AWSYSTEMS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AWSYSTEMS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 578.927.969

Publication

06/02/2015
ÿþi

C ..,,,...r-..r 14 ,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gri#ieara.n.de ake

Rechtbank van Koophandel

11111181811

*15020568*

2 7 JAN. 2015 -

afdeling Antwerpen

Ondernemingsnr : t`~ - d? 2 .9 6 P

Benaming

(voluit) : AWSYSTEMS

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : 2940 HOEVENEN, PAUWELSDREEF 100

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING VAN BESTUURDERS

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 22 januari 2018, neergelegd voor registratie, dat werd opgericht:

1. Rechtsvorm  naam  zetel - duur

De naamloze vennootschap met de naam AWSystems, met zetel te 2940 Hoevenen, Pauwélsdreef 100,

opgericht voor onbepaalde termijn.

2. Identiteit van de oprichters

1/ De heer COPPENS Luc Antoine M., geboren te Mortsel op 20 augustus 1962, wonende te 2100 Antwerpen, Sterckshofei 80;

2/ De heer VANDERBEKEN Patrick Clément Jos, geboren te Tienen op drie november nege»tlenhonderd tweeënzeventig, wonende te 2980 Zoersel, Kattenberg 39;

3/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M.A.C.O., met zetel te 2144 Antwerpen, Luitenant Lippenslaan 60, opgericht bij akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 17 maart 2005, RPR Antwerpen 0872.689.402, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de BVBA ATOM met zetel te 2140 Antwerpen, Luitenant Lippenslaan 60, RPR Antwerpen 0448.524.832, met als vaste vertegenwoordiger de heer BERQUIN René, wonende te 2980 Zoersel, Koekoekdreef 12;

3. Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 340.000,00 Euro en werd volledig volstort.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld. De gelden werden gedeponeerd

rekeningnummer BE86 3631 4345 4350.

4. Boekjaar

Het boekjaar loopt samen met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2015.

5. Reserves  winst  vereffening

De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo luiden als volgt:

De Algemene Vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming van de winst, met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve. De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling van de dividenden.

Bij winstuitkering wordt rekening gehouden met de rechten van de houders van kapitaalaandelen indien bewijzen van deelgerechtigdheid werden uitgegeven, met de houders van winstaandelen en de houders van aandelen zonder stemrecht.

Aan de-raad- van -bestuur is de bevoegdheid -verleend; -met- inachtname -van- de- wettelijke -voorschriften, interim-dividenden uit te keren.

Bij de vereffening wordt rekening gehouden met de rechten van de eventuele houders van bewijzen van deelgerech-'tigd-'heid, winstaandelen en aandelen zonder stemrecht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te

.,arfanan,.,nnrdinan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

bij ING op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le

6. Bestuur

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door ofwel twee (2) bestuurders die gezamenlijk optreden ofwel door een gedelegeerde bestuurder, aan wie individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend.

Werden als bestuurders en als gedelegeerde bestuurders benoemd:

1/ De heer COPPENS Luc voornoemd;

2/ De heer VANDERBEKEN Patrick voornoemd;

3/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M.A.C.O., met zetel te 2140, Antwerpen,

Luitenant Lippenslaan 60, RPR Antwerpen 0872.689.402, met ais vaste vertegenwoordiger de her BERQUIN

René, wonende te 2980 Zoersel, Koekoekdreef 12;

7., Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in consignatie, op commissiebasis, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger (behoudens de verrichtingen die door de wet aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn voorbehouden):

1/ Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

2/ Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord op het vlak van onder meer management, bestuursmandaten, publicaties, voordrachten, advies en begeleiding in handelseconomische, juridische en financiële aangelegenheden.

3/ Het verlenen van diensten op het vlak van marketing, klantenprospectie, public relations, hit uitbouwen en onderhouden van commerciële structuren het adviseren en ondersteunen inzake het verkoopbeleid,

4/ Alle verrichtingen die gepaard gaan met het verwerven en behandelen van goederen, zowel 'roerende als onroerende, met het oog op de wederverkoop, verhuring, onderverhuring en alle andere mogelijke terbeschikkingstellingen aan derden, of met het oog op beleggingen.

5/ De in- en uitvoer, in- en verkoop, verhuring, studie, engineering, fabricage, montage, onderhoud, reparatie en het uitoefenen van agenturen van producten, procédés, installaties, toestellen, materialen, onderdelen, constructies, informatica en software op het terrein van weegtechnieken, hijswerktuigen en aanverwante technologieën.

Alsook het houden en uitoefenen van octrooien en licenties daartoe, zomede al hetgeen daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin, daaronder begrepen het deelnemen in en het voeren van directie over andere ondernemingen.

Deze opsomming is enkel aanduidend en geenszins beperkend.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, reçhtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan; onroerende goederen kopen en verko-'pen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovenge-'noemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

8. Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde dinsdag van mei om 18,00 uur.

Minstens zeven (7) dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de aandeelhouders of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te riemen zoals bepaald in de oproeping. De vervulling van deze formaliteit kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering. Bestuurders en commissarissen zijn vrijge-'steld van deze formaliteit.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte;

Notaris Marc Van Nuffel

«oor-

behotid

en aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 09.06.2016 16172-0055-016

Coordonnées
AWSYSTEMS

Adresse
PAUWELSDREEF 100 2940 HOEVENEN

Code postal : 2940
Localité : Hoevenen
Commune : STABROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande