B & N

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : B & N
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 454.865.761

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 30.09.2014 14619-0225-018
13/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IJ111!11,11Meli

.tv eergatega. ter grime van de RECHTBANR" VAN KOOPHANDEL

0 ii Alla 201'

ANTWERPEN auteang TURNHOUT Deire9r

',11.........1

Ondernerningsnr : 0454.865.761

Benaming

(voluit) : B & N

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 2440 Geel, Winkelomseheide 239

(volledig adres)

Onderwerp akte DOELSUITBREIDING

Blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Anne Callewaert te Aarschot op 17 juli 2014, voor registratie neergelegd, is bijeengekomen, de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "B & N", met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Winkelomseheide 239,

Opgericht bij akte verleden voor notaris Ludo Jozef De Hert, destijds te Scherpenheuvel-Zichem op 21

maart 1995, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15 april 1995 onder nummer 1995-0415/671, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Johan Van Errnengem, te Meerhout, op 29 december 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 januari 2012, onder nummer 12016480.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het ondernemingsnummer 0454.865.761 en bekend bij

de belasting over de toegevoegde waarde onder nummer BE454.865.761

Waarop alle aandeelhouders aanwezig waren en volgende besluiten werd goedgekeurd met eenparigheid

van stemmen:

Eerste besluit

De vergadering stelt de voorzitter vrij van de voorlezing van het verslag van de raad van bestuur de" dato 17

juli 2014 over de hiernaverrnelde doelswijziging, opgesteld overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van

Vennootschappen. Aan dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd die dateert van 31 mei 2014,

hetzij minder dan drie maanden oud.

Iedere vennoot erkent kennis te hebben genomen van dit verslag.

Tweede besluit

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van volgende tekst

Derde besluit

Artikel 3 van de statuten zal voortaan als volgt luiden:

"De vennootschap heeft tot doel:

- verkoop en aankoop van nieuwe en tweedehandse motorvoertuigen, onderdelen en toebehoren;

- verkoop en aankoop van nieuwe en tweedehandse fietsen, bromfietsen en moto's, onderdelen en

toebehoren;

- verhuur van motorvoertuigen (auto's, minibussen, bestelwagens, mobilhomes,), fietsen, bromfietsen en

moto's;

- aan en verkoop van tweedehands artikelen;

- uitbating van een shop met autogebonden artikelen;

- verdelen van kranten, tijdschriften en tabakswaren;

- verdelen van niet-autogebonden artikelen, onder andere: frisdranken, snoepgoed, speelgoed,

kruidenierswaren, ijs- en diepvriesproducten, en andere;

- verkopen van brandstoffen en smeermiddelen, alsook alle aanverwante artikelen en produkten;

- het uitbaten van een benzinestation, werkplaats voor het onderhouden, ombouwen en herstellen van motorvoertuigen, fietsen, bromfietsen, van welke aard ook, koetswerk inbegrepen, evenals depanagediensten; - het verkopen van bloemen en planten;

- het verkopen van snacks;

- het uitbaten van een car-wash;

- kleinhandel in vloeibare brandstoffen en smeermiddelen;

- verkoop van goederen voortkomende uit falingen.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en Qmperende verrichtin_gen,, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden,, die van aard zijn de Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

,Woor-ebehouden aan het Belgisch Staatsblad

verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in hei buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken of deelnemen aan elle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten vergemakkelijken.

Beheer van onroerend goed : de vennootschap kan op productieve wijze roerende en onroerende goederen zowel onbebouwde als bebouwde verwerven, beheren, verkopen, verhuren zonder dat de vennootschap hierbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doet en wat de verrichtingen met onroerende goederen betreft met uitsluiting van de handelingen van vastgoedmakelaar. Het optreden als beroepsoprichter en bouwpromotor.

Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze geformuleerd

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

- De vennootschap kan leningen en kredieten toestaan en kan persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen ten behoeve van derden, inclusief haar onroerende goederen ln hypotheek gegeven en haar roerende goederen met inbegrip van haar handelsfonds in pand geven, alsmede zich borgstellen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.,

- De vennootschap mag aile burgerlijke, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die gewoon nuttig zijn of de verwezenlijking van dit doel vergemakkelijken.

-De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin. Dit alles in de mate dat, indien hiervoor vestigingsattesten en vergunningen nodig zijn, deze bekomen zullen worden. Het alles in de meeste ruime zin.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in België ais in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten, zij kan hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

En dit alles zowel in het binnenland als in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden.". Vierde besluit

De vergadering verleent aan de raad van bestuur de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren.

Vijfde besluit

De vergadering verleent volmacht aan de instrumenterende notaris tot het coördineren van de statuten en het neerleggen ervan in het vennootschapsdossier.

Zesde Besluit

De verschijners verklaren aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap, Fiduciaire Fast bvba, te 2440 Geel, Rijn 105, met recht van indeplaatsstelling, aan wie macht verleend wordt om het nodige te doen voor inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het register der vennootschappen en bij diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie van de akte met volmacht, verslag van de zaakvoerders, staat van actief en passief en gecoördineerde statuten.

(get.) Martien Grauls, geassocieerd notaris te Aarschot





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luilc B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 25.09.2012 12583-0092-018
18/01/2012
ÿþmcd 11.1

190 :.

Ondernemingsnr : 0454.865.761

Benaming (voluit) :B & N

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Winkelomseheide 239

2440 Geel

Onderwerp akte :NV: STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Johan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op negenentwintig ; december tweeduizend en elf, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze;. vennootschap "B & N" onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap, dat thans wordt weergegeven in Belgische frank, om te zetten in euro, en de aandelen met een nominale waarde om te zetten in aandelen zonder vermelding van de waarde, zodat het kapitaal thans tweehonderdzevenennegentigduizend vierhonderdtweeënzeventig euro tweeentwintig cent (¬ 297.472,22) bedraagt en dat het wordt vertegenwoordigd door drieduizend negenhonderdzesenvijftig (3.956) aandelen met een fractiewaarde, waarbij ieder aandeel één/drieduizend negenhonderd zesenvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigt.

TWEEDE BESLUIT: (1) De algemene vergadering beslist om artikel 7 van de huidige statuten te wijzigen, om het in overeenstemming te brengen met wet van 14 december 2005 houdende de afschaffing van effecten aan toonder, zoals blijkt uit de gecoordineerde statuten. (2) De algemene vergadering stelt vast dat de aandelen aan toonder de facto reeds werden omgezet door de raad van bestuur, zoals blijkt uit de notulen van de raad van bestuur gehouden , op 26 november 2011. De aandelen werden omgezet in aandelen op naam. (3) De algemene vergadering wenst de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met deze omzetting.

DERDE BESLUIT: De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de statuten aan te passen en volledig te, herwerken teneinde ze aan te passen aan alle vroeger aangenomen statutenwijzigingen, de voorgaande wijziging(en),,: en het Wetboek van Vennootschappen, zelfs al zouden hierdoor bijkomende wijzigingen aan de statuten worden aangebracht. De herwerkte statuten luiden voortaan als volgt:

NAAM. B & N.

VORM. Naamloze vennootschap.

ZETEL. 2440 Geel, Winkelomseheide 239.

:: DUUR. Onbepaalde duur.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel: verkoop en aankoop van nieuwe en tweedehandse motorvoertuigen,; onderdelen en toebehoren; verkoop en aankoop van nieuwe en tweedehandse fietsen, bromfietsen en moto's,;; onderdelen en toebehoren; verhuur van motorvoertuigen (auto's, minibussen, bestelwagens, mobilhomes), fietsen,': bromfietsen en moto's; aan- en verkoop van tweedehandse artikelen; uitbating van shop, met autogebonden artikelen;, verdelen van kranten, tijdschriften en tabakswaren; verdelen van niet-autogebonden artikelen, onder andere frisdranken, snoepgoed, speelgoed, kruidenierswaren, ijs- en diepvriesproducten, en andere; verkopen van , brandstoffen, smeermiddelen alsook alle aanverwante artikelen en producten; het uitbaten van een benzinestation, werkplaats voor het onderhouden, ombouwen en herstellen van motorvoertuigen, fietsen, bromfietsen, van welke aard ook, koetswerk inbegrepen, evenals depanagediensten; het verkopen van bloemen en planten; het verkopen van': snacks het uitbaten van een car-wash; kleinhandel in vloeibare brandstoffen en smeermiddelen; verkoop van goederen voortkomende uit falingen. De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen,;: nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als, in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken of deelnemen aan aile ondernemingen of, vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

KAPITAAL. Tweehonderdzevenennegentigduizend vierhonderdtweeënzeventig euro tweeëntwintig cent`; (¬ 297.472,22).

AANDELEN. Drieduizend negenhonderdzesenvijftig (3.956) aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van één /drieduizend negenhonderdzesenvijftigste van het kapitaal.

________ BOEKJAAR..Van_één.januari.tot.en met eenendertig .cl ecember_van.hetzelfde.jaar_=____ ï_ __

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

CHTBANK VAN

0 9 JAN. 2012

KOOPHANDEL, TURNHOUT

De gr fi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie V

" izoisaao1

V beh aa Bel Stae

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



WINSTVERDELING. Van de te bestemmen winstvan het boekjaar wordt ten minste éénitwintigste voorafgenomen ' om de wettelijke raserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op eenendertig mei om twintig uur, ' op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België, vernield in het bericht van de bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BESTUUR-CONTROLE. (1) Raad van bestuur - bevoegdheid: (a) De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die is samengesteld uit natuurlijke of rechtspersonen, waarvan het aantal door de algemene vergadering . wordt bepaald. (b) De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of

" dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. (c) De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. (2) Vergadering van de raad van bestuur: (a) De raad van bestuur wordt bijeengeroepen en gehouden op de wijze en overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. (b) De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders of van de afgevaardigde bestuurder. (c) De ; raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief. (d) De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. De besluiten worden , genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen, is het voorstel verworpen. (e) Er worden notulen gehouden. (3) Externe vertegenwoordigingsmacht: (a) Algemene vertegenwoordiging: De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de ' meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur " als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de afgevaardigde bestuurder, die alleen optreedt. (b) Vertegenwoordiging van dagelijks bestuur: De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen die alleen optreden, en directeur worden genoemd. Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun '< minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken. (c) Vaste vertegenwoordiger: Wanneer de vennootschap de functie uitoefent van bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité van een andere vennootschap wordt ze vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de opdracht in haar naam en voor haar rekening. Deze vaste vertegenwoordiger wordt benoemd onder haar bestuurders, aandeelhouders, of werknemers. (4) Controle: Zolang de vennootschap niet verplicht is een commissaris te benoemen heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten bijstaan of , vertegenwoordigen door een accountant.

' VIERDE BESLUIT: De vergadering aanvaardt het ontslag van de bestuurders en verleent kwijting voor het gevoerde beleid. Voor zover dit nodig zou zijn worden al de handelingen bekrachtigd die in het verleden door de bestuurder

" werden gesteld. De vergadering besluit tot bestuurders te (her)benoemen voor een periode van zes jaar: De heer Goelen Benny, wonende te 2440 Geel, Winkelomseheide 239; Mevrouw Kenes Nancy, wonende te 2440 Geel, Winkelomseheide 239; De heer Alfons Goelen, wonende te 2430 Laakdal, Veldstraat 167. Onmiddellijk hierna is de raad van bestuur bijeengekomen en is ze overgegaan tot de benoeming van de afgevaardigd bestuurder en de vaste vertegenwoordiger. Tot afgevaardigd bestuurder en vaste vertegenwoordiger wcrdt benoemd: de heer Benny Goelen, voormeld. De welke voor de akte schriftelijk verklaarden hun mandaat te aanvaarden.

VIJFDE BESLUIT: De algemene vergadering en de raad van bestuur geven bij deze bijzondere volmacht aan Fiduciaire Fast met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Rijn 105, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke administratieve formaliteiten te vervullen die voorvloeien uit de op heden genomen besluiten.

Notaris Jan Van Ermengem

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bf haGd.e .aan het ` Belgisch Staatsblad

07/09/2011 : TU077081
22/10/2010 : TU077081
06/11/2009 : TU077081
08/09/2008 : TU077081
21/08/2007 : TU077081
09/05/2007 : TU077081
04/08/2006 : TU077081
10/06/2005 : TU077081
02/07/2004 : TU077081
08/07/2003 : TU077081
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 30.09.2015 15634-0249-018
13/06/2002 : TU077081
21/01/1997 : TU77081
13/07/1996 : TU77081
15/04/1995 : TU77081

Coordonnées
B & N

Adresse
WINKELOMSEHEIDE 239 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande