BART ROOSE BEDRIJFSREVISOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BART ROOSE BEDRIJFSREVISOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.372.818

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 18.07.2014 14319-0530-009
16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 11.07.2013 13297-0046-009
21/03/2011
ÿþ Mal 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie 11- . de akte



Ondernemingsnr : Benaming

111 DhI DI 11M IIll 11 Uhi 1M 1I ll1

*11043394*

V<

baht aar Bell Stam

LEGO

09 -03- 2011

KOOPHANDEL

RECHTBANK van 2~ - HELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

(voluit) : Bart Roose Bedrijfsrevisor

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Spiekelei 12 te 2820 Bonheiden

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Steven MORRENS, geassocieerd notaris te Bonheiden op 3 maart 2011 neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel vóór registratie, dat een vennootschap; werd opgericht volgens de hierna opgegeven modaliteiten :

1. Oprichter:

De heer ROOSE Bart Marc Hilde, geboren te Bonheiden op 22 november 1976, echtgenoot van mevrouw; VANDEN AVENNE Natalie Mieke Collette Carinne, geboren te Kortrijk op 21 juni 1978, wonende te 2820: Bonheiden, Spiekelei 12.

2. Rechtsvorm - benaming:

De vennootschap wordt opgericht als een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten!

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming Bart Roose Bedrijfsrevisor

3. Zetel:

De zetel wordt gevestigd te 2820 Bonheiden, Spiekelei 12

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor in eigen naam, evenals

de gezamenlijke uitoefening van dit beroep door haar vennoten en de samenwerking, zowel in België als in het: buitenland, met andere bedrijfsrevisoren, en meer in het bijzonder de uitvoering van revisorale opdrachten: bedoeld door artikel vier van de wet van 22 juli 1953 houdende de oprichting van een instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor, gecoördineerd op 30 april 2007 en de uitoefening van alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren en alle diensten leveren die, rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk, in verband staan met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking; ervan kan vergemakkelijken, voor zover deze verrichtingen niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van! bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag onder meer alle roerende, financiële en onroerende verrichtingen doen die bijdragen` tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of die kaderen in het voorzichtig beheer van haar eigen: patrimonium.

Zij mag eveneens, in het kader van haar doel, belangen nemen in en samenwerken met andere: professionele vennootschappen van titularissen van vrije beroepen of met interprofessionele vennootschappen! van titularissen van vrije beroepen, voor zover deze werkzaamheden niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor en in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van: bedrijfsrevisor.

Zij mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen onder de voorwaarden vermeld: in artikel 13 van voormelde wet van 22 juli 1953.

5. Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op 18.600,00 euro vertegenwoordigd door 100;

aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde per aandeel.

6. Samenstelling kapitaal:

Alle voormelde aandelen werden door de oprichter onderschreven door een inbreng in speciën van een: bedrag van 18.600,00 euro waarvoor hem 100 aandelen werden toegekend. De aandelen werden allen: afbetaald tot beloop van twee/derde zodat de vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van: twaalfduizend vierhonderd Euro (¬ 12.400).

Dit bedrag werd gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de bankinstelling BNP Panbas onder nummer 001-6358259-82

7. Duur:

De, vennootsobap bestaat voor onbeperkte duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

8. Bestuur:

Artikel 11

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s) al dan niet vennoten, die benoemd worden door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-zaakvoerder. De vaste vertegenwoordiger is niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder (zaakvoeder wordt benoemd in een ander bedrijfsrevisorenkantoor wordt de vennootschap vertegenwoordigd door vaste vertegenwoordiger natuurlijk persoon die erkend is als wettelijk auditor.

De enige zaakvoerder moet de hoedanigheid hebben van de wettelijke auditor en/of audit-kantoor.

Als er slechts twee zaakvoerders zijn moet tenminste één van hen een auditkantoor en/of een wettelijk auditor zijn.

Vanaf drie zaakvoerders dient steeds de meerderheid van de zaakvoerders een wettelijk auditor en/of auditkantoor te zijn.

Ingeval van overlijden van de enige zaakvoerder of ingeval van permanente onmogelijkheid voor de enige zaakvoerder om zijn mandaat uit te oefenen, zal dit mandaat van rechtswege worden uitgeoefend door een auditkantoor en/of wettelijke auditor die zal benoemd worden door de algemene vergadering.

Tot statutair zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

De heer ROOSE Bart Marc Hilde, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerder(s) steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Aan de zaakvoerder wordt geen vaste wedde toegekend; zijn bezoldiging wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Artikel 12 

Elk der zaakvoerders heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder rekening.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten, rekening houdend met hetgeen hierna gesteld wordt betreffende de uitvoering van revisorale opdrachten.

Revisorale Opdrachten

Telkens wanneer een revisorale opdracht, zoals omschreven in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende de oprichting van een instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor, gecoördineerd op 30 april 2007, wordt toevertrouwd aan het bedrijfsrevisorenkantoor, moet deze een vertegenwoordiger  bedrijfsrevisor natuurlijk persoon benoemen. Deze bedrijfsrevisor natuurlijk persoon dient als vennoot of anderszins aan het bedrijfsrevisorenkantoor verbonden te zijn en is belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van het bedrijfsrevisorenkantoor. Bij de uitvoering van deze revisorale opdracht heeft de bedrijfsrevisor natuurlijk persoon die het bedrijfsrevisoren kantoor vertegenwoordigt alleen de handtekeningsbevoegdheid voor rekening van het bedrijfsrevisorenkantoor. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk, strafrechtelijk en tuchtrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van het bedrijfsrevisorenkantoor dat hij vertegenwoordigt.

De Vennootschap mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de functie van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

9. Boekjaar:

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2012.

10. Algemene vergadering:

De jaarlijkse algemene vergadering zal, vanaf de afsluiting van het eerste boekjaar, gehouden worden op de derde donderdag van de maand juni om 19.00 uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald.

11. Winstverdeling  reserves

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de noodzakelijke

afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het

aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve

een/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten '.

kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het

gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal het batig saldo na vereffening van gans het passief tussen

de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde

vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel uit de akte

Steven Morrens Geassocieerd Notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 27.08.2015 15485-0203-009

Coordonnées
BART ROOSE BEDRIJFSREVISOR

Adresse
SPIEKELEI 12 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande