AUTOMOTIVE PARTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AUTOMOTIVE PARTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 446.921.164

Publication

12/02/2014
ÿþ Mad Wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(51p6telkfflleAitilL ' fflfii1giniti1: ,ffleg::t~~detittletelhittefiMceiÎibYbEiti4elle9r3teeF6eJiffleglege4)) Devsedieeiieeefflei+tWeifffigk+ffldeliffs.tl%4eielVeStrelii*

li+X99:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

1



NEERGELEGD

3 0 -01- 2014

..a v

~~lr:~h~e~~~,ài~ll~ van

KOOPIe3.d.Nr;#I tq t1AF:`r+tJ¬ ;t cas,

c+n+..MW..,..~ ~~~ -

Ondernemingsnr : 0446.921.164

Benaming

(voluit) : Automotive Parts

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bedrijvenpark De Veert 11, 2830 Wiltebroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uittreksel uit de notule van de Bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders van Automotive Parts NV gehouden op 31 december 2013.

De algemene vergadering neemt kennis van het vrijwillig ontslag, met ingang van 1 januari 2014, van de heer Marc Vanderstraeten, wonende te ,losse Smetslaan 31,1160 Oudergem, als bestuurder.

mir, Franck Peter

Gedelegeerd bestuurder

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 02.07.2013 13267-0137-018
20/06/2013
ÿþMod Wood 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

i 0 JUNI 2013

GE f 1 ;`7BCHTBANK van

KOOPHANGEL te MECHELEN

Voor behoud aan hr Beigis~ Staatsti jIUMM~VVAI~IIU~IIMIUIWIW

1 93986*

.~

. _

I I I I la  %

Ondernerningsnr : 0446.921.164

Benaming

(volut) : Automotive Parts

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bedrijvenpark De Veert 11, 2830 Wilebroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uittreksel verslag van de algemene vergadering d.d. 1 juni 2013:

Ingevolge van een éénparige beslissing worden de bestuurders herbenoemt voor een periode van 6 jaar;

vanaf heden:

- De heer Peter Franck, Lodewijk Gerritslaan 49, 2600 Berchem

- De heer Marc Vanderstraeten, Josse Smetslaan 31, 1160 Oudergem

Tevens wordt beslist de heer Peter Franck te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder.

Dhr. Franck Peter

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

12/12/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

03 -12- 2012

GfzlFFlC.,%afal" " i-FBAi,IK van

KQof : l ANaEt- te MCCI tCi_.CN

Ondernemingsnr . 0446.921 164

Benaming (voluit) : Automotive Parts

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel : Bedrijvenpark De Veert 11

2830 Willebroek

Onderwerp akte :Statutenwijziging

111illif

*izsooac

i2/12/201Z

Bijlagen bij -het Belgisch Staatsblad

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor geassocieerd notaris Yves De Deken, te Antwerpen in zijn kantoor, op 23/11/2012 blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheid werden genomen:

1/ Kapitaalverhoging met achtenveertigduizend zesentwintig euro tweeënzestig cent (¬ 48.026,62) om het kapitaal te brengen van eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38) op honderd en tienduizend euro (¬ 110.000), door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, welke inbreng volledig werd volstort op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis, ten gevolge waarvan artikel 5 der statuten voortaan Het kapitaal is vastgesteld op honderd en tienduizend (110.000) euro.

Net is verdeeld in tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder nominale waarde."

2/ Beslissing dal alle effecten op naam zullen zijn en schrapping van de verwijzing naar de (houders van) toondereffecten; aanpassing van de formaliteiten van toelating tot de algemene vergadering aan het gegeven dat alle effecten op naam zijn; aanpassing van artikel 9, artikel 12, en artikel 22 der statuten. De formaliteiten van toelating luiden voortaan:

"Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten aandeelhouders uiterlijk vijf dagen v66r de vergadering kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij gewone of elektronische post gericht aan de raad van bestuur. De vervulling van deze formaliteiten kan niet worden geëist, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping lot de vergadering.

3/ Beslissing om de formaliteiten van bijeenroeping van de algemene vergadering in overeenstemming te brengen met de regeling opgenomen in het Wetboek van vennootschappen; aanpassing van artikel 21 der statuten.

4/ Beslissing dal de raad van bestuur uit twee bestuurders mag bestaan zo de vennootschap slechts twee aandeelhouders telt; aanpassing van artikel 13 der statuten.

5/ Aanpassing van de aanduiding van de zetel in de statuten aan de door de raad van bestuur genomen beslissing tot verplaatsing ervan naar huidige adres; aanpassing van artikel 2 der statuten.

6/ Aanpassing van de modaliteiten van lastgeving voor vertegenwoordiging op de vergaderingen van de raad van bestuur en van de algemene vergadering, aan de moderne communicatiemiddelen; aanpassing van artikel 15 en artikel 23 der statuten.

7/ Aanpassing van de modaliteiten van instelling van een directiecomité aan de wettelijke voorschriften dienaangaande; aanpassing van artikel 17 der statuten, dat voortaan luidt:

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap evenals de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat dit bestuur betreft, toevertrouwen aan:

-hetzij aan één van zijn leden die dan de titel van gedelegeerd bestuurder zal dragen

hetzij aan één of meer directeuren buiten zijn midden verkozen.

De raad van bestuur kan eveneens zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité als bedoeld in artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat deze opdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap. De werkwijze van het directiecomité, evenals de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, en de duur van hun opdracht worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is eveneens belast met het toezicht op dit comité.

De raad kan ten slotte bijzondere machten verlenen aan iedere lasthebber"

81 Aanpassing van de formaliteiten van aanstelling van de vereffenaar(s) aan de wettelijke voorschriften dienaangaande; aanpassing van artikel 29 der statuten.

Op de laatste blz, van Luik 8 vcrrrriden Recto Naam en hoedanigheid von dr . " tr<,mcntorende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtsperson" ter ..,, _ ti, van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

mod 11.1

9/ Aanpassing van de modaliteiten voor i{kering van interim dividenden aan de wettelijke voorschriften dienaangaande; aanpassing van artikel 28 der statuten, dat voortaan Luidt:

" De dividenden warden betaald op de plaats en de tijdstippen bepaald door de raad van bestuur.

Nochtans kan de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur beslissen bij elke uitkering van voormeld saldo der nettowinst, dat dit geheel of gedeeltelijk zal aangewend worden om een buitengewone reserve of voorziening aan te leggen, of dit over te dragen naar het volgende boekjaar.

De raad van bestuur is eveneens bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interim dividend uit te keren, met inachtneming van de bepalingen van artikel 618 van hef Wetboek van vennootschappen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling zijn of moeten worden gevormd."

10/ Benoeming tot derde bestuurder voor de duur van zes jaar, van de NV 'Franck Invest' met zetel te 2830 Willebroek, Bedrijvenpark De Veert 11, RPR Mechelen 0449.925.689, en met als vaste vertegenwoordiger de heer Peter Franck Paul Monique Marie, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op drieëntwintig januari ' negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Lodewijk Gerritslaan 49. Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

11/ .De geassocieerde notarissen Benoît De Cleene en Yves De Deken met standplaats te Antwerpen worden, met recht om afzonderlijk te handelen, gemachtigd om de gecoördineerde tekst van de statuten op te maken en zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking.

Bovendien wordt bijzondere volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de griffies en/of ondernemingsloketten, en bij de administratie van de BTW, inzake de inschrijving van de vennootschap, de wijzigingen daarvan en de schrapping, aan: bvba COFIDACC te 2547 Lint, Moederhoefstraat 217 en hun aangestelden.

In verband hiermee kunnen deze volmachthouders alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is.

Yves De Deken, Geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd : afschrift akte + coordinatie

Bijlagen bij hetBelgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

voor-

1 behoeden aan het Belgisch Staatsblad

4e de laatste blz. van Luik B 1<r:rmt.sdon " Recto Naam en hoedanigheid +', ' -1^ _'- Wtr,s'nentorc.nde notaris. hetziy van de perso{oyn(enw bevoegd de rechtseer_,,,, en da .:eis vast derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekenFIc

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 24.07.2012 12338-0586-015
12/02/2015
ÿþ - _ ~ I 5'1t~4 ~~ Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II i





*15023665'





NEP Po r

2 - FEB. tas

RECHTBANP;tiffi:KOOPHANDEL a

ANTWFRPFN atd MECHELEN i

Onderriem ingsnr : 0446.921.164

Benaming

(voluit) : Automotive Parts

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bedrijvenpark De Veert 11, 2830 Willebroek

Onderwerp akte ; Adreswijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de Raad van Bestuur dd. 9 januari 2015 wordt de maatschappelijke zetel overgebracht naar Azaleaweg 21 te 2620 Hemiksem en dit met ingang vanaf 1 februari 2015.

Dhr. Franck Peter Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 26.07.2011 11337-0467-015
02/04/2009 : AN300858
02/07/2008 : AN300858
28/08/2007 : AN300858
05/07/2007 : AN300858
23/06/2005 : AN300858
17/06/2004 : AN300858
30/06/2003 : AN300858
30/04/2003 : AN300858
26/07/2002 : AN300858
26/06/2001 : AN300858
22/12/2000 : AN300858
11/09/1996 : AN300858
11/10/1995 : AN300858
22/01/1994 : BL557108
11/05/1993 : BL557108
01/01/1993 : BL557108
10/04/1992 : BL557108

Coordonnées
AUTOMOTIVE PARTS

Adresse
BEDRIJVENPARK DE VEERT 11 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande