BOUWBEDRIJF VANGORP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWBEDRIJF VANGORP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.990.864

Publication

24/11/2014
ÿþVoor.. behouder aan het Belgisct Staatsbic

Mcd PDF 11.1

;ir31 ! in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

Ondememingsnr : 0832.990.864

Benaming (voluit) : Asoma

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gelmelenstraat 129 - 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Ontslag

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 16/0912014

De vergadering aanvaardt het ontslag als zaakvoerder vanaf heden van Dhr. Armand VANGORP, 2960 Brecht - Toekomstlaan 30.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de BVBA AZas - Kenislei 21 te 2930 Brasschaat, vertegenwoordigd door Mevr. Kathieen Trompet, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen i.v.m. wijziging KBO, Btw en de fiscale besturen

Misha VANGORP

Zaakvoerder

Op de laatste blz. vantilik B verciie en : tëèfë ;*Naam ën t o d;in'sgheid van des nstrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/10/2013
ÿþMod POF 11.1

Luw. [E In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0832.990.864 Benaming (voluit) : Asoma

(verkort) :

Rechtsvoren :

îtFF¬ iM`"4'ir ~^r C,^i't ~ \~1 gt

a{y\, ~i ~, l ~~c!..~f~y!

~~~~{IJ~~W yQÎI i~L++:l~~: s~i~:~ YLY~M4F

0 ~là

rJ°°~ir iti

>13151 23*



IIY



N

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel - Toekomstlaan 30 - 2960 Brecht

(volledig adres)

Onderwerp(en)_akte :

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 18/07/2013

De vergadering beslist om vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Gelmelenstraat 129 te 2900 Schoten

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de BVBA AZas - Kenislei 21 te 2930 Brasschaat, vertegenwoordigd door Mevr. Kathleen Trompet, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen i.v.m. wijziging KBO, Btw en de fiscale besturen

Misha Vangorp

Zaakvoerder

Wijziging maatschappelijke zetel - Bijzondere volmacht

Op de laatste bfz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/08/2012
ÿþ '.. Mod Word 11.1

>: i~, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'

Vetn Koophandel te Antwerpen, op

0 2 Ae U12

Griffie

UI1I viii gui ~i uiiiuui

" iaiaoaes"

Vc beht aar Beld Staal

1111

Ondernemingsnr : 0832.990.864

Benaming

(voluit) : ASOMA CONSTRUCT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2960 Brecht, Toekomstlaan 30

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden op 17 juli 2012 voor notaris Jacques ISTAS, met standplaats te Schilde, dragende volgende melding van de registratie: "Geregistreerd drie bladen een verzendingen te Zandhoven, Registratie, de 23/07/12 boek 125 blad 86 vak 17 Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR) De E.a. Inspecteur wn (getekend) W. Laureys." blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ASOMA CONSTRUCT met zetel te 2960 Brecht, Toekomstlaan 60, ingeschreven in het Rechtspersonen Register Antwerpen met ondernemingsnummer BTW BE 0832.990.864, besloten heeft:

De algemene vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen, als volgt: - Artikel 1 wordt vervangen als volgt:

"De vennootschap werd opgericht als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid blijkens akte verleden voor meester Jacques Istas, notaris met standplaats te Schilde op negentien januari tweeduizend elf. Zij draagt de naam ASOMA"

- Artikel 4 wordt vervangen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

'Het uitbaten van een algemeen bedrijf voor consultancy, advies en beheer; .Algemene coërdinatie op de bouwwerf;

.Tussenpersoon en bemiddelaar in de handel. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als i tussenpersoon of als vertegenwoordiger;

" Het uitbaten van een algemeen bedrijf voor de verkoop van verzekeringen; 'Het uitvoeren van administratieve taken en formaliteiten voor derden;

" Het uitbaten van een telefoon beantwoorddienst;

.1-let uitbaten van een dienstencentrum voor bedrijven;

" Het aanleggen, aankopen, verhuren en verkopen van gegevensbestanden; 'Aankoop, verkoop, verhuur en herstelling van uitrustingsgoederen of waardevolle voorwerpen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste piz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-- . t:Mhouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën, waaronder onder meer dient te worden verstaan: het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, opschikken, uitrusten, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van onroerende goederen evenals alle welk danige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing:

" Het uitbaten van een horecazaak: restaurant, snackbar, broodjeszaak, frituur, pittarestaurant, café, bar, taverne, hotels, alle aanverwante activiteiten;

" Verkoop van pitta's, pizza's, belegde broodjes, sandwiches, gebakjes, koffiekoeken, taartjes, croques, wafels, pannekoeken, frisdranken, alcoholische dranken, zowel voor consumptie ter plaatse als om mee te nemen en/of thuisbezorging;

" Organiseren van traiteurdiensten en het uitbaten van een restaurant in de ruimste zin van het woord, vervaardigen en verkoop van bereide schotels ook voor consumptie ter plaatse;

" Vervaardigen en verkoop van alle brood-, banket-, patisserie-, suiker-, en chocoladeproducten;

" De aan- en verkoop van snoep en suikerwaren;

" Plaatsen en uitbaten van verdeelautomaten voor voedingswaren, snoep en drank.

Deze opsomming is niet limitatief doch enkel exemplatief.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en aile onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is niet het hare of van aard haar maatschappelijk doet te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopnemingen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de heer ZWAENEPOEL Alain, accountant belastingconsulent IAB, kantoor houdende te 2930 Brasschaat, Kenislei 21, en mevrouw TROMPET Kathieen, medewerker van voornoemde heer Zwaenepoel Alain, wonende te 3128 Baal, Nobelstraat 4, voor inschrijving en formaliteiten bij het ondememingsloket en de administratie van de BTW, alsook voor alle latere wijzigingen, met het vermogen afzonderlijk op te treden en het recht van in de plaats stelling en het vermogen de opdracht door te geven.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) J. Istas

Tevens neergelegd: een afschrift van voormelde akte van 17 juli 2012, verstag van de zaakvoerder met staat van actief en passief de dato 30 juni 2012 en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

02/09/2011
ÿþ I~Y In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0832.990.864

'.::...~

Nevegretegd ter ON van de , Red~ van~~phondel tel.werpe~

An jbaº%1k

..:.. op 2 3 ill!^ 2

hL'w' I

4.

IVI

*11133814*

N

XVI

ius

uu

u

A

Asoma Construct

'sci-tsi':" " Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

r..w'. Pieter Breughelstraat 9 2900 Schoten

C:ne n-7`7n". = Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 1 juli 2011

De vergadering beslist om vanaf 1 juli 2011 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Toekomstlaan 30 te 2960 Brecht.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de BVBA AZas - Kenislei 21 te 2930 Brasschaat, vertegenwoordigd door Mevr. Kathleen Trompet, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen i.v.m. wijziging KBO, Btw en de fiscale besturen.

Armand Vangorp

zaakvoerder

Op de laatste CIz L'S!' L?'.N En er C£ Îl:strLlCïlEr`eTcf'c'E f;Qtc' iS. hetzij var de ;7CfSG(o)1(el'.)

"dD15GCi de'aCi'.1:';:e r5:!ci: `...:. ZE11z1erl var; dEiCi2f'. tr, Ve'tEÇ+En~lcc7:i'_' .

'hÍo'f11? ' it1nRn" Ar1 (1cnC:lEli7.r'7n1

24/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300569*

Neergelegd

20-01-2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ASOMA CONSTRUCT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2900 Schoten, Pieter Breughelstraat 9

Onderwerp akte: Oprichting - Benoemingen

ER BLIJKT uit een akte verleden voor Jacques Istas, notaris te Schilde, op negentien januari tweeduizend en elf, ter registratie neer te leggen, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ASOMAR CONSTRUCT , werd opgericht, en een zaakvoerder werd benoemd.

OPRICHTERS

1) De heer VANGORP Armand Maria August, geboren te Schoten op vijftien juni duizend negenhonderdvijftig, wonende te 2900 Schoten, Pieter Breughelstraat 9, die ingeschreven heeft op honderd tachtig (180) aandelen.

2) De heer VANGORP Misha, geboren te Antwerpen (Deurne) op negentien mei duizend negenhonderdnegenentachtig, ongehuwd, wonende te 2900 Schoten, Pieter Breughelstraat 9, die ingeschreven heeft op zes (6) aandelen.

NAAM - RECHTSVORM - ZETEL

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als maatschappelijke benaming  ASOMA CONSTRUCT . De vennootschap is gevestigd te 2900 Schoten, Pieter Breughelstraat 9.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland :

" Het uitbaten van een algemeen bedrijf voor consultancy, advies en beheer;

" Algemene coördinatie op de bouwwerf;

" Tussenpersoon en bemiddelaar in de handel. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger;

" Het uitbaten van een algemeen bedrijf voor de verkoop van verzekeringen;

" Het uitvoeren van administratieve taken en formaliteiten voor derden;

" Het uitbaten van een telefoon beantwoorddienst;

" Het uitbaten van een dienstencentrum voor bedrijven;

" Het aanleggen, aankopen, verhuren en verkopen van gegevensbestanden;

" Aankoop, verkoop, verhuur en herstelling van uitrustingsgoederen of waardevolle voorwerpen;

" Het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën, waaronder onder meer dient te worden verstaan: het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, opschikken, uitrusten, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van onroerende goederen evenals alle welk danige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing;

Deze opsomming is niet limitatief doch enkel exemplatief.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopnemingen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

0832990864

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal werd ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) volgestort in geld op een bijzondere rekening geopend bij BNP Paribas Fortis op naam van de vennootschap in oprichting. Alle aandelen werden voor eenzelfde bedrag volgestort.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen bedraagt bijgevolg twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR), te volstorten door de heer VANGORP Armand, voornoemd, ten belope van twaalfduizend euro (12.000,00 EUR), en door de heer VANGORP Misha, voornoemd, ten belope van vierhonderd euro (400,00 EUR).

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van de maand mei om negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel heeft recht op één stem.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering voor een tijdsduur door haar vast te stellen.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

BOEKJAAR - BESTEMMING WINST

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weergegeven in de jaarrekening wordt geregeld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo.

De zaakvoerders organiseren de datum en wijze van betaling der dividenden.

ONTBINDING  VEREFFENING

Zijn er geen vereffenaars benoemd dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

OVERGANGSBEPALINGEN

A. Zaakvoerders.

Met eenparigheid van stemmen werden als zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur:

- de heer VANGORP Armand, voornoemd;

- de heer VANGORP Misha, voornoemd.

De eventuele bezoldiging van de zaakvoerders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de

algemene vergadering.

De zaakvoerders hebben verklaard te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een

maatregel die zich hiertegen verzet.

B. Commissaris.

De oprichters hebben verklaard op grond van te goeder trouw verrichte schattingen te voldoen aan de vrijstellingscriteria van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen en dientengevolge vrijgesteld te zijn van de verplichting een commissaris te benoemen.

C. Eerste jaarvergadering  Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf negentien januari tweeduizend elf tot eenendertig december tweeduizend

twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en dertien.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het aanvangstijdstip van de bedrijvigheid wordt vastgesteld op de datum van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

D. BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de heer ZWAENEPOEL Alain, accountant belastingconsulent IAB, kantoor houdende te 2930 Brasschaat, Kenislei 21 en mevrouw TROMPET Kathleen, medewerker van de heer Alain Zwaenepoel, voornoemd, wonende te 3128 Baal, Nobelstraat 4, voor inschrijving en formaliteiten bij het ondernemingsloket en de administratie van de BTW, alsook voor alle latere wijzigingen, met het vermogen afzonderlijk op te treden en het recht van in de plaats stelling en het vermogen de opdracht door te geven.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

en mededeling van de neerlegging van een uitgifte van voormelde akte.

(Getekend) Jacques Istas, notaris te Schilde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/08/2015
ÿþ Mvd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Auiiiiiwu~u

*151161 2*

11

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 9 JULI 2015

afdelirgweerpen



Ondernemingsnr :0832.990.864

Benaming (voluit) :ASOMA

(verkort):

Rechtsvorm : BVBA

Zetel :2900 Schoten, Gelmelenstraat 129

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Wijziging naam  uitbreiding doel Tekst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Emmanuel Van Roosbroeck, notaris te Antwerpen (Merksem) op 13 juli 2015, neergelegd vdôr registratie ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, blijkt dat

Door de buitengewone algemene vergadering worden volgende besluiten met éénparigheid van stemmen genomen:

EERSTE BESLUIT:



Naamswijziging.

De vergadering beslist de naam der vennootschap te vervangen door de volgende benaming : Bouwbedrijf

Vangorp.

TWEEDE BESLUIT:

Doeluitbreiding.

Na kennisname van het omstandig verslag van de zaakvoerder, en van de staat van activa en passiva, beslist de

buitengewone algemene vergadering het doel der vennootschap uit te breiden met volgende bepaling:

"Ontwikkeling van bouwprojecten;

Ontwikkeling van residentiële bouwprojecten;

Projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken;

Projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen;

Algemene bouw van residentiële gebouwen;

Optrekken van ruwbouw van individuele huizen;

Bouw van individuele huizen volgens de formule "sleutel op de deur";

Optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur (appartementsgebouwen, enz);

Bouw van appartementen volgens de formule "sleutel op de deur";

Optrekken van ruwbouw van gebouwen;

Algemene coórdinatiewerkzaamheden bouwwerf. "

DERDE BESLUIT:

Coördinatie der statuten.

De bestaande statuten worden met de genomen besluiten gecoördineerd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

notaris Emmanuel Van Roosbroeck

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.08.2015, NGL 24.11.2015 15671-0367-014

Coordonnées
BOUWBEDRIJF VANGORP

Adresse
GELMELENSTRAAT 129 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande