AUTODIALOG

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AUTODIALOG
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 631.877.695

Publication

19/06/2015
ÿþ and 11.1

"E ~t ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*15087266*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 9 JIINÉ 2015

afdele,eg ergen

Ondernemingsnr : ()3A 1,1-1 (Yei

Benaming (voluit) Autodialog

(verkort) :

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : Driehoekstraat 134

2240 Zandhoven

Onderwerp akte :OPRICHTING - AANSTELLING VAN BESTUURDERS

Uit een akte verleden voor Filip Holvoet geassocieerd notaris te Antwerpen op vijf juni tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1;

BLIJKT dat' L De sub 4. nagemelde persoon die is opgetreden als oprichter een handelsvennootschap heeft opgericht in de vorm van een naamloze vennootschap, met de naam: "Autodialog",

2. De vennootschap gevestigd is te 2240 Zandhoven, Drtehoekstraat 134.

3. Zij is opgericht voor onbepaalde duur. Zij begint te werken op vijf juni tweeduizend vijftien.

4. Is opgetreden als oprichter: de heer GASPAR, Alex Henri Jean, wonende te 2240 Zandhoven,

Driehoekstraat 134,

5, Het geplaatste kapitaal van de vennootschap zesentachtigduizend euro bedraagt. Het is volledig gestort.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

. eenendertig december tweeduizend zestien.

8. Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten

"De algemene vergadering beschikt op voorste! van de raad van bestuur over de bestemming van het resultaat, De winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden besteed met inachtneming van ; ; de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve en de vaststelling van het i voor uitkering in aanmerking komende bedrag, conform de toepasselijke wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Na de voorgeschreven voorafnemingen ten bate van de wettelijke reserve, zal, ingeval het kapitaal gedeeltelijk is afgelost, aan de niet afgeloste aandelen een dividend toegekend worden ten bedrage van het dubbele van wat zal toegekend worden aan zowel de afgeloste als de niet afgelaste aandelen, dit alles omgerekend per aandeel en voor zover de algemene vergadering niet besluit de winst te reserveren.

Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, interimdividenden uit te keren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar ; verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

!n zoverre het aantal aandelen zonder stemrecht niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal :: vertegenwoordigt, geven deze aandelen een preferent recht op de verdeling van het saldo dat overblijft na vereffening, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat toegewezen aan de houders van aandelen met stemrecht.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld."

9. - Als bestuurders van de vennootschap zijn aangesteld:

1. De heer GASPAR, Alex Henri Jean, voormeld;

2. De heer GASPAR, Luc Jozef, wonende te 8300 Knokke-Heist, Jozef Nellenslaan 130 bus 11.

Aan hen is volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht verleend om met twee gezamenlijk handelend

;; namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De opdracht geldt voor de duur van zes jaar, gaat in op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid ;

verwerft, en eindigt bij de jaarvergadering van het jaar 2020,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- Als individueel bevoegde bestuurder, die de titel zal voeren van 'gedelegeerd bestuurder' en aan wie, met toepassing van artikel 15 van de statuten de macht is gegeven om alleen handelend de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen, aangesteld werd: de heer GASPAR, Alex Henri Jean, voormeld.

- als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, aangesteld werd: de burgerlijke vennootschap onder vorm van naamloze vennootschap "TITECA ACCOUNTANCY" (ondernemingsnummer 0882.371.584) met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Heirweg 198, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen en alle documenten te tekenen met het oog op de Inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige, inclusief de macht om deze inschrijvingen te verbeteren en/of te wijzigen indien nodig.

10. - De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

- Als voorzitter van de raad van bestuur is aangesteld: de heer GASPAR, Alex Henri Jean, voormeld. Deze beslissing heeft slechts rechtskracht vanaf de dag dat de bestuurders in functie treden.

11, Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven

"De vennootschap heeft tot doel zowel in als buiten België, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa, het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, consultancy en/of commercialisatie van nieuwe producten, software, nieuwe technologieën en hun toepassingen;

- het verzamelen en verwerken van data tot betekenisvolle informatie;

- alle studie-, teken-, consultancy- en programmatiewerk voor elektrische en niet-elektrische systemen en de ontwikkeling van hard- en software;

- de handel in hard- en software van computersystemen era hun aanverwanten,

- het vervaardigen en het ontwerpen van automatisatiesystemen;

- alle vormen van vervaardigen, het uitrusten en het automatiseren van machines onder al hun aspecten; - alle studiewerk, aanneming en herstelling voor industriële installaties zowel voor de private als openbare sector;

- de handel, de in- en uitvoer, de vertegenwoordiging, de commissiehandel en de consignatie van alle materialen, benodigdheden en bijhorigheden voor het plaatsen van elektrische en elektronische installaties en apparaten;

- de activiteiten van systeemintegrators;

- het onderhoud van alle voorgaande installaties en software;

- de organisatie van bedrijven en het geven van opleiding in zijn meest diverse vormen;

- het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden onder meer, oprichting, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan, dit alles in de ruimste zin;

- het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden;

- het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst. Voorgaande opsomming is niet beperkend.

De vennootschap zal, zowel in binnen-als buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten en alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of dit geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel, onder andere door het aannemen van bestuursmandaten ervan.

De vennootschap kan zich borg stellen in het voordeel van derden, zaakvoerders en vennoten."

12. De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede zaterdag van de maand juni om tien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

"Zeven dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. Bestuurders zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

De algemene vergadering kan alleen geldig besluiten als ze regelmatig samengeroepen werd, of als alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en bij eenparigheid akkoord gaan met de agenda.

Elk aandeel geeft recht op één stem onverminderd de wettelijke beperkingen van het stemrecht verbonden aan aandelen.

Nochtans is de uitoefening van het stemrecht geschorst voor wat de niet volgestorte aandelen betreft, zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen; onverminderd de strengere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten door de wet opgelegd in bijzondere gevallen."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

FILIP HOLVOET - GEASSOCIEERD NOTARIS.-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

e " ,i

. I

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

x

Coordonnées
AUTODIALOG

Adresse
DRIEHOEKSTRAAT 134 2240 ZANDHOVEN

Code postal : 2240
Localité : ZANDHOVEN
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande