BENELUX THEATER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENELUX THEATER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 433.904.457

Publication

29/04/2014 : FUSIE DOOR OVERNEMING VAN 100% DOCHTERVENNOOTSCHAP
Uit een akte verleden voor Caroline de Bruyn, notaris-plaatsvervanger van Meester Paul De Groof te Antwerpen, aangesteld bij beschlkking van de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen van twintig juni tweeduizend dertien, op verzoek van Meester Paul De Groof wegens het bereiken van de wettelijke leeftijdsgrens voor de uitoefening van het notarisambt, op 10 april 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met algemeenheid en eenparigheid van stemmen heeft besloten:

- De vergadering keurt het fusievoorstel van 16 januari 2014 door de bestuursorganen van de naam'nre vennootschap "BELE", overnemende vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Beukenlei 24 en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BENELUX THEATER", overgenomen vennootschap met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Beukenlei 24 en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, op 12 februari 2014, gepubliceerd in de bijlagen tôt het Belgisch

Staatsblad van 21 februari 2014 onder nummer 14048303.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "BELE", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BENELUX THEATER", bij wijze van fusîe

overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap wat gepaard gaat met de ontbinding zonder vereffening van de tegenwoordige vennootschap.

- De aandelen van de overgenomen vennootschap zijn op heden honderd procent (100%) eigendom van de

overnemende vennootschap.

Omdat er bij de fusie geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, is er ook geen ruilverhouding die moet

worden vastgesteld.

- Aile verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2014 geacht

boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

- De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed. De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkennlngen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken, haar clîënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: aile ïmmateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens: aile eventuele optierechten, aile handels- en andere huurovereenkomsten, aile intellectuele rechten, aile rechten van intelfectuele en industriële eigendom, aile lopende overeenkomsten, het archief, de schuldvorderingen, aile zekerheden en waarborgen.

- Machten tôt uitvoering

a) De vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerders tôt de uitvoering van de genomen besluiten, zijnde de heer Beyers Guy en mevrouw Leppens Aldegonda, beiden benoemd tôt zaakvoerder bij akte verleden voor notaris Paul De Groof op 20 december 2010 gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op 11 januari 2011

onder nummer 11005988.

b)De vergadering verleent volmacht aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap om de

aandelen te vernietigen.

c) Bij deze wordt aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADE CONSULTANTS met

zetel te 2930 Brasschaat, Miksebaan 244 (tvlinks), vertegenwoordigd door haar zaakvoerder mevrouw Ellen Loots, met recht van indeplaatsstelling, door aile bij de fusie betrokken vennootschappen opdracht gegeven om aile wijzigingen en schrappingen door te voeren inzake BTW -wetgeving, Sociale Verzekeringskas, directe belastingen en in de kruispuntbank voor ondememingen (KBO).

Op de laatste blz. van lïuj]<_B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


Voor ontledend uittreksel.

Caroline de Bruyn

Notaris - plaatsvervanger

Hierbij ingesloten: akte van buitengewoon algemene vergadering dd. 10 april 2014, ontledend uittreksel

•FF

ON «N

M si

•-F

Op de iaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
21/02/2014
ÿþMatl warct 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f ':~7~;~iQ: ;rJ a`~. ~;if;'1~~ ~'~'"

~ ~i: '1

t?L

Griffie 2 Fa 2814

11 8

1 048309*

Ondernemingsar : 0433.904.457

Benaming

(voluit) : BENELUX THEATER

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwer " akte :

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 2960 Brecht, Beukenlel 24

Fusievoorstel BELE Naamloze Vennootschap (overnemende) en BENELUX THEATER Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (over te nemen) overeenkomstig artikel 719 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 16 januari 2014 beslist tot een fusievoorstel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen waaruit blijkt dat;

1i "BENELEUX THEATER" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort BENELUX THEATER B.V.B.A., met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Beukenlei 24, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0433.904,457 en gekend bij de diensten van de belastingen over de toegevoegde waarde onder het nummer 433.904.457, hierna ook genoemd de over te nemen vennootschap, met als doel:

Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of bij deelneming, hetzij op gelijk welke andere wijze. in België of in het buitenland:

1. Het uitbaten van een bureau voor arbeidsbemiddeling voor schouwspelartiesten tegen betaling (Koninklijk Besluit van acht en twintig november negentienhonderd vijf en zeventig), dit wil ondermeer zeggen: het. optreden als tussenpersoon ter bezorging van een betrekking aan een werknemer met het doel rechtstreeks of onredhtstreeks stoffelijk voordeel te bekomen van de werknemer of de persoon die deze in dienst neemt, hetzij zonder daarbij stoffelijk voordeel na te streven, van de eerste of de tweede een bijdrage, toelatings- of inschrijvingsgeld of enige vergoeding te innen voor zijn optreden.

2. Het management van alle soorten schouwspelartiesten.

3, Het ondernemen van schouwspelen.

4. De uitbating van een publiciteitsonderneming.

5, Het vervaardigen van en de groot- en kleinhandel in muzikale werken, fonoplaten, compact-disc, bandopnamen.

6, De uitbating van platen en opnamestudio's.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende en onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbreiding van haar; maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan alle ondernemingen die een. gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met hare staat.

21 "BELE" naamloze vennootschap afgekort BELE N.V., met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Beukenlei 24, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0418.760.579, hierna ook genoemd de overnemende vennootschap, met ais doel:

Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of bij deelneming, hetzij op gelijk welke andere' wijze. in België of in het buitenland;

A. 1. Alle bezit en beheer van onroerende en roerende goederen, alsmede de beschikking erover zoals ondermeer het vervreemden, het verhuren, het huren, het aankopen, het in leasing nemen en geven, het verpanden en hypothekeren ervan.

2, Het uitvoeren van alle werken dienaangaande zoals het onderhoud, herstellen en veranderen van de inrichting,

3, Het [alen uitvoeren van voormelde werken evenals van afbraak, verbouwing, opbouw en afwerkingen van gebouwen.

4, Het uitbaten van een onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens en van een instelling die in andere maatschappijen belangen heeft om hun beheer te controleren of er deel in te hebben, inzake beheren of medebeheren van andere vennootschappen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

B. 1. Het üitbatén van een bureau voor arbeidsbemiddeling' voor' schouwspelartiesten tegen- betaling Koninklijk Besluit van achtentwintig november negentienhonderd vijfenzeventig), dit wil onder meer zeggen: het : optreden als tussenpersoon ter bezorging van een betrekking aan een werknemer met het doel rechtstreeks of onrechtstreeks stoffelijk voordeel te bekomen van de werknemer of de persoon die deze in dienst neemt, hetzij zonder daarbij stoffelijk voordeel na te streven, van de eerste of de tweede een bijdrage, toelatings -of inschrijvingsgeld of enige vergoeding te innen voor zijn optreden.

2. Het management van alle soorten schouwspelartiesten.

3. Het ondernemen van schouwspelen.

4. De uitbating van een publiciteitsonderneming.

5. Het vervaardigen van en de groot -en kleinhandel in muzikale werken, fonoplaten, compact-disc, bandopnamen.

6. De uitbating van platen- en opnamestudio's.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende en onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbreiding van het ' maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan alle ondernemingen, bestaande of op te richten, zowel in België al in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat,

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 1 januari 2014.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

Alle aandelen die het kapitaal van de over te nemen vennootschap vormen zijn identiek. In de over te nemen vennootschap zijn geen vennoten die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere voordelen toegekend worden.

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

r De over te nemen vennootschap verklaart geen onroerend goed te bezitten.

Dit fusievoorstel zal door de zorgen van Caroline de Bruyn, notaris-plaatsvervanger van Meester Paul De Groof te Antwerpen, aangesteld bij beschikking van de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen van 20 juni 2013, op verzoek van Meester Paul De Groof wegens bereiken van de wettelijke leeftijdsgrens voor de ; uitoefening van het notarisambt, voor elk van de betrokken vennootschappen, uiterlijk zes weken vádr de algemene vergadering die over de fusie besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden.

Voor ontledend uittreksel

Caroline de Bruyn

Notaris-plaatsvervanger

Hierbijgevoegd: Het fusievoorstel dd. 16 januari 2014, het ontledend uittreksel van fusievoorstel, staat van activa en passiva van Benelux Theater bvba

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

;á r^y

%.Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 12.09.2013, NGL 16.01.2014 14011-0283-013
16/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

keereeÍegd tyrgr)ïr7r3 iryn de REehfbatik van Xoophandet te :; rrí W0r,cCa op

~ 4 DEC 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0433.904.457

Benaming

(voluit) : BENELUX THEATER

(verkort) :

Rechtsvorm : Belsoten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2960 Brecht, Beukenlei 24

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERMINDERING- WIJZIGING EN COORDINATIE VAN STATUTEN

Uit een akte voor Caroline de Bruyn, notaris-plaatsvervanger van Paul De Groof, met standplaats te Antwerpen, aangesteld bij beslissing van de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen van twintig juni; tweeduizend dertien, ingediend op verzoek van Paul de Groof wegens de wettelijke leeftijdsgrens voor de uitoefening van het notarisambt, op achtentwintig november tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met algemeenheid en eenparigheid van stemmen heeft besloten;

1)om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van tweehonderd en negen duizend vierhonderd euro (¬ 209,400,00), om het van tweehonderd achtentwintig duizend euro (¬ 228.000,00) terug te brengen op achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) zonder vernietiging van aandelen,

om deze kapitaalsvermindering aan te rekenen op het werkelijk gestort kapitaal,

om de kapitaalvermindering te laten geschieden door terugbetaling aan de vennoten in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering en dit in verhouding tot hun huidig aandelenbezit. 2)om artikel 5 van de statuten te wijzigen in;

" Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro) en is verdeeld in negenduizend honderd zesennegentig (9.196) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde."

Het maatschappelijk kapitaal is volledig en, niettegenstaande andersluidende beding, onvoorwaardelijk geplaatst"

3)om aan de zaakvoerders aile bevoegdheden te verlenen om genomen besluiten uit te voeren, alsook om, de tekst van de statuten te coördineren en te herzien om deze aan te passen aan hiervoor genomen besluiten, en de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor ontledend uittreksel.

Caroline de Bruyn

Notaris-plaatsvervanger

Ingesloten: uitgifte akte dd.28 november 2013, ontledend uittreksel, gecoördineerde statuten

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/01/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voo behou

aan !

Belgi Staats

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de-akte

NEERGELFnn f UFRIFI-IE RECHTBANK VAN

0 2 JAN, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

Criï# De griffier

- , 1-1339©14 4Si-

Ondernemingsnr : 0448:904.45-7

Benaming

(voluit) : Benelux Theater

(verkort) :

1111111111111111111111111111111101

*1300e299*

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Paterstraat 114 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging Maatschappelijke zetel

De Algemene vergadering van 01 oktober 2012 beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Beukenlei 24 te 2960 Brecht met ingang vanaf 01.10.2012

Guy Beyers

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

07/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 12.09.2012, NGL 30.11.2012 12655-0461-014
24/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 12.09.2011, NGL 18.11.2011 11612-0254-014
11/01/2011
ÿþpet

Voor-

behoudel aan het Belgisch

Steatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte - __

.......................................

" 11005988"

Ondernemingsnr : 0433.904.457

Benaming

(voluit) : BENELUX THEATER

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2300 Turnhout, Patersstraat 114

Onderwerp akte : OMZETTING KAPITAAL IN EURO - KAPITAALVERHOGINGEN - AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE VAN DE AANDELEN - ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDERS - AANSTELLING ZAAKVOERDERS - AANPASSING EN CO8RDONATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Paul DE GROOF, te Antwerpen op 20 december 2010, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met algemeenheid en eenparigheid van stemmen heeft besloten:

1. Na kennisname van het bijzonder verslag opgemaakt door de zaakvoerders om te voldoen aan artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen, tot de bespreking van de vermogenstoestand van de vennootschap en van de maatregelen die dienen genomen te worden.

De vergadering besluit om een kapitaalverhoging door te voeren en de maatregelen te nemen, zoals voorgesteld door de zaakvoerders.

2. De vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal, welk uitgedrukt is in Belgische Frank om te zetten in EURO op basis van het coëfficiënt: éen EURO is gelijk aan vier nul komma drie drie negen negen Belgische Frank.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt derhalve achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig EURO één CENT (18.592,01 EUR)

en is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, met een nominale waarde van vierentwintig EURO negenenzeventig CENT (24,79 EUR).

3. Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met tweehonderd en negenduizend driehonderd zesenzeventig EURO vierendertig CENT (209.376,34 EUR) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig EURO één CENT (18.592,01 EUR) op tweehonderd zevenentwintigduizend negenhonderd achtenzestig EURO vijfendertig CENT (227.968,35 EUR) en mits uitgifte van achtduizend vierhonderd zesenveertig (8.446) nieuwe aandelen van hetzelfde type als de bestaande aandelen en door creatie van een uitgiftepremie van éénendertig EURO vijfenzestig CENT (31,65 EUR). De nieuwe aandelen zullen in de winsten delen vanaf heden.

Op deze kapitaalverhoging zal worden ingeschreven en volstort bij wijze van inbreng in natura.

4. Tot de goedkeuring van het verslag van de zaakvoerder en van het verslag van de bedrijfsrevisor, dit alles in verband met de verhoging van het maatschappelijk kapitaal bij wijze van inbreng in natura.

VERSLAGEN:

- bijzonder verslag van de zaakvoerders.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerders omtrent de inbreng in natura. Dit verslag werd tesamen met het hiernavermelde verslag van de bedrijfsrevisor ter hand gesteld van de aandeelhouders. - verslag van de bedrijfsrevisor.

De heer Guy PARMENTIER, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2900 Schoten, T.Van Cauwenberghlei 12, daartoe aangewezen door de zaakvoerders heeft op vijftien december tweeduizend en tien het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van het verslag luidt als volgt:

"BESLUIT.

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W.Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Besloten Vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid BENELUX THEATER door middel van inbreng van een achtergestelde lening en rekening-courant, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der. Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is

Op de laatste biz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perao(o)n(en) bevoegd rte rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

' '

r Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

, voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

2, We maken voorbehoud m.b.t. het feit of de beschrijving van de inbreng in natura beantwoord aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid vermits de rekening-courant is samengesteld uit een geheel van verrichtingen waarbij wij niet in de mogelijkheid waren om elke verrichting op haar oosprong te controleren.

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden ven waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 8.446 aandelen van de vennootschap Besloten vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid BENELUX THEATER, MET vermelding van een nominale waarde van 24,79 EUR en creatie van een uitgiftepremie t.b.v. 31,65 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting."

De vergadering heeft geen opmerkingen op de voorgaande verslagen en beaamt de inhoud ervan.

5. Tot de effektieve doorvoering van de kapitaalverhoging door inbreng in natura van een rekening-courant ten bedrage van tweehonderd en negenduizend driehonderd zesenzeventig EURO vierendertig CENT (209.376,34 EUR).

De buitengewone algemene vergadering verklaart uitdrukkelijk de voormelde inbreng in natura te aanvaarden.

De vennoten verklaren elke mogelijke ongelijkheid tussen de oude en de nieuwe aandelen te hebben . geregeld door de voormelde uitgiftepremie.

In vergelding voor de hiervoor omschreven inbrengen in natura worden:

- vierduizend tweehonderd drieëntwintig (4.223) nieuwe en volledig volstorte aandelen toegekend aan Mevrouw Aldegonda Angelina Francisca LEPPENS, wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, De Neufstraat 9.

- vierduizend tweehonderd drieëntwintig (4.223) nieuwe en volledig volstorte aandelen toegekend aan de heer BEYERS Guy Ivonne Jan, wonende te 2100 Antwerpen-Deume, De Neufstraat 9.

6. Tot een tweede verhoging van het maatschappelijk kapitaal met éénendertig EURO vijfenzestig CENT (31,65 EUR) om het te brengen van tweehonderd zevenentwintigduizend negenhonderd achtenzestig EURO vijfendertig CENT (227.968,35 EUR) op tweehonderd achtentwintigduizend EURO (228.000,00 EUR) door incorporatie van de voormelde uitgiftepremie, doch zonder creatie van nieuwe aandelen.

7. De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen. ieder aandeel zal een fractiewaarde vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal.

8. Mevrouw Aldegonda Angelina Francisca LEPPENS en de heer BEYERS Guy Ivonne Jan, voormeld, hebben beiden ontslag gegeven als statutair zaakvoerder, te rekenen vanaf heden.

De vergadering aanvaardt dit ontslag en geeft décharge omtrent hun mandaat door de goedkeuring van de staat van activa en passiva gehecht aan het voormeld verslag van de revisor.

9. De vergadering besluit tot de coördinatie en herziening van de tekst van de statuten om deze aan te passen aan de hiervoor genomen besluiten en de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, en de genomen besluiten in voorgaande buitengewone algemene vergaderingen.

10. De vergadering beslist om tot niet-statutaire zaakvoerders aan te stellen, Mevrouw Aldegonda Angelina Francisca LEPPENS en de heer BEYERS Guy lvonne Jan, beiden voornoemd.

De duurtijd van hun mandaat is onbepaald; het mandaat van de aangestelde zaakvoerders is onbezoldigd. De aangestelde zaakvoerders verklaren hun opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen worden door enige verbodsbepaling die zich hiertegen verzet.

Voor ontledend uittreksel.

PAUL DE GROOF

Notaris

Nederlegging: uitgifte akte, bijzondere verslagen zaakvoerder, bijzonder verslag revisor, staat van actief en

' passief per 30 september 2010.

op de laatste blz. van (...pfk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 11.09.2010, NGL 29.10.2010 10593-0290-014
20/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 11.09.2009, NGL 17.11.2009 09853-0040-014
02/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 11.09.2008, NGL 28.11.2008 08829-0254-014
03/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 11.08.2007, NGL 26.11.2007 07808-0013-014
20/12/2006 : BL586210
03/11/2006 : BL586210
13/10/2005 : BL586210
24/05/2004 : BL586210
30/04/2004 : BL586210
17/11/2003 : BL586210
10/11/2000 : BL586210
21/03/2000 : BL586210
26/04/1996 : BL586210
08/02/1995 : BL586210
19/10/1994 : BL586210
22/09/1990 : AN278514
22/09/1989 : BL504118
28/04/1988 : BL504118

Coordonnées
BENELUX THEATER

Adresse
Zeteï : 2960 Brecht, Beukentei 24

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande