B & M LOUNGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B & M LOUNGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.945.102

Publication

22/06/2015
ÿþ Mal Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u



11

I

Reohtbankvan koophandel

Antwerpen

11 JUNI 2015

afdeliqulf4erpen

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : B&M Lounge (verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2170 Antwerpen (Merksem), Maantjessteenweg 186

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden op 29 mei 2015, voor Meester Luc De Ferm, geassocieerd notaris met standplaats te Antwerpen, distrikt Merksein, blijkt dat Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "B&M Lounge" met maatschappelijke zetel te 2170 Antwerpen (Merksem), Maantjessteenweg 186, werd opgericht door

1. De heer DANTI Mario, van Italiaanse nationaliteit, geboren te Antwerpen op 26 augustus 1971, rilksregisternummer 71.08.26 303-76, identiteitskaart nummer B07-6537444-, uit de echt gescheiden, wonende te 2900 Schoten, Commissaris Hubersstraat 1710002,

2. De heer DURÉ Bjorn Irena Hendrik, geboren te Antwerpen op 2 oktober 1977, rijksregistemummer 77.10.02 289-77, identiteitskaart nummer 591-2570945-62, ongehuwd, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Schotensesteenweg 147.

Vorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Naam "B&M Lounge".

Zetel : De zetel is gevestigd te 2170 Antwerpen (Merksem), Maantjessteenweg 186

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van dezen:

1.Het uitbaten en inrichten, van één of meerdere restaurants en drankgelegenheden in het algemeen waaronder onder meer restaurants van het traditionele type, spijshuizen, snackbars, frituur- en fast food-zaken, verbruikerssalons, tearooms, milkbars, cafés, bars, nachtclubs, kantines, bodega's en tavernen evenals alle drankgelegenheden allerhande al dan niet met alcoholhoudende dranken en sterke dranken, bierhallen, wijnbars, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen e, fantasieartikelen, souvenirs, ambachtelijke producten en folkioreartikelen evenals luxeartikelen.

De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbufetten zoals snackbars, sandwichbars era hamburgerrestaurants, in frietkramen en hotdogstalletjes, in croissanteries, créperies en warenwafelkramen, in tearooms en ijssalons, in cafetaria's, evenals in drive-in restaurants en pizzeria's. De groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de in- en export, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle horecatoestellen, uitrusting en toebehoren evenals van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en toebehoren.

Catering, uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties, alle traiteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maltijden en bereide schotels en alle toebehoren.

De in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel in aile voedingswaren en dranken, zowel alcoholische als andere.

Het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

2. Managementactiviteiten in het algemene waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder en directeur met inbegrip van deze van vereffenaar.

3. Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren, instandhouden en oordeelkundig uitbouwen van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Daartoe mag z jalle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer: Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

,>â _2,02)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

-alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, met uitzondering van die activiteiten, voorbehouden aan vastgoedmakelaars.

-aankopen van roerende goederen en rechten, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen,

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het

handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en

andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. 4,

A.Administratie, consultancy en management-activiteiten, omvattende onder meer

-adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

-het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

-studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

-het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

B.Het kopen, verkopen en in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, brevetten en aanverwante immateriële duurzame activa.

C.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, waaronder ook gronden, en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik entof blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

D.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft,

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Duur : onbeperkt met ingang vanaf het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro), volstort ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00 euro),

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door honderd aandelen, elk met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal, waarop als volgt werd ingeschreven: De heer DANTI Mario, voornoemd, op vijftig (50) aandelen en de heer DURÉ Bjorn, voornoemd, op vijftig (50) aandelen.

Aard van de aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen,

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Ondeelbaarheid van de aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Overdracht en overgang van aandelen

A. Overdracht onder levenden en overgang van aandelen indien de vennootschap slechts uit een vennoot bestaat

a) De overdracht onder levenden

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een

gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen,

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort,

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

B. Overdracht onder levenden en overgang van aandelen indien de vennootschap uit meerdere vennoten bestaat

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens overlijden is, op straffe van nietigheid, onderworpen aan de toestemming:

e) van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of de overgang;

b) indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, van minstens de helft der vennoten die meer dan drie/vierde van de aandelen bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt voorgesteld.

Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Voor het geval van weigering van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

Bestuur

* Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college des zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders, Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering,

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen,

z r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

*Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

Zaakvoerder:

De heer DANTI Mario en de heer DURÉ Bjom, beiden voornoemd, werden aangeduid als niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap. Het mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Verdeling:

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Ontbinding - vereffening

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s). Gemeen recht

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Het eerste maatschappelijk dienstjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal eindigen op 30 september 2016,

Gewone algemene vergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op elke tweede dinsdag van de maand maart om veertien uur (14u).

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende eerste werkdag gehouden. De gewone of buitengewone vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging vermeld. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevaftende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Aantal stemmen

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen,

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Beraadslaging

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeid zijn, tenzij aile

personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de

beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Notulen

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige

vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant{en) hebben verklaard te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparanten) hebben verklaard dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen,

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

GEASSOCIEERD NOTARIS ANNEKATRIEN VAN OOSTVELDT

Tegelijk hiermede neergelegd

- expeditie der akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
B & M LOUNGE

Adresse
MAANTJESSTEENWEG 186 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande