BAKKERIJ IJSSALON ROMI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAKKERIJ IJSSALON ROMI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.471.447

Publication

22/10/2014
ÿþbac

aan

Bel(

Staal

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHAIMEL

13 OKT. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Griffitirimor

1u1 10 IUh1I II Uh

*14193671*

1

Ui

Ondernemingsnr 0538.471.447

Benaming (voluit) : Bakkerij Ijssalon Romi

(verkort)

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Kerkstraat 54 bus 2

2340 Beerse (Vlimmeren)

OnderwerP akte :VERLENGING BOEKJAAR WIJZIGING DATUM GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Wim TAELMAN, geassocieerd notaris te Deerlijk, op 29; september 2014, neergelegd vélôr registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de: vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bakkerij lissalon Romi",! onder meer volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit de looptijd van het boekjaar te wijzigen. Het boekjaar zal voortaan ieder jaar lopen van één juli tot en met dertig juni van het jaar daarop.

De vergadering besluit het lopende boekjaar, dat aanving op 6 september 2013, de datum van de oprichting, te verlengen tot 30 juni 2015.

Artikel zestien wordt door volgende tekst vervangen

"Het boekjaar van de vennootschap loopt van één juli tot en met dertig juni van het jaar daarop." TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering, gewone algemene vergadering genoemd, te wijzigen ingevolge de verandering van de looptijd van het boekjaar, hiervoor beslist

De gewone algemene vergadering zal voortaan gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand december om achttien uur, en indien dit een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag.

De eerstvolgende gewone algemene vergadering zal hierdoor bijeenkomen in 2015.

Artikel veertien, eerste paragraaf, wordt door volgende tekst vervangen:

"De gewone algemene vergadering wordt ieder jaar gehouden op de eerste zaterdag van de maand december om achttien uur op de zetel van de vennootschap behoudens andersluidende bijeenroeping."

DERDE BESLUIT

De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om de genomen besluiten ten uitvoer te leggen, en aan de notaris om het nodige te doen voor de coördinatie van de statuten.

Voor analytisch uittreksel

Geassocieerd notaris Wim Taelman

Hiermee tegelijk neergelegd, v66r registratie overeenkomstig artikel 173 W.Reg.

Afschrift van de akte met aangehechte volmacht

Gecoördineerde statuten

moc111.1

Ljea,9 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik e vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

29/11/2013
ÿþmod 11.1

+ ii> in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

bel

a~

Be Sta

Weeryeltgd ter griffie vort r,a RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

19 M. 2013

TURNHOUT

D xfltfier,

~

Iii~woui~iYiii~mihiN

X1317998

Ondernem ingsn r : 0538.471.447

Benaming (voluit) : Bakkerij Ijssalon Romi

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 54 bus 2

2340 Beerse (Vlimmeren)

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Wim TAELMAN, geassocieerd notaris te Deerlijk, op 4 november 2013, neergelegd vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Bakkerij ljssalon Romi", onder meer volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

VERSLAGEN

Met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng van schuldvordering in rekening-courant werd overeenkomstig artikel 313 W Venn. een verslag opgemaakt:

- door de zaakvoerder daterend van 30 oktober 2013, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng als de kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap,

door de bedrijfsrevisor, de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Frank Vandelanotte Bedrijfsrevisor", met zetel te 8520 Kuurne, Bloemenhof 24, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Frank Vandelanotte, daterend van 31 oktober 2013, waarin verslag uitgebracht wordt over de hierna vermelde inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt

" De inbreng in natura werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren. De waardering van de inbreng en de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding behoort tot de taak en de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap. Er dient op gewezen te worden dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Uit onze controles blijkt dat;

1. de beschrijving van de gedane inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid ;

2. de toegepaste waarderingsmethode van de inbreng in natura bedrijfseconomisch verantwoord is. De gebruikte methode leidt tot een resultaat die minstens overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uitgegeven aandelen, zodat mag gesteld worden dat deze inbreng niet is overgewaardeerd.

3. De werkelijke vergoeding die als tegenprestatie verstrekt wordt voor de inbreng in natura bestaat uit 729 volstorte aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `BAKKERIJ IJSSALON ROMP die elk 1/915ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

4. De rechten en verplichtingen van de partijen duidelijk vastgesteld zijn.

Kuume, 31 oktober 2013

B. V.B.A. `Frank Vandelanotte Bedrijfsrevisor'

Vertegenwoordigd door Frank Vandelanotte (getekend)

Bedrijfsrevisor"

KAPITAALVERHOGING

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweeënzeventigduizend negenhonderd euro (¬ 72.900,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op eenennegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 91.500,00), door inbreng in natura van een schuldvordering in rekening-courant lastens de vennootschap op naam van heer MOONEN Mark, wonende te 2340 Beerse, Kerkstraat 54 bus 1, voor een totaal bedrag van tweeënzeventigduizend negenhonderd euro (¬ 72.900,00), waarvoor zevenhonderdnegenentwintig (729) nieuwe aandelen zonder nominale waarde worden gecreëerd in alles gelijk aan de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen zullen delen in de uitkering van dividenden vanaf de kapitaalverhoging. TWEEDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat voorgaande kapitaalverhoging effectief is verwezenlijkt zodat het kapitaal van de vennootschap thans eenennegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 91.500,00) bedraagt, vertegenwoordigd door negenhonderdvijftien (915) aandelen,

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de gestemde kapitaalwijziging.

De eerste alinea van artikel viif wordt door volgende tekst vervangen:

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op eenennegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 91.500,00) vertegenwoordigd door negenhonderdvijftien (915) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/negen honderdvijftienste van het kapitaal"

DERDE BESLUIT

De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om de genomen besluiten ten uitvoer te leggen, en aan de notaris om het nodige te doen voor de coordinatie van de statuten.

Voor analytisch uittreksel

Wim TAELMAN

Geassocieerd notaris

Hiermee tegelijk neergelegd, voor registratie overeenkomstig artikel 173 W.Reg.

Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Verslagen inbreng in natura bestuursorgaan en revisor

Op de laatste blz, van B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ih'áanR Belgisch Staatsblad

11/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13305078*

Neergelegd

09-09-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0538471447

Benaming (voluit): Bakkerij Ijssalon Romi

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat54 bus 2, 2340Beerse

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Wim TAELMAN, geassocieerd notaris te Deerlijk op 6 september 2013, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

De heer MOONEN Mark (enige voornaam), thans ongehuwd en niet wettelijk samenwonend, geboren te Turnhout op 16 juni 1970, wonende te 2340 Beerse, Kerkstraat 54 bus 1.

Mevrouw VANDENBROECK Hilda Maria Theresia, geboren te Beerse op 27 augustus 1938, echtgenote van de heer MOONEN Guilielmus, wonende te 2340 Beerse, Kerkstraat 51 bus 5.

onder de naam "Bakkerij Ijssalon Romi" en waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld wordt op achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

De comparanten verklaren het maatschappelijk kapitaal als volgt te onderschrijven, in speciën :

-door de heer MOONEN Mark, voornoemd, wordt ingeschreven op honderdvijfentachtig (185) aandelen, hetzij voor achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00), die hij volstort in speciën ten bedrage van zesduizend honderdzesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 6.166,67); het bedrag van de door de heer MOONEN Mark, voornoemd, nog niet volgestorte inbrengen bedraagt twaalfduizend driehonderddrieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 12.333,33);

-door mevrouw VANDENBROECK Hilda, voornoemd, wordt ingeschreven op één (1) aandeel, hetzij voor honderd euro (¬ 100,00), die zij volstort in speciën ten bedrage van drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 33,33); het bedrag van de door mevrouw VANDENBROECK Hilda, voornoemd, nog niet volgestorte inbrengen bedraagt zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 66,67).

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen

(W.Venn.), gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer109659986726 bij BKCP bank te Mechelen zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 4 september 2013 afgeleverd attest.

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

Artikel één : naam - rechtsvorm.

De vennootschap heeft de vorm van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID.

Haar naam luidt : Bakkerij Ijssalon Romi.

Artikel twee : zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2340 Beerse (Vlimmeren), Kerkstraat 54 bus 2.

Hij mag naar elke andere plaats in het Nederlandstalig gebied van België en in het tweetalig gebied Brussel

Hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Artikel drie : doel.

De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten

In eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

A/ Tussenpersoon in de handel.

B/ Warme en koude bakkerij, ijssalon. Verkoop van snacks, bereide broodjes, warme en koude bereide

gerechten, gebak, confiserie, vis en vleeswaren.

C/ De bereiding, de groot- en kleinhandel en in- en uitvoer van al dan niet bereide, koude en warme

voedingswaren, vleeswaren en afgeleide producten, dranken, wijnen, groenten en fruit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

D/ Het inrichten, beheren en uitbaten van één of meerder horecazaken, waaronder verbruikerssalons, restaurants, pizzeria's, pasta zaken, spijshuizen, snackbars, tearooms, bars, clubs, cafés, eetcafés, milkbars, bodega's en tavernes, brasseries, bistro's, "guest-houses", hotels, motels, logement huizen, evenals alle drank - en eet - en feest gelegenheden, met of zonder alcoholhoudende dranken, alsook wijn bars, dancings en discotheken, nachtclubs, feestzalen, sport - en fitnesscentra, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabak- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoed artikelen, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, geschenkartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen zowel als luxeartikelen. Uitbating van brood automaten en of alle materieel en systemen om de bakkerij en ijsproducten en aanverwante aan de man te brengen.

Dit alles los van het feit of de spijzen en dranken ter plaatste worden verbruikt, zowel als meegenomen door de klanten om de buiten de zaak te verbruiken.

E/ Verhuring van feestzalen en tenten en het ter beschikking stellen van allerhande ruimten en dito materialen en materieel welke dit ook zou kunnen zijn.

F/ De handel in - en uitvoer, huur en verhuur, herstelling, installatie en uitbating en onderhoud van alle materialen, toestellen, uitrusting, kledij en toebehoren voor de horecasector, alsook van alle automatische ontspanning - en amusementsspelen, toestellen en bijbehoren.

G/ Het verzorgen van de catering en uitzendkoks, traiteurdiensten alsook het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel ter plaatse afwerken en/of serveren van maaltijden en bereide schotels. Alle aanverwante activiteiten zoals de verkoop van voorbereide maaltijden en alle toebehoren.

H/ Het inrichten van schouwspelen en alle evenementen van welke aard ook, zoals ballet - dans - en toneelvoorstellingen en modeshows, tentoonstellingen en kunstgalerijen.

I/ Het organiseren en verzorgen van conferenties en seminaries, bruiloften, ceremonies en feesten, beurzen allerhande, banketten, cocktails, wijndegustaties, lunches, recepties, barbecues, kooklessen en culinair advies en alle andere activiteiten die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks zouden kunnen verband houden. J/ Consulting in de horeca en aanverwante activiteiten. Het begeleiden en adviseren van derden bij de het inrichten en beheer van horeca en aanverwante bedrijven.

K/ Vertaalwerk, copywriting, redactie en lay-out, uitgeven en publiceren van boeken en geschriften betreffende voorgaande activiteiten en ondernemingen, in welke vorm en met welk medium dit ook zou kunnen tot stand komen.

L/ Het uitbaten van een dienstencentrum.

M/ De productie en handel in materialen, halffabricaten, producten en wisselstukken in het algemeen nodig ter uitvoering van omschreven activiteiten, en zo wel de groot- als de kleinhandel ervan.

Dit alles nieuw of tweedehands, geheel of ten dele, voor eigen rekening of voor rekening van derden, met of zonder toeleveranciers, onderaannemers of in coördinatie met onderaannemers, zowel als commissionair, makelaar, handelsagent, onderagent, tussenpersoon, inspecteur of vertegenwoordiger uitgevoerd.

N/ Het optreden als expert in al zijn aspecten, dit is zowel gerechtelijk als in opdracht van private ondernemingen, dit zijn bij wijze van voorbeeld zowel verzekeringsmaatschappijen, bedrijven, advocaten, architecten, als particulieren.

O/ Verhuring van roerende goederen in de meest uitgebreide zin van het woord, zoals onder meer het ter beschikking stellen van voertuigen.

II. Algemene activiteiten

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel vier : duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

Artikel vijf : kapitaal - aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste van het kapitaal.

Artikel tien : bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder of bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel elf : bevoegdheden bestuur

Interne bestuursbevoegdheid

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Ten aanzien van de handelingen buiten de perken van het statutair doel kan de vennootschap de onbevoegdheid van haar organen slechts inroepen tegen derden te kwader trouw, die op het tijdstip waarop gehandeld is, wisten of behoorden te weten, dat het doel overschreden is. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

Externe bestuursbevoegdheid

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Artikel twaalf : bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel veertien : algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering van de vennootschap wordt ieder jaar gehouden op de eerste zaterdag van de maand maart om achttien uur in de gemeente van de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Artikel vijftien : verloop algemene vergadering

Iedere vennoot mag in persoon stemmen of zijn stem schriftelijk uitbrengen. Hij mag zich ook door een andere/al dan niet vennoot laten vertegenwoordigen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel zestien : boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt ieder jaar van één oktober tot en met dertig september daarop. Artikel zeventien : winstverdeling

Het overschot op de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen is de netto winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks tenminste vijf procent verplichtend voorafgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overige staat ter beschikking van de algemene vergadering die een dividend kan uitkeren, bijkomende vergoedingen voor de zaakvoerders kan toekennen, of die ook de winst kan overdragen naar een volgend boekjaar of aanwenden tot het spijzen van reservefondsen van algemene of bijzondere aard.

Over de bestemming van de winst beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen. Wordt hieromtrent geen overeenkomst bereikt, dan wordt de winst/ of verlies automatisch overgedragen naar volgend boekjaar. Evenwel moeten de wettelijke beperkingen worden nageleefd inzake winstverdeling. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel achttien : ontbinding - vereffening

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden: 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf.

OVERGANGSBEPALINGEN - BENOEMINGEN.

Onmiddellijk na de oprichting hebben de oprichters eenparig volgende beslissingen genomen, die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet:

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot en met 30 september 2014.

2. Eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering komt bijeen in 2015.

3. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

De oprichters beslissen het aantal zaakvoerders te bepalen op één (1) en benoemen tot zaakvoerder: de heer MOONEN Mark, wonende te 2340 Beerse, Kerkstraat 54 B1, voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt, onder de bevestiging niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Luik B - Vervolg

De zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur en kan alleen optredend rechtsgeldig de vennootschap

verbinden in handelingen en in rechte.

Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd.

4. Niet benoeming commissaris

De oprichters beslissen geen commissaris te benoemen daar de vennootschap er niet toe verplicht is.

5. Hernemen van de verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W.Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 juni 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 W.Venn., en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

6. VOLMACHT FORMALITEITEN

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Eggermont Boekhouding Fiscaliteit, met zetel te 8520 Kuurne, Pieter Vinckestraat 89, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de KBO, ondernemingsloket, alsook alle fiscale, administratieve en sociaalrechtelijke formaliteiten te verzekeren.

RECHTSPERSOONLIJKHEID

De voorgaande beslissingen zullen slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

KOSTEN

De comparanten machtigen de instrumenterende notaris het bedrag van de kosten, uitgaven, vergeldingen en lasten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of die wegens haar oprichting ten hare laste worden gelegd, vooraf te nemen op het ogenblik van het vrijgeven van de bij de bank gedeponeerde gelden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Wim TAELMAN

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1°bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.09.2015, NGL 28.10.2015 15656-0507-012
07/05/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BAKKERIJ IJSSALON ROMI

Adresse
KERKSTRAAT 54, BUS 2 2340 VLIMMEREN

Code postal : 2340
Localité : Vlimmeren
Commune : BEERSE
Province : Anvers
Région : Région flamande