B-SENS MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B-SENS MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.910.266

Publication

26/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

24-02-2015

Griffie

*15303467*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0598910266

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

B-SENS MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Marie Neut, geassocieerd notaris, te Antwerpen-Ekeren op vierentwintig

februari tweeduizend vijftien, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken

:

Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

draagt de naam "B-SENS MANAGEMENT".

Zetel

De zetel is gevestigd 2930 Brasschaat, Heislag 28.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

Aandeelhouders

a) De heer Proios Nicolas, die heeft ingeschreven op negentig aandelen;

b) Mevrouw Herbosch Emmanuelle, die heeft ingeschreven op tien aandelen.

Alle aandelen zijn voor een/derde volgestort.

Kapitaal en volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde,die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het is voor één derde volgestort in geld. Samenstelling kapitaal

Het kapitaal werd volledig onderschreven in geld.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk kalenderjaar. Reserves en winstverdeling

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting vervalt zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De bestemming van het saldo wordt bepaald door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s). Indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort, wordt het eventuele dividend waarop elk aandeel recht geeft berekend in functie van het effectief op elk aandeel gestorte bedrag en niet in functie van de fractie van het maatschappelijk kapitaal dat door elk aandeel wordt vertegenwoordigd.

Het eventuele bruto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle schulden jegens derden) wordt bij voorrang aangewend tot terugbetaling van de effectief gestorte inbrengen. Het eventuele netto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle effectief gestorte inbrengen) zal worden verdeeld tussen alle vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, tenzij indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort; in deze laatste hypothese zal het eventuele netto-vereffeningssaldo worden verdeeld in verhouding tot de effectief gestorte inbrengen.

Onderwerp akte :

Heislag 28

2930 Brasschaat

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen al dan niet vennoot. Indien er één of twee zaakvoerders zijn, heeft iedere zaakvoerder individueel de volledige bestuursbevoegdheid. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij samen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

De vennootschap wordt in rechte en in alle akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder of, indien er een college van zaakvoerders is bestaande uit drie of meer leden, door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

Commissaris

Uit een te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap tijdens het eerste boekjaar zal kwalificeren als een "kleine vennootschap" zoals gedefinieerd in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, zodat krachtens artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen geen commissaris moet worden benoemd.

Doel

De vennootschap heeft tot doel :

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a. het verlenen van adviezen en intellectuele, financiële en administratieve hulp;

b. het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin ondermeer begrepen, het verstrekken van adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair, enz.

c. het waarnemen van bestuursopdrachten in andere rechtspersonen; het opnemen van mandaten als vereffenaar; het verlenen van managementprestaties en het vervullen van interim-opdrachten; het deelnemen aan het toezicht op ondernemingen;

het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

d. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

e. het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

f. de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

g. Het optreden als franchisenemer en/of franchisegever.

II. Voor eigen rekening:

a. het verrichten van roerende en onroerende beleggingen voor eigen rekening; dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies, zoals bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd eenennegentig;

b. het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

c. de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, evenals zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

d. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

Jaarvergadering en toelatingsvoorwaarden

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van juni om zestien uur (16u00), op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven vermeld. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De vennoten worden tot de vergadering toegelaten met het aantal aandelen dat op hun naam is ingeschreven in het aandelenregister op de derde werkdag vóór de vergadering. De zaakvoerder(s) kan evenwel in de oproeping bepalen dat vennoten enkel tot de vergadering worden toegelaten indien zij de vennootschap uiterlijk de derde werkdag vóór de vergadering schriftelijk hebben meegedeeld dat zij aan de vergadering zullen deelnemen, en enkel met het in deze kennisgeving vermelde aantal aandelen.

Benoemingen en overgangsbepalingen

a) De volgende persoon werd aangesteld als enige niet-statutair zaakvoerder : de heer Proios

Nicolas, wonende te 2930 Brasschaat, Heislag 28, die aanvaardt.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

b) Het eerste boekjaar begint bij de verkrijging door de vennootschap van rechtspersoonlijkheid en eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien.

c) De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend zestien.

Volmacht Kruispuntbank voor Ondernemingen en BTW

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  IMAS FIDUCIAIRE , te 2610 Wilrijk, Terbekehofdreef 24, en/of haar aangestelde(n), wordt gemachtigd, met recht om elk afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling indien meerdere personen worden aangesteld, om de vennootschap in te schrijven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en te registreren bij de BTW-administratie, en om in dit verband alle verklaringen af te leggen en alle documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders en/of vereffenaars, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren I en II in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte.

Bijlage :

- volledig afschrift

Ontledend uittreksel opgemaakt door Marie Neut, geassocieerd notaris, te Antwerpen-Ekeren.

Coordonnées
B-SENS MANAGEMENT

Adresse
HEISLAG 28 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande