ARIX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARIX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.913.140

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.04.2014, NGL 29.04.2014 14108-0414-009
27/02/2014
ÿþmod 11.1

Vc d i i

behc

aai

Bel! Staa

i



Ondememingsnr : 0533.99 3.9 40

Benaming (voluit) : ARICS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Liersesteenweg 320 Q

2800 Mechelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN - NAAMSWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op vijf februari tweeduizend veertien, "geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op elf februari tweeduizend veertien, boek 241 blad 23 vak 17, ontvangen: vijftig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Elsen..";

= BLIJKT dat:

- de naam van de vennootschap gewijzigd werd in: "ARIX".

- bijzondere volmacht verleend werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "KONSILANTO", rechtspersonenregister Antwerpen 0404.876.020, met zetel te Mortsel, Mechelsesteenweg 131-135 bus 1, en :i haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, x' om de vennootschap te vertegenwoordigen bij aile belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ELLENVERHAERT GEASSOCIEERDNOTARIS.- r

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

expeditie van de akte

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten





Op de laatste biz, van LuiK B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1-:

1 8 -02- 2014

~il-x~;"~=+~ `~; =~" ~ i'::°'.~ !~ Vàr1 1<K.*s''i-i,!kNC1El,,. te ~F's[: ~,I-Ik'ILEN

Gfittit

08/05/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13302803*

Neergelegd

06-05-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0533913140

Benaming (voluit): ARICS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2800 Mechelen, Liersesteenweg 320 bus Q

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING  AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op drie mei tweeduizend

dertien, neergelegd op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat

l. De sub 4. nagemelde persoon een handelsvennootschap heeft opgericht in de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  ARICS .

2. De vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Liersesteenweg 320 bus Q.

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert één januari tweeduizend dertien namens haar aangegaan door de oprichter, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

4. De vennoot/oprichter is de heer DE ROO, Erik Geert Lionel, wonende te 2800 Mechelen, Liersesteenweg 320 Q.

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt. Het is tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro gestort.

De heer Erik De Roo, voormeld, heeft zich verbonden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro bij te storten:

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

eenendertig december tweeduizend dertien.

8. - Als statutaire zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld: de heer Erik De Roo, voormeld.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan hem volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

- aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  KONSILANTO , rechtspersonenregister Antwerpen 0404.876.020, met zetel te Mortsel, Mechelsesteenweg 131-135 bus 1, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, werd een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de  B.T.W. , alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

9. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :

 De vennootschap heeft tot doel:

Adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer.

Adviesbureau op het gebied van public relations en communicatie.

Overig adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer.

Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering.

De handel, tussenhandel, de huur en verhuur, de invoer en uitvoer, installatie, herstelling en onderhoud,

opslag, ontwikkeling, bewerking en productie van informatietechnologie, waaronder begrepen hardware en

software, en dit alles in de ruimste zin;

Het verlenen van advies en bemiddeling inzake de aanwerving van werknemers. Het verlenen van advies

inzake arbeidsbemiddeling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Studie, adviesverlening, consultancy en onderwijs op het vlak van informatietechnologie (IT) (waaronder begrepen hardware en software), project management en business consulting, en dit alles in de ruimste zin. Het ontwerpen en vervaardigen, de aan- en verkoop en de reparatie van schrijn- en timmerwerk, producten in kunststof, meubelen en producten van metaal.

De ontwikkeling van bouwprojecten, zowel van residentiële als van niet-residentiële bouwprojecten.

Handel in eigen onroerend goed.

Verhuur en exploitatie van eigen of geleased onroerend goed : verhuur en exploitatie van eigen of geleased residentieel en niet-residentieel onroerend goed, van sociale woningen en van terreinen.

Bemiddeling in onroerend goed : bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis; het schatten en evalueren van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis.

Beheer van onroerend goed, zowel van residentieel als van niet-residentieel onroerend goed, voor een vast bedrag of op contractbasis.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere, al dan niet verbonden, rechtspersonen, al dan niet door middel van de uitoefening van een mandaat als bestuurder, volmachtdrager, lid van een directiecomité of vereffenaar, en het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtsreeks of onrechtreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen die nodig of nuttig zijn tot het verwezenlijken van haar doel kopen, in huur nemen, verpachten, oprichten, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen en afstaan en in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

11. Jaarlijks op de laatste vrijdag van de maand februari om achttien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 27.07.2016 16359-0126-009

Coordonnées
ARIX

Adresse
LIERSESTEENWEG 320, BUS Q 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande