CALL-IT BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CALL-IT BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 466.212.979

Publication

30/06/2014
ÿþ ma 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2141728 na neerlegging ter griffie van de akte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

V

!Wu aai Bel

Staa

illegn11

Benaming (voluit) :

Call-IT Belffium

Ondernerningsnr : 0466.212.979

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

19 JU N1 28111

afdelipghntwerpen

unnie

(verkort)

Rechtsvorm; naamloze vennootschap

Zetel Frankrijklei 101

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerp(en) akte: KAPITAALVERHOGING EN FORMELE KAPITAALVERMINDERING WIJZIGING REGELING EXTERNE VERTEGENWOORDIGING DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN

Uittreksel afgeleverd vt56r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 3 juni 2014, blijkt onder meer het volgende:

1. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met zeshonderdzevenentwintigduizencl euro (¬ 627.000,00) door inbreng in geld, tegen uitgifte van negenentwintigduizend vijfentwintig (29.025) nieuwe aandelen.

De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ING.

Dientengevolge is het kapitaal van de vennootschap vastgesteld op één miljoen tweehonderdenzesduizend driehonderdtweeëntwintig euro zevenennegentig cent (¬ 1.206.322,97),

De vergadering verzocht de inerUMenterende notaris te akteren dat de wettelijke voorwaarden met betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal zijn nageleefd en dat het kapitaal van de-vennootschap volledig volgestort is,

2. De vergadering besloot vervolgens om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen met in totaal zeshonderddertigduizend tweeëntwintig euro zevenennegentig cent (¬ 630.022,97) en terug te brengen van één miljoen tweehonderdenzesduizend driehonderdtweeëntwintig euro zevenennegentig cent (¬ 1.206.322,97) naar vehonderdzesenzeventigduizencl driehonderd (¬ 576.300,00), en dit, zonder vernietiging van aandelen, ter aanzuivering van een gedeelte van de overgedragen verliezen zoals die blijken per laatste balansdatum, zijnde per 31 december 2013, met het oog op het herstel van het eigen vermogen van de vennootschap.

Deze kapitaalvermindering werd uitsluitend aangerekend op werkelijk gestort kapitaal.

3. Artikel 5 van de statuten van de vennootschap werd gewijzigd overeenkomstig de genomen besluiten

tot kapitaalverhoging en formele kapitaalvermindering en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5: kaaitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderdzesenzeventigduizend

driehonderd (¬ 576.300,00).

Het is volledig volgestort..

Het is vertegenwoordigd door vijfenvijftigduizend achthonderddrieënveertig (55.843)."

4. Artikel 12 van de statuten inzake dagelijks bestuur werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 12: daaelilks bestuur

Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag warden opgedragen aan één of meer personen, al dan

niet aandeelhouders of bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

Indien de persoon die belast is niet het dagelijks bestuur tevens bestuurder is, voert hij/zij de titel van 'gedelegeerd bestuurder. indien dat niet het geval is, dan zal hij die functie uitoefenen onder de titel van 'algemeen directeur.

De perso(o)n(en) belast met het dagelijks bestuur zal (zullen) steeds handelen overeenkomstig de goedkeurings- en handtekeningsvereisten zoals opgenomen in zijn (hun) benoemingsbesluit en in de'Corporate Delegation of Authority Scheme' of afgekort 'CDAS', ondermeer om de aldaar voorziene beslissingen te nemen --------I in overleg-met-de aldaar vaorziene personen,.______________ .. . __________ ___ ___ , ________ ______ __ _ _____ _____ _______ _ _______

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : .to:R Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

.ebehouden

aan het

Belgisch

Staablad

mod lii

Onder dagelijks bestuur worden verstaan alle handelingen of verrichtingen betreffende het dagelijks bestuur die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de vennootschap, of de behoeften die om reden zowel van minder belang dat ze vertonen als van de noodzakelijkheid een spoedige oplossing te treffen, de tussenkomst van de raad van bestuur niet rechtvaardigen?'

5. Artikel 13 van de statuten inzake vertegenwoordiging werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt 'Artikel 13: vertecSnwoordioino

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor aile handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders samen.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde gedelegeerde bestuurder of algemeen directeur belast met het dagelijks bestuur, met dien verstande dat de perso(o)n(en) belast met het dagelijks bestuur steeds zal (zullen) optreden overeenkomstig de goedkeurings- en handtekeningsvereisten zoals voorzien in zijn (hun) benoemingsbesluit en in de 'Corporate Delegation of Authority Scheme of afgekort `CDAS'. Alhoewel de kwalitatieve en kwantitatieve beperkingen in de 'CDAS' niet tegenstelbaar zijn aan derden is (zijn) de perso(o)n(en) belast met het dagelijks bestuur er ten aanzien van de vennootschap toe gehouden deze strikt op te volgen, ondermeer inzake de verplichting tot dubbele handtekening met de daarin voorziene personen.

De bestuursorganen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht. Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd voor zover die volmachten verleend zijn in overeenstemming met de `CDAS'."

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vernelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

11/02/2014
ÿþ Mod Werd S1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~ 111,1j1,e41!kll

t~í;íí,':l~~rii't-JE;

,' .1rí ''0;'';çl°fl'.11tr1p

Griffie i 1 PM 2014

Ondernemingsnr : 0466.212.979

Benaming

(voluit) : Cail-It Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Frankrijklei 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER 1 GEDELEGEERD BESTUURDER - BENOEMING BESTUURDERS 1 GEDELEGEERD BESTUURDER

Bij eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders genomen op 23.12.2013 cfr. Artikel 536, al 4 van het Wetboek van vennootschappen werd kennis genomen van het ontslag als bestuurder van :

- de heer Gerardus (roepnaam Wim) Vintges, wonende te Dorpsstraat 65, 6042 LA Roermond, Nederland en dit met ingang van 1 januari 2014.

Er wordt beslist om als bestuurders aan te stellen:

- de heer Christophe Petit, wonende te 3078 Everberg, Sijsjeslaan, 8;

- Mevrouw Katleen Clappaert, wonende te 9180 Lokeren, Nijsstraat 27»

Deze mandaten gaan in op 1 januari 2014, gelden tot na de jaarvergadering in 2019 en zijn op elk ogenblik herroepbaar.

Bij beslissing van de raad van bestuur de dato 2 januari 2014 neemt de Raad van Bestuur kennis van het ontslag als gedelegeerd bestuurder van de heer Gerardus (roepnaam Wim) Vintges, wonende te Dorpsstraat, 65, 6042 LA Roermond, Nederland.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap werd met ingang van 1 januari 2014 en voor de duur van zijn bestuursmandaat opgedragen aan de heer Christophe Petit, wonende te 3078 Everberg, Sijsjeslaan, 8 . Hij zal de titel van Gedelegeerd Bestuurder voeren. Hij kan enkel de beslissingen nemen inzake het dagelijks bestuur en de vennootschap vertegenwoordigen inzake dit bestuur, met dien verstande dat hij er zorg voor zal dragen om steeds de goedkeurings- en handtekeningsvereisten als voorzien in de CDAS te respecteren.

Er werd aan mevrouw VAN HOVE Véronique Marie Leon, juriste in de USG-Groep, wonende te 1830 Machelen, George Lacroixstraat, 42 een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht,

Leen Geirnaerdt Rob Zandbergen

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/01/2014
ÿþ" Mod Word in

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



119.11601 01

'Neergelegd ter griffie van de Pycbtbanls van Koophandel te %jniworpr;n, o~?

2013

Griffie

Ondernemingsnr: 0466.212.979

Benaming

(voluit) : Cali-lt Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Frankrijklei 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDERS - BENOEMING BESTUURDERS

Bij eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders genomen op 29.11.2013 cfr. Artikel 536, al 4 van het

Wetboek van vennootschappen werd kennis genomen van het ontslag als bestuurder van:

- de heer Antoon (roepnaam Eric) De Jong, wonende te De Enk, 2, 8316 NE Marknesse, Nederland

- de heer Walter Beyers, wonende te 2600 Berchem, Frans Birontlaan, 11

en dit met ingang van 1 december 2013.

Er wordt beslist om als bestuurders aan te stellen:

- de heer Rob Zandbergen, wonende te Heilaarpark,16, 4814 NJ Breda, Nederland en

- Mevrouw Leen Geirnaerdt, wonende te 9150 Kruibeke, Anne Frankstraat 1.

Deze mandaten gaan in op 29 november 2013, gelden tot na de jaarvergadering in 2019 en zijn op elk

ogenblik herroepbaar.

Er werd aan mevrouw VAN HOVE Véronique Marie Leon, juriste in de USG-Groep, wonende te 1830 Machelen, George Lacroixstraat, 42 een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

tiim)Vintges Rob Zandbergen

estuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/01/2014
ÿþ IL 'le 1do d word 11.1

~ ~. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

js..

Voor- i

behoudE

aan hei

Belgisc

Staatsbh

i 0.1111111 i



#

Fkergerend --,'fiie "ri; Rechtbank

van f{oopheht.~. kiawerpen, op

1 9 OEC. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0466.212.979

Benaming

(voluit) : Call-lt Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Frankrijklei 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : TOEKENNING BIJZONDERE VOLMACHT

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur dd 2 december 2013:

"Na beraadslaging heeft de raad van bestuur, met eenparigheid van stemmen, besloten met ingang vanaf 1 december 2013 de volgende bijzondere volmacht toe te kennen aan de heer Erik De Cock, wonende te Kruisheideweg 60, 3520 Zonhoven om in zijn hoedanigheid van bijzonder gevolmachtigde van de NV Cali-It Belgium samen met één van de bestuurders van bovenvermelde vennootschap ten aanzien van alle bankinstellingen de vennootschap wettelijk en rechtsgeldig te vertegenwoordigen wat betreft het ondertekenen van documenten van en naar de verschillende financiële instellingen i.v.m. het toekennen en intrekken van bankvolmachten binnen de vennootschap. Deze bijzondere volmacht impliceert evenwel niet dat de heer Erik De Cock zelf over een bankvolmacht binnen de vennootschap beschikt, Hij kan derhalve geen uitgaande betalingen samen met een gevolmachtigde ondertekenen.

Voor alle andere aangelegenheden heeft de volmachthouder geen handtekeningsbevoegdheid.

De heer Erik De Cock verbindt er zich uitdrukkelijk toe om ten alle tijde in het belang van de vennootschap te zullen handelen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord met het feit dat de volmacht ten allen tijde bij aangetekend schrijven kan worden herroepen door de volmachtgever, zonder dat hiertoe enige reden dient te worden opgegeven".

Er werd aan mevrouw VAN HOVE Véronique Marie Leon, juriste in de USG-Groep, wonende te 1830 Machelen, George Lacroixstraat, 42 een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Leen Geimaerdt Rob Zandbergen

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/07/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tiJelegd ter griffie van rte Rechtbank van Koophandel te An=;.;erven, op

1 Z *RI 2015

Griffie

Ondememingsnr : 0466.212.979

Benaming

(voluit) ; CALL-IT BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Frankrijklej, 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 22 mei 2013:

"De algemene vergadering beslist bij afzonderlijke stemming en met éénparigheid van stemmen om de vennootschap PWC Bedrijfsrevisoren BCVBA, gevestigd te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwe Garden, Woluwedal 18, vertegenwoordigd door Peter Van den Eynde, Bedrijfsrevisor, als commissaris te benoemen voor een periode van 3 jaar, tot aan de jaarvergadering over boekjaar 2015".

Er werd aan mevrouw VAN HOVE Véronique Marie Leon, juriste in de USG-Groep, wonende te 1830 Machelen, George Lacroixstraat, 42 een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Gerardus (roepnaam) Wim Vintges

Gedelegeerd Bestuurder

1111111111111111.1111,11!11111115

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.05.2013, NGL 14.06.2013 13179-0334-034
12/06/2013
ÿþ ModrWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel fe,At:ecipcn, op

~s3UMZDl3

Griffie

Ondernemingsar : 0466.212.979

Benaming

(voluit) : CALL-IT BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Frankrijklei, 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDERS - BENOEMING BESTUURDERS

Bij eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders genomen op 28 februari 2013 cfr. Artikel 536, al 4 van het Wetboek van vennootschappen werd kennis genomen van het ontslag als bestuurder van de heer Hubert Vanhoe, wonende te 3078 Everberg, Sijsjeslaan, 38A en van Mevrouw Nathalie Calle, wonende te 2900 Schoten, Valkenlaan, 6 en dit met ingang van 1 maart 2013.

Er wordt beslist om de heer Walter Beyers, wonende te 2600 Berchem, Frans Birontlaan, 11 en de heer Antoon (roepnaam Eric) De Jong, wonende te De Enk, 2, 8316 NE Marknesse, Nederland als bestuurders aan te stellen. Deze mandaten gaan in op 1 maart 2013, gelden tot na de jaarvergadering in 2019 en zijn op elk ogenblik herroepbaar.

Er werd aan mevrouw VAN HOVE Véronique Marie Leon, juriste in de USG-Groep, wonende te 1830 Machelen, George Lacroixstraat, 42 een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Gerardus (roepnaam) Wim Vintges

Gedelegeerd Bestuurder

V~

behr aai Bel

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/04/2013
ÿþ Mod%Vort111.1

ti,t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad' bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

llIl111~uum~aiu~1uu

13 6 72

teergelegd fer griffie van de fechganI van Koophandel te Antwerpen, op

15 pe ,erl

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0466.212.979

Benaming

(voluit) : CALL-IT Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Frankrijklei 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : BEVESTIGING ONTSLAG GEDELEGEERD BESTUURDER - BEVESTIGING ONTSLAG VASTE VERTEGENWOORDIGER

Bij beslissing van 20.02.2013 bevestigt de Raad van Bestuur het ontslag als gedelegeerd bestuurder van de heer Nicolas De Clercq, wonende te 9080 Lochristi, Lichtelarestraat 49 met ingang van 1 januari 2012 en bevestigt het ontslag van de heer Ronald (roepnaam Ron) Icke, wonende te 1964 JK Heemskerk, Nederland, Graaf Willem-Il-Laan, 24 als vaste vertegenwoordiger van de NV USG People, met maatschappelijke zetel te 1314 GK Almere, Nederland, P.J.Oudweg, 61 op datum van 20 maart 2009.

Er werd aan mevrouw VAN HOVE Véronique Marie Leon, juriste in de USG-Groep, wonende te 1830; Machelen, George Lacroixstraat, 42 een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te' vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende' ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te' ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de' vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles tel doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Nathalie Celle Hubert Vanhoe

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/02/2013
ÿþVoor-

behoudc

aan hel

Belgisc

Staatsbh

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f eellibertk van koophandel

n 5 FEB, 2013

te HASSELT

Griffie

Ondernemin ,snr : 0466.212.979

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

~

Benaming (valalt) : Cail-it Oostende

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kempische Steenweg 305

(volledig adres) 3500 Hasselt

Onderwerp(en) akte : WIJZIGING NAAM - ZETELVERPLAATSING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Erik Celis, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 28 januari 2013, blijkt het volgende:

1. De naam van de vennootschap werd met ingang van 1 februari 2013 gewijzigd in: "Cali-IT Belgium", Artikel 1 van de statuten werd dienovereenkomstig gewijzigd en zal vanaf 1 februari 2013 luiden als volgt:

"Artikel 1: naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft met als naam: "Cali-IT Belgium"."

2. De maatschappelijke zetel werd met ingang van 1 februari 2013 overgebracht naar 2000 Antwerpen,

Frankrijklei 101.

Artikel 2 van de statuten werd dienovereenkomstig gewijzigd en zal vanaf 1 februari 2013 luiden als .

volgt:

"Artikel 2: zetel

De zetel is gevestigd te Antwerpen, Frankrijklei 101.

De raad van bestuur kan de zetel binnen het Vlaamse Gewest en het Brussels Gewest verplaatsen en

" waar dan ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden oprichten."

3. Er werd aan:

- mevrouw VAN HOVE Veronique Marie Lean, geboren te Brugge op 20 mei 1967, wonende te 1830 ' Machelen, George Lacroixstraat 42;

- de heer GIELIS Yannick, medewerker van de geassocieerde notarissen Celis, Celis & Liesse te Antwerpen, geboren te Wilrijk op 27 september 1988, wonende te 2900 Schoten, Deuzeldlaan 206/A001; elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruíspuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz van Luik R vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hefrij van de perso(o)nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekeninck

10/12/2012
ÿþ'4à '4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Riad Word 11.1

"

"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0466.212.979

Benaming

(voluit) : Cali IT Oostende

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 305

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDERS EN GEDELEGEERDE BESTUURDERS - BENOEMING BESTUURDERS EN GEDELEGEERD BESTUURDER

Bij eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders genomen op 1 oktober 2012 cfr. Artikel 536, al 4 van

het Wetboek van vennootschappen werd beslist om het bestuursmandaat van :

- Dhr. Albert Jan Jongsma, wonende te Maandenweg, 49, 1335 KL Almere, Nederland

- Dhr. Rob Zandbergen, wonende te Heilaarpark, 15, 4814 NJ Breda, Nederland te beëindigen.

Zij worden met ingang van 1 oktober 2012 ontheven uit hun functie als bestuurder. Zij worden bedankt voor

hun bijdrage aan het beheer van Call IT Oostende,

Er wordt beslist om

- Mevrouw Nathalie Celle, wonende te 2900 Schoten, Valkenlaan, 6

- de heer Hubert Vanhoe, wonende te 3078 Everberg, Sijsjeslaan, 38A

- de heer Gerardus (roepnaam Wim) Vintges, wonende te 6042 LA Roermond, Dorpsstraat, 65, Nederland

aan te stellen als bestuurders.

Deze mandaten gaan in op 1 oktober 2012, gelden tot na de jaarvergadering in 2018 en zijn op elk ogenblik

herroepbaar.

Bij beslissing van de raad van bestuur de dato 1 oktober 2012

1. neemt de Raad van Bestuur kennis van het ontslag als gedelegeerd bestuurder van

- de heer Albert Jan Jongsma, wonende te wonende te Maandenweg, 49, 1335 KL Almere, Nederland

- de heer Rob Zandbergen, wonende te Heilaarpark, 15, 4814 NJ Breda, Nederland,

Zij worden met ingang van 1 oktober 2012 ontheven uit hun functie als gedelegeerd bestuurder.

2, werd het dagelijks bestuur van de vennootschap met ingang van 1 oktober 2012 en voor de duur van zijn bestuursmandaat opgedragen aan de heer Gerardus (roepnaam Wim) Vintges, voornoemd. Hij zal de titel van Gedelegeerd Bestuurder voeren. Hij kan enkel de beslissingen nemen inzake het dagelijks bestuur en de vennootschap vertegenwoordigen inzake dit bestuur, met dien verstande dat hij er zorg voor zal dragen om steeds de goedkeurings- en handtekenïngsverelsten als voorzien in de CDAS te respecteren,

Er werd aan mevrouw VAN HOVE Véronique Marie Leon, juriste in de USG-Groep, wonende te 1830 Machelen, George Lacroixstraat, 42 een bijzondere vclmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht,

Hubert Vanhoe Nathalie Calle

Bestuurder Bestuurder

Rechlbarrk van 1:oophanüe1

r 9 en. 2012

~â~e~rEl~~

ri i

IIRM11111111~w

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(e bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.05.2012, NGL 06.06.2012 12152-0487-032
13/02/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

31 -01- 2012

%sT

O ndernem ingsn r : 0466.212.979

Benaming

(voluit) : Call-lt Oostende

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 305

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Bij eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders genomen op 30 december 2011 cfr. Artikel 536, al 4 van het Wetboek van vennootschappen werd kennis genomen van het ontslag als bestuurder van de heer Nicolas de Clercq, wonende te 9080 Lochristi, Lichtelarestraat, 49 en dit met ingang van 1 januari 2012.

*12036677*

il

Er werd aan mevrouw VAN HOVE Véronique Marie Leon, bedrijfsjuriste in de USG-Groep, wonende te 1830 Machelen, George Lacroixstraat, 42 een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de Inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Albert-Jan Jongsma Rob Zandbergen

Bestuurder Bestuurder





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/07/2011
ÿþrr) In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0466.212.979

Vc behc aar BeI5 Staal iii i i u i iu





*11105680*

Pr01~3~~t,ïE VAPd i{OOPriAiuJrl. p

' 3~ Zeri,

_iASSEL'

Griffie

Benaming : Call-lt Oostende

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 305

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER - ONTSLAG GEDELEGEERD BESTUURDER

Bij eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders genomen op 1 juni 2011 cfr. Artikel 536, a1.4 van het Wetboek van vennootschappen werd kennis genomen van het ontslag als bestuurder van de heer Adrianus Nienhaus (roepnaam Niels), wonende te 3640 Kinrooi (België), Kasteelstraat 12. Hij wordt met ingang van 1 juni 2011 ontheven uit zijn functie als bestuurder.

Bij beslissing van de raad van bestuur de dato 1 juni 2011 neemt de Raad van Bestuur kennis van, het ontslag als gedelegeerd bestuurder van de Heer Adrianus Nienhaus (roepnaam Niels), wonende' te 3640 Kinrooi (België), Kasteelstraat, 12.

Hij wordt met ingang van 1 juni 2011 ontheven uit zijn functie als gedelegeerd bestuurder.

Er werd aan:

- mevrouw VAN HOVE Véronique Marie Leon, bedrijfsjuriste in de USG-groep, wonende te 1830 Mechelen, George lacroixstraat, 42;

. - de heer VAN OSSELAER Geert Germaan Omer, medewerker van de geassocieerde notarissen Celis, Celis & Liesse te Antwerpen, wonende te 9250 blaasmunster, Lindenlaan, 15;

Elk afzonderlijk bevoegd met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Rob Zandbergen Albert Jongsma

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.05.2011, NGL 17.06.2011 11177-0113-031
09/05/2011
ÿþ. ~

]n de~]agæn~h~ ~~~~~~~ te makel Belgisch

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

~

~ ^-04 ~~o,~ ~~~efte

Benaming CALL-IT Oostende

(voluit)

Reuhtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 305

Onderwerp akte : Benoeming Commissaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit de notulen van de Gewone Algemene Vergaderingdd1[iO5.2O1O: ^ De Algemene Vergadohng, na beraadslaging en met éénparigheid van stemmen, beslist bij afzonderlijke stemming om de vennootschap PriceWaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren BCVBA, gevestigd te 1932 8int-Stevens'Wo|uvvæ, Woluwe Ganden, Woluwedal 10, vertegenwoordigd door

Peter Van den Eynde, bedrijfsrevisor, als commissaris te benoemen vooreæn periode van 3jaar, tot,

~

aande]aarvor0adohngove'boeNaar2O12^

Rob Zandbergen Albert-Jan Jongsma

Bestuurder Bestuurder

Opue|*mmteum. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

07/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.05.2010, NGL 02.06.2010 10146-0097-033
29/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.05.2009, NGL 26.05.2009 09161-0186-032
14/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 10.07.2008 08387-0226-033
25/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 14.06.2007, NGL 21.06.2007 07256-0273-032
20/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 13.07.2006 06445-0076-033
13/02/2006 : HA107903
01/02/2006 : HA107903
21/10/2005 : HA107903
22/07/2005 : HA107903
24/07/2015
ÿþ \lb

MM Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 0 R1I 2015

ardelingtQritwerpen

,rr ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0466.212.979

Benaming

(voluit) : Call-lt Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Frankrijkiei 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verlenen Bijzondere Volmacht

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur dd 29 juni 2015:

"Na beraadslaging heeft de raad van bestuur, met eenparigheid van stemmen, besloten met ingang vanaf 1 juli 2015 de volgende bijzondere volmacht toe te kennen aan Wim Vintges, wonende te Dorpsstraat, 65, 6042 LA Roermond, Nederland om in zijn hoedanigheid van Algemeen Directeur van de NV Cail-it Belgium, steeds samen met een andere gevolmachtigde van volmachtgever met een gelijke volmacht dan wel samen met een bestuurder van volmachtgever de volgende documenten te tekenen: alle HR gerelateeerde documenten, alle Finance gerelateerde documenten, klantencontracten, leverancierscontracten, Non- Disclosure Agreements, Letters of Representation, Collectieve Arbeidsovereenkomsten, documenten m.b.t. onroerende goederen en alle Legal Claims te tekenen".

Voor alle andere aangelegenheden heeft de volmachthouder geen handtekeningsbevoegdheid.

Hij zal er zorg voor dragen om steeds de goedkeurings- en handtekeningsvereisten als voorzien in de CDAS te respecteren.

De heer Wim Vintges verbindt er zich uitdrukkelijk toe om ten alle tijde in het belang van de vennootschap te zullen handelen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord met het feit dat de volmacht ten allen tijde bij aangetekend schrijven kan worden herroepen door de volmachtgever, zonder dat hiertoe enige reden dient te worden opgegeven".

Rob Zandbergen Leen Geirnaerdt

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/09/2004 : HA107903
06/07/2004 : HA107903
13/01/2004 : HA107903
31/12/2003 : HA107903
31/12/2003 : HA107903
06/08/2003 : HA107903
05/02/2003 : HA107903
04/10/2002 : HA107903
30/08/2002 : HA107903
05/03/2002 : OO057067
07/02/2002 : OO057067
19/12/2001 : OO057067
18/08/1999 : OOA006859
19/06/1999 : OOA006859
09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 03.08.2016 16402-0232-036

Coordonnées
CALL-IT BELGIUM

Adresse
FRANKRIJKLEI 101 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande