CAPELLA

Divers


Dénomination : CAPELLA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 458.875.821

Publication

17/09/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 11.09.2014 14584-0026-013
26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 24.07.2013 13340-0378-013
01/03/2012
ÿþ*12048310*

qe

a

B~

$tC

J

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neerge4ntl tEt e játic van de

Rechtbank van b~~ . ,~;±~r:, ~ ~~ n . t~en

op _,, 17 FEB 201Z~~

gteetfier,

Ondernemingsnr : 0458.875.821

Benaming (voluit) : Capella

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Jagersdreef '1C

2900 Schoten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Onderwerp akte :Wijziging - herwerking statuten - verplaatsing jaarvergadering - ontslag en benoeming bestuurders!

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Tom Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 31 december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Capella", met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Jagersdreef 1C, ondernemingsnummer 0458.875.821 RPR Antwerpen, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De jaarvergadering wordt verplaatst naar de eerste woensdag van de maand juni om 18.00 uur; indien dit een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

TWEEDE BESLISSING.

De statuten worden volledig herwerkt teneinde ze aan te passen aan voormelde beslissing en aan de wijzigingen van de wet van 7 mei 1999, houdende het Wetboek van vennootschappen.

De herwerkte statuten worden samengevat als volgt:

Naam. De vennootschap is een burgerlijke vennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt; "Capella".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2900 Schoten, Jagersdreef IC,

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

Het verwerven, beheren, verhuren en vervreemden van onroerend goed. Daartoe kan de vennootschap alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief het eigen vermogen.. De vennootschap kan obligaties en andere rentedragende effecten uitgeve, zonder daartoe een beroep te doen op het publiek. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat q van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEE=NZESTIGDUIZEND

EURO (¬ 62 000,00).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de

vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft

bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de raad

i van bestuur.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden

op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de

vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij

overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 77.ti

Voor-eholi:elen

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Boekjaar. Het boekjaar begint op 31 december en eindigt op 30 december van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de eerste woensdag van de maand juni om 18.00 uur. Indine deze dag een feestdag is, wordt de vergaderin ggehouden op de eerstvolgende werkdag.

Om te worden toegelaten tot de vergadering - doch slechts indien de oproeping deze voorwaarde uitdrukkelijk vermeldt - moeten de houders van effecten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

iedere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Controle.

1. Aantal -- Benoeming -- Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering. Voor de eerste maal kunnen de bestuurders benoemd worden bij de oprichtingsakte; de aldus benoemde bestuurders kunnen zonodig overgaan tot de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon.

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen.

De bestuurders zijn herbenoembaar,

2. Functies -- Biieenroepinn.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Werd geen voorzitter benoemd of is hij afwezig, dan wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer een bestuurder erom verzoekt.

In dit laatste geval moet de bijeenroeping gebeuren binnen de acht dagen of zelfs onmiddellijk bij bewezen hoogdringendheid.

3. Werking van de vergadering.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen.

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden per gewone brief, fax of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, ten minste drie dagen voor de vergadering, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda.

Iedere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kápitaal. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden bij volstrekte meerderheid van stemmen genomen.

Bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend, tenzij de raad slechts uit twee bestuurders zou bestaan.

De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door de meerderheid van de leden.

4. Bevoegdheid.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer

adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald

door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

5. Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door alle bestuurders samen handelend.

indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger. Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

6. Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de

vertegenwcordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur

is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen,

DERDE BESLISSING.

Het ontslag van de bestuurders "H.B.-Administratie", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Jagersdreef 1 C, ondernemingsnummer 0449.801.965 RPR Antwerpen en "Bolckmans Vastgoed", commanditaire vennootschap op aandelen, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Jagersdreef 1 C; ondernemingsnummer 0449.034.180 RPR Antwerpen, wordt aanvaard en over de kwijting over hun mandaat wordt beslist op de volgende jaarvergadering. Tot bestuurders worden benoemd voor een periode van 6 jaar, tot aan de jaarvergadering van het jaar 2017:

 "R.B.-Administratie", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 2900 Schoten, Jagersdreef 1C, ondernemingsnummers 0836.191.765 RPR Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger de heer Bolckmans, Herman Jacobus Joseph, echtgescheiden, geboren te Hoogstraten op 1 maart 1948 (rijksregisternummer 48.03.01-327.90), wonende te 2960 Brecht, Tilburgbaan 29;

 "R.B. Vastgoed", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de

maatschappelijke zetel is gevestigd te 2900 Schoten, Jagersdreef 1C, ondernemingsnummers

0836.309.254 RPR Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger de heer Herman Bolckmans

voormeld.

De aldus benoemde bestuurders hebben uitdrukkelijk verklaard het hen toegekende mandaat te

aanvaarden.

Vergadering raad van bestuur.

Vervolgens zijn de bestuurders in vergadering bijeengekomen en hebben zij éénparig beslist dat

"R.B.-Vastgoed" voormeld wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd

bestuurder, met telkenmale de heer Herman Bolckmans als vaste vertegenwoordiger.

DE NOTARIS

(get.) JAN COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I

Voor,

'tehorlen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

viii IIIU l 11111 M II IYIII1 I IN

" 12029593*

iher; c.'ced ...J fi .;ie 6'L-,1 j,achfhnnk van tXncphtlá?de+ Pa Antwerpen, op

Griffie ee.

Ondernemingsnr : 0458.875.821

Benaming

(voluit) : Capella

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van naamloze vennootschap

Zetel : Jagersdreef 1 c, 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uit de notulen van de algemene vergadering van 13 mei 2011 blijkt dat:

Met algemeenheid van stemmen worden alle bestuurders herbenoemd voor een periode van 6 jaar tot de' algemene vergadering over het boekjaar 2015/2016, statutair te houden op 26/03/2017:

- H.B.-Administratie BVBA, Jagersdreef 1c, 2900 Schoten, met vaste vertegenwoordiger de heer Herman' Bolckmans, Tilburgbaan 29, 2960 Brecht

- Bolckmans Vastgoed Comm.VA, Jagersdreef 1c, 2900 Schoten, met vaste vertegenwoordiger de heer'. Herman Bolckmans, Tilburgbaan 29, 2960 Brecht

- Immo Bolckmans NV, Jagersdreef ic, 2900 Schoten, met vaste vertegenwoordiger de heer Herman Bolckmans, Tilburgbaan 29, 2960 Brecht

Uit de notulen van de raad van bestuur van 13 mei 2011 blijkt dat:

De Raad van Bestuur benoemt unaniem volgende bestuurders tot gedelegeerd bestuurder voor een periode, van 6 jaar, tot aan de algemene vergadering over boekjaar 2015/2016, statutair te houden op 26 maart 2007

- H.B.-Administratie BVBA, Jagersdreef 1c, 2900 Schoten, ondernemingsnummer 0449.801.965, met vaste, vertegenwoordiger de heer Herman Bolckmans, Tilburgbaan 29, 2960 Brecht

getekend Herman Bolckmans, vast vertegenwoordiger H.B.-Administratie, gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 13.05.2011, NGL 28.07.2011 11351-0470-013
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 17.05.2010, NGL 20.07.2010 10329-0231-013
24/08/2009 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 14.04.2009, NGL 19.08.2009 09596-0029-013
04/10/2007 : ME. - JAARREKENING 30.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 28.09.2007 07744-0263-012
29/11/2006 : ANT001507
04/05/2006 : ANT001507
12/07/2005 : ANT001507
27/05/2005 : ANT001507
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 30.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 28.07.2015 15359-0448-013
26/05/2004 : ANT001507
16/07/2003 : ANT001507
24/05/2002 : ANT001507
30/10/2001 : ANT001507
24/03/2001 : ANT001507
23/07/1999 : ANT001507

Coordonnées
CAPELLA

Adresse
JAGERSDREEF 1C 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande