BEN VAN UYTSEL MANAGEMENT, AFGEKORT : BVM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEN VAN UYTSEL MANAGEMENT, AFGEKORT : BVM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.352.145

Publication

30/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

26-09-2014

Griffie

*14308637*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563352145

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Ben Van Uytsel Management

(verkort) :

BVM

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Notaris Ilse JANSSENS te Kontich op vierentwintig september tweeduizend veertien blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming Ben Van Uytsel Management, afgekort BVM, met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Buizegemlei 157 door:

De Heer VAN UYTSEL Ben, geboren te Wilrijk op achttien september negentienhonderd eenentachtig, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 81.09.18-033.27, ongehuwd, wonende te 2650 Edegem, Buizegemlei 157.

PLAATSING EN STORTING VAN HET KAPITAAL

De oprichter verklaart dat het maatschappelijk kapi-taal van vijfenzestigduizend euro (65.000 EUR) volledig geplaatst is. Het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/duizendste ieder, welke de totaliteit van het kapitaal vertegenwoordigen. INBRENG IN GELD

De oprichter verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van vijfenzestigduizend euro (65.000 EUR) waarvoor hem duizend (1.000) aandelen worden toegekend.

De comparant verklaart dat ieder aandeel volledig volstort is, te weten vijfenzestig euro (65 EUR), hetzij in het totaal vijfenzestigduizend euro (65.000 EUR).

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE26 7360 1122 9129 bij de KBC Bank geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ben Van Uytsel Management, afgekort BVM, in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op achttien september tweeduizend veertien dat door mij notaris in het dossier zal bewaard worden. STATUTEN

De comparant verklaart dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

NAAM

De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam Ben Van Uytsel Management, afgekort BVM.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2650 Edegem, Buizegemlei 157.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of als tussenpersoon: het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van

Onderwerp akte :

Buizegemlei 157 2650 Edegem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Meer in het bijzonder:

1. Het verlenen van diensten -zowel consultancy als implementatie- aan derden, op het vlak van bedrijfsbeleid, financieel beheer, HRM, operationeel beheer, efficiency, sales en marketing, hieronder begrepen, doch niet beperkt tot:

a) professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak;

b) begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en diens meer;

c) adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze van distributiekanalen;

d) adviesverlening rond marketingcommunicatie: merkenadvies, opmaak persberichten, persconferenties, supporteren van nationale en internationale beurzen, websitecommunicatie, direct mailingactiviteiten, telemarketingactiviteiten, interne communicatie, copywriting en layouting van brochures en ander documentatiemateriaal, begeleiden en creëren van reclamecampagnes, speciale evenementen, sponsoring;

e) adviesverlening rond rekrutering en selectie van sales en marketing profielen;

f) opzetten en commercialiseren van commerciële adresbestanden;

g) het geven van sales en marketing opleidingen.

2. Het commercialiseren van producten en diensten.

3. Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, binnen dit kader:

a) het aankopen, verhuren en verkopen van onroerende goederen, met inbegrip van diverse zakelijke rechten;

b) alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende goederen, daarin inbegrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben, huren, verhuren en leasen van roerende goederen welkdanige ook, die de vennootschap zou bezitten;

c) overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen; het vestigen, aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties en octrooien in verband met hoger genoemde activiteiten.

Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vermeld is een activiteit andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december

negentienhonderd negentig op de financiële transacties van de financiële markten.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van die aard zouden zijn dat ze het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen in zowel binnen als buitenlandse vennootschappen, borg stellen voor derden, vennoten en zaakvoerders, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenzestigduizend euro (65.000 EUR). Het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/duizendste ieder.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd :

De Heer VAN UYTSEL Ben, geboren te Wilrijk op achttien september negentienhonderd eenentachtig, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 81.09.18-033.27, wonende te 2650

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Edegem, Buizegemlei 157, die verklaart de opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat hij niet

getroffen werd door enige maatregel die zich daartegen verzet.

INTERN BESTUUR

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig

zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzonde¬ring van die handelingen

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de laatste maandag van de maand juni om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere

andere plaats in de oproeping meegedeeld.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van

ieder jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen,

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Eerste gewone algemene vergadering - Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met

eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste

maandag van de maand juni tweeduizend zestien om achttien uur.

2. Overname van verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3. Aanstelling volmachtdrager

Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, teneinde bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en bij de BTW-administratie alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap, en de eventuele latere wijzigingen en doorhaling:

de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  SBB Accountants en Belastingconsulenten , gevestigd te 3000 Leuven, Diestsevest 32 bus 1a, met het recht afzonderlijk te handelen en iemand in zijn plaats te stellen. Voor uittreksel

Hiermede neergelegd :

- een expeditie van de oprichtingsakte

Coordonnées
BEN VAN UYTSEL MANAGEMENT, AFGEKORT : BVM

Adresse
BUIZEGEMLEI 157 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande