ANTWERP CENTRE 4 TATTOO ART

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANTWERP CENTRE 4 TATTOO ART
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.510.018

Publication

03/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

01-10-2014

Griffie

*14308904*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563510018

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Antwerp Centre 4 Tattoo Art

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

~~Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Eric Michoel, geassocieerd notaris te Antwerpen (Deurne), op 30 september 2014, nog ter registratie aan te bieden, dat werd opgericht

Naam - Zetel

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "ANTWERP CENTRE 4 TATTOO ART".

In het kader van haar activiteiten gerelateerd aan tatoeëren, zal de vennootschap eveneens ge-bruik mogen maken van de handelsnaam "INKY BUSINESS".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te B-2000 Antwerpen, Frankrijklei 34 / 1.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, tenzij hierna anders vermeld: - alle activiteiten, verrichtingen en handelingen die verband houden met tatoeëren, weg-laseren van tatoeages, piercen;

- het uitbaten van één of meerdere tattoo- en piercingshops en/of schoonheidssalons;

- ter beschikkingstellen en verhuren van werkateliers voor tatoeages en laserbehandelingen; - alle activiteiten, verrichtingen en handelingen die verband houden met schoonheidsverzorging in de brede zin van het woord, zoals daar onder meer zijn manicure, pedicure, gelaatsverzorging, makeup, haartooi ...

- organiseren van en deelnemen aan, opleiding, workshops, beurzen dienaangaande;

- de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, import en export van goederen en beno-digdheden voor tatoeëring en piercing in de meest ruime zin;

- de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, import en export van goederen en beno-digdheden voor tatoeëring en piercing, juwelen en accessoires, verzorgingsproducten, (medische) cosmetica, Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, onroerende en roerende activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of analoog is met het hare of van aard is haar doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen waarborgen die door derden zijn toegestaan, met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de krediet- en/of financiële instellingen.

Onderwerp akte :

Frankrijklei 34 Bus 1 2000 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Maatschappelijk kapitaal - Oprichters

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, onderschreven door de oprichters, te weten:

- door Mevrouw DE QUINT Ingrid [R.R. 61.11.24-356.88], geboren te Antwerpen op 24 november 1961, wonende te B-3070 Kortenberg, Wijnegemhofstraat 24, ten belope van zeventig (70) aandelen. - Mevrouw VERBRUGGEN Maaike Faïga Roberta, [R.R. 83.02.09-278.45], geboren te Jette op 9 februari 1983, wonende te B-2861 Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver), Vin-kenhofstraat 36, ten belope van dertig (30) aandelen.

Dat elk aandeel in geld en evenredig volstort werd voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Bestuur  Bevoegdheden  Vertegenwoordiging - Benoemingen

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of de statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij afzonderlijk optreden.

Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één (1). Wordt tot zaakvoerder benoemd, zonder beperking van duur:

- Mevrouw VERBRUGGEN Maaike Faïga Roberta, [R.R. 83.02.09-278.45], geboren te Jette op 9 februari 1983, wonende te B-2861 Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver), Vin-kenhofstraat 36.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

Er wordt geen commissaris benoemd.

Algemene Vergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd - op de laatste zaterdag van de maand mei, om 10 uur, en voor de eerste maal in 2016.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals aangeduid in de oproepingen.

De oproepingen tot de algemene vergaderingen worden gedaan overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Iedere persoon kan aan deze oproeping verzaken en zal in ieder geval, indien hij aan de vergadering deelneemt of er zich laat vertegenwoordigen, worden beschouwd als regelmatig opgeroepen. Wanneer alle vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn op de algemene vergadering, moet ten aanzien van hen geen bewijs worden voorgelegd van een oproeping.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien.

Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het bestuur.

Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Verdeling netto actief der vereffening.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Volmacht

Mevrouw VERBRUGGEN Maaike, voornoemd en hier aanwezig, handelend in haar voormelde hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BERCHEMSE ACCOUNTANTSMAATSCHAP, burgerlijke vennootschap met handelsvorm, waarvan de zetel gevestigd is te B-2600 Berchem, Floraliënlaan 298, met ondernemingsnummer BTW BE 0.448.881.356 RPR Antwerpen, alsook aan haar aangestelden en gemachtigden, die afzonderlijk mogen optreden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' (activering van het ondernemingsnummer als handelsonderneming) en, in voorkomend geval, bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

De lastgever verklaart bovendien dat zij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Michaël Michoel

Geassocieerd notaris te Antwerpen (Deurne)

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

16/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

l.-_.-_,.\+k'.~. ' In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Recnlbank van koophandel

Antwerpen

04MÁM2015

afdelif trifiktrpen

Ondememingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpfen) akte : Ontslag - benoeming

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 11/02/2015

De vergadering neemt kennis van het schrijven dd. 06 februari 2015 van VERBRUGGEN Maaike, Vin-kenhofstraat 36 - 2861 Sint-Katelijne-Waver, waarbij zij haar ontslag aanbiedt als zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 25 februari 2015.

Met eenparigheid van stemmen wordt het ontslag aanvaard van VERBRUGGEN Maaike als zaakvoerder vanaf 25 februari 2015.

Op de gewone algemene vergadering, de laatste zaterdag van mei 2016, waarop de eerste jaarrekening per 31/12/2015 ter goedkeuring wordt voorgelegd, zal kwijting gegeven worden aan VERBRUGGEN Maaike, voor de uitoefening van haar mandaat als zaakvoerder over de periode 30/09/2014 t.e.m. 25/02/2015.

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om, vanaf 25 februari 2015 als zaakvoerder te benoemen mevrouw DE QUINT Ingrid wonende te Wijnegemhofstraat 24 - 3078 Meerbeek. Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

Ingrid DE QUINT

Zaakvoerder

0563.510.018

Antwerp Centre 4 Tattoo Art

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Frankrijklei 34 bus 1 - 2000 Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Nàáín en hoedanigheid pan da iristrurnénterendèntaris, hetzij van de persv(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 05.09.2016 16575-0393-010

Coordonnées
ANTWERP CENTRE 4 TATTOO ART

Adresse
FRANKRIJKLEI 34, BUS 1 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande