CHAMAR CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHAMAR CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.679.908

Publication

30/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312828*

Neergelegd

28-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Tuyaertsstraat 40

Ondernemingsnummer :

0634679908

Benaming (voluit) : CHAMAR CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

~~Uittreksel uit een akte verleden voor meester Hilde Hellemans, geassocieerd notaris te Hemiksem op 28 juli 2015, neergelegd voor registratie

1. OPRICHTERS

- De heer POLFLIET Marc Frans Helena, geboren te Bornem op 29 januari 1963, identiteitskaart 591-2218768-92, nationaal nummer 63.01.29-273-90, thans wonende te 2850 Boom, Tuyaertsstraat 40.

- Mevrouw BELIS Chantale, geboren te Reet op 9 november 1962, identiteitskaart 591-1391134-62, nationaal nummer 62.11.09-282-51, thans wonende te 2850 Boom, Tuyaertsstraat 40.

2. RECHTSVORM - NAAM

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming CHAMAR CONSULTING

3. ZETEL

2850 Boom, Tuyaertsstraat 40

4. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

- de exploitatie van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake managementaangelegenheden, bedrijfsvoering, marketing, consulting en administratie; - het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord (zoals studie en consultatie, doorlichting van bedrijfsstructuren, organiseren en reorganiseren; markt- en bedrijfsstudies) aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, ondermeer inzake personeel, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden, opleiding, organisatie van voordrachten, studiedagen, seminaries, beurzen;

- het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van vennootschappen en ondernemingen, het waarnemen van het mandaat van bestuurder en dagelijks bestuurder of gemandateerde, het optreden als vereffenaar;

- haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, ordenen, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen en verbouwen en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing;

- het bouwen en verbouwen van vastgoed in eigen beheer met erkende onderaannemers en verbouwingen zonder vergunningen.

- het verlenen van adviezen op het gebied van beheer en bemiddeling van onroerend goed, de verhuur van woningen, appartementen, studio's en kantoren in eigen beheer.

- projectontwikkeling.

- onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden in vennootschappen en ondernemingen;

- de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten

2850 Boom

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware, rollend materiaal, bouwmaterialen, huishoudtoestellen, meubelen en dit in de breedste zin van het woord. - de groot- en kleinhandel in, alsook de in- en uitvoer, de aan- en verkoop, het herstellen, het leveren en plaatsen van alle elektrische en elektronische apparaturen, zo in België als in het buitenland, alsmede het leveren van diensten die ermede verband houden, zowel op commercieel, financieel, administratief als organisatorisch vlak.

- het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

- het verstrekken van allerhande prestaties op het gebied van informatica, zoals advies, diensten en producten, en onder meer het inrichten en beheren van centra van informatieverwerking en het verstrekken van daarbij aansluitende diensten, ter plaatse of elders, het opstellen en het leveren van computerprogramma's, de commercialisatie van computers en van alle toestellen en materieel in samenhang daarmee;

- I.T. consultancy en software development.

- het uitvoeren en verzorgen van softwareprojecten en diensten op projectbasis dan wel op uurbasis. - het verlenen van diensten op het gebied van software -onderhoud, -consult en -realisatie in de breedste zin van het woord.

- het verkopen van computerapparatuur, computerrandapparatuur, computer-consumables en computerrandapparatuur-consumables en technische boeken.

- het organiseren van opleidingen in informatica;

- aankoop, verkoop en installatie van ecologische installaties, domotica- en bureauticaoplossingen - het ontwerpen, layouten en uitgeven van teksten, drukwerk, publiciteit, brochures, websites, huisstijl, logo's, verpakkingen, posters, gadgets, kleding, ...

- produceren van audio en video-opnamen en het monteren van beeld en geluidsopnamen bestemd voor radio, TV, bedrijfsfilm, videoclips, beeldreportages, films, reclamespots, internet TV, podcast, videocast, mobile devices en alle huidige en toekomstige communicatievormen

- het geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks organiseren van zakelijke of privéactiviteiten, uitstappen en evenementen voor groepen en instellingen

- de plaatsing, planning en het beheer van gidsen, sprekers, artiesten, modellen en mannequins, onthaal en PR, voor het verstrekken van alle mogelijke diensten en opdrachten voor evenementen, reclamedoeleinden, promotionele activiteiten, reportages, reizen, enzovoort

- het beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden; huren of verhuren van onroerende goederen, gemeubeld of ongemeubeld, alsmede alle verrichtingen van onroerende leasing.

-de aankoop, de verkoop, de ruiling, de commissie, de makelarij, de bemiddeling, het in huur en in erfpacht nemen, de verhuring, het bouwen, het verbouwen, het inrichten, de uitbating, het valoriseren, de verdeling, het beheer, van alle roerende en onroerende goederen van welke aard ook (met uitzondering van de handeling waarvoor een erkenning als vastgoedmakelaar vereist is); -het makelen en het bemiddelen inzake factoring- en leasingverrichtingen, zowel operationele als financiële leasing;

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend, daar zij alle bijkomende activiteiten omvat die inherent zijn aan de voormelde dienstverleningen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

5. DUUR

Onbepaald.

6. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 18.750,00). Het is vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

7. VOLSTORTING

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari. De honderd aandelen werden als volgt

onderschreven :

- de heer POLFLIET Marc, voornoemd, heeft ingeschreven op tachtig (80) aandelen hetzij voor een

bedrag van vijftienduizend euro (¬ 15.000,00). Door de heer POLFLIET Marc werd een bedrag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

van zesduizend euro (¬ 6.000,00) volstort zodat door hem nog een bedrag dient volgestort te worden van negenduizend euro (¬ 9.000,00). Aan de heer POLFLIET Marc worden tachtig (80) aandelen toebedeeld.

- mevrouw BELIS Chantale, voornoemd, heeft ingeschreven op twintig (20) aandelen hetzij voor een bedrag van drieduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 3.750,00). Door mevrouw BELIS Chantale, voornoemd, werd een bedrag van duizend vijfhonderd euro (¬ 1.500,00) volstort zodat door haar nog een bedrag van tweeduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 2.250,00) dient volstort te worden. Aan mevrouw BELIS Chantale worden twintig (20) aandelen toebedeeld.

De notaris stelde vast dat het bedrag van het kapitaal, de plaatsing en volstorting van het kapitaal voldoen aan de wettelijke vereisten. De volstorting gebeurde op een rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door Crelan, in bewaring gegeven aan de notaris.

8. BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. BEVOEGDHEDEN-BEZOLDIGING

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Iedere zaakvoerder be¬schikt over de meest uitgebreide be¬voegdheid, behoudens voor het stellen van hande¬lingen waarvoor volgens de wet alleen de alge¬mene vergadering bevoegd is en behou¬dens de beperkingen opgelegd in dit artikel.

Bijgevolg zullen alle akten en overeenkomsten die de vennoot¬schap verbinden, geldig getekend worden door één zaakvoerder, die tegenover derden en tegenover de hypotheekbewaarder alleen zijn hoedanigheid van zaakvoerder zal moeten kunnen bewijzen.

* Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

* De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

* Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

BEZOLDIGING

Het ambt van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

9. ZAAKVOERDER

Werd tot niet statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer

POLFLIET Marc, voornoemd.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij anders bepaald door de algemene vergadering.

10. JAARVERGADERING

De jaarvergadering heeft plaats de laatste donderdag van september om achttien uur en voor de

eerste maal in het jaar tweeduizend zeventien.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de

oproeping vermeld.

Er werden geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering bepaald.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

11. BOEKJAAR

Het boekjaar loopt van één april van elk kalenderjaar tot en met één en dertig maart van het daaropvolgend kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de dag der oprichting tot en met 31 maart 2017

11bis. De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de

deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

12. RESERVE - WINST - VEREFFENINGSPROVENU

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

De dividenden worden uitbetaald op de plaatsen en tijdstippen te bepalen door de zaakvoerder(s). Het netto provenu van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit.

13. VOLMACHT

Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Accountantskantoor J&J BV ovv CVBA met zetel te 2390 Malle, Antwerpsesteenweg 154, en aan haar vertegenwoordigers, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket, de sociale kas, het sociaal secretariaat en andere overheidsdiensten en alle verplichtingen te vervullen bij de Federale overheidsdienst van Financiën, de Administratie van de Directe en Indirecte Belastingen, Registratie en Domeinen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend notaris Hilde Hellemans)

Tevens neergelegd:

afschrift van de oprichtingsakte

Coordonnées
CHAMAR CONSULTING

Adresse
TUYAERTSSTRAAT 40 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande