BOEKHOUDKANTOOR HILDE EMBRECHTS

Divers


Dénomination : BOEKHOUDKANTOOR HILDE EMBRECHTS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 433.564.660

Publication

02/04/2014
ÿþ~

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11qtLIJIJI

Ondernemingsnr : 0433.564.660

1V9ergateel fer giFnk vfn dr9 Rieifit1k

von #'c~ ~:~. , ~ ., ~ ~ i~~k í ~?

2 0 MAAUT 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming

(voluit) : Boekhoudkantoor Hilde Embrechts

(verkort): bvovV

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Liersebaan 90, 2240 Zandhoven

(volledig adres)

Onderwerp akte Kapitaalverhoging - regime art 537 WIB - statutenwijziging

Blijkt uit een akte opgesteld op de maatschappelijke zetel, Liersebaan 90 te Zandhoven op 27 december. 2013, neergelegd ter registratie en geboekt te Antwerpen 10 - zeven blad, geen verzending deel 6219 blad 30 vak 479, dat een buitengewone algmene vergadering werd gehouden van "Boekhoudkantoor Hilde Embrechts" BV GCV, niet maatschappelijke zetel , Liersebaan 90 te Zandhoven, ondememeingsnummer 0433.564.660.

Op deze vergadering werden volgende besluiten goedgekeurd

EERSTE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter voor het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 20 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van vijftigduizend euro (50.000,00¬ ), waarop tien procent (10%) roerende, voorheffing verschuldigd is, hetzij vijfduizend euro (5.000,00¬ ), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

De dividenden werden toegekend als volgt ;

- aan mevrouw Embrechts Hilde een bruto-bedrrag ten belope van vierenveertigduizendvierhonderd en vierenveertig euro en vierenveertig cent (44.444,44¬ )

- aan mevrouw Embrechts Ingrid een bruto-bedrag ten belope van vijfduizenvijhonderd vijenvijftig euro en zesenvijftig cent (5.555,56¬ )

TWEEDE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan op 17, 20 en 23 december 2013, die handelen over de hierna beschreven'

" inbreng in natura; welke verslagen werden opgesteld voor toepassing van de inbreng en de daaropvolgende kapitaalverhoging.

De conclusies van het verslag van de zaakvoerder met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt: "8. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de G.C.V. Boekhoudkantoor Hilde Embrechts, BE 0433.564.660 met zetel te 2240 Zandhoven, Liersebaan 90, voor een totale inbrengwaarde van 45.000,00 EUR, bestaat uit een schuldrekening.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 36 aandelen van de G.C.V. Boekhoudkantoor Hilde, Embrechts zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Het verslag is echter opgesteld onder de opschortende voorwaarde dat de volgende algemene vergadering besluit om de volledige bruto dividendwaar-de, verminderd met een roerende voorheffing van tien procent, beschreven in artikel 537 WIB 92, in te brengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap. Gebeurt, dit echter maar gedeeltelijk of geheel niet, dan vervallen de waarden beschreven in het verslag. Er werd echter . in de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten gehouden op 20 de-cember 2013 reeds vermeld dat de aandeelhouders wensen de volledige netto dividendwaarde (pro rata) in te brengen in het . maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Ohet bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Ode beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de norma-le vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

11 A

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ode voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en de waardebepalin-gen waartoe deze methoden van waardering leiden komen tenminste overeen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de in-breng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaar-deerd is:

Het bestuursorgaan draagt tevens de verantwoordelijkheid over de nale-ving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor de uitke-ring van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van tien pro-cent.

Antwerpen, 22 december 2013

"Zaakvoerder Hilde Embrechts"

De aanwezige aandeelhouders erkennen immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

DERDE BESLUIT

a) Kapitaalverhoging confer artikel 537 WIB

l De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verho-gen met vijfenveertigduizend euro (45.000, 00 ¬ ) om het te brengen van tweehonderzevenenveertig euro en negenentachtig cent (247,89 ¬ ) op vijfen-veertigduizend tweehonderdzevenenveertig euro en negenentachtig cent (45.247,89 ¬ ), door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van vijftigduizend euro (50.000,00 E), onder aftrek van tien pro-cent roerende voorheffing ten bedrage van vijfduizend euro (5.000,00 E), hetzij aldus netto vijfenveertigduizend euro (45.000,00 E).

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van zesendertig (36) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden ais de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van dui-zendtweehonderdveertig euro (1.240,00¬ ) per aandeel.

leder nieuw aandeel zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%),

ll. Inbreng.

Is alhier tussengekomen

- mevrouw EMBRECHTS Hilde, voornoemd, die na voorlezing te hebben ge-boord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met haar netto-aandeel in voor-meld uitgekeerd dividend, te weten veertigduizend euro (40.000,00 E), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de cre-dit rekening-courant op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschre-ven in het verslag van de zaakvoerder en op heden nog openstaat voor ten-minste hetzelfde bedrag;

- mevrouw EMBRECHTS Ingrid, voornoemd, die na voorlezing te hebben ge-hoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met haar netto-aandeel in voor-meld uitgekeerd dividend, te weten vijfduizend euro (5.000,00 ¬ ), te wil-len intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de zaakvoerder en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

De inbrengers verduidelijken nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hen aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere alge-mene vergadering van 20 december 2013.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

III. Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden zesendertig (36) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen de-len vanaf heden.

Deze zesendertig (36) nieuwe -- volledig volstortte - aandelen, worden toegewezen aan mevrouw EMBRECHTS Hilde, voornoemd, 32 aandelen en mevrouw EMBRECHTS Ingrid, voornoemd, 4 aandeel, samen de vergoeding voor de gedane inbreng;

IV. Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwe-zenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot vijfenveertigdui-zend tweehonderdzevenenveertig euro en negenentachtig cent (45.247,89 E).

b) Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen

`Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfenveertigduizend tweehon-derdzevenenveertig euro en

negenentaohtig cent (45.247,89 E), vertegen-woordigd door zesenveertig (46) aandelen, zonder nominale

waarde en met een fractiewaarde van 1/46ste van het maatschappelijk kapitaal.'

VIERDE BESLUIT

De vergadering verleent de nodige machten aan het bestuursorgaan om de genomen besluiten ten uitvoer

te brengen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van de gecoL rdineerde tekst van de statu-ten.

. .

.

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

Na rondvraag beslist de vergadering de gecoordineerde tekst van de sta-tuten goed te keuren.

STEMMING

Al de voorgaande stemmingen worden met eenparigheid van stemmen goedgekeurd,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Zaakvoerder Embrechts Hilde

Samen neergelegd

- afschrift akte;

- coördinatie der statuten

- verslag zaakvoerder

EMBRECHTS Hilde

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/01/2004 : AN262779
23/03/1988 : AN262779

Coordonnées
BOEKHOUDKANTOOR HILDE EMBRECHTS

Adresse
LIERSEBAAN 90 2240 ZANDHOVEN

Code postal : 2240
Localité : ZANDHOVEN
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande