ASSIST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ASSIST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 821.760.640

Publication

05/05/2014 : Ontslag bestuurder
• FN

09 eu

ri in es

î?î

•F-

•M

OX es

Uittreksel uit het proces-verbaal van de algemene vergadering dd. 02 januari 2014

De vergadering neemt akte van een bekrachtigt het ontslag van BEAS BVBA, met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde, Fazantenpad 6 en vertegenwoordigd door de heer Bart Baert, wonende te 8670 Kortrijk, Fazantenpad 6, als bestuurder van de vennootschap en dit met ingang vanaf heden. De vergadering dankt de ontslagnemende bestuurder voor de wijze waarop hij zijn opdracht heeft uitgeoefend, en voor de bijdrage die hij heeft geleverd tôt de ontwikkeling van de vennootschap.

Voor éénsluidend uittreksel

Vebego International BV

bestuurder

vast vertdoor

P.M.M. van Montfort

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
07/02/2014
ÿþmod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ _tv i. f ,1~~ ~1 1G~~f~

t~r~y~~'~y~~ } ~j~l ,a A~,tworpan, ~A r~a~ f~~~~~ï~~

2 9 JAti, 2014

Griffie

11

14 3720

Ondernemingsnr ; 0821.760.640

Benaming (voluit) : ASSIST

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Luchthavenlei 7B

(volledig adres) 2100 Antwerpen (Deurne)

Onderwerp(eniakte : KAPITAALVERHOGING IN GELD - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN - VASTSTELLING NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN - BEVESTIGING EN BEKRACHTIGING BENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te, Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 22 januari 2014, blijkt onder meer het volgende:

1. Het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd met een miljoen vijftigduizend euro (¬ 1.050.000,00), mits aanmaak en uitgifte van duizend vijftig (1.050) aandelen, van hetzelfde type als de bestaande aandelen, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf 22 januari 2014.

De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP Paribas Fortis.

Dientengevolge is het kapitaal vastgesteld op een miljoen driehonderdvijftigduizend euro (¬ 1.350.000,00).

De vergadering verzocht de instrumenterende notaris te akteren dat de wettelijke voorwaarden met betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal zijn nageleefd.

2. De vergadering stelde vast dat aile bestaande aandelen op naam zijn ingeschreven in een register. van aandelen en dat er sinds de oprichting van onderhavige vennootschap geen aandelen aan toonder werden uitgegeven door de vennootschap.

De vergadering besloot dat de effecten voortaan enkel nog op naam of gedematerialiseerd kunnen zijn. De regeling betreffende de statutaire aard van de aandelen/effecten werd dienovereenkomstig gewijzigd en artikel 7 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Artikel 7: aard aandelen

De niet volgestorte aandelen zijn steeds op naam. De volgestorte aandelen en ook de eventuele andere door de vennootschap uitgegeven effecten zijn, naar keuze van de aandeelhouder of effectenhouder, op naam of gedematerialiseerd. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

Elke houder van aandelen en/of andere effecten kan, te allen tijde en op zijn kosten, de omzetting van zijn aandelen en/of andere effecten op naam in gedematerialiseerde aandelen of gedematerialiseerde effecten vorderen, of omgekeerd.

De eigendom van de effecten op naam wordt bewezen door de inschrijving in het desbetreffende register van effecten op naam dat volgens artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen moet worden gehouden.

Het gedematerialiseerde effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de titularis van het effect, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde effecten, wordt, per categorie van effecten ingeschreven op naam van de vereffeninginstelling of in voorkomend geval van de erkende rekeninghouder, in het desbetreffende register van effecten op naam gehouden overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen,"

3. De regeling inzake dagelijks bestuur werd gewijzigd en de regeling inzake directiecomité werd geschrapt uit de statuten. Artikel 12 van de nieuwe tekst der statuten inzake het dagelijks bestuur luidt als volgt: "Artikel 12: daaeiiiks bestuur

Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming,

-ontslag-en -bevoegdheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(ojn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen is het de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Met directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt."

4. De regeling inzake de externe vertegenwoordiging werd gewijzigd en artikel 13 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Artikel 13: vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij één bestuurder alleen handelend dan wel één gedelegeerd bestuurder alleen handelend,

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

Wanneer er een directiecomité is ingesteld, kan de vennootschap binnen de perken van de bevoegdheden van het directiecomité tegenover derden tevens geldig vertegenwoordigd en verbonden worden door elk lid van het directiecomité alleen optredend.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht."

5. De regeling inzake toelatingsvoorwaarden en voorwaarden uitoefening stemrecht in algemene vergaderingen werd gewijzigd en de eerste alinea van artikel 18 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Om de algemene vergaderingen bij te wonen en om hun eventuele stemrecht uit te oefenen, dienen de houders van effecten op naam, indien dat in de oproeping wordt vereist, vijf dagen vóór de vergadering hun wil om deel te nemen aan de vergadering schriftelijk te kennen te geven aan de raad van bestuur op de zetel of op iedere andere daartoe in de bijeenroeping aangeduide plaats. De houders van gedematerialiseerde effecten worden, indien dat in de oproeping wordt vereist, slechts tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van het bewijsschrift van neerlegging van een attest opgesteld door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling die de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde efecten tot op de datum van de algemene vergadering vaststelt. De neerlegging van dat attest dient te gebeuren vijf dagen vóór de vergadering, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats daartoe aangeduid in de oproeping,"

6. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de statuten zal gelden.

7. De vergadering bevestigde en bekrachtigde voor zoveel als nodig haar besluit de dato 31 mei 2013 en stelde met eenparigheid van stemmen het aantal commissarissen vast op één (1) en benoemde tot deze functie voor een termijn gelijk aan drie (3) boekjaren met dien verstande dat het mandaat een einde zal nemen ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering die zal worden gehouden in het jaar 2016: de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren - Reviseurs d'Entreprises", met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 81B, vertegenwoordigd door mevrouw De Brabander Kathleen, bedrijfsrevisor,

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

i

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

.S"iaátsbiad

Op de laatste biz. van Luik 5 vermelden : Recto : Naam en hoedenighecd van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/06/2013
ÿþRechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : I.uchthavenlei 7B, 2100 Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bekrachtiging ontslag en benoeming (gedelegeerd) bestuurder-Kennisname wijziging vaste vertegenwoordiger

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd.1/3/2013

De vergadering neemt akte van en bekrachtigt het ontslag van EMENES BVBA, met maatschappelijke zetel; te Schriek 348, 2180 Ekeren en vast vertegenwoordigd door de heer Steven Jan Gilberte de Schepper» wonende te Schriek 348, 2180 Ekeren, als bestuurder van de vennootschap en dit met ingang vanaf 1 maart 2013.

De vergadering dankt de ontslagnemende bestuurder voor de wijze waarop zij haar opdracht heeft uitgeoefend, en voor de bijdrage die zij heeft geleverd tot de ontwikkeling van de vennootschap,.

Vervolgens besluit de vergadering over te gaan tot de benoeming van NG2 Hulst BV., met' maatschappelijke zetel te Paganinistraat 19, 4561 VD Hulst (Nederland) en vast vertegenwoordigd door de heer, Luc van de Voorde, wonende te Paganinistraat 19, 4561 VD Hulst (Nederland), als bestuurder van de: vennootschap voor een periode ingaand op 1 maart 2013 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van: 2015.

De voornoemde bestuurder, alhier tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaart zijn mandaat te aanvaarden en zal dit mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Uittreksel uit het proces-verbaal van de zitting van de raad van bestuur dd.1/3/2013

De raad van bestuur neemt akte van en bekrachtigt het ontslag van EMENES BVBA, met maatschappelijke zetel te Schriek 348, 2180 Ekeren, vast vertegenwoordigd door de heer Steven Jan Gilberte de Schepper, wonende te Schriek 348, 2180 Ekeren, als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap en dit met ingang vanaf 1 maart 2013.

Vervolgens gaat de raad van bestuur over tot bekrachtiging van de benoeming van NG2 Hulst B,V., met maatschappelijke zetel te Paganinistraat 19, 4561 VD Hulst (Nederland) en vast vertegenwoordigd door de heer Luc van de Voorde, wonende te Paganinistraat 19, 4561 VD Hulst (Nederland), als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap en dit met ingang vanaf 1 maart 2013. Voornoemde gedelegeerd bestuurder verklaart dit mandaat te aanvaarden en zal dit onbezoldigd uitoefenen.

Tenslotte neemt de raad van bestuur kennis van het feit dat Vebego International B.V., met adres te: Cortenbach 1, 6367 GE Voerendaal (Nederland), vanaf 1 maart 2013, vast vertegenwoordigd zal worden door de heer Peter Marinus Mathias van Montfort, wonende te Hoefstraat 5, 6085 DT Horn (Nederland) , en dit ter vervanging van de heer Robert Peter Westerlaken, wonende te Burgemeester van de Wielstraat 19, 5251 DB, Vlijmen (Nederland). De heer P.M.M. van Montfort verklaart zijn mandaat te aanvaarden en zal zijn mandaat' als vaste vertegenwoordiger onbezoldigd uitoefenen.

Voor éénsluidend uittreksel

NG2 Hulst B.V.

vast vertegenwoordigd door L. van de Voorde

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie yen de Rechtbank van Koophangel ie Aniwerpon, op

10 JUNI 2013 .

Griffie

Ondernemingsnr : 0821.760.640

Benaming

(voluit) : Assist

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 23.07.2012 12323-0358-031
09/01/2012
ÿþ I~`1 Mai 2.1

~Cx.I~ly1 ~~' i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Pt :vgelegd ter griffie van de Recittharz:_a

va~ Koophandel te Antwerpen, op

17 DEL 2011

Griffie

i

11

D

11

VI

I~

ui

Yry

11111

1111111

*12006141*

b

s~

Ondernemingsnr : 0821.760.640

Benaming

(voluit) : Assist

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Luchthavenlei 7B, 2100 Deurne

Onderwerp akte : kennisname wijziging vertegenwoordiging commissaris - ontslag en benoeming (gedelegeerd) bestuurders

Uittreksel uit het proces-verbaal van de algemene vergadering dd. 27 mei 2011

De vergadering besluit de benoeming van het mandaat van Deloitte Bedrijfsrevisoren BV ovve CVBA, met maatschappelijke zetel te Berkentaan 8b, 1831 Diegem, als commissaris van de vennootschap te bekrachtgen en dit voor een periode van drie boekjaren met ingang vanaf 10 december 2009 tot aan de algemene vergadering van 2013. De vertegenwoordiger van Deloitte zal echter Kathleen De Brabander zijn in plaats van Luc Van Coppenolle.

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd. 22 december 2011

De vergadering neemt akte van en bekrachtigt het ontslag van de heer Arnoldus Lambertus Johannes Petrus Bloem, wonende te 5741 EM Beek en Donk (Nederland), als bestuurder van de vennootschap en dit met ingang vanaf heden.

De vergadering dankt de ontslagnemende bestuurder voor de wijze waarop hij zijn opdracht heeft uitgeoefend, en voor de bijdrage die hij heeft geleverd tot de ontwikkeling van de vennootschap.

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot de bekrachtiging van de. benoemingen als bestuurder van de vennootschap:

- Emenes BVBA, met maatschappelijke zetel te 2180 Ekeren, Schriek 348 en vast vertegenwoordigd door, de heer Steven Jan Gilberte de Schepper, wonende te 2180 Ekeren, Schriek 348, voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2015.

- BEAS BVBA, met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde, Fazantenpad 6 en vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bart Baert, wonende te 8670 Koksijde, Fazantenpad 6 als bestuurder van de vennootschap, voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2015.

Hun mandaat als bestuurder zal bezoldigd uitgeoefend worden, de bezoldiging wordt jaarlijks door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders vastgesteld.

De voornoemde bestuurders, alhier tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Uittreksel uit het proces-verbaal van de raad van bestuur dd. 22 december 2011

De raad van bestuur besluit over te gaan tot de bekrachtiging van het ontslag van de heer A.L.J.P. Bloem, wonende te Tuinstraat 26, 5741 EM Beek en Donk, Nederland als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap en dit met ingang vanaf heden.

De raad van bestuur besluit over te gaan tot de bekrachtiging van de benoeming van Emenes B.V.B.A., met maatschappelijke zetel te Schriek 348, 2180 Ekeren, vast vertegenwoordigd door de heer S.J.G. de Schepper, wonende te Schriek 348, 2180 Ekeren als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap en dit met ingang van heden.

De raad van bestuur besluit over te gaan tot de bekrachtiging van de benoeming van BEAS BVBA, met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde, Fazantenpad 6 en vast vertegenwoordigd door de heer Bart Baert, wonende te 8670 Koksijde, Fazantenpad 6 als bestuurder van de vennootschap en dit met ingang van heden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

V o r-'Se'ide n ti aar+thet Be3çiisch Staatsblad

De raad van bestuur neemt kennis van het feit dat vanaf 1 januari 2011 het mandaat van vaste vertegenwoordiger van de volgende vennootschappen-bestuurders als volgt zal worden uitgeoefend:

-Vebego Services B.V., met adres te Cortenbach 1, 6367 GE Voerendaal (Nederland), zal in de toekomst vast vertegenwoordigd worden door de heer Ronald George Goedmakers, wonende te 3620 Lanaken, André Dumontplaats 2, en dit ter vervanging van de heer Tonny Albertus Goedmakers Jr., wonende te 3621 Rekem, Sterrenlaan 26. De heer R.G. Goedmakers verklaart zijn mandaat te aanvaarden en zal zijn mandaat als vaste vertegenwoordiger onbezoldigd uitoefenen.

-Vebego International B.V., met adres te Cortenbach 1, 6367 GE Voerendaal (Nederland), zal in de toekomst vast vertegenwoordigd worden door de heer Robert Peter Westerlaken, wonende te 5251 DB Vlijmen (Nederland), Burgemeester van de Wielstraat 19, en dit ter vervanging van de heer Ronald George Goedmakers, wonende te 3620 Lanaken, André Dumontplaats 2. De heer R.P. Westerlaken verklaart zijn mandaat te aanvaarden en zal zijn mandaat als vaste vertegenwoordiger onbezoldigd uitoefenen.

Hun mandaat zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering in 2015.

Bijgevolg is de raad van bestuur vanaf heden samengesteld uit de volgende leden:

" Emenes B.V.B.A., met maatschappelijke zetel te Schriek 348, 2180 Ekeren, vast vertegenwoordigd door de heer S.J.G. de Schepper, wonende te Schriek 348, 2180 Ekeren, gedelegeerd bestuurder;

" Vebego International B.V., met maatschappelijke zetel te Cortenbach 1, 6367 GE Voerendaal, Nederland, vast vertegenwoordigd door de heer R.P. Westerlaken, wonende te 5251 DB Vlijmen (Nederland), Burgemeester van de Wielstraat 19;

" Vebego Services B.V., met maatschappelijke zetel te Cortenbach 1, 6367 GE Voerendaal, Nederland, vast vertegenwoordigd door de heer R.G. Goedmakers, wonende te wonende te 3620 Lanaken, André Dumontplaats 2;

" BEAS B.V.B.A., met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde, Fazantenpad 6, vast vertegenwoordigd door

de heer B. Baert, wonende te 8670 Koksijde, Fazantenpad 6.

Hun mandaat zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering in 2015.

Voor éénsluidend uittreksel

Emenes B.V.B.A.

Gedelegeerd bestuurder

vast vert. door

S.J.G. de Schepper

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 28.07.2011 11345-0172-027
14/04/2015
ÿþ Mod word 11.1

DA ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111111111111111111111

van koophan -i

Antwerpen f

0 1 APR, 2015 r

afdeling Antwetpen Griffie

Ondernemingsar : 0821.760.640

Benaming

(voluit) : Assist

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Luchthavenlei 7B, 2100 Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van controle

Neerlegging van schrijftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 24 maart 2015 houdende de wijziging van centrale overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen,

Susana González Melón

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 05.08.2015 15399-0367-033

Coordonnées
ASSIST

Adresse
LUCHTHAVENLEI 7B 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande