CAFE APROPOO

Société en commandite simple


Dénomination : CAFE APROPOO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 533.735.867

Publication

17/04/2014
ÿþ"11

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

Voor behoud aan h( Belgisl Staatsbl

110111M1111

07 -04- 2014

RECH.( bANK van KOOPil"-ti\éDEL ANTWEHeeffied. MECHELEN

Bijlagen_ bij_ het-Belgisch -Staatsblad - -1-7104120-14- - Annexes-du- Meniteuf -belge

_ =..

Ondernemingsnr : BE 0533.735.867 ; Benaming (voluit) : CAFE APROPOO

(verkort) :

Rechtsvorm Gewone commanditaire vennootschap

Zetel Schrieksesteenweg 69, 2221 Heist-op-den-Berg (Boolschot)

(volledig adres)

Onderwerp(en) aide: ontslag zaakvoerder

Tekst:

Bij vonnis van de rechtbank van koophandel te Mechelen dd. 29.1.2014, betekend aan de

vennootschap op 12.3.2014 werd de Heer Andy Heylen, voormalig zaakvoerder, gemachtigd om zijn ontslag als zaakvoerder te laten publiceren in het Belgisch Staatsblad.

In het vonnis wordt voor recht gezegd dat de Heer Andy Heylen "rechtsgeldig en effectief met onmiddellijke ingang zijn ontslag als zaakvoerder van de GCV CAFE APROPOO, met maatschappelijke zetel gevestigd te 2221 Heist-op-den-Berg (Booischot), Schrieksesteenweg 69 en ondernemingsnummer BE0533.735.867 heeft gegeven, en dat dit ontslag uitwerking heeft vanaf 14.10.2013."

Dit vonnis werd op 12.3.2014 op verzoek van de Heer Heylen Andy door het ambt van gerechtsdeurwaarder Jan Wouters te Mechelen betekend aan GCV Café Apropoo en aan de heer Corbeels Gunther.

De Heer Heylen Andy wordt gemachtigd om na het verstrijken van een termijn van 15 dagen vanaf de betekening van huidig vonnis op kosten van De Heer Corbeels Gunther en GCV Café Apropoo over te gaan tot neerlegging van de akte van zijn ontslag als zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 14.10.2013 en publicatie van zijn décharge ter griffie van de rechtbank van koophandel, respectievelijk tot publicatie van de akte in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Bij aangetekend schrijven dd. 4.4.2014 draagt de heer Heylen Andy zijn enig aandeel kosteloos over aan de Heer Corbeels die hiervoor het nodige zal doen om het aandelenregister in die zin te ondertekenen.

GETEKEND HEYLEN ANDY ZAAKVOERDER

Op de Laatste blz. Van Luik 8"Verrnéleriï Réac): Namen hoedinfgheid Váh- de ihsti'dmenterende notes, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/12/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
10/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 9 =04- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPH/a,NDEetMECHEI.EN



Vont-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Imm11X~~~~mnm~u~~u

1 71795*

Ondernemingsnr : 5-33. '1-3 6 . XoI-

Benaming

(voluit): Café Apropoo

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel ; Schrieksesteenweg 69 te 2221 Booischot

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt te Putte op 24 april 2013, geregistreerd te Helst old Berg op 24 april 2013, dat er een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht. Haar naam luidt: Café Apropoo.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2220 Heist o/d Berg, Schrieksesteenweg

69.

Het doel van de vennootschap luidt:

Het uitbaten van cafés, drankgelegenheden en café-restaurants,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere' ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van; derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen; handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van; aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap begint haar activiteit vanaf 24 april 2013 en is opgericht voor onbepaalde duur.

De onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijke vennoot is:

- Heylen Andy, Meester van der Borghtstraat 198, 2580 Putte, ongehuwd en geboren te Lier op 7 oktober

1991..

Er is één stille vennoot, die beperkt aansprakelijk is tot zijn inbreng.

Er werd 6.000,00 euro kapitaal ingebracht. De inbreng is gebeurd in geld en is volledig volgestort.

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, is verdeeld in 12 aandelen, met een, fractiewaarde van één/twaalfde van het kapitaal.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. In afwijking hiervan begint het; eerste boekjaar op 24 april 2013 om te eindigen op 31 december 2013.

Op het einde van het boekjaar worden de boeken gesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming zai gegeven worden aam het resultaat. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist. De verliezen zullen onder del vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de: winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

De jaarvergadering wordt gehouden op 12 juni om 16 uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de` eerstvolgende werkdag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

tr .

Voorbehouden aan het Belgisch St'a ÿtsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden'gehouden op de'dag en uur aangewezen In de uitnodigingen.

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder, het college van zaakvoerders of van de gecommanditeerde vennoten.

De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het daartoe strekkende verzoek, wanneer één of meer vennoten die minstens de helft van het kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste acht dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoals dit in het register van aandelen is genoteerd.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals hierna bepaald.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd evenals de ' besluiten inzake wijziging van de naam, het kapitaal, het aannemen en uitsluiten van vennoten, de vroegtijdige ' ontbinding van de vennootschap, worden goedgekeurd mits de eenparige goedkeuring van aile , gecommanditeerde vennoten en de gewone meerderheid van de stille vennoten.

Tot zaakvoerder wordt benoemd: Heylen Andy, Meester van der Borghtstraat 198,

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder alleen bestuurt de vennootschap en vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

tedere vennoot, zowel de gecommanditeerde als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. ledere vennoot kan zich laten bijstaan of ' vertegenwoordigen door een extern IAB-accountant, ingeschreven op het tableau van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Eenvormig verklaard.

Heylen Andy

Zaakvoerder

Op de laatste ble. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
CAFE APROPOO

Adresse
SCHRIEKSESTEENWEG 69 2221 BOOISCHOT

Code postal : 2221
Localité : Booischot
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande