C. MAHENDRA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : C. MAHENDRA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 861.936.159

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 28.05.2014, NGL 01.07.2014 14260-0125-037
01/09/2014
ÿþMod Word 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griftie van de Rechtbank

van koapilanLiel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

2 0 AUG. 2014 Griffie



1916 212

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 086t936.159

Benaming

(voluit) : C. MAHENDRA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 30 bus 250

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING IN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP  VASTSTELLING STATUTEN -- ONTSLAG ZAAKVOERDERS - BENOEMING BESTUURDERS EN GEDELEGEERD BESTUURDER

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op dertig juni tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de in hoofde genoemde vennootschap volgende besluiten heeft genomen

I. De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een naamloze vennootschap aan te nemen.

De activiteiten en alle actieve en passieve elementen blijven dezelfde en de naamloze vennootschap zal de boeken en de boekhouding die gehouden werden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voortzetten.

Het maatschappelijk vermogen van de naamloze vennootschap bestaat uit alle activa en passiva die? afhangen van de naamloze vennootschap bestaat uit alle activa en passiva die afhangen van de handelszaak van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten per 31 maart 2014.

Alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, worden geacht te zijn verricht voor de naamloze vennootschap.

De vierhonderd vierenzeventig (474) aandelen die thans het maatschappelijk kapitaal van de naamloze vennootschap vertegenwoordigen, worden volledig toegekend aan de aandeelhouders in dezelfde verhouding als het aantal aandelen dat zij bezaten in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

li. De vergadering besluit de statuten van de naamloze vennootschap vast te stellen als volgt

STATUTEN.

Artikel 1. - De vennootschap is een naamloze vennootschap.

Haar naam luidt "C. MAHENDRA".

Artikel 2. - De vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 30 bus 250.

De zetel kan bij besluit van de raad van bestuur overgebracht worden naar elke andere plaats in België,

De vennootschap kan ook bij besluit van de raad van bestuur administratieve en exploitatiezetels, bijhuizen en agentschappen openen zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3.  De vennootschap heeft tot doel het bewerken en doen bewerken, de handel, de in- en uitvoer, het in consignatie geven en nemen, de vertegenwoordiging en de commissiehandel, van : ruwe en geslepen diamant, edelstenen, juwelen, edele metalen en alle aanverwante artikelen.

De vennootschap heeft eveneens zowel in België als in het buitenland tot doel het kopen, verkopen, beheren, huren, in leasing geven of nemen, bouwen of laten bouwen, herstellen of onderhouden van alle onroerende goederen, het outilleren en de uitrusting ervan. Zij heeft eveneens tot doel het verwerven, bezitten, of toestaan van zakelijke rechten op onroerende goederen onder meer deze van erfpacht, recht van opstal en vruchtgebruik.

De vennootschap kan haar fondsen investeren in andere sectoren, meer bepaald maar niet beperkt tot audio-visuele industrie, energiesector en hernieuwbare energie.

De vennootschap kan zich borgstellen of aval verlenen, voorschotten en geldleningen toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, zo zij daar belang bij heeft, zowel aan of van vennootschappen als aan of van privé-personen.

Op de laatste blz, van luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge siÉ De vennootschap kan ook de opdracht van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen; deelneming bij activiteiten van of samenwerking met andere vennootschappen kan geschieden door inschrijving of door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, of welke wijze dan ook.

De vennootschap mag in het kader van haar activiteit alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden en van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Artikel 4. - De duur van de vennootschap is onbepaald.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 5.  Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenentwintig miljoen honderd duizend negenhonderd tweeëndertig Amerikaanse Dollar twee Amerikaanse Dollarcent (USl) 27.100.932,02) en is verdeeld in vierhonderd vierenzeventig (474) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar. Bijstorting of volstorting worden door de bestuurders opgevraagd op het door hen te bepalen tijdstip. De aandeelhouder komt in verzuim door het enkel verstrijken van de in de kennisgeving van bijstorting of volstorting bepaalde termijn en is rente verschuldigd tegen de op dat tijdstip vastgestelde wettelijke rentevoet, vermeerderd met drie ten honderd. Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan overeenkomstig deze bepaling, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Artikel 6. - De aandelen zijn op naam.

Artikel 7, - Ten aanzien van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

Meerdere rechthebbenden kunnen de rechten verbonden aan een aandeel slechts uitoefenen door een gemeenschappelijk vertegenwoordiger,

Artikel 8. - Met naleving van de door de wet bepaalde voorwaarden kan de vennootschap eigen aandelen verkrijgen,

Artikel 9. - De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, tenminste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien, De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders. Zij worden benoemd door de algemene vergadering. De duur van hun opdracht mag zes jaren niet te boven gaan, zolang deze bepaling In het Wetboek van Vennootschappen niet gewijzigd is. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

De bestuurders zijn herbenoembaar en zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen,

De voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerd bestuurder(s) worden benoemd door de raad van bestuur,

Artikel 10. - De benoeming van de leden van de raad en hun ambtsbeëindiging worden bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 11. - De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

De raad wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door een door de andere leden aangeduide bestuurder

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats aangewezen in de oproepingsbrief.

Artikel 12. - De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Zijn besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

ledere bestuurder die verhinderd is, kan per brief of door middel van ieder ander communicatlemiddel waarbij de volmacht in een document wordt vastgesteld, een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

Geen enkele bestuurder mag aldus meer dan één lid vertegenwoordigen.

in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Artikel 13. - Van de besluiten van de raad van bestuur worden verslagen gemaakt, die worden bijgehouden in een bijzonder register en ondertekend door de aanwezige Ieden van de raad.

Afschriften en uittreksels worden ondertekend door de bevoegde organen van vertegenwoordiging.

Artikel 14. - De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 15 - De vennootschap wordt ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, of door één gedelegeerd bestuurder die afzonderlijk optreedt.

Artikel 16. - De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen die individueel, gezamenlijk, of als college moeten optreden, hetgeen moet blijken bij de bekendmaking van hun benoeming.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hen verleende volmacht.

Artikel 17. - Ingeval de vennootschap er wettelijk toe verplicht is, of ingeval de algemene vergadering het besluit, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan één of meer commissarissen. Moet geen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

commissaris benoemd worden, dan heeft ieder aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, en hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Artikel 18, - De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op zeven mei te elf uur ten maatschappelijke zetel.

Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Een buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen iedere keer het belang van de vennootschap het vereist,

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangeduid in de oproeping.

Artikel 19. - Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke aandeelhouder op de vergadering worden vertegenwoordigd door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder.

Artikel 20. - Tenzij alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan de algemene vergadering niet op geldige wijze beraadslagen en besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of daarin niet impliciet zijn vervat.

Artikel 21. - Om tot de vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders uiterlijk vijf dagen vóór de datum van de vergadering aan de raad van bestuur schriftelijk hun voornemen te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Artikel 22. - Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 23. - Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt.

Artikel 24. - Het boekjaar begint ieder jaar op één april en eindigt op éénendertig maart,

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten.

De raad van bestuur maakt de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Artikel 25. - Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De algemene vergadering besluit over de bestemming van het saldo.

Artikel 26. - De raad van bestuur is bevoegd om, overeenkomstig de wettelijke bepalingen, op het resultaat van het lopende boekjaar interim-dividenden uit te keren.

Artikel 27. - Ingeval van ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering een of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen en stelt de wijze van vereffening vast. De raad van bestuur is van rechtswege met de vereffening belast totdat de vereffenaars zijn aangesteld.

Artikel 28. - Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, verdelen de vereffenaars het overblijvend saldo onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, en nadat gebeurlijk alle aandelen op dezelfde voet zullen worden geplaatst qua volstorting.

Artikel 29. - Alle bestuurders, commissarissen en vereffenaars die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

111, De vergadering besluit

1° het eervol ontslag als zaakvoerders van de vennootschap te aanvaarden vanaf dertig juni tweeduizend veertien van :

- de Heer SHAH Vikram Mahendra, wonende te 2020 Antwerpen, Acacialaan 7

- de vennootschap C. MAHENDRA INTERNATIONAL LIMITED, gevestigd te 1204 Panchratna, Opera House, Mumbai 400.004 (India), bijgevolg eindigt ook de opdracht van haar vaste vertegenwoordigers, zijnde de Heer SHAH Mahendra Chandulal, de Heer SHAH Pravinchandra Chandulal, de Heer SHAH Samir Pravin, en de Heer MEHTA Paras Champakial.

Er wordt décharge verleend over hun opdracht.

2° tot bestuurders te benoemen tot na de jaarvergadering van tweeduizend twintig :

- de Heer SHAH Vikram Mahendra, voornoemd, voornoemd.

- de vennootschap C. MAHENDRA INTERNATIONAL LIMLTED, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, " de Heer SHAH Mahendra Chandulal, wonende te 18/A Lands End, 29/D Dongersy Road, Walkeshwar Road, Mumbai 400.006 (India).

Met eenparigheid van stemmen besluiten de bestuurders te benoemen tot gedelegeerd bestuurder, de Heer SHAH Vikram, voornoemd.

Zijn opdracht is bezoldigd.

Overeenkomstig artikel 15 van de statuten wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, of door één gedelegeerd bestuurder die afzonderlijk optreedt. VOLMACHT;

Om bij alle administraties, en onder meer bij het ondememingsloket, het Bestuur van de B.T.W, en het Bestuur Economisch Potentieel, alle formaliteiten van wijziging te vervullen, werd volmacht gegeven aan :

- Mevrouw DE WIT Soraya, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS", Hoveniersstraat 40 bus 2, 2018 Antwerpen

- Mevrouw JOOSSEN Julie, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS", Hoveniersstraat 40 bus 2, 2018 Antwerpen

1

4rVoor- " behouden aan het í3elgisch Staatsblad

4

met macht om afzonderlijk op te treden.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Marc DENS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie, volmacht, en verslag bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.06.2013, NGL 02.07.2013 13268-0409-036
24/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 25.09.2012, NGL 19.10.2012 12613-0050-039
14/02/2012
ÿþ Mud Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HIIU Ii I II1IH IIIIII Ui Ii1

*12037233*

J

Voc behou aan 1 Belgi, Staats

IYoi7en~~.~+çd reie v'L r é é1~~~1~~llil

E~IB~B

Koophandel ©p

4 1 FEB. 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Qndernerriingsnr : 0861936159

Benaming

(voluit) : C. MAHENDRA

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Hoveniersstraat 30 bus 250, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS - BENOEMING ZAAKVOERDER

in de bijzondere algemene vergadering van 28/05/2011 werd met eenparigheid van stemmen besloten de Burgerlijke Vennootschap o.v.v.e. BVBA "WF&Co, bedrijfsrevisoren" (RPR 0423109644), met zetel te Kortrijksesteenweg 1126, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), vertegenwoordigd door de heer Stefaan Beirens, te herbenoemen als commissaris voor een termijn van 3 jaar. Deze herbenoeming vangt aan in boekjaar 2012 en betreft de jaarrekeningen over de boekjaren 2012, 2013 en 2014.

In de buitengewone algemene vergadering van 30/12/2011 werd besloten de heer SHAH Vikram, wonende Van Eycklei 1 bus 8 te 2018 Antwerpen, te benoemen tot zaakvoerder vanaf 1/1/2012. Hij wordt benoemd voor onbepaalde duur en met individuele vertegenwoordigingsmacht. Zijn mandaat is bezoldigd.

Antwerpen, 24/01/2012

SHAH Vikram

Zaakvoerder

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/10/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u ii iii luili Il IIUI III

X11163070+

Ve behc aar Bell Stam IIA

7xlilrrteetlee.rI..S

J._.J~ i~~'~~ .wr1~mY ~~ bti3ii ~~Jo~~Jl`F ~a

Griffie 1 7 OKT. 2011

Ondernemingsnr : 0861.936.159

Benaming : C. MAHENDRA

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoveniersstraat 30 bus 250

2018 Antwerpen

Onderwerp akte ; OMZETTING KAPITAAL IN AMERIKAANSE DOLLAR  AANPASSING EN COORDINATIE STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op dertig september tweeduizend en elf, "Geregistreerd twee bladen geen renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor der: registratie, op 7 oktober 2011, boek 275 blad 43 vak 3. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De' Eerstaanwezend inspecteur (getekend) Van Genegen Marijke", dat de buitengewone algemene: vergadering van de vennoten van de in hoofde genoemde vennootschap besloten heeft :

I. het maatschappelijk kapitaal van achttien miljoen zevenhonderd en zeven duizend negenenzestig'' euro tachtig cent (¬ 18.707.069,80) om te zetten in Amerikaanse Dollar aan de koers van die dag, zijnde: één en vierduizend vierhonderd zevenentachtig I tienduizendsten Amerikaanse Dollar (USD 1 ,4487) voor één euro, zodat het kapitaal wordt vastgesteld op zevenentwintig miljoen honderd duizend: negenhonderd tweeëndertig Amerikaanse Dollar twee Amerikaanse Dollarcent (USD 27.100.932,02).

Il. de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande besluiten door ze aan te passen; en te coördineren.

VOLMACHT:

Om bij alle administraties, en onder meer bij het ondernemingsloket, het Bestuur van de B.T.W. en het Bestuur Economisch Potentieel, alle formaliteiten van wijziging te vervullen, werd volmacht: gegeven aan :

- Mevrouw DE WIT Soraya, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS", Hoveniersstraat 40 bus 2, 2018 Antwerpen

- Mevrouw JOOSSEN Julie, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS",' Hoveniersstraat 40 bus 2, 2018 Antwerpen

met macht om afzonderlijk op te treden.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Marc DENS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie en volmacht.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 28.05.2011, NGL 28.07.2011 11361-0082-033
02/05/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111.11,!,11§! ~u~uua"

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel te Antwerpen, op

'19 APR. 2011

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr : 0861.936.159

Benaming : C. MAHENDRA

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoveniersstraat 30 bus 250

2018 Antwerpen

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - AANPASSING & COORDINATIE STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op éénendertig januari: tweeduizend en elf, "Geregistreerd twee bladen geen renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor de registratie, op 1 februari 2011, boek 5/268 blad 50 vak 6. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Eerstaanwezend inspecteur a.i. (getekend) M. De Belder", dat de buitengewone algemene; vergadering van de vennoten van de in hoofde genoemde vennootschap besloten heeft

I. het kapitaal te verhogen met twintig miljoen Amerikaanse Dollar (USD 20.000.000,00) of veertien miljoen zeshonderd en zeven duizend negenenzestig euro tachtig cent (¬ 14.607.069,80),. om het kapitaal te brengen van vier miljoen honderd duizend euro (¬ 4.100.000,00) op achttien: miljoen zevenhonderd en zeven duizend negenenzestig euro tachtig cent (¬ 18.707.069,80), door! creatie van driehonderd dertien (313) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, waarop in geld zal ingeschreven moeten worden tegen de totale prijs van veertien miljoen zeshonderd en zeven duizend negenenzestig euro tachtig cent (¬ 14.607.069,80), en volstort ten belope van vijf: miljoen Amerikaanse Dollar (USD 5.000.000,00) of drie miljoen zeshonderd eenenvijftig duizend! zevenhonderd zevenenzestig euro vijfenveertig cent (¬ 3.651.767,45).

Deze nieuwe aandelen zullen van hetzelfde type zijn en zullen dezelfde rechten en voordelen! genieten als de bestaande aandelen; zij zullen in de winst van de vennootschap delen vanaf; éénendertig januari tweeduizend en elf.

II. te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op de driehonderd! dertien (313) nieuwe aandelen.

III. de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande besluiten door ze aan te passen! en te coördineren.

IV. 1° de benoeming tot zaakvoerder van de vennootschap C. MAHENDRA INTERNATIONAL! LIMITED gevestigd te 1204 Panchratna, Opera House, Mumbai 400.004 (India), sinds dertien! september tweeduizend en zeven te bevestigen, met als bijkomende vaste vertegenwoordigers, de Heer SHAH Samir Pravin, wonende te 18/A, Lands End, 29 Dongersy Road, Walkeshwar, Mumbai; 400 006 MS (India), en de Heer MEHTA Paras Champaklal, wonende 41 Suraj Apts, Opp Bhatia! Hospital, Tardeo Road, Mumbai 400 007 MS (India), hiertoe benoemd bij besluit van de raad van! bestuur de dato zevenentwintig januari tweeduizend en elf, met macht ieder afzonderlijk te handelen.:

2° het besluit van de jaarvergadering van zeven mei tweeduizend en acht met betrekking tot de' herbenoeming van de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Westen, François & Co, bedrijfsrevisoren" (BTW BE 0423.109.644  rechtspersonenregister Gent), met zetel te Kortrijksesteenweg 1126, 9051 Gent! (Sint-Denijs-Westrem), vertegenwoordigd door de Heer BEIRENS Stefaan, te bevestigen voor een= termijn van drie jaar. Deze herbenoeming vangt aan in boekjaar tweeduizend en negen en betreft de jaarrekeningen over de boekjaren tweeduizend en negen, tweeduizend en tien en tweeduizend en elf.

VOLMACHT:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011- Annexes du Moniteur belge

t

Luik B - Vervolg

Om bij alle administraties, en onder meer bij het ondernemingsloket, het Bestuur van de B.T.W. en

het Bestuur Economisch Potentieel, alle formaliteiten van wijziging te vervullen, werd volmacht gegeven

aan

- Mevrouw DE WIT Soraya, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANISA,

Hoveniersstraat 40 bus 2, 2018 Antwerpen

- Mevrouw JOOSSEN Julie, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS",

Hoveniersstraat 40 bus 2, 2018 Antwerpen

met macht om afzonderlijk op te treden.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Marc DENS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie en volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 06.07.2010, NGL 13.07.2010 10304-0390-032
23/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 06.07.2009, NGL 15.10.2009 09816-0222-028
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 07.05.2008, NGL 24.06.2008 08279-0122-027
04/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 25.09.2007, NGL 27.09.2007 07732-0284-025
04/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 25.09.2006, NGL 29.09.2006 06804-0097-024
03/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 26.09.2005, NGL 28.09.2005 05707-0198-021
04/09/2015
ÿþMaf Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~' na neerlegging ter griffie van de

'-)nrl?ma3n^rni)snr 0861,936.159

£snnafitelg

11111811111

L

Rechtban

AnbNeroen

2 6 AUG, 2015

afdeling Antwerpen

C. MAHENDRA

Recht Vorm! Naamloze Vennootschap

Zetel . Hoveniersstraat 30 bus 250 - 2018 Antwerpen

.vrfileriig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS - ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER EN GEDELEGEERD-BESTUURDER

In de bijzondere algemene vergadering van 28/05/2014 werd met eenparigheid van stemmen besloten de Burgerlijke Vennootschap o.v.v.e. BVBA "Figurad bedrijfsrevisoren" (RPR 0423109644), met zetel te Kortrijksesteenweg 1126, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrern), vertegenwoordigd door de heer Stefaan Beirens, te herbenoemen als commissaris voor een termijn van 3 jaar. Deze herbenoeming vangt aan in boekjaar 2015 en betreft de jaarrekeningen over de boekjaren 31/3/2015, 31/3/2016 en 31/3/2017,

In de bijzondere algemene vergadering van 13/7/2015 werd besloten om eervol ontslag te verfenen als bestuurder aan de Heer Vikram SHAH, dit met ingang"van 14/7/2015. Er wordt hem kwijting verfeend over zijn mandaat.

Vanaf 14/7/2015 wordt vervolgens de vennootschap C. Mahendra Exports Limited, gevestigd te Tower "C", Office No. CC-6011, Bharat Diamond Bourse, Sandra Kuria Complex, handra (East), Mumbai 440451 (india), vertegenwoordigd door de Heer Tushar Vipinchandra SHAH, wonende te B 306 Nirmala Park Soc, Geeta Nager, Fatak Road, Bhayandar West, Mumbai 401101 (India), benoemd tot bestuurder en dit tot na de jaarvergadering van 2020. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Aansluitend werd door de Raad van Bestuur op 14/7/2015 besloten om, gezien zijn ontslag als bestuurder, ook eervol ontslag te verlenen aan de Heer Vikram SHAH als gedelegeerd-bestuurder en voorzitter met ingang van 14/7/2015. In zijn plaats wordt besloten om de vennootschap C. Mahendra International Limited, vertegenwoordigd door de Heer Mahendra SHAH, te benoemen ais gedelegeerd-bestuurder en als voorzitter tot na de jaarvergadering van 2020. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Overeenkomstig artikel 15 van haar statuten wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, of door één gedelegeerd bestuurder die afzonderlijk optreedt.

G. Mahendra International Limited,

gedelegeerd-bestuurder.

vertegenwoordigd door Mahendra SHAH

Op de taakte bix. van Luits B veunelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien Van derden le vertegenwoordigen

Verso ; Naarn en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

11/04/2017 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 20.06.2016, NGL 03.04.2017 17087-0529-039
11/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
C. MAHENDRA

Adresse
VAN EYCKLEI 1 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande