BEVEPAL

NV


Dénomination : BEVEPAL
Forme juridique : NV
N° entreprise : 452.931.602

Publication

04/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behouds I III 1111111111M

aan hef

Belg isc

Staatsbh

III



Ondernemingsnr 0452.931.602 Benaming

(voluit) : BEVEPAL

(verkort):



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

25 JUNI 2014

afdeling Aefiffith

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Kapelstraat 156A te 2850 BOOM

(volledig adres)

Onderwerp akte Neeriegging fusievoorstel

Fusievoorstel bij de overname van de NV BEVEPAL door de OPSLAG EN DISTRIBUTIE TER HAEGHE NV, afgekort ODTH NV

Ingevolge de vereniging van alle aandelen van de NV BEVEPAL, Kapelstraat 156A te 2860 BOOM, Ondernemingsnummer 0452.931.602, RPR Antwerpen in handen van OPSLAG EN DISTRIBUTIE TER HAEGHE NV, afgekort ODTH NV, Nieuwstraat 50 B te 2840 RUMST, Ondememingsnummer 0448.816.228, RPR Antwerpen, wordt voorgesteld aan de algemene vergaderingen van beide vennootschappen, om conform art, 676 e.v. Wetboek Vennootschapsrecht, de NV BEVEPAL te fuseren met de NV ODTH.

Het maatschappelijk doel van de NV BEVEPAL betreft "Assemblage, fabrikatie, productie, aankoop, verkoop, opslag, invoer en uitvoer van paletten en kisten in alle mogelijke materialen, en van deze materialen zelf, de recyclage van verpakkingsmaterialen en andere goederen, evenals het transport, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van paletten en andere goederen. De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, aile commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel' van de vennootschap. De vennootschap mag het beheer waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over: alle verbonden vennootschappen, met dewelk één of andere band van deelneming bestaat en mag aile' leningen of kredieten van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend".

NV ODTH heeft tot doel "De opslag, distributie en behandeling van aile goederen in de meest ruime zin, evenals het vervoer voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Groothandel in bloemen , planten, boomkwekerijproducten en aile aanverwante artikelen met aankoop, verkoop, invoer en uitvoer. Productie van niet eetbare land- en tuinbouwproducten.

Het stellen van aile verrichtingen die betrekking hebben op het verpakken en herverpakken, van aile mogelijke producten en goederen in de meest ruime zin die gebruikt worden, of geproduceerd worden, in de chemische nijverheid, de farmaceutische nijverheid, de voedingsindustrie of daarmee verwante industriën;

het aankopen, verhuren, leasen of anderszins verwerven van alle roerende en onroerende goederen,machines, werktuigen of transportmateriaal die nodig of nuttig zijn in het raam van het bovenstaande, het aankopen, verkopen en/of charteren van alle vervoermiddelen voor vervoer te land, te water of in de lucht, het uitbaten en bevrachten van zulke vervoermiddelen, het verrichten van alle handelingen inzake verzending, vervoer, bevrachting, goederenbehandeling, stockage, bewaking, verpakking, alsmede alle verzekeringsverrichtingen met betrekking tot bovenstaande.

Het houden en fokken van paarden, ezels en muilezels en voeren van commerciële activiteiten die in verband staan met de paardenfokkerij en kwekerij in de meest ruime zin.

Het bouwen, restaureren, herstellen van vaartuigen van aile aard alsook de exploitatie van dergelijke. vaartuigen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instnimenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-.1:170à,t

bh ouden

, ou e "ami het Belgisch Staatsblad

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, burgerrechtelijke, roerende en onroerende , commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in binnen- als buitenland.

- Het ontwerpen en engineren van producten, apparaten, fabrieken, gebouwen.

- Het inrichten van fabrieken, gebouwen, kantoren, op allerlei terreinen, zoals het automatiseren van productielijnen, het maken van lay-outs en het leveren van de betreffende machines en apparaten en dergelijke.

- Het adviseren van bedrijven, huishoudens, zowel profit als non-profit instellingen op het gebied van automatisering, routing, mechanisering, lay-outs, transport- en productiesystemen, fabricageprocessen, milieu, distributiesystemen, laad- en lossystemen, werktuigbouwkundige en andere technische zaken,

- Het produceren, fabriceren, leveren van allerlei producten, diensten, apparaten, machines, voertuigen, auto's, computers, fabrieken, en dergelijke meer.

- Het verrichten van in- en exportactiviteiten.

- Het begeleiden van productieprocessen, aannemen van diensten, personen, organisaties en bedrijven.

Het verrichten van onderzoekswerkzaamheden, zoals het onderzoek naar nieuwe productie-technologie.

- Het assembleren, monteren, onderhouden, schoonmaken, opknappen op allerlei gebieden en in verschillende gradaties. Dit kan liggen op het gebied van het schoonmaken van computerapparatuur en het onderhoud van een chemische fabriek.

- Het verrichten van werkzaamheden voor derden. Het handelen in producten, diensten, bedrijven en apparaten,

- Het oprichten van bedrijven,

- Het uitbaten van een drankgelegenheid, café, taverne en brasserie en het uitbaten van een verbruiksalon en cafetaria.

- Het stellen van alle verrichtingen die betrekking hebben op het verpakken en herverpakken, de opslag en distributie van aile mogelijke producten en goederen in de meest ruime zin die gebruikt worden, of geproduceerd worden, in de chemische nijverheid, de farmaceutische nijverheid, de voedingsindustrie of daarmee verwante industriën; het aankopen, verhuren, leasen of anderszins verwerven van alle roerende en onroerende goederen, machines, werktuigen of transportmateriaal die nodig of nuttig zijn in het raam van het bovenstaande; het aankopen, verkopen entof charteren van alle vervoermiddelen voor vervoer te land, te water of in de lucht, het uitbaten en bevrachten van zulke vervoermiddelen, het verrichten van alle handelingen inzake verzending, vervoer, bevrachting, goederenbehandeling, stockage, bewaking, verpakking, alsmede alle verzekeringsverrichtingen met betrekking tot boyenstaande.

-exploitatie van taxi's

-verhuur van personenwagens met chauffeur

-vervaardiging en herstellingen van houten pakkisten, kratten, trommels, paletten en dergelijke verpakkingsmiddelen,

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile commerciële, industriële en financiële verichtingen , doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen, Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschapppen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken"

Het maatschappelijk doel van ODTH NV dekt het doel van NV BEVEPAL en de overname past In het doel van ODTH NV, Mocht het noodzakelijk blijken dat de verwoording van het maatschappelijk doel van ODTH nog zou moeten worden aangepast dan zal dit gebeuren voor het akteren van de fusie.

De fusie zal retroactief plaats vinden met ingang van 1 juni 2014. Dit is de datum vanaf welke de

handelingen van de over te nemen vennootschap, m.n. de NV BEVEPAL, boekhoudkundig geacht worden te

zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, m.n. ODTH NV,

Gezien alle aandelen in handen zijn van de NV ODTH is er geen enkele regeling nodig mbt eventuele

rechten die de overnemende vennootschap dient toe te kennen aan de vennoten van de over te nemen "

vennootschap,

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren

vennootschappen.

Aldus opgesteld en goedgekeurd op 7 juni 2014"

Joseph DE WAEL

Gedelegeerd Bestuurder

Bijligéïibirfiet Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/09/2014 : AN304375
07/06/2013 : AN304375
08/05/2013 : AN304375
31/10/2012 : AN304375
29/12/2011 : AN304375
16/11/2011 : AN304375
05/11/2010 : AN304375
08/12/2009 : AN304375
14/10/2009 : AN304375
10/03/2009 : AN304375
07/12/2007 : AN304375
01/12/2006 : AN304375
28/12/2005 : AN304375
07/10/2005 : AN304375
05/10/2004 : AN304375
16/10/2003 : AN304375
17/10/2002 : AN304375
06/10/2001 : AN304375
31/10/2000 : AN304375
29/07/1994 : AN304375

Coordonnées
BEVEPAL

Adresse
KAPELSTRAAT 156A 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande