CESAR MENSWEAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CESAR MENSWEAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.878.207

Publication

13/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

11-02-2015

Griffie

*15302753*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0597878207

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

César Menswear

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 10 februari 2015, dat:

1. Rechtsvorm naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam:  César Menswear .

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Mortsel, Statielei 131.

3. Oprichters:

1/ Mevrouw DILLEN Jana, geboren te Antwerpen (Borgerhout) op 1 oktober 1984, wonende te 2640

Mortsel, Drabstraat 90.

2/ Mevrouw VANDEWALLE Karen, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 12 november 1982, wonende

te 2640 Mortsel, Guido Gezellelaan 13.

4. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

5. Gestorte bedrag: 6.200,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng door de

verschijnsters bedraagt in totaal twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), hetzij:

- zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) nog te volstorten door sub 3.1;

- zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) nog te volstorten door sub 3.2.

7. Samenstelling: In geld.

8. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2016.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Bevoegdheden bestuur: Het bestuur heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor

Onderwerp akte :

Statielei 131 2640 Mortsel

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

12. Externe vertegenwoordiging: De vennootschap zal tegenover derden en in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn als volgt:

- ingeval er slechts één zaakvoerder werd benoemd: door de enige zaakvoerder;

- ingeval er meerdere zaakvoerders werden benoemd: door iedere zaakvoerder alleen optredend, behoudens voor alle bestuurshandelingen of reeks van samenhangende bestuurshandelingen die het bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) overschrijden waarvoor zij steeds met twee samen handelend dienen op te treden, dit laatste evenwel onverminderd het hoger vermelde aangaande de niet tegenwerpelijkheid van bevoegdheidsbeperkingen tegenover derden.

Het bestuursorgaan dat overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

13. Niet-statutaire zaakvoerders: De oprichtsters stelsen aan als nietstatutaire zaakvoerders voor

onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar:

1/ Mevrouw DILLEN Jana, voornoemd.

2/ Mevrouw VANDEWALLE Karen, voornoemd.

14. Commissarissen: Geen.

15. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

A. In hoofdorde

1. Alle activiteiten, verrichtingen van dienstverlening en andere handelsverrichtingen op gebied van modeontwerp, mode in het algemeen, ontwerp en design in de ruimste zin van het woord alsook alle rechtstreeks of onrechtstreeks gerelateerde bedrijvigheden van een modeontwerpbureau en/of een ontwerp- en designbureau in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer:

- het ontwerpen van kleding in de ruimste zin van het woord, zowel kleding voor vrouwen, als kleding voor mannen en/of kinderen, zowel haute couture als pret-à-porter, het ontwerpen van alle modeartikelen in de ruimste zin van het woord zoals onder meer schoeisel, lederwaren, hoeden en andere hoofddeksels, sjaals, sieraden, andere accessoires, evenals parfums, met inbegrip van het ontwerpen van textiel, stoffen, pelterijen en bontwerk, garens, breigoed, ongeacht de aard of structuur van de gebruikte materialen, producten en grondstoffen;

- het maken van modetekeningen, modeschetsen en kledingontwerpen met de bedoeling deze ontwerpen op de markt te brengen en te verkopen aan derden en alle activiteiten die verband houden met het creatieve proces van het ontwikkelen, concipiëren, vervaardigen en laten vervaardigen van allerhande ontwerpen, nieuwe vormen, stijlen, kleuren en prints en met het uitvoeren van grafisch werk al dan niet voor derden en de promotie van eigen ontwerpen met de bedoeling deze al dan niet te commercialiseren;

- in het algemeen, het uitvoeren van studies en onderzoeken, het verlenen van bijstand en advies op het vlak van ontwerpen, design, stijl, vormgeving, kleuren, prints, het uitwerken en visualiseren van ideeën in het algemeen door het maken van ontwerpen met de bedoeling deze op de markt te brengen en te verkopen, verhuren of in licentie geven, alsook het ontwikkelen, ontwerpen, concipiëren, vervaardigen en laten vervaardigen van allerhande ontwerpen, voorwerpen, designvoorwerpen, zowel siervoorwerpen als gebruiksvoorwerpen (inclusief meubilair en interieurartikelen, maquillage- en andere schoonheidsproducten), met inbegrip van hun verpakking en presentatie, alsook van nieuwe vormen en stijlen, nieuwe objecten en producten, en dit alles hetzij in eigen beheer te produceren en daarna te verkopen, verhuren of in licentie geven hetzij uit te besteden aan derden;

- het ontwerpen, uitgeven en publiceren van eenmalige en periodieke werken, zowel in grafische als elektronische vorm, door middel van alle huidige en toekomstige media; evenals het ontwerpen en voeren van allerhande media-, marketing- en publiciteitscampagnes;

- de organisatie van defilés, modeshows, socio-culturele evenementen, salons, tentoonstellingen, beurzen, vernissages, bijeenkomsten, manifestaties en kunstmanifestaties evenals het beheer en de exploitatie van multifunctionele centra en evenementenhallen dienstig voor de hiervoor vermelde activiteiten en overwegend ten behoeve van de scheppende en de uitvoerende kunst; met inbegrip van het verwerven, inrichten, ter beschikking stellen, huren en verhuren van allerhande ruimten, zalen en terreinen waarin de voormelde activiteiten kunnen plaatsgrijpen of uitgeoefend worden, en met inbegrip van het inhuren en verhuren van alle modellen en andere personen, professionelen en dienstleveranciers die zorgen voor het onthaal, de hosting, de presentatie, de catering, de animatie, inclusief muziek, show en spektakel, evenals van orkesten, podiums, decors, klank- en lichtinstallaties, togen en alle andere mogelijke installaties, materialen en toebehoren, die verband houden met de hoger vermelde activiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. Alle handelsactiviteiten en activiteiten van dienstverlening die betrekking hebben op het verdelen, promoten, commercialiseren en in de handel brengen via activiteiten van handelsbemiddeling, invoer, uitvoer, doorvoer, transport, verkoop (groot-en kleinhandel), inkoop, verhuur, leasing, marketing, met inbegrip van oprichting, inrichting en uitbating van pop up stores en/of conceptstores en verkoopondersteunende activiteiten betreffende alle modeartikelen, in de ruimste zin van het woord alle artikelen producten, accessoires en diensten die verband houden met de mode-industrie, waaronder onder meer maar niet uitsluitend:

- alle producten van de textiel en kledingnijverheid waaronder onder meer maar niet uitsluitend confectie voor dames en heren en babyuitzet, beroepskledij, modeartikelen zoals onder meer hoeden, petten, handschoenen, halsdoeken en dassen, handtassen, wandelstokken en regenschermen, evenals pelterijen en bontwerk, lederwaren, garens, kledingstoffen, breigoed, merceriewaren, passement, borduurwerk en kant;

- artikelen en juwelen vervaardigd uit edele metalen en sieraden, met inbegrip van horloges en uurwerken, al dan niet gezet met natuurlijke edelstenen, waaronder onder meer maar niet uitsluitend: goud, zilver, diamant (zowel in ruwe als in geslepen vorm), parels of andere natuurlijke edelstenen dan diamant;

- geschenkartikelen en fantasieartikelen met inbegrip van fantasiejuwelen, imitatiesieraden, gadgets en dergelijke meer, met inbegrip van luxeartikelen en parfums.

3. Alle handelsactiviteiten en activiteiten van dienstverlening die betrekking hebben op het verrichten van studie en onderzoek, het verstrekken van bijstand en adviesverlening, het verdelen, promoten, commercialiseren en in de handel brengen via activiteiten van handelsbemiddeling, invoer, uitvoer, doorvoer, transport, verkoop (groot-en kleinhandel), inkoop, verhuur, leasing, marketing, met inbegrip van oprichting, inrichting en uitbating van pop up stores en/of conceptstores en verkoopondersteunende activiteiten betreffende alle producten en alle diensten die verband houden met de inrichting van gebouwen van welke aard ook in het algemeen, zowel de binnenhuisinrichting waaronder zowel de woninginrichting als het interieur van winkels en beroepsruimten, als het exterieur van woningen en bedrijfspanden, waaronder onder meer maar niet uitsluitend: alle meubels (zowel interieur als exterieur), ongeacht materiaal of functie, en alle onderdelen van meubels, alle artikelen voor verlichting (zowel interieur als exterieur), decoratie en kunstvoorwerpen, alle artikelen voor woninginrichting en alle huishoudartikelen, alle textielproducten (ongeacht de aard van de vezel) voor interieurinrichting, alsook alle toebehoren en onderdelen in alle soorten materialen van voormelde artikelen en producten voor interieurinrichting.

4. Het ontwikkelen, commercialiseren en uitbaten van diverse (multi)mediatoepassingen, producten en diensten, audiovisuele, interactieve en andere toepassingen op alle huidige en toekomstige dragers en media in het kader van en met betrekking tot hoger vermelde activiteiten, met inbegrip van het ontwerpen en beheren van websites, het on-line verkopen via internet, het ontwerpen van reclamebanners op internet, het ontwerpen en het voeren en van publiciteit zowel op internet als door middel van drukwerk, dat al dan niet door onderaannemers verzorgd wordt.

5. Het beheren, coördineren, uitbaten, deponeren, in waarde stellen, verwerven, vervreemden, in licentie geven of nemen en verdedigen van auteursrechten (zowel vermogensrechten als morele rechten, evenals alle andere bepaalde bijzondere rechten van vermogensrechtelijke aard), digitale rechten, master-ownership rechten, uitgeversrechten, brevetten, octrooien, licenties, merken en andere intellectuele eigendomsrechten, naburige rechten en aanverwante rechten ter bescherming van onder meer teksten van alle aard, ongeacht de inhoud, de omvang of de vorm, fotografieën en ongeacht de informatiedrager, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de Vennootschap of van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft.

B. In ondergeschikte orde:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de

ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, alsmede haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en dit zowel voor haarzelf als voor alle derde op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Alle activiteiten die gewoonlijk worden verricht en uitgevoerd door tussenpersonen in de handel, verkoopagentschappen, andere op commissiebasis werkzame tussenpersonen en vertegenwoordigers die uitsluitend op commissiebasis werken.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, waaronder het uitoefenen van opdrachten en functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen.

Het verhuren of huren van roerende goederen.

C. In het algemeen:

Bovenvermelde opsommingen zijn niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Aangaande al het voorgaande kan de vennootschap bovendien voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger handelen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. Zij kan in het algemeen, in België in en het buitenland, alle roerende of onroerende, commerciële, financiële of industriële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel verband houden of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan, geheel of ten dele, te vergemakkelijken of te bevorderen.

De vennootschap mag in het algemeen alle garanties verstrekken, zich borgen stellen, zekerheden verstrekken, waaronder haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen, met inbegrip van haar handelsfonds, in pand geven en dit zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft, alsook optreden als agent of vertegenwoordiger van, of voorschotten toestaan aan de entiteiten in dewelke zij participeert.

Alle verrichtingen waarvoor bijzondere toelatingen, machtigingen, vergunningen of erkenningen vereist zijn, zal de vennootschap maar mogen uitoefenen na het bekomen ervan en nadat de daarmee overeenstemmende inschrijving bij het ondernemingsloket werd bekomen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet, onverminderd de mogelijkheid van de vennootschap om die werkzaamheden in onderaanneming te laten verrichten door derden die wel beschikken over de nodige vergunningen en/of toelatingen.

16. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de vierde woensdag van de maand juni om negentien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eraan voorafgaande werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2017.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

17. Volmachten: Nihil.

18. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ING.

19. Bijzondere volmacht: Er werd aan:

- de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  KMO CONSULT , rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0436.957.779, met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringlaan 33 bus 1;

- de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BOEKHOUDKANTOOR HEIVERS, SCHELLENS & PARTNERS , rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0890.591.246, met zetel te 2520 Ranst, Ranstsesteenweg 45 A;

en hun aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de  B.T.W. , alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CESAR MENSWEAR

Adresse
STATIELEI 131 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande