APOTHEEK DE KOCK

Divers


Dénomination : APOTHEEK DE KOCK
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 563.441.920

Publication

09/10/2014
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VI

bohi

aai

Bel

Staa

lttill

.1418 ,"

Rcchttbank van koaphandc

Antwerpen

3 0 SAP. 2014

afdelrng Antwerpen

Grime

Ondernemingsnr :

a f)- to " y 2.0

Benaming (voluit) : APOTHEEK DE KOCK

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2600 Antwerpen, district Berchem, Sint-Lambertusstraat 39

Onderwerp akte :1. BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte op 17 september 2014 verleden door Veerle Geens, notaris te Mechelen, dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door : Mevrouw DE KOCK Veerle Joanna Melania, geboren te Mechelen op 9 januari 1965, (NN ;'' 65.01..09-292.34), en haar echtgenoot de heer FOQUÉ Dirk Alfons Marie, geboren te Willebroek op 5 april 1960, (NN 60.04.05-277.85), samen wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Sint-Lambertusstraat 39,

Zij verklaren gehuwd te zijn te Willebroek op 31 maart 1989 onder het stelsel van de gemeenschap van aanwinsten ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris VANDEKERCKHOVE Karel te Mechelen op 14 februari 1989, ongewijzigd aldus:; verklaard.

Naam: Apotheek De Kock

Vorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 2600 Antwerpen, district Berchem, Sint-Lambertusstraat 39

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

het oprichten en uitbaten van apotheken, de handel in farmaceutische en. parafarmaceutische producten en het uitoefenen van alle commerciële bedrijvigheden die met de gezondheidszorg verband houden; deze activiteit dient in de meest ruime zin opgevat;

de onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens, en tevens het patrimonium gevormd door inbrengen en bestaande uit roerende beleggingen en onroerender goederen te behouden, in de meest ruime zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te'; breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

het leveren, verwerven en opslagen van goederen allerhande, evenals de goederenbehandeling in de meest ruime zin van het woord, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als commissionair of tussenpersoon.

- de rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende vennootschappen of ondernemingen; de controle op hun beheer of het participeren hierin door het opnemen van alle, mogelijke mandaten binnen die vennootschappen of ondernemingen;

- de aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende;', ' waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke

Op de laatste blz van Luik B vermeiden . Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan r~~t Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille.

De vennootschap heeft eveneens als doel de verwezenlijking van verrichtingen met betrekking tot het kopen, het verkopen en het verhuren van onroerende goederen.

Zij kan bovendien alle niet door de wet verboden commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel.

Zij kan met name door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële bijdrage of op elke manier belangstelling betonen voor elke vennootschap of onderneming in België of in het buitenland die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of verwant doel nastreeft of die in staat is er de uitbreiding en de ontwikkeling van te bevorderen.

Zij kan aan alle vennootschappen lenen en zich voor hen borg stellen, zelfs hypothecair.

Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord, aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie of informatica, met uitsluiting van beleggingsadvies.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van alle aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, mandaten als bestuurder waarnemen, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Duur: onbepaald

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (18.550,00 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen die elk één / honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst door.

door mevrouw De Kock, voormeld, comparant sub 1, voor 50 aandelen, hetzij voor negen duizend tweehonderd vijfenzeventig euro (9.275 EUR), volledig volstort,

- door de heer Foqué, voormeld, comparant sub 2, voor 50 aandelen, hetzij voor negen duizend tweehonderd vijfenzeventig euro (9.275 EUR), volledig volstort

Hetzij in totaal honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die elk één / honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Overdracht van aandelen: in de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald.

Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december.

Reserves: Van de nettowinst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden, Winstverdeling: Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou doen dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

Er wordt geen vergoeding toegekend voor het ingebrachte kapitaal, noch voor de voorschotten die door vennoten of hun echtgenoten aan de vennootschap gedaan worden, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten.

Op de 'aatste oáz !an tru!k[ B IermTelde@ Recto N3arn en 'sro,?danrr'.^,eid :an de instrumenterende nOt2r13, f!ef.x j van de perso(o)n(an) bevoegd de rechtspersoon ten aanz:er, /an derden te !ertegenvroordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen dé perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering - voorwaarden toelating- stemrecht

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de laatste donderdag van de maand juni om twintig uur.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid. De oproeping tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zal de algemene vergadering van de vennoten bij gewone meerderheid van stemmen, één of meerdere vereffenaars benoemen die ze ten allen tijde kan ontslaan of vervangen. Vereffening: Vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten zoals opgesomd in het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering hun machten zou beperken. De benoeming van elke vereffenaar dient te worden bevestigd door de rechtbank van koophandel.

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen.

Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Oprichtingskosten:

De kosten, uitgaven, lasten en vergoedingen die ten laste van de vennootschap vallen wegens haar oprichting, bedragen bij benadering 1.279 euro.

OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting hebben de comparanten handelend als Algemene Vergadering, volgende beslissingen genomen:

A) Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichtingsdatum tot 31 december 2015.

B) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni 2016.

C) Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd: Mevrouw De Kock Veerle, voormeld.

4, - 1

Voor- 1

behuue[en 1 ~ ean hé~

Belgisch `Steatsblad ;

Op de Laatste :an r.ulif. B lert7:8È^en Recto Nam 8^ f¬ o:~arlÿRe¬ d Jaîr d@ i r3trufhe?'_etQ!73e n3t2riS. PSeC7_=j >>3Y=. ;:G per£o(7!ït¬ ,eî1)

bevoegd de recntsper5a,^,n'ei, aM7Z!er deC(Yen tP Ye¬ teg`:nbVvorûigen

Verso i`12arn an handtekening

mod 11,1

D) Haar mandaat is onbezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

E) Alhier aanwezig heeft zij haar opdracht aanvaard en meegedeeld dat niets zich hiertegen verzet. Een zaakvoerder kan individueel handelend de vennootschap rechtsgeldig verbinden.

F) De vergadering verklaart dat de vennootschap geen verbintenissen die over te nemen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan.

G) Aan Accountancy Kava, Lange Leemstraat 187, 2018 Antwerpen, waarvoor de heer DaniëI Van den Eynde optreedt, wordt, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht verleend teneinde via een ondernemingsloket het nodige te doen voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten bij één of meer erkende ondernemingsloketten, bij de BTW- en andere fiscale administraties en bij de sociale instanties, dewelke formaliteiten naar aanleiding van de oprichting van deze vennootschap dienen te worden vervuld, alsmede voor het aanbrengen later van eventuele wijzigingen van de gegevens aangaande de vennootschap, bij gezegde instanties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Veerle Geens, notaris te Mechelen.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt voor het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Voor-

beh+edel,

Belgi3Gh

steafisiolael

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

0: $v IzBts"se blx fan t.J'.k û.'errf eiven Recto 1\za3m ePT;}onder3ig7e!{j :an de instrumenterende rvterÍ3. het.7_li vaf'. de PeiSO(orl;$^j bevoegd~'e' recl?t3GeY£odn ten a3;lzerl ',an deroer: te lerragP.nwoorûigEn

Verso blaarn han:tekensng

Coordonnées
APOTHEEK DE KOCK

Adresse
Zetel : 2600 Antwerpen, district Berchem, Sint-Lambertusstraat 39

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande