BOHAI BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOHAI BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.989.336

Publication

06/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15311269*

Neergelegd

02-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Hemelrijken 12

2890 Sint-Amands

Ondernemingsnummer :

0632989336

Benaming (voluit) : Bohai Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frank DEPUYT, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op één juli tweeduizend en vijftien en neergelegd ter griffie van rechtbank van Koophandel van Mechelen vóór de vervulling van de formaliteit van registratie, dat :

1) De heer WANG Haibin, geboren te Zhejiang (China) op 27 juni 1969, van Chinese nationaliteit, gedomicilieerd te No.126, Jiangnanyipin Garden, Xinhui Road, Ningbo city (China); en

2) De heer DE MEY Christiaan Marie Thérèse Florent, geboren te Gent op elf januari negentienhonderdachtenvijftig, wonende te 9190 Stekene, Vogelzangstraat 28, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de naam :  Bohai Belgium .

ZETEL. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2890 Sint-Amands, Hemelrijken 12.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, het verwerven (door middel van aankoop, fusie, inschrijving, deelneming, tussenkomsten in de financiering of op enige andere wijze), de verkoop en de overdracht van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, of andere effecten die worden uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, zowel in België als in het buitenland, verlenen van advies en consulting op het gebied van management, financiële diensten, marketing, de organisatie en exploitatie van ondernemingen die worden bestuurd door natuurlijke of door rechtspersonen, en in het algemeen het verlenen van allerhande soorten diensten.

De vennootschap kan handelen als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen.

De vennootschap kan zowel voor eigen verbintenissen als voor verbintenissen van derden waarborgen geven, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan leningen toestaan in om het even welke vorm en kan leningen uitgeven in om het even welke vorm, inclusief door de uitgifte van obligaties, mogelijks omzetbaar in aandelen. De vennootschap kan octrooien, merken en licenties nemen, kopen, exploiteren of verkopen. De vennootschap kan de activiteiten coördineren, zowel in België als in het buitenland, van elke andere vennootschap met een identiek, analoog of gelijkaardig maatschappelijk doel.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen stellen die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn om de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

DUUR. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

KAPITAAL. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen werden a pari in speciën onderschreven, als volgt:

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

1. door de heer WANG Haibin, voornoemd, ten belope van honderdvijfentachtig aandelen, hetzij voor achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00);

2. door de heer DE MEY Christiaan, voornoemd, ten belope van één aandeel, hetzij voor honderd euro (¬ 100,00);

SAMEN: honderd zesentachtig aandelen, vertegenwoordigend het volledig maatschappelijk kapitaal, hetzij achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Elk aandeel is volgestort ten belope van één derde (1/3).

Banktattest. Het geheel van de inbrengen in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank. Een attest, opgemaakt door de bank op 29 juni 2015, werd overhandigd aan notaris.

BESTUUR. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Werd benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de heer WANG Haibin, geboren te Zhejiang (China) op 27 juni 1969, van Chinese nationaliteit, Chinees paspoort nummer G407I2669, gedomicilieerd te No.126, Jiangnanyipin Garden, Xinhui Road, Ningbo city (China).

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Elke zaakvoerder kan, afzonderlijk handelend, de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand maart om 10 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

BOEKJAAR. Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar. WINSTVERDELING. De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste vijf procent (5 %) afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s). OVERGANGSBEPALINGEN.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 30 september 2016.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in 2017, overeenkomstig de statuten. SLOTBEPALINGEN.

De oprichters hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op: één (1);

b. te benoemen als statutair zaakvoerder: de heer WANG Haibin, voornoemd, gedomicilieerd te No.126, Jiangnanyipin Garden, Xinhui Road, Ningbo city (China);

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur;

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden;

e. geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT. De heer Kristoffel Vermeersch, advocaat, en de heer Michel Raats, advocaat en elke andere advocaat van het advocatenkantoor  Marx Van Ranst Vermeersch & Partners , met kantoren te 1150 Brussel, Tervurenlaan, werden daarop aangesteld als bijzondere lasthebbers, met macht van indeplaatsstelling en de bevoegdheid alleen te handelen, om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij het rechtspersonenregister en de Kruispuntbank van Ondernemingen, via een ondernemingsloket, en bij de B.T.W.-administratie en de Sociale Kas. VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING: uitgifte, twee volmachten.

F.DEPUYT, geassocieerd notaris.

Coordonnées
BOHAI BELGIUM

Adresse
HEMELRIJKEN 12 2890 SINT-AMANDS

Code postal : 2890
Localité : SINT-AMANDS
Commune : SINT-AMANDS
Province : Anvers
Région : Région flamande