CLOUD HAMMER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CLOUD HAMMER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 834.342.629

Publication

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 05.06.2013 13159-0565-014
30/05/2013
ÿþ Mort Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Va u

beha

aan

l3elg

Staat





Neerg& d ter griffie van de Rechtbank van f{ecplilndeGr Griffie

werpen, ope ' tAE.` 13

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0834.342.629

Benaming

(voluit) : CLOUD HAMMER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2610 WILRIJK - Kernenergiestraat 57

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel -volmacht

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 25 april 2013

EERSTE BESLUIT

De raad van bestuur besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2610 Wilrijk, Kemenergiestraat 57 naar 2630 Aartselaar, Helststraat 47 en dit niet ingang van 13 mei 2013.

TWEEDE BESLUIT

De raad van bestuur stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elke afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren. jegens de bevoegde instanties en de reohtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270:

-De heer Luc Eberhardt;

-De heer Francis van der Haert;

-Mejuffrouw Nathalie Seppion;

-Mejuffrouw Lara Kestemont;

-Mevrouw Sotie Stevens.

Voor eensluidend uittreksel

Christophe Moyersoen

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/12/2012
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudE aan hei Belgisc

Staatsbh

+12196113

1111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0834.342.629

Benaming

(voluit) : MBA-LOGOS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2610 Wilrijk, Kernenergiestraat 57

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - BENOEMING

UITTREKSEL AFGELEVERD VÓÓR REGISTRATIE OM NEER TE LEGGEN TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE ANTWERPEN

Uit de akte verleden voor geassocieerde notaris Natacha Stoop te 2000 Antwerpen, Bollandusstraat 1, blijkt hetgeen volgt:

1) De naam van de vennootschap wordt met onmiddellijke uitwerking gewijzigd in "CLOUD HAMMER", Artikel 1 van de statuten wordt gewijzigd als volgt :

"De vennootschap is een handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt : "CLOUD HAMMER".

2) Met onmiddellijke ingang wordt tot bestuurder benoemd voor een periode van zes jaar: de heer Kristof Pol Claire Edmond Angèle VEREENOGHE, geboren te Roeselare, op 5 augustus 1970, wonende te De Wervenlaan 9A, 2980 Zoersel, die verklaart zijn benoeming tot bestuurder te aanvaarden.

Voor ontledend uittreksel (Get.)

Natacha Stoop, geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: volledig afschrift der akte dd. 20 november 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/03/2011
ÿþ MOd 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neocipM ter orge ~P ~

bedtbee. s 8 Pompa

-

I~AAR~ î 1 ~

-

G riffi@e ditritriet,

Voo behou aan t Belgir Staats) HhII OH 1 1IH1I1llh1I I 1H I ni

" 11042617"

J

Ondernemingsnr : Benaming 0834.342.629

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

(voluit) : MBA-LOGOS

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : te 2610 Wilrijk, Kernenergiestraat 57

Onderwerp akte : OPRICHTING EN BENOEMINGEN

Uit de akte verleden voor notaris Olivia Wellekens te Antwerpen op 4 maart 2011, blijkt hetgeen volgt:

Zijn verschenen: 1. De heer MOYERSOEN Christophe Jean Cécile Marie, geboren te Wilrijk, op 9 maart: 1962, van Belgische nationaliteit, wonende te 2620 Hemiksem, Callebeekstraat 251 en

2. Mevrouw EYCKMANS Nancy Jeanine Leo, geboren te Reet, op 16 januari 1973, van Belgische: nationaliteit, wonende te 2620 Hemiksem, Callebeekstraat 251, die verklaren een naamloze vennootschap op te richten en wel als volgt:

1. NAAM: MBA-LAGOS

2. RECHTSVORM: Naamloze Vennootschap

3. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL: te 2610 Antwerpen (district Wilrijk), Kernenergiestraat 57

4. DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

- het ontwikkelen, uitbreiden, aanpassen en verbeteren van websites en het verlenen van advies en heti uitvoeren van consultancywerkzaamheden hiermee verband houdend;

- de analyse, ontwikkeling, commercialisering, vervaardiging en exploitatie van software, nieuwe producten,; nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen evenals alle handelingen inzake hardware en ondersteunend materiaal;

- het optreden als studie- organisatie en consultingbureau, het verlenen van administratieve prestaties en computerservices, en het uitvoeren van alle werkzaamheden die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband; staan met de verschillende activiteiten behorende bij een software systeem en/of product en/of website;

- het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van alle projecten in verband met informatica; en bureautica en aanverwante toepassingen;

- alle commerciële, industriële, financiële, administratieve en beheersverrichtingen in het domein vani software, informatica en communicatie;

- de aan- en verkoop, import en export, huur en verhuring, de distributie, het ontwerpen, ontwikkelen,! beheren, exploiteren en implementeren van soft- en hardware, communicatiesystemen en apparatuur;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, patenten, merken, knowhow; De vennootschap heeft verder ook tot doel :

- het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het!

" management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als: vereffenaar;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle: verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals dei huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks: met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend patrimonium, alle: verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door; inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van!

: welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en! ondernemingen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten' en koninklijke besluiten terzake.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of; financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan:

" kunnen bevorderen.

bíz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten, kredieten, leningen of andere financieringsvormen toestaan en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

5. KAPITAAL EN AANDELEN: Het geplaatst kapitaal bedraagt 150.000,00 ¬ en is verdeeld in 15.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De overdracht van aandelen is onderworpen aan een voorkooprecht, volgrecht en volgplicht.

6. BESTUUR EN CONTROLE: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar. Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. Tenzij de algemene vergadering anders beslist, doet de nieuwe benoemde bestuurder de tijd uit van diegene die hij vervangt. Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee leden bestaan, tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat de vennootschap meer dan twee aandeelhouders heeft. In dat geval houdt de statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur kiest een voorzitter onder zijn leden. Indien de voorzitter belet is, of bij gebrek aan benoeming van een voorzitter, wordt hij vervangen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter, zo vaak het belang van de vennootschap het vergt. Hij moet bijeengeroepen worden op aanvraag van twee bestuurders of van een gedelegeerd bestuurder. De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats die in de bijeenroepingen wordt aangeduid. Van de besluiten van de raad van bestuur worden notulen gehouden, die worden ingeschreven of ingelast in een bijzonder register en ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden van de raad. Afschriften of uittreksels hiervan worden ondertekend door de bevoegde organen van vertegenwoordiging.

De raad mag enkel beraadslagen indien de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Verhinderde bestuurders kunnen aan een ander lid van de raad opdracht geven hen te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen en in hun naam te stemmen. De vorm van de volmacht wordt vastgesteld door de raad van bestuur. Geen enkel bestuurder zal meer dan één collega mogen vertegenwoordigen. De beslissingen worden getroffen met meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter beslissen, tenzij de raad van bestuur slechts uit twee leden zou bestaan. Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, is hij gehouden artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestane kapitaal of in enig ander geval dat door deze statuten wordt uitgesloten.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

a/ Directiecomité

De raad van bestuur kan bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De over te dragen bevoegdheden aan het directiecomité kunnen alle bestuursbevoegdheden zijn met uitzondering van de bestuursbevoegdheden die betrekking kunnen hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op handelingen die op grond van wettelijke bepalingen aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité is aangesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dit comité.

De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, hun eventuele ontslagvergoeding, de duur van hun opdracht en de werkwijze.

Indien een directiecomité werd aangesteld, kunnen twee leden ervan, gezamenlijk handelend, de vennootschap vertegenwoordigen in zaken die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoren.

b/ Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur en de vertegenwoordigingsbevoegdheid dienaangaande kunnen worden toevertrouwd aan één of meer personen (al dan niet lid van de raad van bestuur) die handelen als orgaan van de vennootschap.

De raad van bestuur stelt de perso(o)n(en) belast met het dagelijks bestuur aan en legt de voorwaarden vast van zijn/hun aanstelling. Indien een of meer personen worden belast met het dagelijks bestuur, zonder dat deze worden verenigd in een college, dan heeft elke persoon belast met het dagelijks bestuur afzonderlijk handelend de macht om namens de vennootschap op te treden en haar te vertegenwoordigen binnen het kader van het dagelijks bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien een lid van de raad van bestuur het dagelijks bestuur krijgt toevertrouwd, wordt deze persoon 'gedelegeerd bestuurder' genoemd, in de andere gevallen 'persoon belast met dagelijks bestuur.

G Auditcomité  adviserende comités

Binnen de raad van bestuur kan worden overgegaan tot de oprichting van (i) een auditcomité dat met name belast is met een permanent toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris en (ii) één of meer andere adviserende comités, waarvan de raad van bestuur de samenstelling en opdrachten omschrijft.

dl Bijzondere volmachten

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

Onverminderd (i) de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, (ii) de vertegenwoordiging in het kader van het directiecomité zoals voorzien in artikel 16.a/, (iii) de vertegenwoordiging in het kader van het dagelijks bestuur zoals voorzien in artikel 16.b/ en (iv) de vertegenwoordiging door bijzondere volmachthouders zoals voorzien in artikel 16.d/, wordt de vennootschap ten aanzien van derden in feite en in rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door een gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De controle op de verrichtingen van de vennootschap wordt aan één of meer commissarissen opgedragen indien de vennootschap daartoe verplicht is of indien de algemene vergadering daartoe beslist.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast. Zij worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd.

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

7. ALGEMENE VERGADERING : Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden, op de zetel van de vennootschap of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze gewone algemene vergadering vindt plaats op de eerste woensdag van de maand juni om tien uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

8. BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Bij het einde van elk boekjaar worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

9. ONTBINDING - VEREFFENING: De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering, in de vorm zoals voorzien voor wijziging aan de statuten. In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

10. INTEKENING  STORTINGEN

Voornoemde comparanten hebben ingetekend op het maatschappelijk kapitaal zoals volgt :

1. De heer MOYERSOEN Christophe, voornoemd, tekent in op 10.000 aandelen.

2. Mevrouw EYCKMANS Nancy, voornoemd, tekent in op 5.000 aandelen.

Samen twee aandeelhouders met in totaal 15.000 aandelen.

De comparanten hebben op elk aandeel volstort.

Het totaal bedrag van de stortingen in geld, hetzij 150.000,00 E, staat geboekt op een speciale rekening

nummer 363-0823472-79, ten name van de vennootschap in oprichting, bij "ING BELGIË.

11. OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

BENOEMINGEN

Worden benoemd tot bestuurders van de vennootschap en dit tot onmiddellijk na de gewone algemene

vergadering van het jaar tweeduizend en vijftien :

-De heer MOYERSOEN Christophe, voornoemd;

-Mevrouw EYCKMANS Nancy, voornoemd;

Deze zopas benoemde bestuurders hebben verklaard hun benoeming te aanvaarden.

Niet-aanstelling van commissaris

De comparanten-aandeelhouders verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder

trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting

een commissaris te benoemen.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Delegatie van machten

De comparanten-aandeelhouders verzoeken mij, notaris, in deze akte hun verklaring op te nemen dat de

bestuurders, die zij zo-even hebben benoemd, in het vooruitzicht van hun aanstelling tot bestuurders, na

beraadslaging volgend besluit hebben getroffen :

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Wordt aangesteld tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd bestuurder : de heer MOYERSOEN

Christophe, voornoemd, die verklaart deze benoemingen te aanvaarden.

Overeenkomstig artikel 17 van de statuten is de heer MOYERSOEN Christophe, voornoemd, als

gedelegeerd bestuurder bevoegd de vennootschap alteen te verbinden in en buiten rechte.

BEKRACHTIGING VAN VERBINTENISSEN AANGEGAAN NAMENS

DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

(ARTIKEL 60 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

De comparanten erkennen dat, tot op het ogenblik van de neerlegging van het dossier op de griffie van de

rechtbank van koophandel, de door hen gestelde handelingen of de handelingen die vanaf heden zullen worden

gesteld door de raad van bestuur handelingen zijn namens een vennootschap in oprichting.

De comparanten voornoemd verklaren dat na de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank

van koophandel de raad van bestuur in vergadering zal samenkomen om namens de vennootschap over te "

" gaan tot de bekrachtiging van alle opdrachten en verbintenissen die door de oprichters, door één van hen of " door één of meerdere bestuurders zouden aanvaard of aangegaan zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting.

12. VOLMACHT: Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan de volgende medewerkers van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte", woonstkeuze doende te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270 : de heer Allaerts Michiel, de heer van der Haert Francis, de heer Eberhardt Luc en mevrouw Stevens Sofje, met recht van indeplaatsstelling.

Voor eensluidend uittreksel (Get.)

Clivia Wellekens, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: volledig afschrift der akte dd. 4 maart 2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blx. van LuikB vermelden : Recto ' Naam en hoedar:íghe d van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2015
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

III I IlI Ulli I I I i i

*15127652*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

28 AUG, 2015

Griffie

afriafé

Ondernemingsnr : 0834.342.629

Benaming

(voluit) : Cloud Hammer

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2630 Aartselaar, Helststraat 47

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 3 JUNI 2015

De vergadering stelt het ontslag vast van de heer Kristof Vereenooghe, De Wervenlaan 9, 2980 Zoersel en dit met ingang op heden.

De vergadering dankt de antslagnemende bestuurder voor de wijze waarop hij zijn opdracht heeft uitgeoefend, en voor de bijdrage die hij heeft geleverd tot de ontwikkeling van de vennootschap,

Voor eensluidend uittreksel

De heer Christophe Moyersoen

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

11/09/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0834.342.629

Benaming

(voluit) : Cloud Hammer

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Helststraat 47, 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

ANTWERPEN;

blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Natacha Stoop, te Antwerpen, Bollandusstraat 1, op 26

augustus 2015. Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap

CLOUD HAMMER met maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Helststraat 47, Ingeschreven in het

rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0834.342.629; Die alsvolgt heeft beslist:

EERSTE BESLUIT,

De vergadering hoort lezing van het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor,

met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid A AUDIT, met zetel te 2600 Berchem, Eiisabethfaan 2, ingeschreven in het

rechtspersonenregister onder het nummer 0825.713.686, vertegenwoordigd door de heer Frank Graré,

bedrijfsrevisor, met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Beide verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig

de wettelijke bepalingen,

De voornoemde bedrijfsrevisor besluit zijn verslag letterlijk als volgt :

De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging van de NV Cloud

Hammer, met maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Helststraat 47, bestaat

uit een eisbare en vaststaande schuldvordering onder de vorm van een rekening

courant op naam van de huidige aandeelhouder dhr. Christophe Moyersoen, die

gedeeltelijk ingebracht worden voor een bedrag van 750,000,00 euro,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

-De verrichting werd nagezien in overeenstemming met de controtenomnen uitgevaardigd door het Instituut

der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering

van de ingebrachte bestanddelen;

-De beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

beantwoordt;

-De voor de inbreng in natura door de partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch

verantwoord is, en dat de waarde waartoe deze methode leidt, nl, een totaal bedrag van 750.000,00 euro,

bedrijfseconomisch niet overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven

aandelen, doch dat de gebruikte methode, namelijk de fractiewaarde van het kapitaal, in het kader van deze

inbreng wel is verantwoord;

Verder verklaren alle partijen zich uitdrukkelijk akkoord met de waardering van

de aandelen en de uit te voeren transactie.

Wij willen er tenslotte op wijzen dat onze opdracht er niet in bestaat om een uitspraak te doen over de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Wij verklaren onze opdracht oprecht in eer en geweten te hebben vervuld.

Antwerpen (Berchem), 21 augustus 2015

CVBA A Audit,

aansprakelijk vertegenwoordiger

Frank Graré,

bedrijfsrevisor."

TWEEDE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 u



Fte.,tltb~nr. ,re t korv,)ündei

ArliC+û,`caR

~ 2 SEP. 2915

afdaling Antwerpen

0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van ZEVENHONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (750.000,00 ¬ ) om het te brengen van HONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (150.000,00 ¬ ) op NEGENHONDERD DUIZEND EURO (900.000,00 ¬ ), door uitgifte van VIJFENZEVENTIG DUIZEND (75.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met dezelfde rechten ais de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.

Op deze kapitaalverhoging zal worden ingeschreven door incorporatie van een gedeelte van de vordering in rekening courant die de heer Christophe MOYERSOEN, voornoemd, heeft op de vennootschap, en dit ten belope van ZEVENHONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (750.000,00 ¬ ).

Zoals deze nader omschreven is en de waardering ervan werd gecontroleerd in het hierboven vermelde verslag van de bedrijfsrevisor.

DERDE BESLUIT: inschrijving en volstorting van de kapitaalverhoging door inbreng in natura

Is vervolgens tussengekomen ;

De heer MOYERSOEN Christophe, voornoemd, die verklaart ln te schrijven op de kapitaalverhoging door inbreng van een gedeelte van de vordering in rekening courant die hij heeft op de vennootschap, en dit ten belope van ZEVENHONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (750.000,00 ¬ ), in ruil waarvoor hem VIJFENZEVENTIGDUIZEND (75.000) aandelen worden toegekend van de naamloze vennootschap "CLOUD HAMMER".

De heer Moyersoen verklaart perfect op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en van de gevolgen van de kapitaalverhoging.

De heer Moyersoen verklaart nog dat hij volle eigenaar is van de door hem ingebrachte vordering.

De heer Moyersoen verklaart verder dat er geen belemmering is voor de inbreng van voormelde vordering. Vaststelling van het tot stand komen van de kapitaalverhoging.

De comparanten erkennen dat de inbreng zoals hierboven omschreven, werkelijk is tot stand gekomen en dat bijgevolg op de eerste kapitaalverhoging volledig werd ingetekend en dat zij volledig volgestort werd door Inbreng in natura.

Hierdoor Is het kapitaal werkelijk gebracht op NEGENHONDERD DUIZEND EURO (900.000,00 ¬ ). VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit tot een tweede verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van TWEEHONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (250.000,00 ¬ ) om het te brengen van NEGENHONDERD DUIZEND EURO (900.000,00 ¬ ) op EEN MILJOEN HONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (1.150.000,00 ¬ ) door uitgifte van in totaal VIJFENTWINTIG DUIZEND (25.000) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde met dezelfde rechten als de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.

Op deze aandelen zal worden ingetekend in geld aan de prijs van tien euro (10,00 E) per aandeel, onmiddellijk volgestort.

De comparanten verklaren, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, perfect op de hoogte te zijn van de uitgifteprijs van de kapitaalverhoging en van de financiële gevolgen van de verrichting voor de aandeelhouders. VIJFDE BESLUIT: Afstand van voorkeurrecht.

Zijn vervolgens tussengekomen de hierboven vemoemde aandeel-houders, zijnde de heer MOYERSOEN Christophe en mevrouw EYCKMANS Nancy die verklaren afstand te doen van het voorkeurrecht om in te tekenen op de kapitaalverhoging in het voordeel van de hierna beschreven naamloze vennootschap "Peopleware".

ZESDE BESLUIT: Inschrijving en volstorting

Is vervolgens tussengekomen :

De naamloze vennootschap "Peopleware", gevestigd te 2500 Lier, Duwijckstraat 17, RPR Antwerpen afdeling Mechelen 0453.834.195, alhier vertegenwoordigd overeenkomstig door haar statuten door twee gedelegeerd bestuurders, te weten:

1. de heer VALGAEREN Wemer Jozef, geboren te Deume, op 21 augustus 1965, wonende te 2520 Ranst, Hooiveld 8.

2. de heer SCHYVAERTS Marc Julius, geboren te Lier, op 13 maart 1968, wonende te 2500 Lier, Hoogveldweg 26 bus 9, alhier vertegenwoordigd door de heer Valgaeren Werner, voornoemd, ingevolge de aan deze akte gehechte onderhandse volmacht.

De naamloze vennootschap "Peopleware" verklaart, vertegenwoordigd als gezegd, in te tekenen op vijfentwintigduizend (25.000) nieuwe aandelen en deze te volstorten door inbreng in geld.

Overeenkomstig de wet werd het totaal bedrag van de stortingen in speciën, hetzij TWEEHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (250.000,00 ¬ ) geboekt op een speciale rekening nummer 13E70 3631 5080 4425 bij ING te Antwerpen.

De comparant overhandigt mij, notaris, het bewijs van die stortingen en deposito's, hetwelk ik in het dossier van de vennootschap zal bewaren.

Ik, notaris, geef terstond aan voormelde bankinstelling bericht van het verlijden van onderhavige akte, zodat de vennootschap over de bijzondere rekening kan beschikken.

Vaststelling van de tweede kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat dientengevolge op de tweede kapitaal-verhoging volledig werd ingeschreven en dat ze volledig werd volstort. Hierdoor is het kapitaal werkelijk gebracht op EEN MILJOEN HONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (1.150.000,00 E).

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit tot een derde verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van VIJFTIG DUIZEND EURO (50.000,00 ¬ ) om het te brengen van EEN MILJOEN HONDERD VIJFTIG DUIZEND

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

EURO (1.150.000,00 E) op EEN MILJOEN TWEEHONDERD DUIZEND EURO (1.200.000,00 E) door uitgifte van in totaal VIJFDUIZEND (5.000) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde met dezelfde rechten als de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.

Op deze aandelen zal worden ingetekend in geld aan de prijs van tien euro (10,00 E) per aandeel, onmiddellijk volgestort.

De comparanten verklaren, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, perfect op de hoogte te zijn van de uitgifteprijs van de kapitaalverhoging en van de financiële gevolgen van de verrichting voor de aandeelhouders. ACHTSTE BESLUIT: Afstand van voorkeurrecht.

Zijn vervolgens tussengekomen de hierboven vernoemde aandeelhouders, zijnde de heer MOYERSOEN Christophe, mevrouw EYCKMANS Nancy en Peopleware NV, die verklaren afstand te doen van het voor-'keurrecht om in te tekenen op de kapitaalverhoging in het voordeel van de hierna beschreven gewone commanditaire vennootschap "EXAPTAR".

NEGENDE BESLUIT: inschrijving en volstorting

Is vervolgens tussengekomen :

De gewone commanditaire vennootschap "EXAPTAR", te 2500 Lier, Hoogveldweg 26 bus 9, RPR Antwerpen afdeling Mechelen 0476.842.003, alhier vertegenwoordigd overeenkomstig door haar statuten door haar niet statutair zaakvoerder, te weten: de heer SCHYVAERTS Marc, voornoemd, alhier vertegenwoordigd door de heer Valgaeren Werner, voornoemd, ingevolge de aan deze akte gehechte onderhandse volmacht.

De gewone commanditaire vennootschap "EXAPTAR", verklaart, vertegenwoordigd als gezegd, In te tekenen op vijfduizend (5.000) nieuwe aandelen en deze te volstorten door inbreng in geld.

Overeenkomstig de wet werd het totaal bedrag van de stortingen in speciën, hetzij VIJFTIGDUIZEND EURO (50.000,00¬ ) geboekt op een speciale rekening nummer BE70 3631 5080 4425 bij ING te Wilrijk (Antwerpen).

De comparant overhandigt mij, notaris, het bewijs van die stortingen en deposito's, hetwelk ik in het dossier van de vennootschap zal bewaren.

Ik, notaris, geef terstond aan voormelde bankinstelling bericht van het verlijden van onderhavige akte, zodat de vennootschap over de bijzondere rekening kan beschikken.

TIENDE BESLUIT: vaststelling van de tweede kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat dientengevolge op de derde kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat ze volledig werd volstort. Hierdoor is het kapitaal werkelijk gebracht op EEN MILJOEN TWEEHONDERD DUIZEND EURO (1.200,000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door HONDERDTWINTIGDUIZEND (120.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

ELFDE BESLUIT

De vergadering besluit tot indeling van de aandelen van de vennootschap in categorieën A en B.

Ingevolge hoger gemelde kapitaalverhoging bestaan er thans in totaal honderdtwintigduizend (120.000) aandelen in de vennootschap.

De aandelen van categorie A, rekening houdend met de hoger gemelde kapitaalverhoging, komen toe aan:

«De heer Christophe Moyersoen, die thans vijfentachtigduizend (85.000) aandelen van categorie A bezit;

" Mevrouw Nancy Eyckmans die thans vijfduizend (5.000) aandelen van categorie A bezit.

Waarvan de aandelen van categorie B, rekening houdend met de hoger gemelde kapitaalverhoging,

toekomen aan:

" De naamloze vennootschap "Peopleware", die thans vijfentwintigduizend (25.000) aandelen van categorie B bezit;

" De gewone commanditaire vennootschap "Exaptar", die thans vijfduizend (5.000) aandelen van categorie B bezit.

De comparanten verklaren, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, perfect op de hoogte te zijn van de gevolgen van de creatie van twee categorieën van aandelen in de vennootschap.

TWAALFDE BESLUIT

Rekening houdend met de hiervoor genomen beslissingen en de tussen de aandeelhouders opgestelde aandeelhoudersovereenkomst, besluit de vergadering tot aanpassing van de volgende artikelen van de statuten:

1. Artikel 5.-1 wordt gewijzigd als volgt:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen tweehonderdduizend euro (1.200.000,00 E).

Het wordt vertegenwoordigd door honderdtwintigduizend (120.000) aandelen, waarvan negentigduizend

(90.000) aandelen van categorie A en dertigduizend (30.000) aandelen van categorie B, zonder vermelding van

nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

2. Artikel 7.bis wordt gewijzigd als volgt

Definities

In deze statuten zuilen de hieronder vermelde begrippen en uitdrukkingen de volgende betekenis hebben,

behoudens waar uitdrukkelijk anders voorzien:

"Aandeelhouder(s)" : betekent de huidige aandeelhouders evenals alle eventuele toekomstige

aandeelhouders die zouden toetreden en die ingeschreven zijn in het register van effecten van CLOUD HAMMER.

"Aandelen"; betekent de aandelen, winstbewijzen al dan niet met stemrecht, rechten tot verwerving van of inschrijving op aandelen en/of winstbewijzen zoals uitgegeven en/of nog uit te geven door CLOUD HAMMER, alsmede alle andere effecten die al dan niet een stemrecht inhouden.

"Controle": heeft de betekenis voorzien in het artikel 5 van het

Wetboek van vennootschappen.

I. a u "Kennisgeving": betekent een schrijven gericht aan de woonplaats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2015 - Annexes du Moniteur belge of de maatschappelijke zetel van de geadresseerde door middel van

(i) een koerier met bewijs van ontvangst of (ii) een aangetekende

brief. De datum van de Kennisgeving is, naargelang het geval, (i) de

datum van de ondertekening voor ontvangst van het per koerier

verzonden schrijven of (ii) de ter post afgestempelde datum van de

aangetekende brief.

"Overdracht": betekent elke verrichting die tot doel of als gevolg

heeft dat één of meerdere volkomen of onvolkomen (zakelijke

rechten op) Aandelen wordt/worden overgedragen, hetzij direct of

indirect, onmiddellijk of toekomstig, definitief of voorwaardelijk,

onder bezwarende of ten kosteloze titel, vrijwillig of gedwongen,

onder levenden (met inbegrip van doch niet beperkt tot een verkoop,

een ruil, een gift, een legaat, inbreng in het kapitaal, het toestaan of

de overdracht van een optie, het bezwaren met een zakelijk of

persoonlijk zekerheidsrecht, inbreng ln vennootschap, een overdracht

ais gevolg van een fusie, splitsing of vereffening) en

aile andere vormen van overdracht.

BEPERKINGEN AAN DE OVERDRACHT VAN AANDELEN

1. PRINCIPE

Met uitzondering van hetgeen bepaald in het Artikel 2 hierna, verbinden de Aandeelhouders er zich toe geen mondelinge noch schriftelijke overeenkomst(en) te sluiten die een Overdracht van Aandelen tot doel zou(den) hebben, noch in het algemeen een overeenkomst of belofte van overeenkomst af te sluiten of om het even welke rechtshandeling te stellen die een onmiddellijke of toekomstige, vaste of eventuele Overdracht tot voorwerp heeft van Aandelen of gerechtigdheden in de Aandelen, zonder de hierna beschreven procedures na te leven.

2. VRIJE OVERDRACHTEN

Als uitzondering op het principe van niet vrije overdracht van Aandelen zuilen de beperkingen aan de

overdracht van Aandelen zoals hieronder voorzien niet van toepassing zijn in volgende gevallen :

Q'Overdracht van Aandelen tussen Aandeelhouders binnen eenzelfde categorie van aandelen;

Q'Overdracht van Aandelen op erfgenamen ingevolge het overlijden van een Aandeelhouder;

Dwanneer de Aandelen worden ingebracht in een vennootschap of ander vehikel die onder de Controle staat van de inbrengende Aandeelhouder;

In bovenvermelde gevallen is de Overdracht van Aandelen vrij. Elke vrije Overdracht zoals hierboven bepaald, moet schriftelijk worden meegedeeld aan de andere Aandeelhouders, binnen de zestig (60) kalenderdagen na de Overdracht.

3. OVERDRACHT BIJ LEVEN

3.1. PRINCIPE

Iedere Aandeelhouder die Aandelen wenst over te dragen (hierna de "Kandidaat-Overdrager"), dient zijn wens tot Overdracht kenbaar te maken door Kennisgeving aan de andere Aandeeihouders (hierna de "Kennisgeving van Overdracht").

Deze Kennisgeving van Overdracht dient de identiteit van de kandidaat-overnemer (hierna de "Kandidaat-Overnemer") en de voorwaarden voor de vooropgestelde Overdracht, inclusief de prijs, te bevatten.

De Kennisgeving van Overdracht dient tevens de onvoorwaardelijke verbintenis van de Kandidaat-Overnemer te bevatten om de bedoelde Aandelen te verwerven onder de aangeduide voorwaarden. Die verbintenis moet gelden voor een termijn van minstens zes (6) maanden.

3.2. RECHT VAN VOORKOOP

A.In eerste instantie kunnen de aandeelhouders van de aandelen

categorie A, met uitsluiting van de aandeelhouders van de andere

categorieën van aandelen, het voorkooprecht uitoefenen door middel

van een schriftelijke kennisgeving op de wijze zoals hierna bepaald,

gericht aan de Kandidaat-Overdrager ten laatste binnen 60 (in

letters: zestig) kalenderdagen te rekenen vanaf de datum van de

Kennisgeving van Overdracht (hierna genoemd het

"Voorkooptermijn").

In dat schrijven dienen de Aandeelhouders van de aandelen categorie A het aantal aandelen waarvoor zij

het voorkooprecht wensen uit te oefenen te vernielden.

Indien de Aandeelhouders van de aandelen categorie A het voorkooprecht uitoefenen voor een aantal

aandelen dat samen gelijk is aan het aantal Aandelen die te koop worden aangeboden, krijgt ieder van hen het

aantal aandelen waarvoor hij zijn voorkooprecht uitoefende.

Indien de Aandeelhouders van de aandelen categorie A het voorkooprecht uitoefenen voor een aantal

aandelen dat samen groter is dan het aantal Aandelen die te koop worden aangeboden, wordt het aantal dat

ieder van hen zal krijgen als volgt bepaald:

a) de Aandeelhouders van de aandelen categorie A die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend voor een

aantal aandelen dat in verhouding kleiner is dan of gelijk Is aan hun deelneming in het kapitaal ten opzichte van

4 . de kapitaaldeelname van de andere in aanmerking komende gegadigden, verkrijgen de Aandelen waarvoor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2015 - Annexes du Moniteur belge zij hun voorkooprecht hebben uitgeoefend;

b) de Aandeelhouders van de aandelen categorie A die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend voor een

aantal aandelen dat in verhouding groter is dan hun deelneming in het kapitaal ten opzichte van de

kapitaaldeelname van de andere in aanmerking komende gegadigden, hebben recht op het gedeelte van de

Aandelen die overblijven, na aftrek van de Aandelen bestemd voor de aandeelhouders sub a), dat

overeenstemt met hun proportionele deelneming in het kapitaal ten opzichte van de kapitaaldeelname van de

andere in aanmerking komende gegadigden.

Indien de proportionele verdeling aanleiding zou geven tot het opdelen van een aandeel in breukdelen, zal

het volledige aandeel worden toegewezen aan de Aandeelhouder van de aandelen categorie A aan wie het

grootste breukdeel toekomt. Indien meerdere Aandeelhouders van de aandelen categorie A elk recht hebben op

eenzelfde breukdeel, zal het worden toegewezen aan de Aandeelhouder van de aandelen categorie A met de

grootste participatie in het kapitaal van CLOUD HAMMER. Tenslotte beslist het lot mocht er dan nog geen

toewijzing zijn.

B.Indien de Aandeelhouders van de aandelen categorie A het

voorkooprecht uitoefenen voor een aantal Aandelen dat samen

kleiner is dan het aantal aangeboden Aandelen, zal een tweede ronde

ter uitoefening van het voorkooprecht worden georganiseerd.

In dat geval blijven de eerder uitgeoefende voorkooprechten zonder

gevolg en stelt de Kandidaat-Overdrager binnen de 5 (in letters: vijf)

kalenderdagen na vaststelling van dat feit, de Aandeelhouders ervan

schriftelijk in kennis op de wijze als hierna bepaald, Hij nodigt hen uit

om het voorkooprecht opnieuw uit te oefenen binnen een termijn van

30 (in letters: dertig) kalenderdagen (hierna genoemd het "Tweede

Voorkooptermijn").

In dat geval zullen de aandeelhouders van de anderen categorieën van aandelen eveneens mogen

deelnemen.

Indien de Aandeelhouders het voorkooprecht uitoefenen voor een aantal aandelen dat samen groter is dan

of gelijk is aan het aantal aangeboden Aandelen, wordt het aantal dat ieder van hen zal krijgen bepaald

overeenkomstig het hoger bepaalde in Artikel 3.2.A.

C.Het voorkooprecht dient verplicht te worden uitgeoefend op de

totaliteit van de te koop aangeboden Aandelen, bij gebreke waaraan

de betrokken Aandeelhouders geacht worden te verzaken aan hun

voorkooprecht.

D.Het voorkooprecht moet uitgeoefend worden aan de prijs

voorgesteld door de Kandidaat-Ovememer in de Kennisgeving van

Overdracht.

E.Behoudens andersluidende overeenkomst dient de

verkoopprijs betaald te worden binnen een termijn van twee (2)

maanden na het tot stand komen van de Overdracht.

De eigendomsoverdracht van de betreffende aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de

betaling van de volledige prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

F.De Overdracht van aandelen die met miskenning van deze

regeling van voorkooprecht, tot stand komt is volstrekt nietig,

onverminderd de toepassing van het boetebeding voorzien hierna in

deze Overeenkomst. Daarenboven worden de stemrechten verbonden

aan de betreffende Aandelen geschorst zolang de betreffende

Aandelen niet opnieuw eigendom worden van de Aandeelhouder die

zijn Aandelen heeft overgedragen met miskenning van dit Artikel.

3.3. VOLGRECHT

A.In het geval geen gebruik wordt gemaakt van het recht van

voorkoop en de aangeboden Aandelen verkocht worden aan de

Kandidaat Ovememer, kunnen de andere Aandeelhouders beroep

doen op hun volgrecht. In dat geval dient de Kandidaat-Overdrager

alles in het werk te stellen opdat de Kandidaat-Overnemer zijn bod

tot aankoop aan dezelfde voorwaarden, Inclusief de prijs, uitbreidt tot

de Aandelen in handen van de andere Aandeelhouders die beroep

doen op hun volgrecht.

B.Het volgrecht moet steeds betrekking hebben op het totaal

pakket van de Aandelen van de Aandeelhouder die er de toepassing

van vraagt en dient gelicht te worden bij aangetekend schrijven

uiterlijk op de zevende kalenderdag na afloop van het Tweede

Voorkooptermijn.

C.lndien het bod tot aankoop door de Kandidaat-Ovememer niet

uitgebreid wordt tot al de Aandelen te koop aangeboden door de

cg t , andere Aandeelhouders, kunnen deze laatste Aandeelhouders de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2015 - Annexes du Moniteur belge Kandidaat-Overdrager verplichten hun Aandelen aan te kopen

(verkoopoptie) aan proportioneel dezelfde voorwaarden per aandeel,

onverminderd de toepassing van het boetebeding voorzien hierna.

Behoudens andersluidende overeenkomst dient in dat geval de verkoopprijs betaald te worden binnen een

termijn van twee (2) maanden na het tot stand komen van de Overdracht.

D.De eigendomsoverdracht van de bedoelde aandelen gebeurt

op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel

1583 van het Burgerlijk Wetboek.

3.4. VOLGPLICHT

A.In het geval de meerderheidsaandeelhouder zijn Aandelen

wenst over te dragen en de Kandidaat-Ovememer de wens heeft

uitgedrukt om de totaliteit van de Aandelen van CLOUD HAMMER te

verkrijgen, verbinden de andere Aandeelhouders zich ertoe al hun

Aandelen over te dragen aan deze Kandidaat-Overnemer aan

dezelfde prijs en tegen dezelfde modaliteiten en voorwaarden zoals

vermeld in de Kennisgeving van Overdracht, en dit alles in het geval

het voorkoop recht niet wordt uitgeoefend.

B.In het geval de Aandelen die de Kandidaat-Overdrager wenste

over te dragen, aan de Kandidaat-Overnemer worden overgedragen

en de meerderheidsaandeelhouder doet beroep op de volgplicht,

moet de overdracht en de betaling van de Aandelen in het kader van

de volgplicht, plaatsvinden conform de voorwaarden vermeld in de

Kennisgeving van Overdracht, en op het zelfde tijdstip als de

Kandidaat-Overdrager.

C.Indien een Aandeelhouder weigert de volgplicht na te komen

en de Kandidaat-Overdrager de aangeboden Aandelen niet kan

verkopen aan de Kandidaat-Ovememer aan de prijs en tegen de

modaliteiten en voorwaarden zoals vermeld in de Kennisgeving van

Overdracht, is de weigerende Aandeelhouder gehouden tot het

aankopen van de betreffende aandelen van Kandidaat-Overdrager

aan dezelfde prijs en tegen dezelfde modaliteiten en voorwaarden

zoals vermeld in de Kennisgeving van Overdracht, onverminderd de

toepassing van het boetebeding voorzien hierna.

3.5. NIET UITOEFENING VAN VOORMELDE RECHTEN

Indien de andere Aandeelhouders hun recht van voorkoop en hun volgrecht niet uitoefenen, of geacht worden te verzaken aan deze rechten als hiervoor vermeld, heeft de Kandidaat-Overdrager het recht de aangeboden Aandelen te verkopen aan de Kandidaat-Overnemer, doch dit uitsluitend aan de verkoopprijs vermeld in de Kennisgeving van Overdracht, en dit binnen de zes (6) maanden na de Kennisgeving van Overdracht.

De Kandidaat-Overdrager kan de aangeboden Aandelen aldus niet verkopen aan een andere overnemer, noch aan prijs lager dan deze vermeld in de Kennisgeving van Overdracht, noch na verloop van bovenvermelde termijn van zes (6) maanden.

Na verloop van bovenvermelde termijn van zes (6) maanden dient opnieuw de volledige procedure te worden gevolgd.

3. Artikel 11 wordt gewijzigd als volgt:

De Raad van Bestuur bestaat uit minimum vier (4) leden, benoemd voor een periode van 6 jaar, waarbij :

* Minstens twee (2) bestuurders ter benoeming worden voorgedragen door de categorie van Aandelen A, en * twee (2) bestuurders ter benoeming wordt voorgedragen door de categorie van Aandelen B.

Voor wat betreft de voorstelling van de kandidaten wordt er binnen elke categorie van Aandeelhouders beslist met een gewone meerderheid van stemmen waarbij het aantal stemmen van de Aandeelhouders binnen een bepaalde categorie overeenstemt met het aantal Aandelen van die categorie waarover hij beschikt.

Ingeval één of meerdere van de bestuursmandaten om welke reden ook vacant zou(den) worden, zal (zullen) de nieuwe bestuurder(s) ook verkozen dienen te worden uit een lijst van kandidaten voorgedragen door dezelfde categorie Aandeelhouder als deze die de lijst van bestuurders heeft voorgedragen waaruit de te vervangen bestuurder(s) verkozen werd(en).

De Raad van Bestuur zal onmiddellijk voorzien in de vervanging van een bestuurder zodat eik door de Raad van Bestuur te nemen besluit genomen wordt volgens de regels die in dit Artikel uiteengezet worden. De vervanging van een bestuurder zal door de Raad van Bestuur gebeuren door een kandidaat voorgedragen door de te vervangen bestuurder of door dezelfde categorie Aandeelhouder uit wiens lijst de te vervangen bestuurder werd verkozen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

4. Artikel 12 wordt gewijzigd als volgt:

De raad van bestuur kiest een voorzitter, die zal worden benoemd uit de bestuurders voorgedragen door de

aandeelhouders categorie A.

i e. i

i.

i.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien de voorzitter belet is wordt hij vervangen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders van categorie A.

5, Artikel 13 wordt gewijzigd als volgt:

De Raad van Bestuur zal minimaal vier (4) maal per jaar bijeenkomen. De bestuurders kunnen deelnemen via video, telefoon en intemetgebaseerde communicatiemiddelen. De Raad van Bestuur kan ook beslissing nemen middels schriftelijke besluitvorming in overeenstemming met de toepasselijke wettelijke bepalingen.

De uitnodiging, agenda en aile relevante informatie ter voorbereiding van een vergadering van de Raad van Bestuur zal minstens vijf (5) kalenderdagen v66r de betreffende vergadering van de Raad van Bestuur worden verstuurd aan iedere bestuurder.

Elke bestuurder kan een bepaald agendapunt of voorstel toevoegen aan de agenda van de eerstvolgende vergadering van de Raad van Bestuur. Elk verzoek in dat verband moet schriftelijk ter kennis worden gebracht op de zetel van CLOUD HAMMER uiterlijk vijf (5) kalenderdagen voor de eerstvolgende vergadering van de Raad van Bestuur.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennoot-schap of op de plaats die in de bijeenroepingen wordt aangeduid.

Van de besluiten van de raad van bestuur worden notulen gehou-'den, die worden ingeschreven of ingelast in een bijzonder register en ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden van de raad.

Afschriften of uittreksels hiervan worden ondertekend door de bevoegde organen van vertegenwoordiging.

6. Artikel 14 wordt gewijzigd als volgt :

A. De Raad van Bestuur kan slechts geldig beraadslagen indien de meerderheid van haar bestuurders, waarvan steeds minstens één bestuurder benoemd op voordracht van elke categorie van aandelen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Indien het aanwezigheidsquorum niet is bereikt tijdens een eerste vergadering, kan een nieuwe vergadering van de Raad van Bestuur met dezelfde agenda samengeroepen worden die zal samenkomen niet vroeger dan vijf (5) kalenderdagen na de eerste vergadering en die in elk geval geldig zal kunnen beslissen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De Raad van Bestuur beslist bij gewone meerderheid van de stemmen. Elke bestuurder heeft één (1) stem. Ingeval van staking van stemmen heeft de voorzitter van de raad van bestuur (benoemd op voordracht van de aandelen categorie A bepaald in het artikel 12) een doorslaggevende stem.

B. Voor het nemen van volgende beslissingen is de goedkeuring van minstens één bestuurder

voorgedragen door de houders van elke categorie aandelen vereist:

-beslissingen waarin één van de bestuurders een belangenconflict heeft;

-goedkeuring strategie en jaarlijks budget van CLOUD HAMMER;

-bezoldiging van de gedelegeerd bestuurder en voorstellen tot bezoldiging bestuurders van CLOUD

HAMMER;

-verkoop van het geheel of een substantieel deel van de activa of activiteiten van CLOUD HAMMER;

-het verstrekken van kredieten, leningen, voorschotten door CLOUD HAMMER of haar

dochtervennootschappen;

-het aangaan van kredieten door CLOUD HAMMER of haar dochtervennootschappen;

-aan- en verkoop van onroerende goederen door CLOUD HAMMER;

-beslissingen over het algemeen strategisch personeels- en remuneratiebeleid;

-het beschikken over effecten die warden aangehouden door CLOUD HAMMER of haar

dochtervennootschappen;

-het afsluiten of stopzetten van overeenkomsten tussen CLOUD HAMMER of haar dochtervennootschappen

enerzijds en de Aandeelhouders of vennootschappen waarin de Aandeelhouders participeren anderzijds.

7. Artikel 16 bl wordt gewijzigd als volgt :

"De Raad van Bestuur zal een bestuurder, benoemd op voordracht van de categorie van aandelen A, belasten met het dagelijks bestuur van de vennootschap, als gedelegeerd bestuurder."

Onverminderd hetgeen hiervoor wordt vermeld, stelt de raad van bestuur de perso(o)n(en) belast met het dagelijks bestuur aan en legt de voorwaarden vast van zijn/hun aanstelling. Indien een of meer personen worden belast met het dagelijks bestuur, zonder dat deze worden verenigd In een college, dan heeft elke persoon belast met het dagelijks bestuur afzonderlijk handelend de macht om namens de vennootschap op te treden en haar te vertegenwoordigen binnen het kader van het dagelijks bestuur,

Indien een lid van de raad van bestuur het dagelijks bestuur krijgt toevertrouwd, wordt deze persoon `gedelegeerd bestuurder genoemd, in de andere gevallen 'persoon belast met dagelijks bestuur."

8. Artikel 17 wordt gewijzigd als volgt:

"Onverminderd (i) de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur ais college, (ii) de vertegenwoordiging in het kader van het directiecomité zoals voorzien in artikel 16.a/, (Iii) de vertegenwoordiging in het kader van het dagelijks bestuur zoals voorzien in artikel 16.b/ en (iv) de vertegenwoordiging door bijzondere volmachthouders zoals voorzien in artikel 16.d1, wordt de vennootschap ten aanzien van derden in feite en in rechte rechtsgeldig verbonden door de raad van bestuur als college of door de gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt." DERTIENDE BESLUIT

De vergadering besluit tot bestuurders, op voordracht van de categorie van aandelen A te herbenoemen, voor een periode van zes jaar:

" de heer MOYERSOEN Christophe, wonende te 2620 Hemiksem, Callebeekstraat 251, voornoemd;

" mevrouw EYCKMANS Nancy, wonende te 2620 Hemiksem, Callebeekstraat 251, voornoemd;

De vergadering besluit tot bestuurders, op voordracht van de categorie van aandelen B te benoemen, voor

een periode van zes jaar:

" de heer VALGAEREN Werner, wonende te 2520 Ranst, Hooiveld 8, voornoemd;

" de heer SCHIJVAERTS Marc, wonende te 2500 Lier, Hoogveldweg 26 bus 9, voornoemd;

De voornoemde bestuurders hebben mij allen verklaard hun benoeming te aanvaarden, behoudens de heer

SCHIJVAERTS Marc, die heeft verklaard te aanvaarden bij monde van de heer VALGAEREN Werner,

ingevolge de aan deze akte gehechte onderhandse volmacht.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Delegatie van machten

De comparanten verzoeken mij, notaris, in deze akte hun verklaring op te nemen dat de bestuurders, die zij

zo-even hebben benoemd, na beraadslaging volgend besluit hebben getroffen ;

1. Wordt herbenoemd en aangesteld tot voorzitter van de raad van bestuur : de heer MOYERSOEN Christophe, die verklaart deze benoeming te aanvaarden.

2. Wordt herbenoemd en aangesteld als gedelegeerd bestuurder : de heer MOYERSOEN Christophe, die

verklaart deze benoeming te aanvaarden.

VEERTIENDE BESLUIT

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VIJFTIENDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

Voor ontledend uittreksel (Get.)

Natacha Stoop, geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: volledig afschrift der akte dd. 26.08.2015

Gecoördineerde statuten.

to " Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 15.07.2016 16323-0019-027

Coordonnées
CLOUD HAMMER

Adresse
HELSTSTRAAT 47 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande