B & B

Société en commandite simple


Dénomination : B & B
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 506.912.102

Publication

30/12/2014
ÿþMod wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

FJ. .r .;r d ,-v ~: e~i3) {ç- vert de

17 DES. 2014

AIreirea ~" N " ": ;ijs TURNHOUT

Da Cdfs EP

I 11"( lsaz k..11%,"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : é. 942 . 4 0 L

Benaming

(voluit) : B&B

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Langstraat 126, 2260 Westerlo

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING GCV

Ondergetekenden

1.De heer Doms Wim, woonachtig te Westerla, Langstraat 126, rijksregisternummer

70.10.01-181-68, hierna genoemd "comparant 1";

2.Mevrouw Absil Anouck, woonachtig te Westerlo, Langstraat 126, rijksregistemummer 79.01.17-052-37 ,

hierna genoemd "comparant 2".

Voornoemde comparanten hebben opgericht de Gewone Commanditaire Vennootschap naar Belgisch recht B&B, waarop de betreffende wettelijke bepalingen van de boeken I, Il, IV en V van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing zijn. Comparanten zijn in onderling akkoord de specifieke bepalingen van hun vennootschapsovereenkomst overeengekomen, erº% hebben deze uitgedrukt in navolgende statuten, bestaande uit 10 artikelen en één bijzondere volmacht,

Il, STATUTEN

Artikel 1 -- Rechtsvorm -- Naam : De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap; haar naam luidt : "B&B".

Artikel 2  Maatschappelijke zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te Westerlo, Langstraat 126. De zetel kan op om het even welke plaats gevestigd worden door een besluit van de beherend vennoot.

Artikel 3  Duur : De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur vanaf heden.

Artikel 4 -- Voorwerp :

Het doel van de vennootschap bestaat uit de volgende zaken:

-Aan  en verkoop van parfums, cosmetica, toiletartikelen, reinigingsartikelen

-Aan  en verkoop van herbalife producten

-Detailhandel via postorderbedrijven of via internet

-Kleinhandel in allerlei producten per postorder; de goederen worden naar de koper gezonden, nadat deze

zijn keuze heeft gemaakt aan de hand van advertenties, al dan niet gespecialiseerde catalogi

Fotografie

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties, ook indien deze een ander voorwerp hebben, Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. In het algemeen mag zij aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar voorwerp en dit zowel in België als in het buitenland.

Artikel 5  Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 10.000,00 euro. Tot wijziging mag alleen worden besloten door de Algemene Vergadering, volgens de regels gesteld door de statuten. Het kapitaal dient volledig te worden geplaatst en volstort uiterlijk 1 januari 2015.

Artikel 6  Vennoten : Er zijn slechts 2 vennoten in de vennootschap. Comparant 1, voornoemd, neemt de hoedanigheid van beherend vennoot op zich, comparant 2, voornoemd, deze van stille vennoot, De definities

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid ven de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

van `beherend vennoot' en 'stille vennoot' zijn volledig conform met artikelen 202 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 7 -- Bestuur : Het is de beide vennoten toegestaan alle verrichtingen te doen, verbintenissen aan te gaan en daden van beheer te stellen die hij nodig acht om het voorwerp van de vennootschap te realiseren.

Artikel 8  Aandelen : Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen met een nominale waarde van 100 euro per aandeel, Elk aandeel geeft recht op 1 gelijkwaardige stem op de Algemene Vergadering. Er is geen aandelenregister. De eigendom van de aandelen staat vermeld in de statuten. Bij eventuele eigendomsoverdracht zal de Algemene Vergadering hierover goedkeuring moeten verlenen volgens de regels gesteld door de statuten, en zullen de statuten herwerkt worden en gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Op het kapitaal wordt ingeschreven door

" Comparant 1, voornoemd, ¬ 5.000,00 ofwel 50 aandelen met een nominale waarde van ¬ 100,00,

" Comparant 2, voornoemd, ¬ 5.000,00 ofwel 50 aandelen met een nominale waarde van ¬ 100,00,

Wanneer een vennoot komt te overlijden, zullen zijn wettelijke erfgenamen het eigendoms- en bijhorend stemrecht verkrijgen op de Algemene Vergadering, en zal het aan deze Algemene Vergadering zijn om over het voortbestaan van de vennootschap te beslissen.

Artikel 9  Algemene Vergadering : De Algemene Vergadering van vennoten beslist bij gewone meerderheid (meer dan 50% van de stemmen der aanwezige aandelen) over alle beschikkingen van fundamentele aard, zoals bvb. Kapitaalvermindering, winstverdeling, ontbinding etc.

Elk aandeel geeft recht op één stem op de Algemene Vergadering. Een Algemene Vergadering kan in geen enkel geval rechtsgeldig zijn, als niet de helft van de totale hoeveelheid aandelen vertegenwoordigd is. Het is de verantwoordelijkheid van de beherend vennoot om op een passende locatie en tijdstip een Algemene Vergadering te organiseren, en op gepaste wijze Mie vennoten in kennis te stellen van onderwerpen en coördinaten van een geplande Algemene Vergadering. De Algemene Vergadering heeft geen vaste datum.

Artikel 10  Boekjaar : Het eerste boekjaar van de vennootschap loopt van 01/01/2015 tot 31/12/2015. Ook de volgende boekjaren !open volgens kalenderjaar.

BIJZONDERE VOLMACHT

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan comparant 2, voornoemd, om volgende daden te stellen

1.Het vervullen van administratieve verplichtingen die gepaard gaan met de oprichting van de vennootschap en andere wettelijke formaliteiten, zoals de inschrijving in het KBO, aanvraag BTWidentificatienummer e.a. Deze opsomming is niet limitatief;

2.Wanneer de vennootschap een verbintenis aangaat met comparant 1, voornoemd, waarbij belangenvermenging zou kunnen ontstaan, zal comparant 2, voornoemd, bij deze gelegenheid fungeren als lasthebber 'ad hoc` van de vennootschap,

De bovenvermelde daden zijn van uitzonderlijke en eenmalige aard, zodat comparant 2, voornoemd, bij het stellen dezer nooit zijn hoedanigheid van stille vennoot verliest, zoals deze is beschreven in artikel 6 van de statuten,

Deze oprichtingsakte is opgesteld in 3 originele exemplaren, waarvan elk der voornoemde comparanten er 1 ontvangt, en er 1 bestemd is om neer te leggen bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. Comparanten verklaren deze oprichtingsakte van 3 bladen volledig doorgenomen te hebben. Zij paraferen elk blad en tekenen hieronder voor akkoord, met de vermelding van datum en 'gelezen en goedgekeurd'.

COMPARANT 1 COMPARANT 2

OOMS WIM ABSIL ANOUCK





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

,jool} behouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
B & B

Adresse
LANDSTRAAT 126 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande