BOOMSE KORFBALCLUB, AFGEKORT : BKC

Association sans but lucratif


Dénomination : BOOMSE KORFBALCLUB, AFGEKORT : BKC
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 839.314.868

Publication

13/06/2013
ÿþNSOD ZO

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie von 6 Redent?,

ven eoephandel te Antwerpen, op

Q 4 ln 2[113

Griffie

NI IIu1IVI IVI9910*IIIIWV

308 E-!

Benaming

(voluit) : Boomse korfbalclub

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Anjerstraat . Boom 2850

Ondernemingsnr : 839.314.888

Voorwerp akte : ontbinding, vereffening en sluiting.

Op de algemene vergadering van 29-mei 201'3` werd' beslist de vzw Boomse kortbaiciub gevestigd in

Anjerstraat 7 Boom 2850 in ontbinding te stellen.

Er zijn geen activiteiten meer. zodoende wordt beslist tot vereffining van de vzw.

Als vereffenaar wordt aangesteld Elewaut Alexis Anjerstraat 7 Boom 2850. De vereffenaar brengt verslag" uit;

aan de algemene vergadering die hem van zijn taak ontslaat.

Het bestaande activa wordt overgedragen aan Koninklijk Belgische korfbalbond G Vervoort straat 4 Deurne.

Het zal overgemaakt worden op rekeningnummer. BE71 0680 6134 7069.

De vzw wordt gesloten

Et.Ewr1U; ALEXIS

13EptEFt~ENAAP...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

27/09/2011
ÿþMOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

f& J"  %

I 1111

*11195748*

RECHTBANK

_ KOOPHANDEL

15 SEP. 2011

ANTWERPEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2011- Annexes du Moniteur belge

839..314.868_

Boomse Kori:balclub

BKC

VZW

Anjerstraat 7 Boom

oprichtingsacte

Statuten Boomse korfbalclub opgericht op 5 mei 2011.

Benaming, zetel en doel

Art. 1 : Op 5 raai 2011 werd te Boom de "Boomse korfbaldub", bij verkorting BKC als feitelijke vereniging opgericht.

1)Op 15 september 2011 werd zij omgevormd tot Vereniging zonder Winstoogmerk , door Elewaut Alexis (2711011952} bediende, Anjerstraat 7 te Boom en Sven lvo (03/12/1973), bediende, woonachtig Antwerpsestraat 299 Boom, Elewaut Bjorn (01/01/1977), bediende , woonachtig te Boom E Verhaerenstraat 3

Art 2 : De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2850 Boom, Anjerstraat 7, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Art 3 : Het doel van de vereniging is, buiten alle politieke en levensbeschouwelijke strekking om , de beoefening van de korfbalsport op alle niveaus, zowel competitief als recreatief.

Art 4 : Haar duur is onbeperkt

Leden

Art 5 : Het aantal werkelijke leden is onbeperkt maar bedraagt minimum 4. Werkelijke leden hebben stemrecht.

Art 6. De vereniging is samengesteld uit werkelijke leden en toegetreden leden.

Als werkelijk lid kan tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijke persoon, die de volle leeftijd van 18 jaar heeft bereikt en door de Raad van Bestuur als zodanig wordt aanvaard.

Als toegetreden lid kunnen tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke of rechtspersoon.

De Raad van Bestuur beslist over de toetreding van nieuwe werkelijke leden en nieuwe toegetreden leden.

Tegen de beslissing van de Raad van Bestuur kan, het kandidaat-lid, in beroep gaan op de eerstvolgende algemene vergadering. Op deze algemene vergadering dient de Raad van Bestuur zijn redenen van weigering gemotiveerd kenbaar te maken

Art 7 : Elk werkelijk en toegetreden lid verbindt zich er toe de statuten en het huishoudelijk reglement na te leven. De geldelijke verplichting der leden is beperkt tot het bedrag hunner bijdragen. Deze bijdrage mag het maximum van 500 euro niet overschrijden. Alle bijdragen moeten betaald worden binnen de maand na aanvaarding als lid van B KC, de jaarlijkse bijdrage moet betaald worden voor 31 januari. De bijdrage worden vastgelegd door de raad van bestuur.

Bezit der vereniging

Art 8 : Het batig saldo van de rekening over het verlopen maatschappelijk jaar komt BKC toe en wordt in de maatschappelijke reserve gestort. De ontslaggevende, uittredende of uitgesloten leden, evenals de erfgenamen

 %

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2011- Annexes du Moniteur belge

van een overleden lid hebben hoegenaamd geen recht op het kapitaal van B KC. Zij kunnen bedragen die in het verleden werden betaald, ongeacht hun aard niet terugvorderen noch opnieuw ontvangen. Zij mogen geen rekeningen noch inventaris noch zegellegging vorderen.

Raad van Bestuur

Art 9: BKC wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit minstens 3 personen , dewelke de

volle leeftijd van 18 jaar hebben bereikt.

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur.

Art 10 : De Raad van Bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter. Op verzoek van de meerderheid der leden van de Raad van Bestuur moet de Raad van Bestuur bijeengeroepen worden en zulks binnen de veertien dagen na indiening van het verzoek.. De beslissingen worden getroffen bij meerderheid van stemmen. Bij staking der stemmen is de stem van de voorzitter der vergadering beslissend..

Art 11 ; De notulen en beslissingen van de Raad van Bestuur worden ondertekend door de voorzitter en twee bestuurders en berusten op de zetel. Afschriften mogen afgeleverd worden conform de VZW wet .

De raad van bestuur bestuurt, vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijkomende machtiging van de algemene vergadering, in aile gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Hij treedt op, als eiser of verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

Hij is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en van beschikking, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, van het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn, van alle handels- en bankverrichtingen, van het opheffen van hypotheken.

Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de algemene vergadering, worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

Om tegenover derden de vereniging te vertegenwoordigen en te verbinden, is nodig en volstaan de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders.

Maatschappelijk jaar

Art 12 : Het maatschappelijk jaar begint op 1 juni van elk jaar en eindigt op 31 mei van het daaropvolgend jaar. Boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Algemene Vergadering

Art 13 : De Algemene Vergadering is de bijeenkomst van alle werkelijke leden .Toegetreden leden kunnen indien zij dit wensen aanwezig zijn doch hebben geen stemrecht.

Elk jaar in de maand april wordt een Jaarlijkse Algemene Vergadering gehouden.

Een buitengewone Algemene Vergadering wordt gehouden op verzoek van de Raad van Bestuur of van een vijfde der stemgerechtigde leden. De bijeenroeping geschiedt bij middel van een oproepingsbrief, minstens drie weken op voorhand en vermeldende de dag , uur en plaats van de bijeenkomst , de agenda en zo nodig de erbij horende toelichtingen.

Art 14 : Elk werkelijk lid is stemgerechtigd. Elk stemgerechtigd lid heeft recht op één stem. Bij schriftelijke stemming zijn ongeldig :

a)andere stembriefjes dan die door de Raad van Bestuur verstrekt

b)stembriefes die ondertekend zijn , waar toevoegingen voorkomen of meer kandidaten zijn vermeld dan er kandidaturen zijn.

Elk stemgerechtigd lid mag zich doen vertegenwoordigen door een gevolmachtigd stemgerechtigd lid, daartoe behoorlijk gemachtigd. Geen lasthebber mag over meer dan 2 mandaten beschikken , het zijne inbegrepen.

Slotbepalingen

Art 15 : In geval van vrijwillige , eenvoudige , voorbarige of gerechtelijke ontbinding op welk ogenblik en om welke oorzaak ook wordt het netto actief dat na vereffening der schulden en aanzuivering der lasten overblijft besteed aan een vereniging met gelijkaardig doel en voorwerp als dit der huidige vereniging, aan te duiden door de Algemene Vergadering.

Bij ontbinding van BKC wordt op de in art 15 bedoelde Algemene Vergadering worden 3 vereffenaars benoemd.

MOD 2.2

Art 16 : De Raad van Bestuur zal voor de toepassing van onderhavige statuten een huishoudelijk reglement opstellen dat niet in strijd mag zijn met deze statuten. Voor eventuele wijzigingen aan dit huishoudelijk reglement zal een zelfde handelswijze worden gevolgd.

Aldus opgemaakt te Boom15 september 2011 in 3 exemplaren

Raad van bestuur:

1)Elewaut Alex Anjerstraat 7 Boom 27 oktober 1952 Niel

2)Elewaut Bjdrn E Verhaerenstraat 3 Boom 1 januari 1977 Duffel

3)Sven Ivo Antwerpsestraat 299 Boom 03/12/1973 Schoten.

4)Broothaers Linda Anjerstraat 7 Boom 04/07/1954 Mechelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BOOMSE KORFBALCLUB, AFGEKORT : BKC

Adresse
ANJERSTRAAT 7 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande