BREERZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BREERZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.796.801

Publication

25/03/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14302909*

Neergelegd

21-03-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0548796801

Benaming (voluit): BreerZ

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2820 Bonheiden, Mechelsesteenweg 204

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jacques Istas, ter standplaats Schilde, op 21 maart 2014, blijkt dat een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam BreerZ met zetel te 2820 Bonheiden, Mechelsesteenweg 204, door:

1. De heer BRIERS Tim, geboren te Mechelen op één maart duizend negenhonderdnegenenzeventig, wonende te 2820 Bonheiden, Mechelsesteenweg 204.

2. Mevrouw DE VLEGELAER Effie, geboren te Bonheiden op twee mei duizend

negenhonderdachtenzeventig, wonende te 2820 Bonheiden, Mechelsesteenweg 204.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00),

volgestort in speciën door de oprichters ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De heer BRIERS Tim, voornoemd, heeft verklaard op drieënnegentig (93) aandelen in te schrijven,

hetzij voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR).

Mevrouw DE VLEGELAER Effie, voornoemd, heeft verklaard op drieënnegentig (93) aandelen in te

schrijven, hetzij voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR).

Het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd voorafgaandelijk de oprichting gestort

op een bijzondere rekening bij de BNP Paribas Fortis bank op naam van de vennootschap in oprichting

zoals blijkt uit de het bankattest afgeleverd door voormelde bank de dato 7 maart 2014.

Duur De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Copywriting, creatie commerciële content, aanmaak websites en sociale media toepassingen;

2. Webdesign en E commerce;

3. Vertaling van teksten, proeflezen, redactie en talenonderwijs;

4. Coaching in de HR en E-learning sfeer;

5. Auteur van werken in de voornoemde vakgebieden;

6. Eventorganisatie en omkadering van samenkomsten;

7. Tussenpersoon in klein- en groothandel;

8. Zowel in binnen- als buitenland, zowel voor eigen rekening als voor reke-ning van derden of als tussenpersoon, alle verrichtingen uit te voeren die recht-streeks of onrechtstreeks betrekking hebben op diensten verleend aan, het zoe-ken, het aanwerven, het selecteren, het vormen, het trainen, het coachen, het outsourcen van voornoemde, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering voor een tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Indien er één zaakvoerder is aangesteld vertegenwoordigt deze de vennootschap alleen jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er twee zaakvoerders zijn aangesteld vertegenwoordigen zij samen de vennootschap. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn aangesteld wordt de vennootschap vertegenwoordigd door de meerderheid van de zaakvoerders. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede woensdag van de maand december om 18:00 uur. Is deze dag een feestdag dan vindt de vergadering plaats de daarop volgende werkdag. De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Ze moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten. De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni.

Bestemming van de winst. Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo. De zaakvoerders organiseren de datum en wijze van betaling der dividenden.

Vereffening. Zijn er geen vereffenaars benoemd dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo geschiedt volgens de wettelijke regels.

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten handelend als algemene vergadering, volgende beslissingen genomen.

A. ZAAKVOERDER.

Met eenparigheid van stemmen wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

De heer BRIERS Tim, voornoemd.

De zaakvoerder verklaart te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel

die zich hiertegen verzet.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, is de functie van zaakvoerder

bezoldigd.

B. COMMISSARIS-REVISOR.

De oprichters verklaren dat zij op grond van te goeder trouw verrichte schattingen voldoen aan de vrijstellingscriteria van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen en dat zij dientengevolge vrijgesteld zijn van de verplichting een commissaris te benoemen.

C. EERSTE JAARVERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar loopt vanaf eenentwintig maart tweeduizend veertien tot dertig juni tweeduizend

vijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

Het aanvangstijdstip van de bedrijvigheid wordt vastgesteld op de datum van neerlegging van het

uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

D. BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de heer Zwaenepoel Alain, te 2930 Brasschaat, Kenislei 21 en mevrouw Trompet Kathleen, te 3128 Baal, Nobelstraat 4B, voor de administratie van de BTW, voor inschrijving en formaliteiten bij het ondernemingsloket, de Kamer van Ambachten en Neringen, alsook voor alle latere wijzigingen, met recht van in de plaats stelling en het vermogen de opdracht door te geven.

Voorgaande beslissingen worden getroffen onder de opschortende voorwaarde van het bekomen door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van deze oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Mechelen.

Gezegde beslissing zal derhalve pas uitwerking hebben vanaf de datum van voormelde neerlegging. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (ondertekend)

Jacques Istas

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 09.12.2015, NGL 14.12.2015 15689-0004-010

Coordonnées
BREERZ

Adresse
MECHELSESTEENWEG 204 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande