ARCHITECTENBURO LEON SCHOLIERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENBURO LEON SCHOLIERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 443.678.493

Publication

05/05/2014 : ontbinding - benoeming
Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Architectenburo Léon Scholiers", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Bornem, Hendrik Muyshondstraat 43, met ondernemingsnummer 0443.678.493, afgesloten door notaris Olivier Maeyens, te Bornem op 28 maart 2014 en aangeboden ter registratie zoals blijkt uit volgend relaas: "Geregisteerd op het 1 ste Registratïekantoor Mechelen op 01 APR. 2014 Bladem drie Verzendingen: geen Register (OBA) 5 Boek: 320 Blad: 01 Vak: 12 Ontvangen registratierechten: vijftig Euro (R €50,00)De ontvanger, (get) M-R Van Vlasselaer", blijkt dat:

1) De vergadering beslist heeft de vennootschap te ontbinden te rekenen vanaf heden en ze in vereffening

te stellen.

2) de vergadering beslist heeft het aantal vereffenaars vast te stellen op één, en in die hoedanigheid te

benoemen de heer Léon Scholiers,wonende te Bornem, Hendrik Muyshondstraat 43.

3) de vergadering beslist heeft dat de vereffenaars over de meest uitgebreide machten zullen beschikken en namelijk deze vermeld in de artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. I Zij kunnen de bij artikels 187 en 190 van gezegde wetboek voorziene handelingen stellen zonder in de: vereiste gevallen gemachtigd te worden door de algemene vergadering; bijgevolg mogen zij de nijverheid en des handei van de vennootschap voortzetten. ;, Zij mogen de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen, aan aile zakelijke rechten,:

voorrechten, hypotheken en vorderingen tot ontbinding verzaken, handlichting verlenen met of zonder betaling;

van aile bevoorrechte of hypothécaire inschrijvingen, overschrijvingen, inbeslagnemingen, verzet of andere

beletselen. ;

De vereffenaars worden ontslagen ïnventaris te laten opmaken en mogen zich beroepen op de geschriften van de vennootschap; Zij zijn niet verplicht waarborgen te stellen voor de uitoefening van hun opdracht. De vereffenaars mogen hun machten voor de dagelijkse verrichtingen van de vereffening geheel of gedeeltelijk overdragen en mogen onder hun verantwoordelijkheid, aan één of meerdere personen, met het oog, op bijzondere en bepaalde verrichtingen, een door hen aan te duiden deel van hun machten voor de duur door. hun bepaald overdragen.

De vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van de vereffenaar.

4) ingevolge de ontbinding van de vennootschap de algemene vergadering beslist heeft de statuten als volgt

aan te passen:

Artikel vier der statuten wordt gewijzîgd en vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap bestaat met îngang van achtentwïntig maart tweeduizend en veertien, enkel nog voor

haar vereffening." Expeditie der akte;

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL De notaris

Olivier MAEYENS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Mtrtror-ïE:. cpn
03/12/2014
ÿþMOd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MONITEUR BE

#`4IE,~ S rz~~~~.E(

r'~_

26

BELGISCF!

11- 201

STAAT

1 ~V 21

RECHTBANK van KOOPHANDEL EiKOVERPEGriffeè. MECHELEN

*14216718*

Ondernemingsnr : 0443.678.493

Benaming

(voluit) : Architektenburo Leon Scholiers

(verkort) .

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2880 Bornem, Hendrik Muyshondtstraat 43

(volledig adres)

Onderwerp akte : Afsluiting vereffening

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Architektenburo Lean Scholiers", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Bornem, Hendrik Muyshondstraat 43, met ondernemingsnummer 0443.678.493, afgesloten door notaris Olivier Maeyens, te Bornem op 29 september 2014 en aangeboden ter registratie zoals blijkt uit volgend relaas: "Geregisteerd op het lste Registratiekantoor Mechelen op 2 OKT. 2014 Bladen: zes ; Verzendingen: nul Register (OBA) 5 Boek: 327 Blad: 45 Vak: 13 Ontvangen registratierechten: vijftig Euro (R ¬ 50,00)De' ontvanger, (get) M-R Van Vlasselaer. ", blijkt dat:

1) de algemene vergadering verklaard heeft het besluit van de algemene vergadering van twintig decembers tweeduizend en tien waarbij de zaakvoeders toestemming werd verleend tot inkoop van vijftig eigen aandeleni en machtiging verleend werd om de ingekochte eigen aandelen vervolgens te vernietigen, te bekrachtigen, ent te bevestigen dat na inkoop van vijftig eigen aandelen door de zaakvoerder, de ingekochte aandelen vernietigd werden, zodat het maatschappelijk kapitaal thans vertegenwoordigd wordt door tweehonderd aandelen.

2) de algemene vergadering verklaard heeft kennis genomen te hebben van het plan van verdeling van de activa opgesteld door de vereffenaar op negenentwintig augustus tweeduizend en veertien, en goedgekeurd zulks overeenkomstig artikel 190 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, door de Rechtbank van. Koophandel te Antwerpen, afdeling Mechelen ingevolge vonnis van twee september tweeduizend en veertien en de algemene vergadering beslist heeft voormeld plan van verdeling goed te keuren.

3) De algemene vergadering beslist heeft in uitvoering van voormeld goedgekeurd verdelingsplán om nabeschreven onroerende goederen over te dragen aan de aandeelhouders, overeenkomstig hun aandelenbezit, hetzij aan de heer Lean Scholiers, voornoemd ten belope van de onverdeelde helft en aan mevrouw Bernadette De Muynck, ten belope van de overige onverdeelde helft:

A.GEMEENTE BORNEM; derde afdeling voorheen Hingene

In een een building op en met grond, gelegen te Bornem, deelgemeente Hingene, Victor Kegelstraat nummer 4, gekadastreerd volgens titel en recent kadastraal uittreksel derde afdeling sectie B nummer 387/R voor een oppervlakte van twee aren:

1. Het appartnient op de gelijkvloerse verdieping bevattende:

- in privatieve en uitsluitende eigendom: ontvangst, bureau, archief en W.C.

- in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: zesentachtig/duizendsten (8611.000) van de gemene

delen waaronder de grond.

2. De berging op de gelijkvloerse verdieping, bevattende:

- in privatieve en uitsluitende eigendom: de berging zelf met haar deur;

- in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: acht/duizendsten (811000) van de gemene delen

waaronder de grond.

3. Het appartement op de zesde verdieping rechts bevattende:

- in privatieve en uitsluitende eigendom: inkom, W.C., living, keuken, berging, badkamer en twee

slaapkamers.

- in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: negenenzeventig/duizendsten (79/1000) van de

gemene delen, waaronder de grond.

Basisakte

Zoals deze privatieve en gemeenschappelijke delen beschreven staan in de basisakte met eraan gehecht,

plan, verleden voor notaris Frank Depuyt, te Sint-Jans-Molenbeek, op vijftien februari tweeduizend en één,

overgeschreven op het hypotheekkantoor te Mechelen op zevenentwintig februari daarna onder referte 56-T-

27/02/2001-02306.

B.GEMEENTE BORNEM; derde afdeling voorheen Hingene

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

in een building op en met grond, gelegen te Bornem, deelgemeente Hingene, Victor Kegelstraat nummer + 4, gekadastreerd derde afdeling sectie B volgens titel deel van nummer 387/T en volgens recent kadastraal uittreksel nummer 387N voor een oppervlakte van negen aren drieënvijftig centiaren:

j.De autostaanplaats nummer 9, bevattende:

in privatieve en uitsluitende eigendom: de autostaanplaats zelf,

- in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: acht/duizendsten (8/1000) van de gemene delen, waaronder de grond.

2. deel van de binnenkoer, waarvan het appartement op het gelijkvloers van het ernaast liggende appartementsgebouw het privatief en exclusief genot heeft, bevattende:

- in privatieve en uitsluitende eigendom: het privatief en exclusief genot van het deel van de binnenkoer, zoals aangeduid op het plan gehecht aan de basisakte.

_ in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: achtlduizendsten (8/1000) van de gemene delen waaronder de grond.

E3asisakte

Zoals deze privatieve en gemeenschappelijke delen beschreven staan in de basisakte met eraan gehecht plan, verleden voor notaris Frank Depuyt, te Sint-Jans-Molenbeek, op vijftien februari tweeduizend en één, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Mechelen op zevenentwinitg februari daarna onder referte 56-T27/02/2001-02307.

C.GEMEENTE BORNEM; derde afdeling voorheen Hingene

0e achthonderd negenenvijftig/duizendsten (85911.000sten) in een building op en met grond, gelegen te Bornem, deelgemeente Hingene, Victor Kegelstraat +4, gekadastreerd volgens titel sectie B deel van nummer 387/T en volgens recent kadastraal uittreksel nummer 387N voor een oppervlakte volgens meting en kadaster van negen aren drieënvijftig centiaren, zijnde de building met uitzondering van de autostaanplaatsen 2 tot en met 10, de kelders a 1 tot en met a 6 en de binnenkoer hebbende samen honderd eenenveertig/duizensten (14111.000sten), zoals deze beschreven staan in de basisakte en het reglement van medeëigendom verleden voor notaris Frank Depuyt, te Sint-Jans-Molenbeek, op vijftien februari tweeduizend en één, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Mechelen op zevenentwintig februari daarna onder referte 56-T-2710212001-02307.

4) de vergadering verklaard heeft dat de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Architektenburo Leon Scholiers" afgesloten is.

e) de vergadering vastgesteld heeft dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Architektenburo Leon Scholiers" in vereffening, met maatschappelijke zetel te Bornem, deelgemeente Hingene, Hendrik Muyshondtstraat 43, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer 0443.678.493, definitief heeft opgehouden te bestaan.

6) de vergadering beslist heeft dat de boeken en bescheiden gedurende minstens vijf jaar bewaard zullen blijven op nagemeld adres, te te Bornem, deelgemeente Hingene, Hendrik Muyshondtstraat 43.

Expeditie der akte;

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

De notaris

Olivier MAEYENS

Voorbehouden ,e-aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

05/07/2013 : MET000154
31/08/2012 : MET000154
22/07/2011 : MET000154
29/06/2010 : MET000154
28/07/2009 : MET000154
26/06/2008 : MET000154
17/07/2007 : MET000154
29/06/2006 : MET000154
28/06/2005 : MET000154
28/06/2004 : MET000154
03/07/2003 : MET000154
01/07/2000 : MET000154
01/01/1993 : MET154

Coordonnées
ARCHITECTENBURO LEON SCHOLIERS

Adresse
HENDRIK MUYSHONDTSTRAAT 43 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande