BRASPENNING-VAN DINGENEN

NV


Dénomination : BRASPENNING-VAN DINGENEN
Forme juridique : NV
N° entreprise : 870.922.913

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 30.06.2014 14273-0388-016
15/01/2014
ÿþOndernemingsnr : 0870.922.913

Benaming (voluit) : BRASPENNING - VAN DINGENEN

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 16

2330 Merksplas

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING» KAPITAALVERHOGING

Uit het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden op het kantoor van geassocieerd notaris Catherine Goossens te Grobbendonk op 24 december 2013, blijkt dat de vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

1. Kapitaalverhoging.

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 22 november 2013 heeft beslist op een tussentijds'; dividend van een miljoen achthonderd en drieduizend negenhonderd negenentachtig euro tweeënvijftig cent (¬ 1.803.989,52) uit te keren in het kader van de regeling van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting.

Elk van de vennoten heeft verklaard om zijn dividend onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de. vennootschap mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent van het tussentijdse dividend.

De vergadering beslist aldus éénparig onder de voorwaarden van artikel 537 WIB het kapitaal te vermeerderen met een bedrag gelijk aan negentig procent van het tussentijds dividend, zijnde een miljoen zeshonderd drieëntwintigduizend vijfhonderd éénennegentig euro zevenenvijftig cent (¬ 1.623.591,57) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) tot een miljoen zeshonderd vijfentachtigduizend vijfhonderd éénennegentig euro zevenenvijftig cent (¬ 1.685.591,57), door creatie van 26.188 nieuwe aandelen', van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winst zullen delen vanaf heden.

Voormelde aandeelhouders verklaren aldus in te brengen de zekere, vaststaande en opeisbare' schuldvordering, zijnde negentig procent van de vordering tot uitkering van het tussentijdse dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van dei bedrijfsrevisor, meer bepaald:

- door de heer Gustaaf Braspenning, voornoemd, een vordering van vierhonderd achttienduizend negenhonderd éénennegentig euro zevenendertig cent (¬ 418.991,37);

- door mevrouw Diana Van Den Heuvel, voornoemd, een vordering van vierhonderd achttienduizend negenhonderd éénennegentig euro zevenendertig cent (¬ 418.991,37);

- door de heer Tom Van Dingenen, voornoemd, een vordering van driehonderd tweeënnegentigduizend achthonderd en vier euro éénenveertig cent (¬ 392.804,41);

- door mevrouw Sandra Braspenning, voornoemd, een vordering van driehonderd; ' tweeënnegentigduizend achthonderd en vier euro tweeënveertig cent (¬ 392.804,42).

Vergoeding van de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng worden 26.188 volgestorte aandelen toegekend als volgt:

- aan de heer Gustaaf Braspenning, voornoemd, 6.809 volgestorte aandelen, die aanvaardt;

- aan mevrouw Diane Van Den Heuvel, voornoemd, 6.809 volgestorte aandelen, die aanvaardt;

- aan de heer Tom Van Dingenen, voornoemd, 6.285 volgestorte aandelen, die aanvaardt;

- aan mevrouw Sandra Braspenning, voornoemd, 6.285 volgestorte aandelen, die aanvaardt.

Verslag van de bedrijfsrevisor

De heer Willy De Neef, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9100 Sint-Niklaas, De Boeckstraat 1 bus 5, heeft het verslag de dato 19 december 2013, opgesteld, zoals voorgeschreven door artikel 602 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De bedrijfsrevisor besluit als volgt:

"Ondergetekende, de Burgerlijke Vennootschap met als rechtsvorm een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, De Neef & Partners, bedrijfsrevisoren gevestigd August De Boeckstraat 1 bus 5 te 9100 Sint-Niklaas, vertegenwoordigd door de heer Willy De Neef, bedrijfsrevisor; aangesteld om verslag op te stellen overeenkomstig an' 602 W. Venn., verklaart dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11111

INME101

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGE. I CD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

C

mod 11.1

0 6 JAR. 2014

KOOPHANgiTURNHOUT

PDe griffier

~V

nnexes du Moniteur belge

15/01/2014

C1D

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

- De intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de Naamloze Vennootschap "BRASPENNING-VAN DINGENEN" middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van 1.803.898,52 ¬ onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het WIB. Het totale netto dividendbedrag zal 1.623.591,57 ¬ bedragen;

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de nominale waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

- indien de vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 26.188 nieuwe aandelen van de Naamloze Vennootschap "BRASPENNING-VAN DINGENEN"; zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 1.623.591,57 worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

Braspenning Gustaaf 6.809 aandelen

Van Den Heuvel Diane 6.809 aandelen

Van Dingenen Tom 6.285 aandelen

Braspenning Sandra 6.285 aandelen

- door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd 1.623.591,57 ¬ teneinde het te brengen van 62.000,00 ¬ op 1.685.591,57 E.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat de vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering de vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal hef kapitaal niet worden verhoogd.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Sint-Niklaas, 19 december 2013

W. DE NEEF"

Verslag van de raad van bestuur

Tevens wordt aan deze het bijzonder verslag van de raad van bestuur gehecht, waarin hij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal thans een miljoen zeshonderd vijfentachtigduizend vijfhonderd éénennegentig euro zevenenzestig cent (¬ 1.685.591,67) bedraagt.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder:

- de bepaling die voorziet dat alle latere kapitaalverminderingen prioritair zullen aangerekend worden op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

- de bepaling die voorziet in een bijkomende heffing in geval van kapitaalvermindering binnen de 4 respectievelijk 8 jaar naargelang de vennootschap als kleine of grote vennootschap wordt aangemerkt overeenkomstig artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen voor het aanslagjaar dat verbonden is aan het belastbare tijdperk waarin de kapitaalinbreng is gedaan.

- de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de divdidendpolitiek ten opzichte

van de vijf voorbije boekjaren.

2. Vaststelling van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de door de vergadering

getroffen beslissingen en aanpassing aan het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist éénparig de statuten vast te stellen om ze in overeenstemming te brengen met de door

de vergadering getroffen beslissingen en aanpassing aan het Wetboek van Vennootschappen.

3. Ontslag en benoeming nieuwe Raad van Bestuur.

De vergadering aanvaardt éénparig het ontslag van:

- de heer Braspenning Gustaaf, voornoemd;

- de heer Van Dingenen Tom, voornoemd;

- mevrouw Braspenning Sandra, voornoemd;

als bestuurders der vennootschap, dankt hen voor het gevoerde beleid en verleent hen algehele

ontlasting nopens de uitvoering van hun mandaat.

Tot nieuwe bestuurders van de vennootschap worden benoemd:

- de heer Braspenning Gustaaf, voornoemd;

- de heer Van Dingenen Tom, voornoemd;

- mevrouw Braspenning Sandra, voornoemd;

die verklaren te aanvaarden,

4. Vergadering van de Raad van Bestuur

Na deze algemene vergadering komen de bestuurders samen in vergadering en nemen éénparig

volgende besluiten :

a) tot gedelegeerd-bestuurder en vaste vertegenwoordiger wordt aangesteld : de heer Gustaaf Braspenning,

voornoemd;

-Bijlagen bij 1iët`BeIgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

b) tot voorzitter van de Raad van Bestuur wordt aangesteld : de heer Gustaaf Braspenning, voornoemd.

Deze opdrachten worden uitdrukkelijk aanvaard.

5. Volmacht.

De vennootschap stelt bij deze ais haar bijzondere lasthebber aan de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid MB-Accountants, met zetel te 2240 Zandhoven, Ringlaan 7, met recht van

indeplaatsstelling en volgende machten:

Alle inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en/of aanvragen met betrekking tot het

ondernemingsloket, KBO en diensten directe belastingen en B.T.W, uit te voeren en/of alle wijziging hieraan te

vorderen alsmede het aansluiten van de vennootschap bij alle mogelijke beroepsorganisaties vast te leggen,

Omtrent al wat voorafgaat volmachtdragers in de plaats te stellen voor een deel van zijn machten en

voor de duur die hij zal goedvinden.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Cathérine Goossens.

Geassocieerd notaris.

ln bijlage eensluidend afschrift

fi

..

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 29.06.2012 12244-0502-016
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 27.06.2011 11221-0276-016
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 30.06.2010 10249-0535-016
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 30.06.2009 09338-0363-017
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 30.06.2008 08333-0206-017
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 02.07.2007 07332-0387-016

Coordonnées
BRASPENNING-VAN DINGENEN

Adresse
INDUSTRIEWEG 16 2330 MERKSPLAS

Code postal : 2330
Localité : MERKSPLAS
Commune : MERKSPLAS
Province : Anvers
Région : Région flamande