BLISS INTERACTIVE EU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLISS INTERACTIVE EU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.889.152

Publication

11/09/2013
ÿþMod W ord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kipdorp 50 bus 13, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De bijzondere algemene vergadering" van 26/06/2013 heeft met eenparigheid van stemmen' beslist het ontslag te aanvaarden van de gewone commanditaire vennootschap CVD-C (RPR 0847.728.134) en haar vaste vertegenwoordiger, de heer Christiaan Van Doninck.

Het ontslag gaat In op 26)0612013 en er wordt niet in vervanging voorzien. Er wordt kwijting verleend voor de uitoefening van dit mandaat over het afgelopen boekjaar.

De zaakvoerder heeft tevens beslist de maatschappelijke zetel onmiddellijk te verplaatsen naar volgend adres:

Van Putiet 38

2018 Antwerpen

(get.) Corrigan Communicatie bvba

(vaste vert. Karin Corrigan)

zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

rsergefegci ter --'fiFie ven do Rocfigillpk KOophamica ad Artv®rpesi

0 2 SEP. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0526.889.152

Benaming

(voluit) : BLISS INTERACTIVE EU

(verkort)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

" Verso : Naam en handtekening.

29/04/2013
ÿþmod 11.1

Ondernemingsar : (9S5-L, . ,VVe .,-.1.

Benaming (voluit) : BLISS INTERACTIVE EU

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kipdorp 50 bus 13 2000 Antwerpen

Onderwerp akte :OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 16/04/2013, neergelegd ter registratie, BLIJKT DAT :

1) 1/ CORRIGAN COMMUNICATIE, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht bij akte;, verleden voor notaris Jacqueline Helderweirt te Antwerpen-Berchem op veertien juni negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt In de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twee juli daarna, onder nummer;; ;; 990702-162, met zetel te 2018 Antwerpen, Van Putlei 38 RPR Antwerpen 0466293.252; vertegenwoordigd door;; mevrouw Karin Elisabeth Auqust CORRIGAN, wonende te 2018 Antwerpen, Van Putlei 38 (ID 590-9421638-54 RR!; 641106 042-35), handelend in haar hoedanigheid van statutair zaakvoerder, daartoe aangesteld bij de oprichting;

2/ CVD-C gewone commanditaire vennootschap, opgericht bij onderhandse akte van zestien juli tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negen augustus daarna, onder nummer 20120809-12139711, met zetel te 2200 Herentals, Poederleeseweg 109. RPR Turnhout 0847328.134;;; rI vertegenwoordigd door de heer Christiaan Constantia Albert VAN DONINCK, wonende te 2200 Herentals,;; Poederleeseweg 109 (1D 591-4582948-91 RR 630725 021-19), handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder,i, !i daartoe aangesteld bij de oprichting;

3/ De heer WEYLER Sebastiaan, geboren te Antwerpen op drie december negentienhonderd tachtig, echtgenoot;, van mevrouw Bui Thuy Thiet Anh, wonende te 2018 Antwerpen, Van Schoonbekestraat 30 (ID 591-7203799-02 RRi, 801203 305-11);

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aanspra-j ;, kelijkheid, met de naam: "BLISS INTERACTIVE EU"

2) Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt :

;, "De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het;; buitenland:

Het verstrekken van allerhande prestaties op het gebied van informatica, zoals advies, studies, diensten en:; onder meer het inrichten en beheren van centra voor informatieverwerking en het verstrekken van aansluitende,; diensten, ter plaatse of elders, het opstellen en het leveren van computerprogramma's, de commercialisatie van:` computers en van alle toestellen en materiaal in samenhang daarmee.

Alle handelsactiviteiten en dienstverleningen die verband houden met informatica, onder meer de verkoop, hete onderhouden, het ontwerpen en ontwikkelen van aile computerfiguraties, en van alle elektrische enr elektronische apparatuur en toestellen, hun toebehoren en verbruiksgoederen, met inbegrip van software en; van de uitvoeringen van mechanografische verwerkingen.

Het uitoefenen van managements-, consuitings-, beheers- en beleggingsactiviteiten, waaronder begrepen: Yeti uitoefenen van managementsfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingovereenkomsten en;; het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze.

11 Het verlenen van alle diensten, zo aan privé, personen, bedrijven, als aan de overheid. ;; De aankoop en verkoop, het huren en verhuren, en inzonderheid het bestuur en het beheer voor professionele, commerciële of bedrijfsdoeleinden, van aile roerende en onroerende goederen, alsook aile verrichtingen,;, !i rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verbonden, daarin begrepen het leveren van aile goederen en; 'r diensten voor de inrichting, het onderhoud en de herstelling van deze goederen.

De aan- en verkoop, het huren en verhuren, het bestuur en het beheer van alle onroerende en roerende;, goederen voor privé doeleinden. ;; Een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, fiscale en sociale:

aangelegenheden, alsook een boekhoudbureau, alsook alle vormen van bemiddeling inzake verzekeringen; k

;; Het verwerven van participaties in alle commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als!i buitentandse.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

V beh aa Bel Stan

11111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen up 18 APR 7013

De Grlfller

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

$:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

tVpOr-eHoutn aan het Belgisch

Staatsblad

~f

mod 11.1

Het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Dit alles zowel in België ais in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden,

In het algemeen zal de vennootschap voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in binnen- en buitenland, en dit in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of handelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag op elke wijze betrokken zijn of participeren in ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar maatschappelijk doel bevorderen,

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken."

3) De vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Kipdorp 50 bus 13.

4) De vennootschap is opgericht op 16/04/2013 voor onbepaalde duur en rechtspersoonlijkheid verwerft vanaf de dag dat onderhavig uittreksel is neergelegd ter griffie, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert één april tweeduizend dertien. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5) Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt vijftigduizend (50.000,00) euro en is

verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde.

intekening

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters door inbreng in geld, en wel ars volgt:

- de comparant sub 1/ heeft ingetekend op achthonderd vijftig (850) aandelen, hetzij tot beloop van

tweeënveertigduizend vijfhonderd (42.500,00) euro;

- de comparant sub 2/ heeft ingetekend op honderd (100) aandelen, hetzij tot beloop van vijfduizend (5.000,00) euro;

- de comparant sub 3/ heeft ingetekend op vijftig (50) aandelen, hetzij tot beloop van tweeduizend vijfhonderd

(2.500,00) euro.

Totaal: duizend (1.000) aandelen en vijftigduizend (50.000,00) euro.

wils van deponering

De comparanten bevestigen dat elk aandeel tot beloop van honderd procent werd volstort, hetzij in totaal een

bedrag van vijftigduizend (50.000,00) euro.

6) Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op één en dertig december van datzelfde jaar, Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot 31/12/2014.

7) De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat, De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen en deze statuten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

8) De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders aan wie volledige vertegenwoordigingsbe-

voegdheld is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Als zaakvoerders zijn aangesteld :

1. CORRIGAN COMMUNICATIE, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2018 Antwerpen, Van Putlei 38 RPR Antwerpen 0466.293.252, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Karin Elisabeth Auc ust CORRIGAN, wonende te 2018 Antwerpen, Van Putlei 38 (RR 641106 042-35), zaakvoerder/vaste vertegenwoordiger,

2. CVD-C gewone commanditaire vennootschap, met zetel te 2200 Herentals, Poederleeseweg 109, RPR Turnhout 0847.728.134, met als vatse vertegenwoordiger de heer Christiaan Constantia Albert VAN DONINCK, wonende te 2200 Herentals, Poederleeseweg 109 (RR 630725 021-19),

zaakvoerder/vaste-vertegenwoordiger,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

i" be-loten

aan het

Belgisch

Staatsblad

die dit mandaat aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door enige maatregel die de uitoefening van dit mandaat verbiedt. De opdracht, die bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. Krachtens artikel 9.2 der statuten is aan hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Zij oefenen deze bevoegdheid individueel uit.

10) Er geen commissaris werd aangesteld.

11) Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel: mevrouw Godelieve Janssens, wonende te Hofstade, Buntgrasstraat 15, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap via de ondememingsloketten in de Kruispuntbank voor ondernemingen/rechtspersonenregister en voor haar registratie ais btw-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL - DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 24.08.2015 15448-0084-009

Coordonnées
BLISS INTERACTIVE EU

Adresse
VAN PUTLEI 38 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande