ATEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 431.435.016

Publication

27/06/2014
ÿþ{

mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr: BE0431.435.016

Benaming (voluit) :ATEC N.V.

(verkort) :

Rechtsvorm ; N.V.

Zetel : De Nachtegaal 16

2970 Schilde

Onderwerp akte :NV: omvorming

Tekst : Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Wim De Smedt, te Wommelgem op 16 juni 2014, te registreren, blijkt dat de NV "ATEC N.V,", te 2970 Schilde, De Nachtegaal 16, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft

1.Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de raad van bestuur opgesteld overeenkomstig artikel 778 wetboek van vennootschappen en van bedrijfsrevisorenkantoor Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PARMENTIER GUY, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier, kantoorhoudende te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, opgesteld op 12 juni 2014 overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, waaruit het volgende besluit wordt geciteerd :

"BESLUIT

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, ter gelegenheid van de omvorming van de Naamloze Vennootschap "ATEC N.V." tot een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid kan ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen, solvabilitiet van de deelneming en de geldbelegging, de juistheid van de liquide middelen en onder voorbehoud van alle eventueel niet-geboekte claims, verbintenissen en belastingen:

1. Dat onze werkzaamheden er enkel op gelicht zijn na te gaan of er

enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 31 maart 2014 van genoemde vennootschap die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2. Dai uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen

inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, een netto-vermogenstoestand ten bedrage van 1.822.554,87 EUR blijkt en niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

3. Dat het netto-actief van de vennootschap per 31 maart 2014 HOGER is dan het op die datum uitgedrukt

maatschappelijk kapitaal van 1.378.516, 73 EUR en dit ten belope van 444.038,14 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 12 juni 2014

Burgerlijke Vennootschap o.v.v, een BVBA GUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger de heer Guy Parmentier

(Get.)

Bedrijfsrevisor,

De vergadering beslist voorgaande verslagen goed te keuren,

2. De vergadering besluit de naam ATEC N.V. te wijzigen door weglating van de letters

3. De vergadering besluit het maatschappelijk doel uit te breiden met volgende activiteiten en dit door invoeging van de hierna vermeld tekst na de woorden "Aan- en verkoop, import- en export, groot- en kleinhandel van alle goederen dienaangaande." ;

"Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Op do laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eni

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11111 1 III), J111,1. I Ill

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

18 JUNI 201'i

afdeâng,Artwarp,n

rITTle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het`

Belgisch

Staatsblad

mod 11,1

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de wil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Het verwerven en aanhouden, van participaties, in eender welke vorm,

in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in nature, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs."

Aanpassing van artikel 3 der statuten.

4. de vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid verder te werken. Deze omzetting geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap vastgesteld op 31 maart 2014. Alle verrichtingen die sedert voormelde datum door de naamloze vennootschap werden gedaan, worden geacht gedaan te zijn voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

5. De heer Simons Guido Jan Rosa, rijksregisternummer 490519.187.16, wonende te 2970 Schilde, De Nachtegaal 16, mevrouw Simons Cathleen Maria Hendrika, (rijksregisternummer : 790724.162.50) te 2900 Schoten, Kuipersstraat 5 en mevrouw Mennai Intissar (rijksregisternummer : 830929.526.22), te 2970 Schilde, De Nachtegaal 16, allen voornoemd, worden als bestuurders van de omgezette naamloze vennootschap, ontslagen, met ingang vanaf 16 juni 2014. Het mandaat van de heer Simons Guido, als gedelegeerd bestuurder, komt automatisch ook ten einde vanaf heden.

De vergadering verleent hen allen eervolle décharge voor de uitoefening van hun mandaat,

6. De algemene vergadering beslist te benoemen tot niet - statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur met ingang vanaf 16 juni 2014: De heer Simons Guido, voornoemd die aanvaardde en bevestigde niet getroffen te zijn door een maatregel of beslissing die zich daartegen verzet.

Betreffende mandaat is onbezoldigd, totdat de algemene vergadering hierover anders beslist.

De vergadering beslist aan de hand van de boeken en bescheiden van de omgevormde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid dat geen commissaris moet benoemd worden.

7. Rekening houdende met de beslissingen die voorafgaan, worden de statuten van de handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vastgesteld als volgt :

*De vennootschap is een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "ATEC".

*De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2970 Schilde, De Nachtegaal 16,

*De vennootschap heeft tot doel :

Het leggen van industriële pijpleidingen en kanalisaties, dit omvat onder meer het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de caloriefugage van leidingen en kanalisaties.

De studie, het fabrikeren, het monteren, de verkoop en de vertegenwoordiging van alle metaalconstructies in de ruimste zin van het woord, zoals machines en onderdelen van machines, koperslagerij, plaatijzer, buizen en leidingen, stellingen en ander soortgelijke constructies evenals het demontagewerk.

De vertegenwoordiging, studie, fabricatie, verkoop en het ten uitvoerbrengen van werken in geprefabriceerde materialen of niet-geprefabriceerde materialen voor de bouw.

Deze werken en materialen omhelzen het volgende : Isoleren en het toepassen van thermische en akoestische isolatie evenals alle mogelijke beschermingen tegen brandgevaar.

Het vervaardigen en plaatsen van metaalconstructies en metalen kunstwerken, alsook van industriële pijpleidingen en kanalisaties.

De behandeling van speciale installaties, alsook al de onderhoudswerken aan bovenvermelde installaties. Het verzorgen van elektrotechnische installaties.

Aan- en verkoop, import- en export, groot- en kleinhandel van alle goederen dienaangaande.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en 'verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

mod 11.1

Het verwerven en aanhouden, van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten,

" industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vernield zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Deze opsomming moet in de meest uitgebreide zin worden opgevat.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn dit te begunstigen, zo kan zij onder meer een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

*De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

*Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen driehonderd achtenzeventigduizend vijfhonderd zestien euro drieënzeventig cent (¬ 1.378.516,73), vertegenwoordigd door vijfduizend vijfhonderd eenenzestig (5.561) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/vijfduizend vijfhonderd eenenzestigste deel van het maatschappelijk kapitaal.

De vijfduizend vierhonderd zesendertig (5.436) aandelen gecreëerd naar aanleiding van de kapitaalverhoging doorgevoerd door notaris Marc Van Nuffei op 31 december 2013 bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 januari 2014 onder nummer 0022004, blijven genieten van de voordelen voorzien in artikel 537 WIB 1992.

* De aandelen zijn op naam. Er wordt een volgnummer aan toegekend. Zij zijn ingeschreven in een register van aandelen, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot zal inhouden, het getal van de hen toebehorende aandelen alsook de aantekeningen van de gedane stortingen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd,

*Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering,

Elke zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, ais eiser of als verweerder.

*De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand maart om van elk jaar, om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

*Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van datzelfde jaar.

*Winstverdeling : De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds: de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder.

*Verdeling bij vereffening : Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen ter vereffening van de schulden en lasten van de vennootschap en ter betaling van de kosten van de vereffening.

Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de aandelen, rekening houdende met de daarop verrichte stortingen.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

8.Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend aan accountantskantoor De Bock, vertegenwoordigd door de heer Gunter De Bock, te 2900, Schijnparklaan 19, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving, de wijzigingen en de eventuele latere schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, en bij de bevoegde diensten van de Belasting van de Toegevoegde Waarde,

Voor-

behouden

aan het`

Belgisch

Staatsbliarf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Hiermee samen neergelegd :

- uitgifte;

coördinatie der statuten;

- verslag van de raad van bestuur omzetting;

- verslag raad van bestuur doelwijziging;

- tussentijdse staat van actief en passief.

Wim DE SMEDT Geassocieerd Notaris.

._~ "

Voor-

behouden aan het' Eloigisch

Staatsbly d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

04/08/2014 : AN257831
22/01/2014 : AN257831
05/09/2013 : AN257831
23/08/2013 : AN257831
02/09/2011 : AN257831
20/08/2010 : AN257831
24/08/2009 : AN257831
31/07/2008 : AN257831
25/09/2007 : AN257831
13/08/2007 : AN257831
14/08/2006 : AN257831
06/07/2005 : AN257831
13/07/2004 : AN257831
28/11/2003 : AN257831
04/06/2003 : AN257831
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.03.2015, NGL 31.08.2015 15505-0399-012
02/01/2003 : AN257831
16/09/2002 : AN257831
06/07/2001 : AN257831
07/07/2000 : AN257831
17/07/1999 : AN257831
01/01/1995 : AN257831
29/06/1994 : AN257831
25/01/1990 : AN257831
25/01/1990 : AN257831

Coordonnées
ATEC

Adresse
DE NACHTEGAAL 16 2970 'S GRAVENWEZEL

Code postal : 2970
Localité : 'S Gravenwezel
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande