CO-WORX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CO-WORX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.704.111

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.06.2014, NGL 29.07.2014 14358-0497-015
07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 30.07.2013 13379-0547-015
23/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

Luïk,B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoude

aan het

Staatsbla

reS!r7".. vin t]b

Rechkba>fk Antworpen

op

De Grlfflar,

Griffie

Ondernemingsnr : 0887.704.111

Benaming

(voluit) : CO-WORX

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2030 Antwerpen, Luithagen, Haven 18D

(volledig adres)

O derwer akte : KAPITAALVERHOGING

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 26 december 2012 Geregistreerd zes bladen, geen renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor der registratie, op 03 januari 2013, boek 287, blad 95, vak 19. Ontvangen: 25,00 EUR. De eerstaanwezend inspecteurwn. (get) H. Huberland.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende besluiten heeft genomen:

Eerste besluit

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van driehonderd negenennegentigduizend negenhonderd euro (¬ 399.900,00), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op vierhonderd achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 418.500,00).

i3e kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld ten bedrage van driehonderd negenennegentigduizend negenhonderd euro (¬ 399.900,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Tweede besluit

Uit het attest afgeleverd door de Bank blijkt dat het bedrag van driehonderd negenennegentigduizend negenhonderd euro (¬ 399.900,00) op datum van 24 december 2012 werd gestort op de geblokkeerde rekening van onderhavige vennootschap.

Over de rekening zal alleen beschikt worden door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de optredende notaris aan bovengenoemde bank, bericht heeft gegeven dat de kapitaalverhoging tot stand is gekomen.

Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende Notaris authentiek te akteren dat, ten gevolge van de genomen beslissing, op de kapitaalverhoging waarvan sprake in de dagorde, volledig werd ingeschreven door de bestaande vennoten in verhouding met het aantal aandelen dat zij thans bezitten en dat ieder aandeel volledig is volgestort, zodat het kapitaal thans wordt vastgesteld op vierhonderd achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 418.500,00) en vertegenwoordigd honderd zesentachtig (186) aandelen, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderd zesentachtigste van het kapitaal en met een fractiewaarde van tweeduizend tweehonderd vijftig euro ¬ 2.250,00).

Derde Besluit

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen.

Vierde Besluit

De vergadering verleent een bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling aan: CEFIAC bvba Accountants, met zetel te 2240 Zandhoven, Langestraat 207, en haar bedienden, aan wie de macht wordt verleend om in naam en voor rekening van de vennootschap alle formaliteiten te verrichten aan het ondememingsloket en bij de BTW- administratie.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Dick Van Laere, geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd:

afschrift akte 26/12/2012 inhoudende coördinatie van statuten.

Op de laatste blz. van Luik_11 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

11/07/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i MI inii

" iaiaiseo*

be a Bi Str

p z 141412012

Griffie

Ondernemingsnr : 0887.704.111

Benaming (voluit) : CO-WQRX

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Luithagen Haven 180

2030 Antwerpen

Onderwerp akte :VERLENGING BOEKJAAR - AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op zesentwintig juni tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist:

1.: het huidige boekjaar te verlengen tot eenendertig december tweeduizend en twaalf zodat het boekjaar in de toekomst zal lopen van één januari tot en met eenendertig december.

2.: de datum van de algemene vergadering van de derde maandag van de maand december om achttien uur te verplaatsen naar de derde maandag van de maand juni om achttien uur.

3.: de tekst van artikel twee van de statuten integraal te schrappen, zodat de concrete vestiging van de zetel van de ven-rnootschap uit de statuten wordt geschrapt en te vervangen door de tekst zoals voorgesteld onder punt 3 van de agenda. De adres van de zetel blijft behouden te Antwerpen, Luithagen-Haven 18D.

4.: de tekst van artikel 17 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door de tekst zoals voorgesteld onder punt 4 van het agenda.

5.: de heer Marc Wouters te ontslaan als vaste vertegenwoordiger van deze vennootschap en met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de heer Collier Timmy te benoemen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap voor het geval deze een bestuursfunctie zou uitoefenen in een andere vennootschap.

De heer Collier werd door ondergetekende notaris op de hoogte gebracht dat de bestuurde vennootschap de benoeming van de vaste vertegenwoordiger dient bekend te maken in het Belgisch Staatsblad.

6.: de integrale tekst van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst.

Tevens beslist de vergadering om in de volledige tekst van de statuten de expliciete

verwijzingen naar een welbepaald wetsartikel te vervangen door een meer algemene verwijzing naar de wettelijke bepalingen terzake.

STATUTEN

ARTIKEL, EEN : BENAMING.:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennoot-schap met

beperkte aassprake-lijkheid. Haar naam luidt "CO-WORX".

ARTIKEL TWEE : DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft tot doel:

1)1-let uitoefenen van een aannemingsbedrijf van bouwwerken, in de meest ruime zin; dit omvat het aannemen van schrijn- en timmerwerk, plafonneren, cementwerk, metsel- en betonwerk, tegelzetten, glaswerk, zinkwerk, metalen niet-metalen dakbedekkingen van gebouwen, elektrotechnische installatie, projectontwikkeling, het maken en plaatsen van scheidingswanden, binnenhuisinrichting.

2)Invoer, uitvoer, aankoop en verkoop, de handel, het bouwen, het fabriceren, het plaatsen, het onderhouden en het herstellen van alle toestellen, apparaten, benodigdheden en aanverwante producten, dienstig voor en betrekking hebbende op centrale verwarming, verluchting, sanitaire en elektrische installatie, lood- en zinkwerken, luchtconditionering, luchtkanalen, leidingen voor ventilatie, koeling en klimaatregeling en industriële

pijpleidingen, drijfkracht, verlichting, telefoon, isolatie en airconditioningapparaten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

3)Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijforganisatie en informatica.

4)Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)publiekrechtelijk statuut;

5)Het beheren van beleggingen en participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

6)Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

7)De handel in de meest diverse roerende goederen;

8)Het organiseren van evenementen en congressen;

9)Het houden van een studie-, Organisatie- en raadgevend bureau.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer- of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. ARTIKEL DRIE : ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP :

Voor-

behoudlen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De'zctel van de vennootschap mag naar elke plaats in België worden overgebrâcht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoer'der(s), bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, mits naleving van de taalwetgeving aangaande de vennootschappen.

Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap in België of in het buitenland bijhuizen, exploitatiezetels, werkhuizen of magazijnen oprichten.

ARTIKEL VIER : DUUR :

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf drie mei negentienhonderd zevenenvijftig.

Zij zal evenwel rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend zoals inzake wijziging der statuten.

ARTIKEL VIJF : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL :

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen, elk aandeel vertegenwoordigend éénlhonderd zesentachtigste van het kapitaal.

ARTIKEL ZES : AANDELEN :

De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in het register van aandelen met de juiste aanduiding van de aandeelhouders, het aantal aandelen dat zij bezitten, alsook de aantekening van de gedane stortingen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

ARTIKEL ZEVEN : OVERDRACHT VAN AANDELEN WANNEER DE VEN-NOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT :

indien de vennootschap sIechts uit één vennoot bestaat, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of

een gedeelte ervan, over te dragen aan wie hij het wenst.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt

ontbonden. Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking

nageIaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze

aande-'len.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke aan akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefe-ining van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort. In afwijking van het vorenstaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennootschap erft, de lidmaatschapsrechten uit.

ARTIKEL ACHT : OVERDRACHT VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOT-'SCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT :

De aandelen van een vennoot mogen niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden, dan met toestemming van alle overige vennoten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld, op de hierna bepaalde wijze.

i' asei bij her Bëlgiscli Sfá t"sTilád ÿÿ11T07/26I2 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de Laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Deze toestemming is evenwel niet vereist indien de aandelen worden overgedragen of overgemaakt :

a)bij afstand onder levenden: aan vennoten;

b)bij overdracht wegens overlijden: aan vennoten, aan de echtgenoten van de overdrager en aan de bloedverwanten in de rechte nederdalende lijn.

De aandeelhouder die al of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, aan een andere dan de hiervoren genoemde personen, zal deze wens moeten te kennen geven aan de zaakvoer'der(s) en een overnemer voorstellen. Zo ook zullen " de erfgenamen of legatarissen van aandelen, andere dan de hiervoren genoemde personen, moeten bekend maken of zij aandeelhouders wensen te worden dan wel of zij de afkoop vragen van de aandelen. Door de zaakvoerder(s) zal een algemene vergadering samengeroepen worden, die moet beslissen over de aanvaarding van de voorgestelde overnemer of desgevallend de erfgenamen. Ingeval van niet-aanvaarding zullen de aandelen bij voorkeur worden aangeboden aan de overige

aandeelhouders, in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit. Ingeval geen of slechts een deel van de aandelen wordt overgenomen, kan door de zaak-'voerder(s) een andere overnemer worden voorgesteld. De vennootschap kan echter slechts beslissen tot inkoop der aandelen mits naleving van de voorwaarden en de formaliteiten, voorzien door de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen.

In elk geval moet binnen de drie maanden over de overdracht beslist zijn, zoniet zal de weigering van aanvaarding als nietig worden beschouwd en zullen de erfgenamen geacht worden aandeelhouders te zijn of zal de overdrager zijn aandelen vrij kunnen overdragen aan de voorgestelde overnemer. Deze overdracht moet binnen de zes maand plaats hebben, zoniet moet de procedure hernomen worden.

Indien geen overeenstemming kan worden bereikt over de prijs der over te dragen aandelen, zullen de overdrager of de erfgenamen en de zaakvoerder(s) elk een deskundige aanstellen om de werkelijke waarde van de aandelen te laten vaststellen.

ARTIKEL NEGEN: VOORKEURRECHT TOT OVERNAME

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, genieten deze van een voorkeurrecht tot overname van de over te dragen aandelen op basis van de prijs vastgesteld door de vorige jaarvergadering of, bij gebreke daaraan, voor de waarde vastgesteld door één of meerdere accountants aangesteld op verzoek van de meest gerede partij door de betrokkenen zelf, of, bij gebrek aan overeenkomst, door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, waardevaststelling die imperatief zal gelden ais basis voor de overname zonder enige verhaalmogelijkheid.

Dit voorkeurrecht zal kunnen uitgeoefend worden in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder der andere vennoten die interesse heeft in de verwerving, bezit, tenzij onder hen eenstemmig een andere verhouding is overeengekomen. De mededeling van het gebruikmaken van het voorkeurrecht tot aankoop zal per aangetekende brief moeten worden gedaan respektievelijk aan de erfgerechtigden en aan de kandidaat-afstanddoener binnen de zes maanden na mededeling van het overlijden of na de vraag om toelating tot afstand aan derden.

Gezegde mededeling van overlijden of vraag tot afstand aan derden moet per aangetekend schrijven geschieden, gericht aan de vennootschap waarin de volledige identiteit, beroep en woonplaats van de erfgenamen of voorgestelde overnemers worden opgegeven, het aantal betrokken aandelen en eventueel de prijs.

Gezegd voorkeurrecht tot overname bestaat niet in de gevallen door artikel 8 in fine als uitzondering voorzien.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11 1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Wordt dat recht van voorkeur niet integraal uitgeoefend, dan kan op de overblijvende aandelen slechts worden ingeschreven door nieuwe of andere aandeelhouders na instemming van minstens de helft der vennoten in het bezit van minstens drieivierde van het kapitaal.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

' Nochtans, indien een vennoot of erfgenaam die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de zes maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

Zolang geen nieuwe vennoot of vennoten aanvaard zijn blijven de rechten verbonden aan de over te dragen aandelen opgeschort.

ARTIKEL TIEN:

Van elke overdracht van aandelen wordt melding gemaakt in het register van aandel-'en. Deze melding wordt gedateerd en ondertekend door de overdrager en de overnemer, of bij over-'dracht door overlijden, door een zaakvoerder en de begun-'stigde.

De overdracht van aandelen geldt ten aanzien van de vennoot-ischap en van derden, vanaf haar inschrijving in gemeld register.

ARTIKEL ELF:

De hierboven beschreven regels inzake overdracht onder leven-iden zijn van toepassing bij overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

ARTIKEL TWAALF :

Zolang de erfgenamen of rechthebbenden van een overleden vennoot niet als vennoot aanvaard zijn, zoals hiervoren bepaald, zullen zij geen rechten kunnen doen gelden tegenover de vennootschap.

Zij zullen zich in geen geval mogen mengen in het bestuur van de vennoot-schap.

ARTIKEL DERTIEN:

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien er meerdere eigenaars zijn van één aandeel, wordt het hieraan verbon-+den stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten overstaan van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtge-'bruiker.

ARTIKEL VEERTIEN:

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de ontzetting van één der vennoten.

De erfgenamen, schuldeisers of rechthebbenden van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels leggen op de goederen van de vennootschap, noch er de verdeling of de verkoop van vorderen.

ARTIKEL VIJFTIEN :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervuilen.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod111

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handteke-ning moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen-bij-het-BElgisch-Staatsblad- - tifó'9/2a12 = Aniluxes dü NIï';ffiteur bëlgé

ARTIKEL ZESTIEN:

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en aile daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbe-houden. Zij verte-genwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrou-wen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tot een jaarverga-dering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

ARTIKEL ZEVENTIEN : ALGEMENE VERGADERINGEN :

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zaI gehouden worden op de TWEEDE MAANDAG VAN DE MAAND JUNI OM ACHTTIEN UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering zal onder meer tot dagorde hebben : bespreking van het verslag van de zaakvoerder(s) over het verlopen boek-jaar, de goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting te geven aan de zaakvoerder(s) en eventueel de herbenoeming van de zaakvoerder(s).

ARTIKEL ACHTTIEN :

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergaderingen Iaten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot weze.

Verder zal de algemene vergadering beraadslagen volgens de regels voorzien door de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij zal kunnen samengeroepen worden door de zaakvoerder(s) telkens het belang van de vennootschap zulks vereist.

De notulen van de vergaderingen zullen worden ondertekend door alle aanwezige vennoten; de expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte verleden moeten worden.

ARTIKEL NEGENTIEN: INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en ein-digt op eenendertig december daarna.

Elk jaar op het einde van het boekjaar worden de boeken der ven-nootschap afgeslo-ten en worden door de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening, bestaande

uit balans, resultatenrekening en toelichting, opgemaakt.

ARTIKEL TWINTIG:

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kos-+ten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze _voorafname is

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de aandeelhouders verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reserve-'fonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

Geen uitkering zal mogen geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto aktief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL EENENTWINTIG :

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen, mits naleving van de voorschriften voorzien in het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG :

Na de vereffening van het maatschappelijk passief, zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG :

Voor alles wat in onderhavige statuten niet is voorzien ver-'klaren de verschijners zich te willen gedragen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen: expeditie akte en gecoördineerde statuten

Dirk Smet, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 19.12.2011, NGL 31.01.2012 12023-0306-015
30/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.12.2010, NGL 23.12.2010 10644-0322-015
30/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 21.12.2009, NGL 24.12.2009 09907-0283-015
16/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 04.12.2008, NGL 08.12.2008 08845-0055-015
15/06/2015
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Luithagen-Haven 18D, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit de eenparige en schriftelijke besluiten van de vennoten dd. 22 april 2015 blijkt het volgende:

De vennoten nemen kennis van het vrijwillig ontslag van de heer Timmy Collier, met ingang op 22 april 2015, als zaakvoerder van de Vennootschap.

De vennoten besluiten met ingang op 22 april 2015 ONE FACILITY SERVICES NV, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Avenue Building, Noorderplaats 7 bus 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0439.698.129, vast vertegenwoordigd door de heer Johannes Adrianus Gennissen, wonende te 3065 AG Rotterdam (Nederland), Ringvaartweg 188A, te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap, voor een onbezoldigd mandaat van onbepaalde duur.

De vennoten geven volmacht aan en belasten ADViSORY SERVICES CVBA (RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen  0459.309.351), met maatschappelijke zetel te 2600 Berchem (Antwerpen), Potvlietlaan 6, vertegenwoordigd door de heer Marc Van den Bossche, bestuurder, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen teneinde de publicatie en kennisgeving aan alle bevoegde instanties, incl. de bevoegde rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen en de fiscale administraties, van voorafgaande besluiten te verrichten.

Voor analytisch uittreksel

ADVISORY SERVICES CVBA

Bijzonder gevolmachtigde

vertegenwoordigd door haar bestuurder

Marc Van den Bossche

Mod weid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

0 4 JUNI 2015

afdaiFiet3yerpen

Ondernemingsnr : 0887.704.111

Benaming

(voluit) : CO-WORX

(verkort) :

Voo behot aan BelgI Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.11.2015, NGL 03.12.2015 15682-0592-016
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 29.08.2016 16520-0395-016

Coordonnées
CO-WORX

Adresse
NOORDERPLAATS 7, BUS 1 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande