BURDOCK HOUSE

Divers


Dénomination : BURDOCK HOUSE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 475.400.562

Publication

07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.04.2013, NGL 02.05.2013 13110-0322-009
18/01/2013
ÿþMod Word 11.1

r II~j~~~{

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

0 8 -01- 2013

GRIFFIE HEie1r#jsJAi\11 ' ,:.__n KOOPHANDFI tw MPCHPs iwN

JIH)1w~~i~1umu~~u~m

*iaouaoa*

Vo beho aan Belg Staat

Ondernemingsnr : 0475.400.562

Benaming

(voluit) : BURDOCK HOUSE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Nazaretdreef 11 te 2500-Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : I. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING : Omzetting van aandelen aan toonder op naam of gedematerialiseerd  Herbenoeming bestuurders -STATUTENWIJZIGINGEN  II. RAAD VAN BESTUUR: Benoemingen

Uit een akte verleden voor notaris Jean Van Cauwenbergh te Lier op 27 december 2012, geregistreerd te LIER op 28 DEC. 2012, boek 206 blad 64 vak 12, vier bladen één verzending. Ontvangen: 25 ¬ Vijfentwintig euro. Eerstaanwezend inspecteur bij een fiscaal bestuur a.l. (get.) S. Van Britsom, houdende proces-verbaal van de voltallige buitengewone algemene vergadering, blijkt dat volgende besluiten genomen werden:

OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM of GEDEMATERILISEERDE AANDELEN: Het maatschappelijk kapitaal wordt thans vertegenwoordigd door 750 aandelen aan toonder, zonder vermelding nominale waarde, die volledig volgestort zijn.

De algemene vergadering besliste de 750 aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen, zonder vermelding van waarde.

De gedrukte aandelen aan toonder zullen vernietigd worden, na inschrijvingen en aftekenen in en van het register van aandelen of na dematerialisatie van de aandelen.

De aandeelhouders kunnen op hun kosten de omzetting vragen van hun aandelen in gedematerialiseerde aandelen. Dergelijk aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op een rekening op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende instelling. Een gedematerialiseerde aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

HERBENOEMING BESTUURDERS: De .algemene vergadering besliste het aantal bestuurders vast te stellen op 2 en als bestuurder te (her)benoemen vanaf de jaarvergadering van het jaar 2013 tot de jaarvergadering van het jaar 2019:

- de heer CLISSEN Daniel Julia Jozef, wonende te Lier, Nazaretdreef 13 (nationaal nummer 550406-55758);

- mevrouw WUYTS Nadine, wonende te tier, Nazaretdreef 13 (nationaal nummer 540120-214-36). Voornoemde bestuurders aanvaardden elk hun mandaat onder de bevestiging dat er in hun hoofde geen onverenigbaarheid noch wettelijke verhindering bestaat tot de uitoefening van dit mandaat.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van deze bestuurders onbezoldigd.

STATUTENWIJZIGINGEN: De algemene vergadering besliste de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en de thans geldende wetgeving, als volgt:

a) De tweede alinea van artikel 1 werd vervangen door volgende tekst:

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap moeten volgende gegevens vermelden:

- de naam van de vennootschap;

- de woorden "burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een", gevolgd van de rechtsvorm van de vennootschap, voluit of afgekort;

- de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap;

- het ondernemingsnummer;

- het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft;

- in voorkomend geval, het feit dat de vennootschap in vereffening is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Hecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

çr

Voor-

behouden

aan het Indien voormelde stukken het kapitaal van de vennootschap vermelden, dient dit het gestorte kapitaal te

Belgisch zijn, zoals dit blijkt uit de laatste balans. Indien hieruit blijkt dat het gestorte kapitaal niet meer gaaf is, dient Staatsblad melding te worden gemaakt van het netto-actief zoals dit blijkt uit de laatste balans.

b) Artikel 5 en 7 werden vervangen door volgende tekst:

ARTIKEL 5  KAPITAAL  VOLSTORTINGEN

Het geplaatst kapitaal bedraagt vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door 750 stemgerechtigde aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk éénizevenhonderd vijftigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal werd bij de oprichting volledig volgestort, deels door inbreng in natura en deels door inbreng in geld.

' ARTIKEL 7  AARD VAN DE EFFECTEN

" 1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt bpgernaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen, en vermeldt per aandeelhouder onder ;meer het aantal aandelen, niet hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met

hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt (bij)gehouden in de zetel van de vennootschap. Het register van aandelen kan in elektronische vorm aangehouden worden.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden

de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met Vermelding van hun respectievelijke rechten.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeninginstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam, ingeschreven op naam van de vereffeninginstelling of van de erkende rekeninghouder die

ais zodanig optreedt.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

' De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder worden de aandelen geboekt bij de vereffeninginstelling of bij de erkende 'rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen 'Ingeschreven op naam van de vereffeninginstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de ;vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een 'ander communicatiemiddel te ontvangen. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeninginstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de

vereffeninginstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

6. De overdrachten en de overgangen van aandelen, evenals de omzetting van de aandelen op naam in

gedematerialiseerde effecten of andersom, gelden ten aanzien Van de vennootschap en van derden pas vanaf de datum van inschrijving ervan in het betrokken register.

7. In geen geval en onder geen enkel voorwendsel mogen de aandeelhouders, noch hun schuldeisers,

erfgenamen en rechthebbenden van een vennoot, de zegels doen leggen op het vermogen van de vennootschap, terwijl deze laatsten zich niet mogen mengen in het beheer of de zaken van de vennootschap.

Omzetting van aandelen aan toonder

In afwijking van de voorgaande bepalingen kunnen er tot 31 december 2013 ook volgestorte aandelen aan toonder bestaan, met dezelfde rechten en plichten als verbonden aan de aandelen op naam of aan de gedematerialiseerde aandelen.

Voor deze omzettingsdatum kan een aandeelhouder altijd en op zijnlhaar kosten de omzetting vragen van aandelen aan toonder in aandelen op naam of in gedematerialiseerde aandelen.

Indien hij/zij een omzetting in aandelen op naam wenst, geeft hij/zij zijn/haar aandelen aan toonder af aan de raad van bestuur of zijn aangestelde, die de aangeboden aandelen aan toonder binnen de 5 dagen zal inschrijven in het register van aandelen op naam en ze daarna zal vernietigen.

Indien hij/zij een omzetting in gedematerialiseerde aandelen wenst, geeft hij/zij zijn/haar aandelen af aan de vereffeninginstelling of aan een erkende rekeninghouder.

Door een boeking op een effectenrekening warden deze aandelen automatisch omgezet in ;gedematerialiseerde aandelen. De vereffeninginstelling of erkende rekeninghouder zorgt voor de boeking, voor inschrijving of aanpassing van de inschrijving van het totaal aantal gedematerialiseerde aandelen die in omloop zijn in het register van de aandelen op naam en voor de overhandiging van de aandelen aan toonder aan de

vennootschap met het oog op hun vernietiging.

Op de laatste blz. vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

«oor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de hiervoor vermelde omzettingsdatum zullen de aandelen aan toonder die op een effectenrekening staan in gedematerialiseerde vorm bestaan. De overige aandelen aan toonder (waarvoor dus nog geen omzetting in aandelen op naam werd gevraagd) worden dan automatisch omgezet in gedematerialiseerde aandelen door inschrijving van deze aandelen op een rekening bij de vereffeninginstelling of een erkend rekeninghouder.

c) Artikel 6 werd opgeheven.

d) Er werd een nieuw artikel 27bis toegevoegd, luidende als volgt:

ARTIKEL 27B1S  SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Het is de aandeelhouders toegestaan, tenzij voor beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, te besluiten via schriftelijke procedure.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, worden verstuurd naar alle aandeelhouders, bestuurder, zaakvoerders, obligatie- of certificaathouders, met de vraag de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld,

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

e) Artikel 28, 37 en 38 werden vervangen door volgende tekst:

ARTIKEL 28  TOELATINGSVOORWAARDEN

De houders van de gedematerialiseerde effecten moeten uiterlijk 5 werkdagen vóár de vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen vermeld in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder opgesteld attest, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde effecten tot de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld, neerleggen.

De raad van bestuur kan eisen dat de houders van de effecten op naam, uiterlijk 5 werkdagen vóór de vergadering, de raad van bestuur schriftelijk inlichten van hun intentie aan de algemene vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen meedelen waarmee zij aan de stemming zullen deelnemen.

ARTIKEL 37  VEREFFENING

Ingeval van vrijwillige ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, wordt de vereffening gedaan door één of meer vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering, die tevens de wijze van vereffening vaststelt en de bevoegdheden en in voorkomend geval de vergoedingen van de vereffenaars bepaalt.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan, Zij bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaars,

De vereffenaars vormen een college.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de rechtbank van koophandel van hun benoeming.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden die toegekend zijn door artikels 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen en kan/kunnen deze bevoegdheden uitoefenen zonder enige verdere toelating vanwege de algemene vergadering.

De vereffenaars maken in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

ARTIKEL 38  VERDELING

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen der uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Het netto actiet wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk aandeel geeft recht op een gelijk deel.

COORDINATIE VAN STATUTEN: De algemene vergadering machtigde de gedelegeerd-bestuurder, heer Daniel Clissen, de coördinatie van statuten op te stellen en neer te leggen overeenkomstig de besluiten die voorgaan.

MACHTIGINGEN  niet weerhouden.

RAAD VAN BESTUUR; BENOEMINGEN: De hiervoor herbenoemde bestuurders, heer Daniel CLISSEN en mevrouw Nadine WUYTS, verenigd in een raad van bestuur, besloten met éénparigheid van stemmen, te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur en tevens tot gedelegeerd-bestuurder tot de jaarvergadering van het jaar 2019: heer CLISSEN Daniel Julia Jozef, wonende te Lier, Nazaretdreef 13 (nationaal nummer 550406-557-58), die verklaarde te aanvaarden.

Dit mandaat is onbezoldigd.

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoro»uen} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekenng

J

4à hj

11

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Jean Van Cauwenbergh, Notaris te Lier.

Nedergelegd tegelijk met uitgifte akte van 27.12.2012; ontledend uittreksel ervan; coördinatie van statuten per

27.12.2012; verklaring om te voldoen aan art, 75, 2° Wb. Venn,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/05/2012 : MET000663
05/10/2011 : MET000663
14/05/2010 : MET000663
04/06/2009 : MET000663
23/05/2008 : MET000663
16/05/2008 : MET000663
07/06/2007 : MET000663
03/10/2005 : MET000663
20/08/2004 : MET000663
16/06/2003 : MET000663

Coordonnées
BURDOCK HOUSE

Adresse
NAZARETHDREEF 11 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande