C+F

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : C+F
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 463.755.911

Publication

06/05/2014 : benoeming bestuurders, vervanging effectieve leiders en commissaris
I. De jaarvergadering der aandeelhouders heeft op haar vergadering van 19 maart 2013 beslist:

1, Benoeming bestuurders

benoeming van de heren Paul De Winter en Thierry Maertens de Noordhout als bestuurder voor een période van vier jaar tôt aan de algemene vergadering van 2017. Deze bestuurdersfuncties zijn onbezoldigd.

2. Vervanging effectieve leiders

de huidige effectieve leiders, de heer Jean-Pierre Wellens en de vennootschap VERTEM CONSEIL sprl, worden vervangen door de heren Antoine de Séjoumet de Rameignies en Philippe de Spirlet, De functie van de nieuwe effectieve leiders is onbezoldigd. De oude effectieve leiders blijven onafhankelijk bestuurder. Deze functie is bezoldigd en bedraagt 1.400€ per compartiment per jaar,

3. Vervanging commissaris

de huidige commissaris Ernst & Young réviseurs d'entreprise, vertegenwoordigd door de heer Pire, wordt vervangen door KPMG Bedrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoordigd door de heer Erik Clinck. De functie loopt voor een période van drie jaar tôt aan de algemene vergadering van 2016 en is bezoldigd. De bezoldiging bedraagt 3.000€ (excl BTW) per compartiment per jaar.

bt es

Michel Vandenkerckhove Bestuurder

Patrick François

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
24/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.03.2014, NGL 16.04.2014 14094-0047-167
05/08/2014
ÿþBenaming (voluit) : C+F

(verkort) :

Rechtsvorm : beleggingsvennootschap met veranderlijk kapitaal naar Belgisch recht, Instelling voor Collectieve Belegging in financiële instrumenten en liquide middelen, naamloze vennootschap

Zetel : te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 184

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op zeven juli tweeduizend veertien, vdór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden; neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering; van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "C+F", beleggingsvennootschap met veranderlijk kapitaal naar Belgisch recht die gekozen heeft voor de categorie `financiële instrumenten en liquiditeiten' zoals bepaald in artikel 7, Iid 1, 2° van de wet van drie augustus tweeduizend en twaalf betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles, met zetel te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 184,4 ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0463.755.911, onder; meer beslist heeft :

1, de verplichting tot het houden van aandelen op naam voor de klasse `I' op te heffen door in artikel 5 van de;, statuten onder de afdeling `I'-klasse de zin "In deze klasse zijn de aandelen op naam" te schrappen.

2. het ontslag als bestuurder aangeboden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;, "VERTEM CONSEIL", gevestigd te 1200 Brussel, Avenue de Septembre 15, ingeschreven in het; rechtspersonenregister van Brussel met ondernemingsnummer 0460.285.190, vast vertegenwoordigd door dei ` heer Marc Verteneuil, te aanvaarden vanaf zeven juli tweeduizend veertien,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- volmacht;

- gecoördineer-

de statuten

m'A 11.1

uik B j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1 1A976 ijIII Nw

Ondernemingsnr : 0463.755.911

Neergelegd ter griffe van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

2 5 JULI 20'4

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van alk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/12/2014
ÿþ Motl Won' 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ec oe n ~

Antw,r0 1

0 3 OEC. 2011t

' afdeling Antv/erpc,rl

ie



Ondernemingsnr: 04637566911

Benaming

(voluit) : C+F

(verkort) :

Rechtsvorm Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Jan Van Rijswijcklaan 184, 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : (her)benoeming bestuurders

I. De jaarvergadering der aandeelhouders heeft op haar vergadering van 18 maart 2014 beslist:

1. Herbenoeming bestuurders

herbenoeming van de heren Michel Vandenkerckhove, Patrick François, Philippe de Spirlet, Antoine de Séjournet de Rameignies, Christian Callens, Jean-Pierre Wellens en de vennootschap Vertem Conseil spri (vertegenwoordigd door de heer Marc Verteneuil) ais bestuurder voor een periode van vies jaar tot aan de algemene vergadering van 20 maart 2018. Deze bestuurdersfuncties zijn onbezoldigd.

2. Benoeming bestuurder

benoeming van mevrouw Anne Duchateau als onafhankelijk bestuurder voor een periode van 4 jaar tot aan de algemene vergadering van 20 maart 2018. De functie van onafhankelijk bestuurder is bezoldigd en bedraagt 800 euro per compartiment per boekjaar.

Patrick François Philippe de Spirlet

Bestuurder Bestuurder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2013
ÿþA mod 11.1

,

LL11k B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op . -

.18 JUNI 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0463.755.911

Benaming (voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm : Beleggingsvennootschap met veranderlijk kapitaal naar Belgisch recht - Instelling voor Collectieve Beleggingen in financiële instrumenten en liquide middelen - naamloze vennootschap

Zetel : te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 184

Onderwerp akte :VASTSTELLING VAN DE VOLTREKKING VAN DE FUSIE DOOR OVERNEMING VAN ALLE COMPARTIMENTEN VAN DE BEVEK "ATHENA" EN DE BEVEK "HERMES"

Uit het proces-verbaal van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "C+F beleggingsvennootschap met veranderlijk kapitaal naar Belgisch recht die gekozen heeft voor de categorie 'financiële instrumenten en liquiditeiten' zoals bepaald in artikel 7, lid 1, 2° van de wet van drie augustus tweeduizend en twaalf betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van-beleggingsportefeuilles, met zetel te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 184, ingeschreven in. het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0463.755.911, gehouden voor het ambt van notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op twaalf juni tweeduizend dertien, vóár registratie uitgereikt, met als enig doel; te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt het volgende:

I. dat de voorzitter van de vergadering voorafgaandeliik heeft uiteengezet

1) dat blijkens processen-verbaal opgemaakt door het ambt van notaris Marc SLEDSENS te: Antwerpen op 18 april 2013:

(a) door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van alle compartimenten van de naamloze vennootschap "ATHENA", beleggingsvennootschap met veranderlijk kapitaal naar Belgisch recht, met zetel te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 184, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0456.171.402, kennis werd. genomen van het voorstel tot fusie van alle compartimenten van de bevek ATHENA NV door oprichting van nieuwe compartimenten in de verkrijgende bevek C+F NV, ten gevolge waarvan de j. namen van de overgenomen compartimenten van de bevek ATHENA NV in de overnemende bevek.n C+F NV zouden gewijzigd warden als volgt:

Athena European Equity wordt C+F European Equity

' Athena Euro Bonds wordt C+F Euro Bonds

Athena Immo Rente wordt C+F Immo Rente

Athena Global Opportunities wordt C+F Global Opportunities

Athena Vega Equity wordt C+F Vega Equity

Athena Diversified Currencies (ex Euro) wordt C+1= Diversified Currencies (ex Euro)

(b) door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van alle compartimenten , van de naamloze vennootschap "HERMES", beleggingsvennootschap met veranderlijk kapitaal naar Belgisch recht, met zetel te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 184, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0443.743.425, kennis werd genomen van het voorstel tot fusie van alle compartimenten van de bevek HERMES NV door'' oprichting van nieuwe compartimenten in de verkrijgende bevek C+F NV, ten gevolge waarvan de. namen van de overgenomen compartimenten van de bevek HERMES NV in de overnemende bevek C+F NV zouden gewijzigd worden als volgt:

Hernies Belgian Growth wordt C+F Belgian Growth

Hernies Euro Cash wordt C+F Euro Cash

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

'

r e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

2) dat in vermelde processen-verbaal vervolgens, afzonderlijk en achtereenvolgens per betrokken compartiment van zowel de op te slorpen bevek ATHENA NV als van de op te slorpen bevek HERMES NV, besloten werd tot goedkeuring van de fusie door overneming van alle activa en passiva van heel het vermogen van ieder van de over te nemen compartimenten door de respectievelijke overnemende compartimenten van de verkrijgende bevek C+F NV, ten gevolge waarvan al deze compartimenten werden ontbonden zonder vereffening.

De datum vanaf welke de handelingen van de op te slorpen compartimenten van de bevek ATHENA NV en van de bevek HERMES NV geacht werden boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de nieuwe compartimenten van de verkrijgende bevek C+F NV werd bepaald op 1 januari 2013.

3) dat overeenkomstig artikel 181 van het koninklijk besluit van 12 november 2012 met betrekking tot ' bepaalde openbare instellingen voor collectieve belegging (hierna "KB" genoemd) het door de onafhankelijke auditor op te stellen verslag in toepassing van artikel 172 van het KB en betrekking ; hebbende de validatie van de berekeningsmethode voor de bepaling van de ruilverhouding alsook de waarderingscriteria, diende opgesteld te worden na goedkeuring van de fusie door overneming door de algemene vergaderingen van de op te slorpen beveks ATHENA NV en HERMES NV, doch uiterlijk binnen de vijfde bankwerkdag vanaf 18 april 2013, en dat de burgerlijke vennootschap onder ' de vorm van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KPMG BEDRIJFSREVISOREN", gevestigd te 2550. Kontich, Prins Boudewijnlaan 24/d, vertegenwoordigd door de heer Erik CLINCK, bedrijfsrevisor, werd gelast om deze validatieversiagen voor zowel de' opgeslorpte bevek ATHENA NV als voor de opgeslorpte bevek HERMES NV op te stellen.

4) dat in toepassing van artikel 196, 5° van het KB vanaf de dag vóór de dag van de berekening van de ruilverhouding de bepaling van de netto-inventariswaarde werd geschorst tot na het ingaan van de fusie op 26 april 2013, zijnde de zesde bankwerkdag na datum van de hoger vermelde buitengewone algemene vergaderingen van de bevek ATHENA NV en van de bevek HERMES NV.

5) dat in vermelde processen-verbaal tevens werd vastgesteld dat van zodra de overdracht van alle activa en passiva van de overgenomen compartimenten van de op te slorpen bevek ATHENA NV en van de op te slorpen bevek HERMES NV voltooid is:

- de beheervennootschap van de verkrijgende bevek C+F NV, overeenkomstig artikel 182 KB, schriftelijk de overdracht diende te bevestigen aan de bewaarder van zowel de bevek ATHENA NV als van de bevek HERMES NV

- de verkrijgende bevek C+F NV, van zodra de herstructurering is voltrokken, het persbericht diende te publiceren in toepassing van artikel 183 § 1 KB.

li. dat na de voorafaaandeliike uiteenzetting van de voorzitter de raad van bestuur:

1) kennis heeft genomen van de verslagen de dato 25 april 2013, voor zowel de opgeslorpte bevek ATHENA NV als voor de opgeslorpte bevek HERMES NV, opgesteld door de onafhankelijke auditor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KPMG BEDRIJFSREVISOREN", gevestigd te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 24/d, vertegenwoordigd door de heer Erik CLINCK, bedrijfsrevisor, houdende bevestiging dat de berekeningsmethode voor de ruilverhouding of vergoeding alsmede de ruilverhouding of vergoeding zoals bepaald op de in artikel 181 van het KB vastgestelde datum voor de berekening van die ruilverhouding of vergoeding correct is, en deze verslagen heeft goedgekeurd.

2) vastgesteld heeft dat (i) door de beheervennootschap van de verkrijgende bevek C+F NV, met name Capfi Delen Asset Management nv, op 26 april 2013, in toepassing van artikel 182 KB, de schriftelijke overdracht werd bevestigd aan Bank Delen nv, zijnde de bewaarder van zowel de bevek ATHENA NV en als van de bevek HERMES NV, en (ii) de verkrijgende bevek C+F NV op datum van 27 april 2013 in de Tijd en in L'Echo het persbericht heeft gepubliceerd zoals voorgeschreven door artikel 183 § 1 KB. Zelfde persbericht kon worden geraadpleegd op de website www.cadelam.be.

3) vastgesteld heeft dat de fusie van beide beveks ATHENA NV en HERMES NV door de bevek C+F NV is ingegaan op 26 april 2013, derhalve op deze datum alle compartimenten van de beveks ATHENA NV en HERMES NV zijn ontbonden zonder vereffening en definitief hebben opgehouden te bestaan en dat overeenkomstig artikel 184 KB de voltrekking van de herstructurering heeft geleid tot de schrapping van de inschrijving van de opgeslorpte beveks ATHENA NV en HERMES NV. De vennootschappen ATHENA NV en HERMES NV hebben dus opgehouden te bestaan.

Het archief van de beide opgeslorpte beveks, omvattende alle boeken en documenten die wettelijk dienen te worden bewaard, worden door de verkrijgende bevek C+F NV in haar zetel bewaard. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

De Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: - afschrift van de akte;

volmachten



Op de laátste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.03.2013, NGL 18.04.2013 13091-0482-076
04/04/2013
ÿþ , mod 11.1



di.  \

1 {~ \

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be( aa

Sta

hle@rgalGgtl fe" rie m^ à Reclieaati van Koopbandar 40Aniwerpeg, ap

Griffie "l 5 Me 2813

i i



Ondememingsnr ; 463,755.911

Benaming (voluit} : C+F

(verkort) :

Rechtsvorm : beleggingsvennootschap met veranderlijk kapitaal naar Belgisch recht, Instelling voor Collectieve Belegging in financiële instrumenten en liquide middelen, naamloze vennootschap

Zetel : te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 184

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op negentien maart tweeduizend dertien, voor registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "C+F", beleggingsvennootschap met veranderlijk kapitaal naar Belgisch recht die gekozen heeft voor de categorie `financiële instrumenten en liquiditeiten' zoals bepaald in artikel 7, lid 1, 2° van de wet van drie augustus tweeduizend en twaalf betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles, met zetel te 2020 Antwerpen, 'i Jan Van Rijswijcklaan 184, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0463.755.911, besloten heeft:

1) om twee nieuwe aandelenklassen te creëren, met name klasse `G' en klasse `F' waarvan de criteria luiden als volgt:

De 'F' aandelen worden aangeboden aan fysieke en rechtspersonen. Deze klasse verschilt van de `C'-klasse! door haar minimuminvesteringsbedrag, meer bepaald voor investeringen boven 10,000.000 euro, Ook de kostenstructuur kan afwijken van de `C'-klasse. Dit zijn, tenzij het prospectus dit tegenspreekt en naargelang;; de wens van de belegger, kapitalisatieaandelen ('F-Capitalisation') of distributieaandelen ('F-Distribution'),is zoals bepaald in artikel 6 van de statuten.

De 'G' aandelen worden aangeboden aan fysieke en rechtspersonen. Deze klasse verschilt van de `C'-klasse door haar minimuminvesteringsbedrag, meer bepaald voor investeringen boven 5.000.000 euro. Ook de;, kostenstructuur kan afwijken van de `C'-klasse. Dit zijn, tenzij het prospectus dit tegenspreekt en naargelang'° de wens van de belegger, kapitalisatieaandelen ('G-Capitalisation') of distributieaandelen ('G-Distribution'),,! zoals bepaald in artikel 6 van de statuten.

Indien blijkt dat aandelen van deze klassen in het bezit zijn van andere personen dan toegelaten of indien erx wijzigingen optreden in het minimuminvesteringsbedrag, zal de raad van bestuur overgaan tot een conversie, zonder kosten, van deze aandelen naar aandelen van een andere klasse. .

2) om in de statuten de individuele vermelding van de compartimenten te schrappen.

3) de definitie van de jaarlijkse uitkering aan de dividendgerechtigde aandelen te wijzigen als volgt: De jaarlijkse uitkering aan de dividendgerechtigde aandelen voorziet het geheel van de inkomsten uit intresten die werden verkregen na aftrek van de proportioneel daarmee verband houdende bezoldigingen, commissies en kosten.

4) tot goedkeuring van de nieuwe statuten van de vennootschap van een volledige nieuwe tekst van de statuten; waarbij rekening gehouden werd met:

- de inmiddels genomen beslissingen

- de gewijzigde wetgeving van toepassing op openbare instellingen van collectieve belegging (Wet van 3;' .; augustus 2012 betreffende bepaalde vormen van collectief beheer en haar uitvoeringsbesluit, meer bepaald Koninklijk Besluit van 12 november 2012 met betrekking tot bepaalde openbare instellingen voor collectieve, belegging).

Uit de nieuwe tekst der statuten blijkt onder meer wat volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bdhoudeY' aan het Belgisch Staatsblad

1- rechtsvorm en naam: naamloze vennootschap onder het stelsel van een openbare beleggingsvennootschap met veranderlijk kapitaal (BEVEK) naar Belgisch recht, De Vennootschap heet "C F". Zij heeft gekozen voor de categorie "financiële instrumenten en liquiditeiten" zoals bepaald in artikel 7, lid 1, 2°, van de wet van 3 augustus 2012 betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles.

De Vennootschap doet een openbaar beroep op het spaarwezen in de zin van artikel 438 van het Wetboek van Vennootschappen

- zetel: te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 184

doel:

De Vennootschap heeft als doel: de collectieve belegging van kapitaal, ingezameld bij het publiek, in de categorie gedefinieerd in artikel 1 hiervoor, met inachtneming van de spreiding van de beleggingsrisico's. In het algemeen kan zij alle maatregelen treffen en alle transacties verrichten die zij nuttig acht voor de verwezenlijking en voor de ontwikkeling van haar maatschappelijk doel, met inachtneming van de wettelijke bepalingen die voor de Vennootschap van kracht zijn.

- duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

- maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is op elk moment gelijk aan de waarde van het netto vermogen van de Vennootschap. Het mag nooit minder bedragen dan het wettelijk minimum.

Wijzigingen van het kapitaal vinden plaats zonder wijziging van de statuten. De formaliteiten voor de openbaarmaking van kapitaalverhogingen en kapitaalverminderingen van naamloze vennootschappen zijn niet van toepassing.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door verschillende aandelenklassen, die elk overeenstemmen met een afzonderlijk deel of "compartiment" van het vermogen van de Vennootschap. Elk compartiment kan twee types aandelen` omvatten (kapitalisatieaandelen en uitkeringsaandelen).

Elk compartiment kan verschillende aandelenklassen omvatten, conform de bepalingen van het Koninklijk Besluit van 12 november 2012 betreffende bepaalde instellingen voor collectieve belegging,

Binnen elk compartiment kan de raad van bestuur de volgende aandelenklassen creëren:

'C'-klasse of'Classic'-klasse

De 'C' aandelen worden aangeboden aan fysieke en rechtspersonen. Dit zijn, tenzij het prospectus dit tegenspreekt en naargelang de wens van de belegger, kapitalisatieaandelen ('C-Capitalisation') of distributieaandelen ('C-Distribution').

'D'-klasse

De D' aandelen zijn voorbehouden voor de beleggers aangebracht door Bank J. Van Breda & C°.

Deze klasse verschilt van de 'C'-klasse door haar kostenstructuur, meer bepaald door toevoeging van een vergoeding Commercieel Beheer van 1 % én door een hogere verhandelingprovisie bij intrede van maximum 3 % (onderhandelbaar).

Dit zijn, tenzij het prospectus dit tegenspreekt en naargelang de wens van de belegger, kapitalisatieaandelen ('D-Capitalisation') of distributieaandelen (D-Distribution').

'I'-klasse

De 'I' aandelen zijn voorbehouden voor de institutionele of professionele beleggers, zoals bepaald in artikel 5 § 3 van de wet van 3 augustus 2012 betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles.

Deze klasse verschilt van de 'C'-klasse door haar kostenstructuur en, gezien de hoedanigheid van de belegger voor wie ze voorbehouden is, door een verminderde abonnementsbelasting.

Om te kunnen instappen in deze klasse moeten de inschrijvingen minstens vijfhonderdduizend euro (£ 500.000,00) per compartiment bedragen.

In deze klasse zijn de aandelen op naam.

Het zijn, tenzij het prospectus dit tegenspreekt en naargelang de wens van de belegger, kapitalisatieaandelen ('I- Capitalisation') of distributieaandelen ('I-Distribution').

Indien blijkt dat aandelen van deze klasse in het bezit zijn van andere personen dan toegelaten, zal de raad van bestuur overgaan tot een conversie, zonder kosten, van deze aandelen naar aandelen van de 'C'-klasse. 'E'-klasse

De 'E' aandelen worden aangeboden aan fysieke en rechtspersonen. Deze categorie verschilt van de 'C'-klasse door haar minimuminvesteringsbedrag, meer bepaald voor investeringen boven 30.000.000 euro. Ook de kostenstructuur kan afwijken van de 'C'-klasse. Dit zijn, tenzij het prospectus dit tegenspreekt en naargelang de wens van de belegger, kapitalisatieaandelen ('E-Capitalisation') of distributieaandelen ('E-Distribution'). Indien blijkt dat aandelen van deze klasse in het bezit zijn van andere personen dan toegelaten of indien er wijzigingen optreden in het minimuminvesteringsbedrag, zal de raad van bestuur overgaan tot een conversie, zonder kosten, van deze aandelen naar aandelen van een andere klasse.

'F''-klasse __. ._...

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ 4 mod 11.1

Voor-béhoirger aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De 'F' aandelen worden aangeboden aan fysieke en rechtspersonen. Deze klasse verschilt van de `C'-klasse door haar minimuminvesteringsbedrag, meer bepaald voor investeringen boven 10.000.000 euro. Ook de kostenstructuur kan afwijken van de `C'-klasse. Dit zijn, tenzij het prospectus dit tegenspreekt en naargelang de wens van de belegger, kapitalisatieaandelen ('F-Capitalisation') of distributieaandelen ('F-Distribution'). Indien blijkt dat aandelen van deze klasse in het bezit zijn van andere personen dan toegelaten of indien er wijzigingen optreden in het minimuminvesteringsbedrag, zal de raad van bestuur overgaan tot een conversie, zonder kosten, van deze aandelen naar aandelen van een andere klasse.

'G'-klasse

De 'G' aandelen worden aangeboden aan fysieke en rechtspersonen. Deze klasse verschilt van de `C'-klasse door haar minimuminvesteringsbedrag, meer bepaald voor investeringen boven 5.000.000 euro. Ook de kostenstructuur kan afwijken van de `C'-klasse. Dit zijn, tenzij het prospectus dit tegenspreekt en naargelang de wens van de belegger, kapitalisatieaandelen ('G-Capitalisation') of distributieaandelen ('G-Distribution') Indien blijkt dat aandelen van deze klasse in het bezit zijn van andere personen dan toegelaten of indien er wijzigingen optreden in het minimuminvesteringsbedrag, zal de raad van bestuur overgaan tot een conversie, zonder kosten, van deze aandelen naar aandelen van een andere klasse.

De financiële dienst zal overgaan tot regelmatige controles.

De raad van bestuur van de BEVEK kan voor bepaalde compartimenten de onderverdeling in aandelenklassen op basis van de investeringsbedragen niet of gedeeltelijk toepassen. De raad van bestuur van de BEVEK beslist welke aandelenklasse zal gecommercialiseerd worden.

De raad van bestuur kan op elk moment nieuwe compartimenten en nieuwe aandelenklassen creëren en er een bepaalde naam aan geven.

Als de raad dit in het belang van de aandeelhouders acht, kan hij de notering van de aandelen van een of meer compartimenten aanvragen.

De raad van bestuur kan de beëindiging, de ontbinding, de fusie of de splitsing van één of meer compartimenten voorstellen aan de algemene vergaderingen van de betrokken compartimenten.

- aandelen

De raad van bestuur kan twee types aandelen creëren: kapitalisatieaandelen en uitkeringsaandelen. De uitkeringsaandelen geven recht op dividenden of op voorschotten op dividenden volgens de voorwaarden vastgelegd in artikel 25 van de statuten.

De kapitalisatieaandelen verlenen de houder ervan niet het recht om een dividend te innen. Het deel van het resultaat dat hem toekomt wordt gekapitaliseerd ten gunste van deze aandelen binnen het compartiment waarin i ze zijn uitgegeven.

- raad van bestuur

De Vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die is samengesteld uit minstens drie leden, al dan niet aandeelhouders.

De bestuurders worden door de algemene vergadering verkozen of herkozen voor een periode van ten hoogste zes jaar. De algemene vergadering van aandeelhouders kan bestuurders op elk moment, met of zonder reden, uit hun functie ontzetten.

Ingeval een mandaat van bestuurder vacant wordt als gevolg van overlijden, ontslag, afzetting of om een andere reden, kunnen de overige bestuurders bijeenkomen om bij meerderheid van stemmen een bestuurder te verkiezen die tijdelijk de vacante functie waarneemt tot de volgende vergadering van aandeelhouders.

- bevoegdheden van de raad en beleggingsbeleid

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om alle noodzakelijke of nuttige handelingen te stellen voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de Vennootschap, met uitzondering van de bevoegdheden die door de wet of de statuten zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

De raad van bestuur heeft met name de bevoegdheid om het beleggingsbeleid van de nieuwe compartimenten te bepalen, met inachtneming van de beperkingen die worden voorgeschreven door de wetten en reglementen. - dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de Vennootschap en de vertegenwoordiging van de Vennootschap voor wat betreft dit bestuur delegeren aan één of meerdere gedelegeerd bestuurders, directeurs of gevolmachtigden, met bevoegdheid tot subdelegering. De feitelijke leiding wordt toevertrouwd aan minimaal twee natuurlijke personen, behoudens indien en inzoverre de wet hierop een afwijking zou toestaan.

De raad zal de in de voorgaande alinea's vermelde personen te allen tijde kunnen afzetten.

De raad bepaalt de bevoegdheden en de vaste en/of variabele vergoedingen over de werkingskosten van de personen aan wie bepaalde taken zijn gedelegeerd.

- vertegenwoordiging van de Vennootschap

De Vennootschap gaat een rechtsgeldige verbintenis aan door de handtekening van twee bestuurders of van personen aan wie de raad van bestuur gepaste bevoegdheden heeft gedelegeerd.

- bewaarder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De Vennootschap zal een overeenkomst afsluiten met een kredietinstelling naar Belgisch recht voor het ' toevertrouwen voor onbepaalde duur van de functies van Bewaarder, conform de toepasselijke wetten en reglementen.

De vergoedingen die toekomen aan de Bewaarder zullen in het prospectus worden vastgelegd.

De Vennootschap kan de Bewaarder uit zijn functie ontzetten, op voorwaarde dat hij door een andere Bewaarder wordt vervangen,

Indien deze maatregel wordt genomen, moet er een kennisgeving worden gepubliceerd in twee Belgische kranten.

- financiële dienstverlening De Vennootschap zal een kredietinstelling naar Belgisch recht, het Belgische filiaal van een kredietinstelling die erkend is in een andere lidstaat van de Europese Economische Ruimte of een beursvennootschap naar Belgisch recht benoemen voor de financiële dienstverlening, conform de toepasselijke wet en reglementen. De vergoedingen voor deze instelling zullen in het prospectus worden vastgelegd.

De Vennootschap zal deze instelling kunnen afzetten op voorwaarde dat zij vervangen wordt door een andere instelling. Indien deze maatregel wordt genomen, moet er een kennisgeving worden gepubliceerd in twee Belgische kranten.

beheervennootschap

De vennootschap stelt, in overeenstemming met de wet en de van kracht zijnde reglementering, een beheervennootschap van Instellingen voor Collectieve Belegging aan. Deze beheervennootschap voert de taken van administratief, financieel en commercieel beheer van de compartimenten van de vennootschap uit. De beheervennootschap zal voor zijn functies de kosten kunnen aanrekenen die contractueel tussen de vennootschap en de beheervennootschap bepaald zijn.

Voor het uitvoeren van haar taken ontvangt de Beheervennootschap maximaal een jaarlijkse vergoeding per compartiment van 2% voor het commercieel beheer, maximum 2% voor het financieel beheer en maximum 0,50% voor het administratief beheer.

De vennootschap kan de beheervennootschap herroepen op voorwaarde dat een andere beheervennootschap ben vervangt.

De naamloze vennootschap "Capfi Delen Asset Management", met maatschappelijke zetel te Jan Van Rijswijcklaan 178 - 2020 Antwerpen, is aangesteld als Beheervennootschap van Instellingen voor Collectieve Belegging van de vennootschap.

algemene vergadering

De gewone jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap of op elke andere plaats in België die in het oproepingsbericht wordt vermeld, op de derde dinsdag van de maand maart, om zestien uur. Indien deze dag geen bankwerkdag is, wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende bankwerkdag.

De aandeelhouders vergaderen na oproep door de raad van bestuur, na een oproepingsbericht waarin de agenda wordt vermeld.

De aandeelhouders op naam zullen worden opgeroepen op de door de wet voorgeschreven wijze.

Tenzij de wet anderszins bepaalt, moeten de aandeelhouders, om aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen, hun aandelen aan toonder in bewaring geven of een attest indienen dat is opgesteld door de erkende rekeninghouder of door het vereffeningsorganisme dat de onbeschikbaarheid tot de datum van de algemene vergadering vaststelt, van de gedematerialiseerde aandelen op de plaats die is vermeld in het oproepingsbericht, uiterlijk vijf volledige dagen voor de datum die voor de vergadering is vastgesteld. De houders van aandelen op naam moeten binnen dezelfde termijn de raad van bestuur schriftelijk (brief of volgacht) op de hoogte brengen van hun voornemen om de vergadering bij te wonen en het aantal effecten vermelden waarvoor zij aan de stemming wensen deel te nemen. Iedere aandeelhouder kan zich door een gevolmachtigde laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering.

- boekjaar: begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

- uitkering

De gewone algemene vergadering van elk van de compartimenten bepaalt elk jaar, op voorstel van de raad van bestuur, het deel van het resultaat dat kan worden toegekend aan zijn compartiment in overeenstemming met de geldende wetgeving.

Het gedeelte van het resultaat dat toekomt aan de kapitalisatie-aandelen blijft belegd in de vennootschap en wordt opgenomen in het gedeelte van de netto activa vertegenwoordigd door kapitalisatie-aandelen,

De vennootschap kan dividenden uitkeren aan de dividendgerechtigde aandelen in het kader van de besehikkingen van de wet van 3 augustus 2012 betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles. De jaarlijkse uitkering aan de dividendgerechtigde aandelen voorzien het geheel van de inkomsten uit intresten die werden verkregen na aftrek van de proportioneel daarmee verband houdende bezoldigingen, commissies en kosten.

De raad van bestuur kan beslissen een interimdividend uit te keren onder voorbehoud van de bepalingen van de

.wet,

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bdhoucle~

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

Vo,or-,beioud aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

De compartimenten die, in voorkomend geval, hun uitkeringen in overeenstemming brengen met artikel 203

W.I.B. 92 en alle latere bepalingen die daarmee verband houden, keren aan de uitkeringsaandelen jaarlijks

tenminste 90 % van de door het compartiment geïnde inkomsten uit, na aftrek van de vergoedingen, provisies

en kosten.

De raad van bestuur stelt de instellingen aan die belast zijn met de uitkeringen aan de aandeelhouders.

- herstructurering, ontbinding

De besluiten inzake de fusie, de splitsing of betrokken operaties en de besluiten inzake universele inbreng of

inbreng van activiteitensector die de Vennootschap of een compartiment betreffen worden genomen door de

algemene vergadering van aandeelhouders.

Als deze besluiten slechts een bepaald compartiment betreffen, is de algemene vergadering van aandeelhouders

van het betrokken compartiment bevoegd.

Het besluit inzake de ontbinding van de Vennootschap of van een compartiment wordt genomen door de

algemene vergadering van aandeelhouders. In geval van ontbinding van een compartiment is de algemene

vergadering van aandeelhouders van het betrokken compartiment bevoegd.

In geval van ontbinding zullen één of meer vereffenaars tot de vereffening overgaan. Dat kunnen

rechtspersonen of natuurlijke personen zijn. Zij zullen door de algemene vergadering van aandeelhouders

worden aangesteld. Deze laatste bepaalt ook hun bevoegdheden en hun vergoeding.

Indien er een vervaldatum is vastgesteld in de statuten, zal het compartiment van rechtswege ontbonden

worden op die datum en in overeenstemming met de bepalingen van artikel 5 van de statuten.

In dat geval zal de raad van bestuur een of meer vereffenaars benoemen.

Voor elk van de compartimenten wordt de opbrengst van de vereffening uitgekeerd aan de aandeelhouders

evenredig met hun rechten, rekeninghoudend met de pariteit

Vol nacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten en

de I ruispuntbank voor Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere

wijziging of aanpassing daarvan, wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de heer

BRUYNSEELS Chris, van Belgische nationaliteit, wonende 2288 Bouwel, Zels Bos 11.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte;

- volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/03/2013
ÿþMod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, 9p

Griffie

Ondernemingsnr : BE0463.755.911 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Jan Van Rijswijcklaan 184 - 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

VOORSTEL VAN EEN FUSIE DOOR OVERNEMING VAN ALLE COMPARTIMENTEN VAN BELEGGINGSVENNOOTSCHAPPEN MET VERANDERLIJK KAPITAAL (BEVEK) NAAR BELGISCH RECHT OVEREENKOMSTIG ART. 84 VAN DE WET VAN 3 AUGUSTUS 2012 BETREFFENDE BEPAALDE VORMEN VAN COLLECTIEF BEHEER VAN BELEGGINGSPORTEFEUILLES TUSSEN

ENERZIJDS

"ATHENA"

beleggingsvennootschap met veranderlijk kapitaal

naar Belgisch recht

Instelling voor Collectieve Belegging in financiële instrumenten en liquide middelen

naamloze vennootschap

te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 184

Ondernemingsnummer 0456.171.402 - RPR Antwerpen

"HERMES"

beleggingsvennootschap met veranderlijk kapitaal

naar Belgisch recht

Instelling voor Collectieve Belegging in financiële instrumenten en liquide middelen

naamloze vennootschap

te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 184

Ondernemingsnummer 0443.743.425  RPR Antwerpen

Op te slorpen Instellingen voor Collectieve Belegging

ANDERZIJDS

"C+F"

beleggingsvennootschap met veranderlijk kapitaal

naar Belgisch recht

Instelling voor Collectieve Belegging in financiële instrumenten en liquide middelen

naamloze vennootschap

te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 184

Ondernemingsnummer 0463.755.911 - RPR Antwerpen

Verkrijgende Instelling voor Collectieve Belegging

C+F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig artikel 163 van het Koninklijk besluit (hierna genoemd KB) met betrekking tot bepaalde openbare instellingen voor collectieve belegging (hierna genoemd ICB) werd op 27 februari 2013 door de bestuursorganen, in uitvoering van een besluit tot een herstructurering in de zin van artikel 160, 1° KB, navermeld gemeenschappelijk fusievoorstel opgesteld, voor te leggen aan de bevoegde algemene vergadering van de aandeelhouders van de bij de herstructurering betrokken compartimenten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderhavig voorstel geschiedt, overeenkomstig artikel 163, tweede lid KB met naleving van de volgende voorwaarden:

1° het gehele vermogen van alle op te slorpen compartimenten van de beveks "ATHENA" en "HERMES" gaan als gevolg van de verrichting over op nieuwe compartimenten van de verkrijgende instelling voor collectieve belegging "C+F".

2° elke aandeelhouder van de op te slorpen compartimenten van de beveks "ATHENA" en "HERMES" hebben, voor elk aandeel ingevolge de verrichting recht op één aandeel van hetzelfde type en van een gelijkaardige aandelenklasse in de nieuwe compartimenten van de verkrijgende instelling voor collectieve belegging "C+F".

In toepassing van artikel 167 van het KB bevat onderhavig fusievoorstel, in afwijking van de artikel 706,

tweede lid, van het Wetboek van vennootschappen, de volgende informatie:

1° het soort herstructurering en de betrokken instellingen voor collectieve belegging

Fusie door overname van:

(1) alle compartimenten van de ICB "ATHENA" door de nieuwe compartimenten van de ICB "C+F"

VERDWIJNENDE ICB VERKRIJGENDE ICB

op te slorpen compartimenten verkrijgende compartimenten

ATHENA EUROPEAN EQUITY C+F EUROPEAN EQUITY

ATHENA EURO BONDS C+F EURO BONDS

ATHENA GLOBAL OPPORTUNITIES C+F GLOBAL OPPORTUNITIES

ATHENA IMMO RENTE C+F IMMO RENTE

ATHENA VEGA EQUITY C+F VEGA EQUITY

ATHENA DIVERSIFIED CURRENCIES (EX EURO) C+F DIVERSIFIED CURRENCIES (EX EURO)

(ii) alle compartimenten van de ICB "HERMES" door de nieuwe compartimenten van de ICB "C+F"

VERDWIJNENDE ICB VERKRIJGENDE 1GB

op te slorpen compartimenten verkrijgende compartimenten

HERMES EURO CASH C+F EURO CASH

HERMES BELGIAN GROWTH C+F BELGIAN GROWTH

2° de achtergrond en redenen van de voorgenomen herstructurering

De beheervennootschap van alle bij de fusie betrokken ICB's, met name de naamloze vennootschap "Capfi Delen Asset Management", met maatschappelijke zetel te Jan Van Rijswijcklaan 178 - 2020 Antwerpen, wenst een vereenvoudiging door te voeren in het gamma van de beleggingsfondsen die gecommercialiseerd worden door de naamloze vennootschap "BANK DELEN & de SCHAETZEN", in afkorting "BANK DELEN", "BANK de SCHAETZEN" of "BANK DDS", gevestigd te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 184, ingeschreven in het rechtspersonen register van Antwerpen met ondernemingsnummer 0453.076.211, dit om de structuur maar ook de positionering van deze verschillende beleggingsfondsen te optimaliseren. De beheervennootschap is immers van oordeel dat een bundeling van alle compartimenten in één ICB met één jaarverslag en één prospectus veel overzichtelijker is voor de aandeelhouder met betrekking tot de diverse aangeboden compartimenten. Om verwarring te vermijden met enkele Luxemburgse compartimenten van de groep Bank Delen die ook de namen Athena en Hernies bevatten, wordt er geopteerd om in België de bevek C+F te behouden.

3° de verwachte gevolgen van de voorgenomen herstructurering voor de aandeelhouders van al de bij deze herstructurering betrokken instellingen voor collectieve belegging

Er zijn beperkte gevolgen voor de aandeelhouders van al de bij deze fusie betrokken ICB's:

-De aandeelhouders van Athena en Herrees zullen voortaan aandeelhouders zijn van de bevek C+F

-De jaarlijkse algemene vergadering van C+F gaat door op de derde dinsdag van de maand maart om 16u00.

-De beleggingspolitiek van de nieuwe overnemende compartimenten zal ongewijzigd blijven aan de beleggingspolitiek van de overgenomen compartimenten. De beheerders van deze compartimenten blijven ook de beleggingspolitiek uitvoeren. Er zal ook geen herschikking van de portefeuille doorgevoerd worden voor of na de fusie. Het risicoprofiel van de betreffende compartimenten blijft dan ook hetzelfde,

-Er zijn ook geen wijzigingen met betrekking tot de diverse vergoedingen, vaste en variabele kosten, aldus zal deze fusie geen invloed hebben op de te verwachten resultaten.

-Alle juridische, administratieve of advieskosten in verband met de voorbereiding en de afronding van de fusie worden niet in rekening gebracht bij de betrokken compartimenten, maar worden gedragen door de hiertoe in het prospectus vermelde personen. Volgens het prospectus van Athena nv en Hermes nv worden de kosten gedragen door Bank Delen N.V.

-Fiscale behandeling : Voor Belgische natuurlijke personen zal de voorgenomen fusie door overname normalerwijze geen fiscale gevolgen hebben. Aan alle andere aandeelhouders, met inbegrip van personen die geen Belgisch inwoner zijn voor belastingdoeleinden, wordt aangeraden om hun gebruikelijke fiscaal adviseur te raadplegen aangaande de eventuele fiscale gevolgen van de fusie, rekening houdende met de op hen toepasselijke wetgeving

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

4° de criteria die zijn vastgesteld voor de waardering van de activa en de passiva op de in artikel 181 KB' bedoelde datum voor de berekening van de ruilverhouding

Re criteria zijn deze zoals vastgelegd in het Koninklijk besluit van 10 november 2006 op de boekhouding, de jaarrekening en de periodieke verslagen van bepaalde openbare instellingen voor collectieve belegging met een veranderlijk aantal aandelen.

5° de berekeningsmethode voor de ruilverhouding

De ruilverhouding en de vergoeding van de aandeelhouders van de op te slorpen compartimenten van beveks "ATHENA" en "HERMES" wordt bepaald op basis van de hieronder vermelde formule en van de creatie van aandelen van de nieuwe compartimenten van de verkrijgende instelling voor collectieve belegging "C+F".

Het aantal toe te kennen aandelen per aandeelhouder van de op te slorpen compartimenten blijven dezelfde in de nieuwe compartimenten van de verkrijgende instelling voor collectieve belegging "C+F", De ruilverhouding is immers steeds 1 op 1 (één op één)

Re volgende formule zal worden berekend: A= B, waarbij

A gelijk is het aantal nieuw te verkrijgen kapitalisatie/distributieaandelen in het verkrijgende compartiment

B gelijk is aan het aantal kapitalisatie/distributieaandelen gehouden in het op te slorpen compartiment Bijgevolg ontvangt elke aandeelhouder met 1 aandeel van de op te slorpen compartimenten minstens 1 nieuw aandeel van de nieuwe overnemende compartimenten.

Re berekeningsmethode voor de bepaling van de ruilverhouding alsook de waarderingscriteria zullen worden gevalideerd door een bewaarder of een onafhankelijke auditor bij toepassing van artikel 172 KB.

6° de beoogde ingangsdatum van de herstructurering

Re ruilverhouding van de aandelen wordt berekend op de datum van de goedkeuring van de buitengewone algemene vergadering van het compartiment dat als laatste het fusievoorstel heeft goedgekeurd, meer bepaald op 18 april 2013.

Vervolgens zal een auditor, zoals bepaald in art 172 van het KB, binnen de vijf bankwerkdagen na de buitengewone algemene vergadering de ruilverhouding valideren.

Op 26 april 2013, de zesde bankwerkdag na de buitengewone algemene vergadering, zal de fusie ingaan en de omruiling plaatsvinden.

Re datum vanaf welke de handelingen van de op te slorpen compartimenten van de beveks "ATHENA" en "HERMES" geacht worden boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de nieuwe compartimenten van de verkrijgende instelling voor collectieve belegging "C+F" wordt bepaald op 1 januari 2013.

Re bewaarders van elk van de bij de herstructurering betrokken 1CB's zal opgedragen worden om te controleren of de in artikel 167, § 1, tweede lid, 1°, 6° en 7° KB bedoelde gegevens in overeenstemming zijn met de wet en het KB en met de statuten van hun ICB.

7° de regels van toepassing bij de overdracht van activa, respectievelijk bij omruiling van aandelen

Als vergoeding voor de overgang van de activa- en passivabestanddelen van de over te nemen compartimenten en op grond van de netto-inventariswaarde bepaald op de dag van de buitengewone algemene vergadering en de daaruit voortvloeiende ruilverhouding, zullen die aandelen aan de aandeelhouders van de aldus door fusie over te nemen compartimenten toegekend worden Deze nieuwe aandelen zullen van hetzelfde type zijn als deze die de aandeelhouders van de op te slorpen compartimenten reeds bezaten, te weten hetzij kapitalisatieaandelen van de aandelenklasse 'C', hetzij distributieaandelen van de aandelenklasse 'C'.

KOSTEN

Alle juridische, administratieve of advieskosten in verband met de voorbereiding en de afronding van de fusie worden niet in rekening gebracht bij de betrokken compartimenten, maar worden gedragen door de hiertoe in het prospectus vermelde personen. Volgens het prospectus van Athena nv en Hermes nv worden de kosten gedragen door Bank Delen N.V.

VOORAFGAANDELIJKE KENNISGEVING

Re FSMA zal, overeenkomstig artikel 166 KB, in kennis gesteld worden van onderhavig voornemen tot

herstructurering in de zin van artikel 160, 1° KB met het oog op haar voorafgaandelijke goedkeuring.

Bij deze kennisgeving zal een dossier worden gevoegd dat samen met het fusievoorstel de informatie bevat

zoals opgesomd in vermeld artikel 166 KB.

NEERLEGGING

j-let bovenstaande fusievoorstel zal, onder voorbehoud van goedkeuring door de FSMA, overeenkomstig de wettelijke bepalingen door de zorgen van de bestuursorganen worden neergelegd in het vennootschaps-dossier van elke 1CB en zal tevens bij uittreksel worden gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Voor eensluidend uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd:

- fusievoorstel

Op de laatste blz, ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.03.2012, NGL 10.04.2012 12084-0084-073
14/12/2011
ÿþ~

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd fer allie Mn de Rechtbank vin Koophandel te Antwerpen, op

0 2 DEC. 2011

Griffie

II

III

ui

i

i

I

11

11111

*11187556*

Vi beha aai Bet! Staa

Ondernemingsnr : 463.755.911

Benaming

(voluit) . Ci-F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : beleggingsvennootschap met veranderlijk kapitaal naar Belgisch recht, Instelling; voor Collectieve Beleggingen in financiële instrumenten en liquide middelen» naamloze vennootschap

Zetel : te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 184

Onderwerp akte : CREATIE VAN EEN NIEUW COMPARTIMENT - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te Antwerpen, Broeder minstraat 9, op achtentwintig november tweeduizend en elf, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "C+F", beleggingsvennootschap met veranderlijk kapitaal naar Belgisch recht die gekozen heeft voor de categorie `financiële instrumenten en liquiditeiten' zoals bepaald in artikel 7, lid 1, 2° van de wet; van twintig juli tweeduizend en vier betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles, met zetel te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 184, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0463.755.911, onder meer beslist heeft :

1. in uitvoering van artikel 5 van de statuten, dat de raad van bestuur machtigt op elk ogenblik compartimenten

te creëren en er een naam aan te geven tot de oprichting van het nieuwe compartiment "C+F GLOBAL ROUTE".

De inhoud en de beleggingspolitiek van het nieuwe compartiment werd vastgelegd als volgt:

"C+F GLOBAL ROUTE"

Het compartiment "C+F GLOBAL ROUTE" heeft tot doel wereldwijd te beleggen in een ruim aanbod aan.'. financiële instrumenten. Door in te spelen op marktopportuniteiten zal er een actief beheer plaatsvinden. Er kunnen grote schommelingen in de portefeuille plaatsvinden .wat betreft de spreiding van de activa naargelang de marktomstandigheden en de overtuiging van de beheerders. Het aandelenpercentage kan variëren van 0 tot. 75%. De mogelijkheid bestaat om hoge cashposities aan te houden. Het risicoprofiel van de belegger blijft, echter gevrijwaard. De obligaties zullen voornamelijk van "investment grade" kredietkwaliteit zijn (met een rating bij aankoop van minimum BBB- voor S&P en Baai voor Moody's). De aandelen zullen voornamelijk; belegd zijn in ontwikkelde markten en aangevuld worden met ontluikende markten. De beleggingen gebeuren met het oog op de lange termijn en trachten een grote geografische en sectorale spreiding van de risico's te' bereiken".

2. tot aanpassing van de statuten aan de voorgaande beslissing als volgt:

1) vervanging in de derde alinea van artikel 5 van het tekstgedeelte "de compartimenten "EURO EQUITIES "BALANCED DYNAMIC", "OPTIMUM" en "GLOBAL LINE" door het tekstgedeelte "de compartimenten; "EURO EQUITIES", "BALANCED DYNAMIC", "OPTIMUM", "GLOBAL LINE" en "C+F GLOBAL: ROUTE".

2) vervanging in zelfde artikel 5 na de hoofding "'E'-klasse" van het tekstgedeelte "De compartimenten 'EU-' RO EQUITIES', 'BALANCED DYNAMIC', 'OPTIMUM' en 'GLOBAL LINE' zullen mogen overgaan tot de uitgifte van ..." door het tekstgedeelte "De compartimenten "EURO EQUITIES", "BALANCED DYNAMIC" "OPTIMUM", "GLOBAL LINE" en "C+F GLOBAL ROUTE" zullen mogen overgaan tot de uitgifte van ..."

3) inlassing in fine van artikel 15 van de volgende tekst:

"C+F GLOBAL ROUTE"

Het compartiment "C+F GLOBAL ROUTE" heeft tot doel wereldwijd te beleggen in een ruim aanbod aan;

financiële instrumenten. Door in te spelen op marktopportuniteiten zal er een actief beheer plaatsvinden. Er:

kunnen_grote schorrimelin¢en in de_portefeuiIIe_plaats vinden wat_betreft de_spreiding.yan_ de_açtiva, naargelang°

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

de marktomstandigheden en de overtuiging van de beheerders. Het aandelenpercentage kan variëren van 0 tot

75%. De mogelijkheid bestaat om hoge cashposities aan te houden. Het risicoprofiel van de belegger blijft

echter gevrijwaard. De obligaties zullen voornamelijk van "investment gade" kredietkwaliteit zijn (met een

rating bij aankoop van minimum BBB- voor S&P en Baai voor Moody's). De aandelen zullen voornamelijk

': belegd zijn in ontwikkelde markten en aangevuld worden met ontluikende markten. De beleggingen gebeuren

met het oog op de lange termijn en trachten een grote geografische en sectorale spreiding van de risico's te

bereiken".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- gecodrdineer-

de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/04/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Luik B

MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

j 4 APR 2011

%ireeryele

y°n Koopti ndr ~'r'ttie vrr, ~ e eErfi

8Î ie QdllverpP,~ ~~

Griffie , ap

iil1 lill 111h 11111 1h11 111111111 11ii 1111 iI

*11063876*

Ondememingsnr : 0463755911

Benaming

(voluit) : C+F

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Jan Van Rijswijcklaan 184 - 2020 Antwerpen

Onderwerp akte : (Her)benoeming bestuurders, effectieve leiders en commissaris

1. De jaarvergadering der aandeelhouders heeft op haar vergadering van 15 maart 2011 beslist:

1. Herbenoeming bestuurders en effectieve leiders

herbenoeming van de heren Michel Vandenkerckhove, Patrick François, Philippe de Spirlet en Antoine de Séjournet de Rameignies als bestuurder voor een periode van drie jaar tot aan de algemene vergadering van 2014. Deze bestuurdersfuncties zijn onbezoldigd.

alsook de herbenoeming van de heer Jean-Pierre Wellens én de vennootschap VERTEM CONSEIL SPRL (vertegenwoordigd door de heer Marc Verteneuil) als bestuurders én effectieve leiders voor een periode van drie jaar tot aan de algemene vergadering van 2014. Hun functie van effectieve leider is bezoldigd.

2. Benoeming nieuwe bestuurder

benoeming van de heer Christian Callens als bestuurder voor een periode van drie jaar tot aan de algemene

vergadering van 2014. Deze bestuurdersfunctie is onbezoldigd.

3. Herbenoeming commissaris

herbenoeming van de vennootschap Ernst & Young réviseurs d'entreprise, vertegenwoordigd door de heer

Pire, tot commissaris voor een periode van drie jaar tot aan de algemene vergadering van 2014.

Michel Vandenkerckhove Patrick François

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

22/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.03.2011, NGL 15.04.2011 11085-0423-054
20/01/2011
ÿþ naos 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

10 JAN. 2011

Griffie

*11009980

V beh aa Bel Staa

Ondernemingsnr : 463.755.911

Benaming

(voluit) : C+F

Rechtsvorm : beleggingsvennootschap met veranderlijk kapitaal naar Belgisch recht, Instelling voor Collectieve Beleggingen in financiële instrumenten en liquide middelen, naamloze vennootschap

Zetel : te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 184

Onderwerp akte : CREATIE VAN EEN NIEUW COMPARTIMENT  CREATIE VAN EEN NIEUWE AANDELENKLASSE - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op eenentwintig december tweeduizend tien, dragende de melding : "Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op 22 DEC 2010 boek 219 blad 98 vak 04 Ontvangen : vijfentwintig euro (25 £) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) C. VAN ELSEN", blijkt dat de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "C-F-F", beleggingsvennootschap met veranderlijk kapitaal naar Belgisch recht die gekozen heeft voor de categorie "financiële instrumenten en liquiditeiten" zoals bepaald in artikel 7, lid 1, 2° van de wet van twintig juli tweeduizend en vier betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles, met zetel te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 184, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0463.755.911 :

(1) beslist heeft, in uitvoering van artikel 5 van de statuten, dat de raad van bestuur machtigt op elk ogenblik compartimenten te creëren en er een naam aan te geven tot de oprichting van het nieuwe compartiment "GLOBAL LINE".

De inhoud en de beleggingspolitiek van het nieuwe compartiment werd vastgelegd zoals hierna blijkt.

(2) beslist heeft, in uitvoering van zelfde artikel 5, dat de raad van bestuur machtigt om op elk ogenblik binnen

een of meerdere bestaande compartimenten een nieuwe aandelenklassen te creëren en hiervan de kenmerken

vast te stellen, over te gaan tot de creatie van een `E'-klasse.

De kenmerken van deze nieuwe aandelenklasse werd vastgelegd zoals hierna blijkt.

(2) beslist heeft tot aanpassing van de statuten aan de voorgaande beslissingen als volgt:

1) vervanging in de derde alinea van artikel 5 van het tekstgedeelte "de compartimenten "EURO EQUITIES", "BALANCED DYNAMIC" en "OPTIMUM" door het tekstgedeelte "de compartimenten "EURO EQU1TIES", "BALANCED DYNAMIC", "OPTIMUM" en "GLOBAL LINE".

2) vervanging in zelfde artikel 5 van de tekst van de zevende alinea van de hoofding 'I'-klasse, luidende "De compartimenten 'EURO EQUITIES', 'BALANCED DYNAMIC' en 'OPTIMUM' zullen mogen overgaan tot de uitgifte van 'Classic-Capitalisation', 'Classic-Distribution', 'D-Capitalisation', 'D-Distribution', 'I-Capitalisation' en '1-Distribution' aandelen" door de volgende tekst:

"'E'-klasse

De 'E' aandelen worden aangeboden aan fysieke en rechtspersonen. Deze categorie verschilt van de Classic'-categorie door haar investeringsbedrag, meer bepaald voor investeringen boven 30,000.000 euro. Ook de kostenstructuur kan afwijken van de `Classic'-klasse. Dit zijn, tenzij het prospectus dit tegenspreekt en naargelang de wens van de belegger, kapitalisatieaandelen ('E-Capitalisation') of distributieaandelen ('E-Distribution'), zoals bepaald in artikel 6 hieronder.

Indien blijkt dat aandelen van deze categorie in het bezit zijn van andere personen dan toegelaten, zal de raad van bestuur overgaan tot een conversie, zonder kosten, van deze aandelen naar aandelen van een andere categorie. De financiële dienst zal overgaan tot regelmatige controles.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- De raad van bestuur van de BEVEK kan voor bepaalde compartimenten de onderverdeling in klassen op basis van de investeringsbedragen niet of gedeeltelijk toepassen. De raad van bestuur van de BEVEK beslist welke klasse zal gecommercialiseerd worden.

behouden De compartimenten 'EURO EQUITIES', 'BALANCED DYNAMIC', 'OPTIMUM' en `GLOBAL LINE' zullen mogen overgaan tot de uitgifte van 'Classic-Capitalisation', 'Classic-Distribution', 'D-Capitalisation', 'D-Distribution', 'I-Capitalisation', 'I-Distribution' 'E-Capitalisation' en 'E-Distribution' aandelen".

aa4rhét Belgisch 3) inlassing in fine van artikel 15 van de volgende tekst:

.Staatsblad "GLOBAL LINE

Het compartiment Global Line heeft tot doel wereldwijd te beleggen in een ruim aanbod aan financiële instrumenten. Door in te spelen op marktopportuniteiten zal er een actief beheer plaatsvinden. Er kunnen grote schommelingen in de portefeuille plaatsvinden wat betreft de spreiding van de activa naargelang de marktomstandigheden en de overtuiging van de beheerders. Het aandelenpercentage kan variëren van 0 tot 75%. De mogelijkheid bestaat om hoge cashposities aan te houden. Het risicoprofiel van de belegger blijft echter gevrijwaard. De obligaties zullen voornamelijk van "investment grade" kredietkwaliteit zijn (met een rating bij aankoop van minimum BBB- voor S&P en Baa3 voor Moody's). De aandelen zullen voornamelijk belegd zijn in ontwikkelde markten en aangevuld worden met ontluikende markten. De beleggingen gebeuren met het oog op de lange termijn en trachten een grote geografische, sectorale en monetaire spreiding van de risico's te bereiken".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- volmachten;

- gecoürdineer-

de statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.03.2010, NGL 16.04.2010 10093-0429-051
28/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.03.2009, NGL 22.04.2009 09116-0122-049
17/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 18.03.2008, NGL 09.04.2008 08104-0041-050
19/05/2015
ÿþmoa 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~A~vi1u~~A»

0 7 MEI 2015

afdeling Antwerpen

[;riffip

flIIIV111VMNVVMI

Ondernemingsnr : 0463.755.911

Benaming (voluit) : C+F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : beleggingsvennootschap met veranderlijk kapitaal naar Belgisch recht - Instelling voor Col-' lectieve Belegging in financiële instrumenten en liquide middelen - naamloze vennootschap

Zetel : te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 184

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen, Broedermin-' straat 9, op negenentwintig april tweeduizend vijftien, véér registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "C+F", beleggingsvennootschap met veranderlijk kapitaal naar Belgisch recht die gekozen heeft voor de categorie `financiële instrumenten en liquiditeiten' zoals bepaald in artikel 7, lid 1, 2° van de wet van drie augustus tweeduizend en twaalf betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles, met zetel te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 184, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer: 0463.755.911, onder meer beslist heeft

1. tot creatie van een nieuwe aandelenklasse, met name de `H'-klasse, waarvan de criteria luiden als volgt De 'H' aandelen zijn voorbehouden voor instellingen voor collectieve beleggingen beheerd door Capfi Delen;; Asset Management nv of beheerd door een andere onderneming die verbonden is met Capfi Delen Asset Management nv, Deze klasse verschilt van de 'C'-klasse door haar kostenstructuur, meer bepaald door een ver-' minderde abonnementsbelasting, én door een 0%-tarief van de vergoeding voor het financieel beheer van de, beleggingsportefeuille. Dit zijn, tenzij het prospectus dit tegenspreekt en naargelang de wens van de belegger, kapitalisatieaandelen {'H-Capitalisation') of distributieaandelen ('H-Distribution'), zoals bepaald in artikel 6 van ' de statuten.

Indien blijkt dat aandelen van deze klasse in het bezit zijn van andere investeerders dan toegelaten, zal de raad van bestuur overgaan tot een conversie, zonder kosten, van deze aandelen naar aandelen van een andere klasse. E`

2. tot creatie van een nieuwe aandelenklasse, met name de °J'-klasse, waarvan de criteria luiden als volgt: De 'J' aandelen zijn voorbehouden voor de beleggers aangebracht door BÂLOISE Belgium nv. Deze klasse; verschilt van de `C'-klasse door haar kostenstructuur, meer bepaald door een hogere vergoeding financieel beheer van 0,90%, door een hogere vergoeding commercieel beheer van 0,60% én door een hogere verhande lingsprovisie bij intrede van maximum 3% (onderhandelbaar). Dit zijn, tenzij het prospectus dit tegenspreekt.; ' en naargelang de wens van de belegger, kapitalisatieaandelen ('J-Capitaiisation') of distributieaandelen tribution'), zoals bepaald in artikel 6 van de statuten.

Indien blijkt dat aandelen van deze klasse in het bezit zijn van andere personen dan toegelaten, zal de raad van bestuur overgaan tot een conversie, zonder kosten, van deze aandelen naar aandelen van een andere klasse.

3. om te opteren voor het statuut van UCITS met Europees paspoort en dienvolgens om de categorie van toegelaten beleggingen waarvoor de vennootschap thans gekozen heeft, met name de categorie "financiële instru menten en liquiditeiten" zoals bepaald in artikel 7, lid 1, 2°, van de wet van 3 augustus 2012 betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles, en artikel 183, 1° van de Wet van 19 april 2014 betreffende de alternatieve instellingen voor collectieve belegging en hun beheerders te schrappen en te: opteren voor de categorie "beleggingen die voldoen aan de voorwaarden van de Richtlijn 2009/65/EG" zoals' bepaald in artikel 7 van de wet van 3 augustus 2012 betreffende instellingen voor collectieve belegging die vol-, doen aan de Richtlijn 2009/65/EG en de instellingen voor belegging in schuldvorderingen.

4. de derde alinea van artikel 1 van de statuten aan te passen aan het derde besluit als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"Zij heeft gekozen voor de categorie "beleggingen die voldoen aan de voorwaarden van Richtlijn 2009/65/EG" zoals bepaald in artikel 7 van de wet van 3 augustus 2012 betreffende instellingen voor collectieve belegging die voldoen aan de Richtlijn 2009/65/EG en de instellingen voor belegging in schuldvorderingen",

5. tot aanpassing van de artikelen 5, 7, 8, 15, 24, 25 en 29 van de statuten aan het eerste, het tweede en het derde besluit.

6. tot aanpassing van de twee eerste alinea's van artikel 6 van de statuten aan de wet houdende de afschaffing van de effecten aan toonder als volgt:

"De aandelen zijn op naam of in gedematerialiseerde vorm. Alle aandelen zijn volledig volgestort en zonder vermelding van nominale waarde, De raad van bestuur besluit per compartiment over de vorm van de aandelen van de Vennootschap.

7. tot goedkeuring van een volledig nieuwe tekst van de statuten ingevolge de hiervoren genomen besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte;

- volmacht;

- gecoördineer-

de statuten

~

Voor

.behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

4\7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/11/2007 : BL637908
26/04/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 20.03.2007, DPT 17.04.2007 07119-0184-035
06/10/2006 : BL637908
26/04/2006 : BL637908
19/04/2005 : BL637908
15/04/2005 : BL637908
30/12/2004 : BL637908
28/07/2015
ÿþMol word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0463755911

Benaming

(voluit) : C+F

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Jan Van Rijswijcklaan 184 - 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aankondiging verkoop effecten van C+F Euro Cash op een gereglementeerde markt

Mode! van bericht voor de bekendmaking voorzien door artikel 11, §1 en §2 van de wet van 14 december 2005 zoals gewijzigd door de wet van 21 december 2013

1.Identiteit van de emittent

FirmanaamC+F N.V.

Maatschappelijke zeteiJan Van Rijswijcklaan 184  2020 Antwerpen

Ondememingsnummer0463.755.911

2.Gegevens vereist voor de identificatie van de effecten die te koop worden aangeboden Aard van de effecten Rechten van deelneming - Bevek

1SIN-code aan de hand waarvan ze fysiek kunnen worden geïdentificeerd

8E0126623389 - Hernies Euro Cash kap

Oude 1SIN-code Omruilingsratio Nieuwe ISIN-code Nieuwe benaming

BE01266233891 BE6251898548 C+F EURO CASH -C- CAP

3.Maximumaantal effecten dat te koop kan worden aangeboden (bepaald op basis van de, onder de verantwoordelijkheid van de emittent, verrichte reconciliatie)

ISIN-code aan de hand waarvan ze kunnen worden geïdentificeerd Aantal

BE625189854841

4.Markt op dewelke de verkopen zullen plaatsvinden

Openbare veilingen (niet genoteerde effecten)

5.De uiterste datum waarop de houders of hun rechthebbenden de effecten dienen te deponeren bij de

emittent of bij één of meer door de emittent in dit bericht aangewezen erkende rekeninghouders

31 augustus 2015.

6,De gegevens betreffende de identiteit van de rekeninghouder(s) bij dewelke de effecten dienen te worden gedeponeerd vôôr de verkopen

FirmanaamBank Delen

AdresJan Van Rijswijcklaan 184, 2020 Antwerpen

un. van Roopr an el Antwerpen

13 JOU 2015

afdeling Antwerpen

&Me

1109

orm

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

i OOf-bêhouden aan het Belgisch Staatsblad

De verkopen kunnen slechts aanvangen na het verstrijken van minimum één maand (en maximum drie maanden) na de bekendmaking van dit bericht op de website van de marktondememing Euronext Brussels en in functie van de door Euronext Brussels gepubliceerde kalender van de Beursdagen

Artikel 11 van de wet van 14 december 2005 zoals gewijzigd door de wet van 21 december 2013

§ 1 Vanaf 1 januari 2015 worden de effecten die tot de verhandeling op een gereglementeerde markt worden toegelaten en waarvan de rechthebbende zich niet heeft bekendgemaakt op de dag van de verkoop, door de emittent verkocht op een gereglementeerde markt. Deze verkoop heeft plaats mits voorafgaande bekendmaking in het Belgisch Staatsblad en op de website van de marktonderneming die de gereglementeerde markt exploiteert van waarop de effecten verkocht zullen worden, van een bericht dat de tekst van deze paragraaf bevat en waarin aan de rechthebbende wordt gevraagd zijn rechten op de effecten op te eisen. De verkoop kan pas geschieden na het verstrijken van de termijn van een maand na de bekendmaking van het bericht, en wordt gestart binnen de drie daaropvolgende maanden.

§2. Vanaf 1 januari 2015 worden de effecten die niet tot de verhandeling op een gereglementeerde markt worden toegelaten en waarvan de rechthebbende zich niet heeft bekendgemaakt op de dag van de verkoop, in openbare verkoop verkocht door de emittent.

Deze verkoop heeft plaats mits voorafgaande bekendmaking in het Belgisch Staatsblad en op de website van een marktonderneming die de markt van de openbare veiling exploiteert waarop de effecten verkocht zullen worden, van een bericht dat de tekst van deze paragraaf bevat en waarin aan de rechthebbende wordt gevraagd zijn rechten op het effect op te eisen. De verkoop kan slechts geschieden na het verstrijken van de termijn van een maand na de bekendmaking van het bericht, en wordt gestart binnen de 3 daaropvolgende maanden.

Paul De Winter Christian Callens

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiac

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mo

11

iu

Rechtbank van koophandel

E.UR~Lr! Gs Antwerpen

Mort Word 111

11 181.1LE

-497- 20e~ 3 jou 2015

ST4ATSB~0 aFdel~Ing~p Antwerpen

Ondernemingsnr : 04637559/1 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Jan Van Rijswijcklaan 184 - 2020 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Aankondiging verkoop effecten van C+F Belgian Growth op een gereglementeerde markt

1.Identiteit van de emittent

FirmanaamC+F N.V.

Maatschappelijke zetelJan Van Rijswijcklaan 184  2020 Antwerpen

Ondememingsnummer0463.755.911

2.Gegevens vereist voor de identificatie van de effecten die te koop worden aangeboden Aard van de effecten Rechten van deelneming - Bevek

ISIN-code aan de hand waarvan ze fysiek kunnen worden geidentificeerd

BE0039086922 - Hermes Fonds

BE0126622373 - Hernies Belgian Equity kap

Oude ISIN-code Omruilingsratio Nieuwe ISIN-code Nieuwe benaming

BE00390869221 BE0126622373 Hermes Belgian Equity kap

BE01266223732,470809 BE0172066855 Hernies Belgian Growth kap

BE01720668551 BE6251902589 C+F Belgian Growth -C- CAP

3.Maximumaantal effecten dat te koop kan worden aangeboden (bepaald op basis van de, onder de verantwoordelijkheid van de emittent, verrichte reconciliatie)

ISIN-code aan de hand waarvan ze kunnen worden geïdentificeerd Aantal

BE62519025892.801,898

4.Markt op dewelke de verkopen zullen plaatsvinden

Openbare veilingen (niet genoteerde effecten)

5.De uiterste datum waarop de houders of hun rechthebbenden de effecten dienen te deponeren bij de

emittent of bij één of meer door de emittent in dit bericht aangewezen erkende rekeninghouders

31 augustus 2015.

6.De gegevens betreffende de identiteit van de rekeninghouder(s) bij dewelke de effecten dienen te worden gedeponeerd vôôr de verkopen

FirmanaamBank Delen

AdresJan Van Rijswijcklaan 184, 2020 Antwerpen

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

C+F

"

De verkopen kunnen slechts aanvangen na het verstrijken van minimum één maand (en maximum drie maanden) na de bekendmaking van dit bericht op de website van de marktonderneming Euronext Brussels en in functie van de door Euronext Brussels gepubliceerde kalender van de Beursdagen .

Artikel 11 van de wet van 14 december 2005 zoals gewijzigd door de wet van 21 december 2013

§ 1. Vanaf 1 januari 2015 worden de effecten die tot de verhandeling op een gereglementeerde markt worden toegelaten en waarvan de rechthebbende zich niet heeft bekendgemaakt op de dag van de verkoop, door de emittent verkocht op een gereglementeerde markt. Deze verkoop heeft plaats mits voorafgaande bekendmaking in het Belgisch Staatsblad en op de website van de marktonderneming die de gereglementeerde markt exploiteert van waarop de effecten verkocht zullen worden, van een bericht dat de tekst van deze paragraaf bevat en waarin aan de rechthebbende wordt gevraagd zijn rechten op de effecten op te eisen. De verkoop kan pas geschieden na het verstrijken van de termijn van een maand na de bekendmaking van het bericht, en wordt gestart binnen de drie daaropvolgende maanden.

§2. Vanaf 1 januari 2015 worden de effecten die niet tot de verhandeling op een gereglementeerde markt worden toegelaten en waarvan de rechthebbende zich niet heeft bekendgemaakt op de dag van de verkoop, in openbare verkoop verkocht dcor de emittent.

Deze verkoop heeft plaats mits voorafgaande bekendmaking in het Belgisch Staatsblad en op de website van een marktonderneming die de markt van de openbare velling exploiteert waarop de effecten verkocht zullen worden, van een bericht dat de tekst van deze paragraaf bevat en waarin aan de rechthebbende wordt gevraagd zijn rechten op het effect op te eisen. De verkoop kan slechts geschieden na het verstrijken van de termijn van een maand na de bekendmaking van het bericht, en wordt gestart binnen de 3 daaropvolgende maanden.

Paul De Winter Christian Capens

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

+L" Vàr-

r behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/04/2004 : BL637908
01/04/2004 : BL637908
30/10/2003 : BL637908
09/04/2003 : BL637908
31/03/2003 : BL637908
22/04/2002 : BL637908
15/07/2000 : BL637908
07/07/2000 : BL637908
09/10/1999 : NE022241
27/07/1999 : NE022241
17/07/1998 : NE22241

Coordonnées
C+F

Adresse
JAN VAN RIJSWIJCKLAAN 184 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande