CASTLE CREATIONS EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CASTLE CREATIONS EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.166.715

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.08.2014, NGL 25.09.2014 14616-0275-008
23/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.09.2013, NGL 17.10.2013 13632-0592-008
04/07/2011
ÿþMod2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIME RECHTBANK VAN

2 2 Juá;! 1011

KOOF{ M E1_ TURNHOUT

ne yiftier

Vooi

behou

aan t

Bete

Staatst

1111

" 11100086*



1 - I



Luik B



Ondernerningsnr : 023/ " '1 6 C " 715

Benaming

(voluit) : CASTLE CREATIONS EUROPE

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 2250 Olen, Geelseweg 80

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 17 juni 2011 voor geassocieerd notaris Katrien Eerens te Geel, ter registratie neergelegd, dat de bvba opgericht werd, met volgende kenmerken:

1. naam-rechtsvorm: bvba 'CASTLE CREATIONS EUROPE"

2. zetel: 2250 Olen, Geelseweg 80

3. oprichter(s): 1) De heer ENGELEN Stefan, geboren te Antwerpen op achtentwintig april negentienhonderd zeventig, wonende te 2250 Olen, Geelseweg 80. 2) De vennootschap naar het recht van Kansas, CASTLE CREATIONS, INC., met zetel te 540 North Rogers Road, Olathe Kansas: 6602, opgericht krachtens akte de dato 29 december 2005, ingeschreven in het register van de Staat van Kansas (USA) onder nummer 3879426, vertegenwoordigd door de heer ENGELEN Stefan, voornoemde vennoot sub 1., ingevolge onderhandse volmacht de dato 16 mei 2011, dewelke aan onderhavige akte zal gehecht blijven.

4. doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, door en met derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden terzake:

- aan- en verkoop, import en export, groot- en kleinhandel, productie, hersteling, onderhoud van electronische componenten voor modelbouw en automative;

- de import en export, de groot- en kleinhandel in speelgoed, modelbouw, radio-elektrisch materieel, sportartikelen;

- de fabricage van klein elektrisch installatie-materieel, fabricage van materieel voor het overnemen met draaggolf, voor industriële elektronica en van materieel voor het aanwenden van zwakstroom;

- werkplaats voor het herstellen van elektrisch en radio-elektrisch materieel, van automatische verdelers van mechanische spelen;

- de handel en fabricage en herstelling van alle elektrische en elektronische toestellen, onderdelen, bouwpaketten, plannen, werkmateriaal en toebehoren.

Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op enige andere wijze belangen nemen in alle vennootschappen of ondememingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Opde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende g enterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten, zij kan hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

5. kapitaal: 18.600 ¬ , verdeeld in 186 aandelen zonder aanduiding nominale waarde, volstort ten belope van 6.200¬ door de oprichters in verhouding tot hun aandelenbezit (ENGELEN Stefan 1 aandeel, de vennootschap naar het recht van Kansas CASTLE CREATIONS, INC. 185 aandelen).

6. bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillende zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is

worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd. "

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid. Hij kan onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

7. Vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Boekjaar: 01/01 tot 31/12. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31/12/2012.

9. Jaarvergadering: 28 april van ieder jaar om 18u.

10. Stemrecht- Toelating tot algemene vergadering: Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een andere vennoot, drager van een bijzondere volmacht; hij kan zelfs zijn stem uitbrengen schriftelijk of per telegram. Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, email of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit warden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

11. Bestemming winst/vereffeningssaldo: conform de wet.

12. Zaakvoerder(s): Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd : de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MACONS, met zetel te 2250 Ofen, Geelseweg 80, BTW- nummer 8E 453.674.047, rechtspersonenregister Turnhout, opgericht bij akte verleden voor notaris Bernard Houet te Waver op 25 oktober 1994, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 november volgend, onder nummer 941119-396, die aanstelt als vaste vertegenwoordiger de heer ENGELEN Stefan, geboren te Antwerpen op achtentwintig april negentienhonderd zeventig, wonende te 2250 Olen, Geelseweg 80, alhier aanwezig die zijn opdracht aanvaardt, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

13. Overname van verbintenissen: De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

14. Volmacht: De verschijners verklaren aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CUYPERS, te 2440 Geel, Pas 257

"

ten einde betreffendelde inschrijving,

formaliteiten te verrichten

van de vennootschap bij

rrichten voor de oprichting van de vennootschap

wijziging, g, stopzettingde diensten van

het ondememingsloket. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap,

alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen,

het nodige ondernemen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel,

Katrien EERENS, Geassocieerd Notaris te Geel.

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam én hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' r'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
CASTLE CREATIONS EUROPE

Adresse
GEELSEWEG 80 2250 OLEN

Code postal : 2250
Localité : OLEN
Commune : OLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande