalmei 60 te 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Ult een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "CODR1MEX", met zetel te 2970 Schilde, Schalmei 60, gehouden voor notaris Rita Heylen te Heist-op-den-Berg op 18 juni 2014:

BLIJKT MET VOLGENDE:

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

3.de voor de inbreng in natura weerhouden methode van waardering, zijnde aan boekwaarde, bedrijfseconomisch verantwoord is, rekening houdend met de in dit verslag weergegeven context en de boekhoudkundige continuïteit van de splitsingsverrichting en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toekenning van 23.928 nieuwe aandelen zonder nominale waarde van de NV «CODRIMEX», toe te kennen aan de bestaande aandeelhouders van de NV «ELEC-LIGHTIN'ART» in een verhouding van 19,14240 nieuwe aandelen van de NV «CODRIMEX» voor elk bestaand aandeel van de NV «ELEC-LIGHTIN'ART».

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. ("no fairness opinion").

Dit verslag is bestemd voor de algemene vergadering van aandeelhouders die zal beslissen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura en kan niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 17 juni 2014".

De algemene vergadering neemt eveneens kennis van het verslag van de Raad van Bestuur de dato dertien juni tweeduizend veertien waarin niet wordt afgeweken van de conclusie in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Op basis van voornoemd verslag beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met honderd eenenvijftigduizend tweehonderd tweeëntachtig euro éénenzeventig eurocent (151.282,71 ¬ ) te verhogen om het kapitaal van honderd vijfenzeventigduizend honderd vierendertig euro vierendertig eurocent (175.134,34 ¬ ) op driehonderd zesentwintigduizend vierhonderd zeventien euro vijf eurocent (326.417,05 ¬ ) te brengen door inbreng van nabeschreven goederen, te weten een deel van het vermogen van de naamloze vennootschap ELEC-LIGHTIN'ART, te weten:

22000000 Terreinen 17.352,55

22010000Bijkomende kosten terreinen 2,335,98

22020000 Gebouw Mechelen 354.487,74

22020900 Afschrijvingen gebouw Mechelen -354.487,74 22030000 Bijkomende kosten gebouw Mechelen 3.409,72

22030900 Afschrijvingen bijkomende kosten gebouw Mechelen -3.409,72

22100000 Inrichting gebouw Mechelen 27,454,75

22100900 Afschrijvingen inrichting gebouw Mechelen -26.929,41

22110000lnrichting showroom Mechelen 168.822,10

22110900 Afschrijvingen inrichting showroom Mechelen -145.996,65

22111000 Inrichting infrastructuur gebouw Mechelen 25.230,54

22111900 Afschrijvingen infrastructuur gebouw Mechelen -19.835,92

22120000 Herwaarderingsmeerwaarde gebouw Mechelen 173.525,47

22120900 Afschrijvingen herwaarderingsmeerwaarde gebouw Mechelen -173.525,47

22400000Infrastructuur gebouw Mechelen 3.348,08

22400900 Afschrijvingen infrastructuur gebouw Mechelen -3.348,08

GEBOUW MECHELEN VOLLE EIGENDOM 48.433,94

22113000 Inrichting gebouw Deurne 221.193,12

22113900 Afschrijving showroom Deurre -190.904,40

22114000 Gebouw Deume 37.990,37

22114900 Afschrijving gebouw Deurne -31.466,56

22115000 Vruchtgebruik Deurne 555.281,50

22115900 Afschrijving vruchtgebruik Deurne -444.373,30

GEBOUW DEURNE VRUCHTGEBRUIK 147.720,73

TOTAAL ACTIVA 196,154,67

In voormelde overgegane vermogensbestanddelen zitten nagemelde onroerende goederen:

1) Gebouw Mechelen

Stad MECHELEN  vierde kadastrale afdeling  voorheen MECHELEN

A, In een appartementsgebouw op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen

Battelsesteenweg 28/30, ten kadaster gekend volgens titel sectie F, deel van nummer 59/T/4, voor een totale

oppervlakte van drie are zesenveertig centiare (3a46ca) en volgens recent kadastraal uittreksel sectie F,

nummer 59)W/4, voor een zelfde oppervlakte: het commerciële gelijkvloers, omvattende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke commerciële ruimte;

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderd vijfendertig/duizendsten (135/1.000sten) in de gemene delen van het appartementsgebouw waarin begrepen de grond.

Zoals voormeld goed verder beschreven staat in de basisakte verleden voor notaris Paul Keusters te Putte op zeven oktober negentienhonderd vierennegentig, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Mechelen op vijfentwintig oktober daarna, Boek 12375 Nummer 9.

B. Een magazijn met parkings op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen Battelsesteenweg +30, ten kadaster gekend volgens titel sectie F, deel van nummer 59/T14, voor een totale

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

oppervlakte van twaalf are dertig centiare (12a30ca) en volgens recent kadastraal uittreksel sectie F, nummer 591X14, voor een zelfde oppervlakte.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voormelde goederen horen de naamloze vennootschap ELEC-LIGHTIN'ART, comparant in deze, toe om het verkregen te hebben van de naamloze vennootschap GEBEGYKO, met zetel te Antwerpen, ingevolge akte verleden voor notaris Paul Keusters te Putte op zeven oktober negentienhonderd vierennegentig, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Mechelen op vijfentwintig oktober daarna, Boek 12323 Nummer 13.

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN

De minuuthoudende notaris heeft de aandacht van de verkrijgende vennootschap gevestigd op de bepalingen van de Vlaamse Codex RO en vermeldt met toepassing van artikel 5.2.1. Vlaamse Codex RO, zoals eveneens blijkt uit het stedenbouwkundig uittreksel:

1° dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt, met uitzondering van de stedenbouwkundige vergunning 1990/0239 de dato zeventien juli negentienhonderd negentig voor de afbraak eigendom en het bouwen van een appartementsgebouw met stapelplaats en garage;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed volgens het plannenregister en volgens de brieven van de Stad de dato drie en twaalf juni tweeduizend veertien is deels woongebied en deels milieubelastende industrieën;

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift (en de verklaring van de inbrengers), voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid ais een zone met voorkooprecht.

5° dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

6° dat het krachtens artikel 42.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as-builtattest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

7,BEPALINGEN IN VERBAND MET DE BODEMTOESTAND

1. De inbrengers verklaren dat er op de grond die het voorwerp is van onderhavige akte, bij hun weten geen inrich-1ting gevestigd is of was, of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in artikel 6 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming, met uitzondering van de mazoutopslagplaats.

2. De inbrengers leggen de bodemattesten voor die betrekking hebben op het hierbij

ingebrachte goed en die werden afgeleverd door de OVAM op tweeëntwintig mei tweeduizend veertien

overeenkomstig artikel 101 § 1 van genoemd Decreet.

De inhoud van deze bodemattesten luidt

"Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 UITSPRAAK OVER DE BODEMKWALITEIT

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond nog verdere maatregelen worden

uitgevoerd.

2.1.1 HISTORISCHE VERONTREINIGING

Volgens het Bodemdecreet moet er een bodemsanering uitgevoerd worden op deze

grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het siteonderzoek van 11,05.2011 en op de hierin

opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

De aangetroffen bodemverontreiniging is niet tot stand gekomen op deze grond. De

saneringsplicht rust bij de eigenaar of gebruiker van de grond waar de bodemverontreiniging tot stand kwam.

2.12EXTRA INFORMATIE

Bij besluit van de OVAM gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 1 oktober 2007 werd dit perceel

opgenomen in de site Voormalige gasfabriek Mechelen'.

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd

worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van

12.06.2012, en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2 DOCUMENTEN OVER DE BODEMKWALITEIT

2.2.1 HISTORISCHE VERONTREINIGING

DATUM: 11.05.2011

TYPE: Siteonderzoek

TITEL: Siteonderzoek voormalige gasfabriek Olivetenvest-Battelsesteenweg Mechelen

AUTEUR: Arcadis Belgium NV

1.2.2EXTRA INFORMATIE

DATUM: 27,07.2007

TYPE: Sitebesluit

TITEL: Sitebesluit

AUTEUR: OVAM

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

t , 3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge 4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aanhaar verstrekte gegevens.

5.Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.bernzage."

3. De inbrengers verklaren met betrekking tot de ingebrachte goederen geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokke-enen aan de verkrijger of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbe-perkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Voor zover voorgaande verklaring door de inbrengers te goeder trouw afgelegd werd, kunnen zij hier niet voor verantwoordelijk gesteld worden.

2) Gebouw Deurre

Stad ANTWERPEN  eerste afdeling  voorheen DEURNE

Een magazijn op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen Keesinglaan 21, gekadastreerd of het geweest, sectie A, volgens titel nummer 1671K en volgens kadaster nummer 167K, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van zeventien are tachtig centiare (17 a 80 ca).

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voormeld goed hoort toe aan de naamloze vennootschap ELEC-LIGHTIN`ART, met zetel te 2100 Antwerpen, Keesinglaan 21, voor de geheelheid in vruchtgebruik voor een periode van vijftien jaar ingegaan op één februari tweeduizend en twee, en aan de heer Lumbeeck Wim en de heer Dries Frank, beiden comparanten in deze, elk voor de helft in naakte eigendom, om het verkregen te hebben van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KAESER KOMPRESSOREN, met zetel te Brasschaat, ingevolge aKte verleden voor notaris Rose-Marie Baetens te Mechelen, met tussenkomst van Herwig Van de Velde te Brussel, wettelijk belet, op één februari tweeduizend en twee, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Antwerpen op twee april daarna, onder formaliteitnummer 58-T-02/04/2002-04611.

De ovememer verklaart zich tevreden te stellen met deze eigendomsoorsprong en geen andere titel te vragen dan een uitgifte van deze akte.

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN

De minuuthoudende notaris heeft de aandacht van de verkrijgende vennootschap gevestigd op de bepalingen van de Vlaamse Codex RO en vermeldt met toepassing van artikel 5.2.1. Vlaamse Codex RO, zoals eveneens blijkt uit het stedenbouwkundig uittreksel:

1° dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt, met uitzondering van de stedenbouwkundige vergunning 106.721/B de dato tweeëntwintig december negentienhonderd éénenzeventig voor het oprichten van een werkplaats;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed volgens het plannenregister en volgens de brief van de Stad de dato achtentwintig mei tweeduizend veertien en het gewestplan Antwerpen de dato drie oktober negentienhonderd negenenzeventig is industriegebieden 4-aanvullende voorschriften gp 14: art. 1, °1 punt3;

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift (en de verklaring van de inbrengers), voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht.

5° dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

6° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as-builtattest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

In voormeld stedenbouwkundig uittreksel wordt melding gemaakt van een milieuvergunning voor metaalbewerking 10 kW  ontvetten van metalen. Comparanten verklaren dat deze activiteiten echter niet worden uitgeoefend op voormeld goed.

7.BEPALINGEN IN VERBAND MET DE BODEMTOESTAND

1, De inbrengers verklaren dat er op de grond die het voorwerp is van onderhavige akte, bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was, of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in artikel 6 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming, met uitzondering van de mazoutopslagplaats.

2, De inbrengers leggen het bodemat-'test voor dat betrekking heeft op het hierbij ingebrachte goed en dat werd afgeleverd door de OVAM op negen april tweeduizend veertien overeenkomstig artikel 101 § 1 van genoemd Decreet.

De inhoud van dit bodemattest luidt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. De inbrengers verklaren met betrekking tot de ingebrachte goederen geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verkrijger of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbe-perkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen,

Voor zover voorgaande verklaring door de inbrengers te goeder trouw afgelegd werd, kunnen zij hier niet voor verantwoordelijk gesteld worden.

VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG ONDER ALGEMENE TiTEL

- De bestaande verkrijgende vennootschap zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten en schuldvorderingen, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de partiële splitsing.

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf dezelfde datum.

- De bestaande verkrijgende vennootschap zat vanaf zelfde datum alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en in het algemeen alle lasten dragen die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan.

- De bestaande verkrijgende vennootschap zal de overgegane goederen nemen in de staat waarin ze zich nu bevinden, zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen onderhavige vennootschap voor welke reden dan ook.

- De bestaande verkrijgende vennootschap zal alle transacties, overeenkomsten en welk danige verbintenissen ook moeten uitvoeren met betrekking tot de haar overgedragen activa bestanddelen, zoals de contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de partiële splitsing.

- De bestaande verkrijgende vennootschap za! alle betwistingen en rechtsvorderingen, gerechtelijke of niet, zowel in hoedanigheid van eiser als van verweerder vervolledigen en zal hieruit voordeel trekken of er de nadelige gevolgen van dragen met volledige en gehele ontheffing van de verkrijgende vennootschap.

- De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

1. alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook onderhavige vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare administraties, geniet of titularis is;

2. de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende de ingebrachte bestanddelen, met last voor

de bestaande verkrijgende vennootschap om ze te bewaren, gedurende de wettelijk voorziene termijn.

- De overdracht van voormelde onroerende goederen zal gebeuren voor vrij, zuiver en onbelast. Op dit

ogenblik blijkt uit de hypothecaire getuigschriften dat tegen de overdragende vennootschap op het goed in

Antwerpen nog twee inschrijvingen staan in het voordeel van KBC BANK met de formaliteitnummers 58-l-

02/0412002-04612 en 58-I-0210412002-04613 en op het goed in Mechelen één inschrijving in het voordeel van

KBC BANK, boek 4585 nummer 4, dewelke allen zullen gehandlicht worden.

Vergoeding

Ter vergoeding van deze inbreng worden 23.928 aandelen uitgegeven die aan de aandeelhouders van de

overdragende vennootschap zullen uitgekeerd worden a rato van de onderliggende aandelenverhouding, in die

zin dat elke aandeelhouder 19,1424 aandelen verkrijgt in de NV CODRIMEX voor elk aandeel dat hij aanhoudt

in de NV ELEC-LIGHTIN'ART.

Aanvaarding van deze inbreng en realisatie van de inbreng.

Vijfde beslissing

Komt alhier tussen de lasthebber ad hoc de heer Lumbeeck Wim, voornoemd, die bij deze bevestigt;

-De inbreng te doen bij wijze van partiële splitsing;

-De nieuw gecreëerde aandelen in gezegde verhouding te aanvaarden en in te schrijven op naam van de

aandeelhouders van de NV ELEC-L1GHTIN'ART.

Vaststelling dat aldus de kapitaalverhoging gerealiseerd is.

Zesde beslissing

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd zesentwintigduizend vierhonderd zeventien euro vijf

eurocent (326.417,05 ¬ ), bestaande uit éénenvijftigduizend zeshonderd achtentwintig (51.628) aandelen,

zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénléénenvijftigduizend zeshonderd achtentwintigste

(1/51.628e) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Zesde beslissing

De vergadering beslist tot coördinatie van de statuten.

Zevende beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Rita Heylen

Tegelijk hiermee neergelegd;

- expeditie van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering

- verslag bedrijfsrevisor nopens inbreng in natura

Voor-

tehducten

aan het

Belgisch

Staatsblad

- verslag raad van bestuur nopens inbreng in natura

- gecoördineerde statuten







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/11/2014
ÿþ.,.

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbia

Mod word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1IIII!11~~u1111!mypp11u11

{

Reohtbankvan koophandel

Eintw?rüHn

0 ROY. Mt

afd'ern ViffefflPen

Ondernemingsar : 0455.064.513

Benaming

(voluit) : Codrimex

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Schalmei 60, 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 30 oktober 2014, gehouden ten maatschappelijke zetel om 10.00 uur:

1. De Algemene Vergadering neemt kennis van het ontslag vanaf 30 oktober 2014 als bestuurder van Karine Wiggers, wonende te Schilde, Schalmei 60.

2. De Algemene Vergadering benoemt mevrouw Kim Dries, wonende te 's Gravenwezel,

Wijnegemsteenweg 68 bus 1, ° 06/04/1988, ° Wilrijk, bediende.

Maar mandaat zal lopen vanaf 30 oktober 2014 tot de jaarvergadering van 06/06/2018.

Met algemeenheid van stemmen worden de onderhavige notulen door alle aanwezigen goedgekeurd en ondertekend.

Frank Dries

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 02.07.2013 13259-0155-011
21/09/2012
ÿþge--- 4,r mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

hleergviûj_i iEi grit"rf W Rûchtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

.1a SEP, 202

Griffie

r

uIII I I II III I I1 III I 1l

*12158158*

Ondernemingsnr : 0455064513

Benaming (voluit) : codrimex

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : schalmlei 60

2970 schilde 's gravenwezel

Onderwerp akte :Kapitaalvermindering doelswijziging statutenwijziging

UITTREKSEL NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Vandeputte te Antwerpen Borgerhout op 11 september 2012 inhoudende proces verbaal van buitengewone algemene vergadering van de NV CODR1MEX dat de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigend de totaliteit van de aandelen de volgende beslissingen hebben genomen met eenparigheid van stemmen

1, Op voorstel van de voorzitter besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van tweehonderd vijftigduizend EURO (250.000 EURO) om het te brengen van 425.134,34 EURO op 175.134,34 EURO en aan te rekenen op het werkelijk gestorte kapitaal.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen en dit in aansluiting van voorgaande beslissing dat deze kapitaalvermindering gebeurt zonder vernietiging van aandelen doch met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk ; vermogen en ten bedrage van 250.000 euro vermogen doch dit enkel aan te rekenen op het werkelijk volstort kapitaal.

2.De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om artikel vijf van de statuten aan te passen naar aanleiding van voorgaande beslissing zodat artikel vijf van de statuten vanaf heden luidt

1

"

als volgt

'Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vijfenzeventigduizend honderd vierendertig EURO vierendertig EUROCENT (175.134,34 EURO). Het is verdeeld in zevenentwintigduizend zevenhonderd (27.700) aandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde, die elk een fractiewaarde van éénlzevenentwintigduizend zevenhonderdste (1/27.700e) van het kapitaal vertegenwoordigen,

3. Op voorstel van de voorzitter besluit de vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk doel met ingang van heden te wijzigen door toevoeging van volgende bewoordingen

Haar patrimonium gevormd door roerende en onroerende goederen te behouden, inde ruimste zin

van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen dit kader zal de vennootschap i mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur ,, nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op aile manieren en volgens de wijzen die haar het beste geschikt blijken. Zij mag namelijk, en zonder dat deze opsomming ;; beperkend weze, aile commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende ;; verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of van aard zijn er de verwezenlijking ervan te bevorderen, en ondermeer, aile roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabriekmerken, aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, belangen nemen, bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving,

; versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijzen, in aile vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare verwant of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

VOLMACHT

Op de Laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor behouden gan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Als bijzondere gemachtigde, met recht van substitutie, wordt aangesteld: mevrouw Heide De Fraine wonende te 2220 Heist-op-den-Berg Kasteelstraat 64/K , aan wie de macht wordt gegeven om alle nodige formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging en/of verbetering van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank ondernemingen of het ondernemingsloket en alle aanverwante overheids-of belastings-of BTWdiensten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS PATRICK VANDEPUTTE

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD AFSCHRIFT PROCES VERBAAL

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2012
ÿþVo. beho

aan

Belg Staat;

Mad Und 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

07714:517« i7 ;~ ~~r~~ ~171 >~i3

Recif~4 ,, , . _ :.

~ 2 JUNI 2012

Ggi .~ieJLlN 2012-

Ondernemingsnr : 0455.064.513

Benaming

(voluit) : Codrimex

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Schalmei 60, 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 6 juni 2012, gehouden ten maatschappelijke zetel om 11.00 uur:

5.BENOEMiNG BESTUURDERS

Bevestiging herbenoeming van de bestuurders voor een nieuwe termijn van zes jaar ingaande op

06/06/2012:

a) de heer DRIES Frank, wonende te Schilde, Schalmei 60

b) mevrouw WIGGERS Karine, wonende te Schilde, Schalmei 60

Bevestiging van de benoeming als gedelegeerd bestuurder: de heer DRIES Frank, wonenede te Schilde, Schalmei 60

Alle voormelde benoemingen eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 06/06/2018.

Dries Frank

Gedelegeerd bestuurder



L`UÎk4B1



18

X12109697*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 08.06.2012 12157-0278-016
02/09/2011 : AN309714
24/08/2011 : AN309714
28/06/2010 : AN309714
24/06/2009 : AN309714
26/06/2008 : AN309714
10/07/2007 : AN309714
27/09/2006 : AN309714
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.06.2015, NGL 18.06.2015 15190-0335-012
10/04/2006 : AN309714
04/04/2005 : AN309714
01/06/2004 : AN309714
13/05/2003 : AN309714
22/04/2002 : AN309714
20/04/2000 : AN309714

Coordonnées
CODRIMEX

Adresse
SCHALMEI 60 2970 'S GRAVENWEZEL

Code postal : 2970
Localité : 'S Gravenwezel
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande