BATO-NUYTS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BATO-NUYTS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 844.584.542

Publication

02/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v eergelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 1 2012

HhIl iii ii ii u iiiii u eiui n

*12066599*

Vo beha aan Belg Staat

~~

º%

r

5 8

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BATO-NUYTS

(verkort)

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Europalaan 21 - 2620 Hemiksem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op heden 17 maart 2012 zijn samengekomen

1)Tom Nuyts, echtgenoot van Debacker Kim, wonende in de Van Dycktstraat 49 te 2550 Kontich 2)Bart Nuyts, ongehuwd, wonende in de Europalaan 21 te 2620 Hemiksem

Hierna onveranderd de OPRICHTERS genoemdDe oprichters richten bij deze een VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA op onder de benaming BATO-NUYTS

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig is geplaatst, bedraagt ¬ 2000.00en is verdeeld in 20 aandelen zonder nominale waarde.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters die ze hebben volgestort door inbreng in geld.

1.1 lnbreng in geld

De oprichter sub 1 heeft ingetekend op 10 aandelen en de comparant sub 2 op 10 aandelen.

2. STATUTEN

2.1 Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Vennootschap Onder Firma.

De naam van de vennootschap luidt "BATO-NUYTS".

2.2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd in de Europalaan 21 te 2620 Hemiksem

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het

buitenland, op te richten.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd in om het even welke plaats in Belgie bij besluit van de zaakvoerder(s).

2.3 Doel

- De vennootschap heeft in België en in het buitenland als doel:

 de studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene. aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon Een aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

 alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

 het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

 de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen;

 de voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

2.4 Duur

De vennootschap bestaat met ingang vanaf 01 april 2012 voor onbepaalde duur. "

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening

te zijn aangegaan van de vennootschap

2.5 Kapitaal

Het kapitaal bedraagt E 2000.00. Het is volledig geplaatst en verdeeld in 20 aandelen zonder nominale waarde. Deze aandelen zijn ondeelbaar en persoonlijk. Het bezit blijkt uit een vennotenregister dat gehouden wordt op de maatschappelijke zetel.

2.6 Rekening-courant

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een interest berekend tegen een marktconforme rentevoet.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt.

2.7 Aandelen  overdracht.

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Overdracht onder levenden

De aandelen van een vennoot kunnen op straffe van nietigheid enkel worden overgedragen met instemming van de andere vennoten.

De vennoot die een of meer aandelen wenst over te dragen moet zijn voornemen vooraf kenbaar maken aan de andere vennoten bij aangetekende brief, waarin hij de identiteit van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Tegen weigering van goedkeuring is geen beroep bij de rechter mogelijk.

Overdracht bij overlijden.

Voor de uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten hebben de erfgenamen en de legatarissen bij het overlijden van een vennoot de toestemming nodig van de helft van de vennoten die drie vierden van het kapitaal vertegenwoordigen na aftrek van de overgedragen rechten.

~ï1

2.8 Bestuur en vertegenwoordiging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

2.8.1 Bestuur'

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Ieder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn ter verwezenlijking van het maatschappelijk doel met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Ncchtans mogen de verbintenissen boven 2500.00 EUR enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee zaakvoerders.

2.8.2 Vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

2.8.3 Benoeming, bezoldiging en duur van de opdracht

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend en voor welke duur de zaakvoerder is aangesteld. De vergoeding wordt jaarlijks door de algemene vergadering vastgelegd.

Worden benoemd tot zaakvoerders :

a,Tom Nuyts, oprichter sub 1

b.Bart Nuyts, oprichter sub 2

2.9 Algemene vergadering

De vennoten stellen de algemene vergadering samen. Elk aandeel geeft recht op één stem. De beslissing wordt genomen bij meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door de vennootschappenwet.

De zaakvoerder(s) roepen deze vergadering bijeen op elke 2de zaterdag van mei om 14u00. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

2.10 Jaarrekening - Jaarverslag  bestemming van het resultaat

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van datzelfde jaar. Op het einde van elk

boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een jaarrekening en  verslag opgesteld.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

2.11 Ontbinding  vereffening

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij tengevolge van een rechterlijke beslissing ofwel tengevolge van een besluit van de algemene vergadering

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrcuwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot,

Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd vôôr het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap.

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe, weduwnaar of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook,

4v

4

2.12 Overgangs- en slotbepalingen

Voor alle niet geregelde punten wordt verwezen naar de Vennootschappenwet.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op 01 april 2012 en eindigt op 31 december 2012.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 11 mei 2013.

Kosten

De oprichtingskosten in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht

wegens haar oprichting, bedragen ongeveer 650.00EUR.

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Erik Drabbe VOF, Dressaertlaan 93 te 1850

Grimbergen, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Gedaan te Hemiksem op 17 maart 2012

Bart Nuyts Tom Nuyts

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2015
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsbia

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0844584542

Benaming

(voluit) : BATO-NUYTS

(verkort)

Rr,chtba k van y,ar,phandel

Antwerpen

IIIIII1IIIJIII1VIJIIIJIIIIIIIJIIIJIIIIJIIIIIIIIII ~~~~H~RANr~E 9 2315

* 51 7 52" afdeling Antwerpen

riffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Europalaan 21 - 2620 Hemiksem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder - naamswijziging

Er blijkt uit het verslag van de Buitengewone Algemene vergadering van de VOF BATO-NUYTS, gehouden op de maatschappelijke zetel op 15 juni 2015 dat volgende beslissingen werden getroffen en dit met eenparigheid van stemmen:

1.Het ontslag van Tom Nuyts als zaakvoerder wordt aanvaard met ingang vanaf 01 juli 2015. Er wordt

kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat.

2.De verkoop van 4 aandelen van Tom Nuyts aan Bart Nuyts en van 1 aandeel van Tom Nuyts aan Heidi

Verlinden wordt aanvaard.

3.De naamswijziging in : BN-services wordt aanvaard met onmiddellijke ingang.

Bart Nuyts

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BATO-NUYTS

Adresse
EUROPALAAN 21 2620 HEMIKSEM

Code postal : 2620
Localité : HEMIKSEM
Commune : HEMIKSEM
Province : Anvers
Région : Région flamande