ASELI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASELI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.914.911

Publication

19/02/2014
ÿþ ,r~li,` ~;; Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

10 FEB. 2014

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1 957 5

Ondernemingsnr : C23%.---l: " `p^3"-k, ` S-`

Benaming (voluit) :ASELI

(verkort):

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Pastoor De Conincklaan 55, 2610 Antwerpen Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Paul Wellens, notaris met zetel te Mortsel, Eggestraat 28, op 5 februari 2014, blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, genaamd "ASELI" werd opgericht als volgt:

VENNOOT.

"EATON" Naamloze Vennootschap, gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Pastoor De Conincklaan, 55,

ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BE 0448.888.680.

RECHTSVORM EN NAAM.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "ASELI".

ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Pastoor De Conincklaan 55.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

2. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

3. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer ;

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, waaronder onder meer, maar niet uitsluitend, het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake juridische,' financiële, handels-,'bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden, met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het (laten) verrichten van secretariaatswerkzaamheden..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

ir .;",

Luik B - vervolg

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, met uitsluiting evenwel van handelingen die zijn voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borg stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

KAPITAAL.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (£ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op voormelde aandelen wordt ingeschreven door:

1. BATON NV, met zetel te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Pastoor De Conincklaan, 55, titularis van honderd (100)

aandelen

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van achttienduizend

zeshonderd euro (E 18.600,00).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E

18.600,00) .

Het geheel van deze inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer be54 7350

3486 3097, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikels 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding.

ALGEMENE VERGADERING.

Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, in de zetel van de vennootschap. Ieder zaakvoerder is bevoegd de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer hij het nuttig vindt voor de vennootschap.

Voor-

behouden

aan het

ti1 Belgisch

I Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op de laatste donderdag van juni om zestien uur of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, worden de besluiten van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het is de vennoten niet toegelaten hun stem per brief uit te brengen

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar

WINST.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten

honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk

kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is

bepaald in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Verenigd in algemene vergadering benoemt de oprichter, als gewone zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: mevrouw HEEREN Karina Paulina Eugène Maria, wonende te 2610 Wilrijk, Pastoor De Conincklaan, 55, die aanvaardt en bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

VASTE VERTEGENWOORDIGER

De zaakvoerder, Mevrouw Heeren Karina, voornoemd neemt de beslissing zichzelf tot vaste vertegenwoordiger aan te duiden.

Hij verklaart door ondergetekende notaris Paul Wellens op de hoogte te zijn gebracht dat de bestuurde vennootschap de benoeming van de vaste vertegenwoordiger bekend dient te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de heer Pieter Mattheessens, te 2600 Berchem, Fruithoflaan 37 bus A2, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennoôtschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd

Afschrift van het . rotes-verbaal

~~

Voor-

behouden

aán het

-/ Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ASELI

Adresse
PASTOOR DE CONINCKLAAN 55 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande