ANFINA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ANFINA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 424.587.311

Publication

19/09/2014
ÿþ' mod 11.1

(tir

L41,--71 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11A11.1J111U

Vc

bah(

aar

Bel(

Staa

II



MhI

»Cregirr

10 SEP. 2014

ANTIVZ.Eri'Lk Le 'd., dia:ROUIT

D:Griffie

Ondernemingsnr 0424.587.311 Benaming (voluit) : Anfina

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Schaapstraat 45 2260 Westerlo

Onderwerp akte :WIJZIGING DOEL - WIJZIGING EN HERWERKING STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, notaris met standplaats te Vosselaar op 3

september 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de

naamloze vennootschap "Anfina", met maatschappelijke zetel te 2260 Westerlo, Schaapstraat 45,

BTWBE0424.587.311 RPR Turnhout, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

Het artikel betreffende de doelomschrijving wordt vervangen zoals hierna zal blijken uit de herwerkte

statuten.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist de statuten volledig te herwerken teneinde ze aan te passen aan voormelde

beslissing en aan de bepalingen en wijzigingen van de wet van 7 mei 1999, houdende het Wetboek

van vennootschappen.

De herwerkte statuten luiden als volgt:

Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Anfina".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2260 Westerlo, Schaapstraat 45.

Duur. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen:

rekening ais voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

- het geven van administratieve bijstand, het verlenen van fiscaal advies, juridisch advies, en alle

adviezen met betrekking tot bedrijfsbeheer. Om dat doel te bereiken kan de vennootschap financiële verbintenissen aangaan, roerende en onroerende goederen kopen en verkopen, kortom alle daden van koophandel stellen;

de vennootschap verleent diensten en stelt middelen ter beschikking van vrije beroepen in het algemeen;

- het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende

goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- het verlenen van adviezen van financiële, technisch, commerciële, of administratieve aard, in de

ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak: van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

- het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook van Belgische of buitenlandse; bestaande of nog op te richten vennootschappen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

- het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg Éden of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen;

- het waarnemen van alle bestuurs-en controle-opdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in België ais in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borgen stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan aile handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel. Zij kan inzonderheid haar medewerking verlenen en deelnemen aan iedere activiteit die met haar doel overeenstemt.

Bovenstaande opsomming is enkel beschrijvend en geenszins beperkend.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TVVEEENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 62.000,00).

Winstverdeling - Reserves -Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boekmar. Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 30 november om 18.00 uur.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur Vertegenwoordiging.

1. Aantal - Benoeming Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering. Voor de eerste maai kunnen de bestuurders benoemd worden bij de oprichtingsakte; de aldus benoemde bestuurders kunnen zonodig overgaan tot de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon.

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

2. Functies - Bijeenroeping.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Werd geen voorzitter benoemd of is hij afwezig, dan wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang man_de.vennootschap dit vereist of wanneer een_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-4

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Voor-

4

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

bestuurder erom verzoekt

In dit laatste geval moet de bijeenroeping gebeuren binnen de acht dagen of zelfs onmiddellijk

bij bewezen hoogdringendheid.

3. Werking van de vergadering.

De bestuurders vormen een college dat beraadsiaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen.

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden per gewone brief, fax of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, ten minste drie dagen voor de vergadering, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda.

Iedere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schrlfteiljk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden bij volstrekte meerderheid van stemmen genomen.

Bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend, tenzij de raad slechts uit twee bestuurders zou bestaan.

De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door de meerderheid van de leden.

4. Bevoegdheid.

De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

5. Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur ais college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder.

Voor volgende rechtshandelingen behoeft hij echter voorafgaandelijke schriftelijke toestemming van de raad van bestuur:

1. aankopen, vervreemden en belasten van gronden en gebouwen;

2. de aanstelling en de herroeping van algemene volmachthouders;

3. het verwerven en vervreemden van andere ondernemingen en het deelnemen daarin alsook de wijziging in zulke participaties;

4. investeringen die de waarde van vijftigduizend euro per afzonderlijk geval overtreffen;

5. het toekennen en de opname van leningen, de overname van borgen en borgstellingen;

6. de uitoefening van het stemrecht van de vennootschap als zijn vertegenwoordiger in holdingmaatschappijen in elk afzonderlijk geval;

7. het aankopen en vervreemden van effecten.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger. Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht

6. Dagelliks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de

Op de laatste Litz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(e)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'

mod 11,1

vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of

meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur

is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd; uitgifte van de akte en lijst publicatiedata

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Vo,or-

A

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.11.2013, NGL 13.02.2014 14037-0400-014
21/10/2013
ÿþ Mod 2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Noorgologd tor griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13159678* 10 OKT, 2013

11111

TURNHOUT

Dèri dffier,







Qnderneringsnr : 0424587311

Benaming

(voluit) : ANFINA

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : SCHAAPSTRAAT45 TE 2260 WESTERLO

Onderwerp akte : ONTSLAG EN HERBENOEMING BESTUURDERS EN GEDELEGEERD BESTUURDER

Met het oog op de aanstelling van de nieuwe Raad van Bestuur en gedelegeerd bestuurder verleent de vergadering dan ook, met eenparigheid van stemmen, het ontslag aan de voltallige Raad van Bestuur en de gedelegeerd bestuurder.

In hun plaats benoemt de bijzondere Algemene Vergadering met eenparigheid van stemmen, met onmiddellijke ingang:

-Mevrouw Moiëns Bernadette,

-Mevrouw Van Grieken Angela.

tot bestuurders van de NV Anfina voor een periode van 6 jaar tot na de algemene vergadering van 2019.

Nadat de Raad van Bestuur is samengesteld, heeft deze verklaard zich geldig te verenigen met het oog op benoeming van de gedelegeerd bestuurder en de vaste vertegenwoordiger.

Na beraadslaging benoemt de Raad van Bestuur, bij eenparigheid van stemmen:

-Mevrouw Moiëns Bernadette.

tot gedelegeerd bestuurders, voor een periode van 6 jaar, tot na de algemene vergadering van 2019.

Mevrouw Moiëns Bernadette wordt tevens door de Raad van Bestuur bij eenparigheid van stemmen, benoemt tot vaste vertegenwoordiger van de NV Anfina bij de uitoefening van haar mandaat als vennootschap-bestuurder.

Volmacht wordt gegeven aan de heer Filip Van Sande, Van Hersteenstraat 5 te 2140 Borgerhout om in naam en voor rekening van de vennootschap alle voorgaande, huidige en toekomstige wijzigingen inzake de ondernemingsloketten, Kruispuntbank voor Ondernemingen, BTW, Belastingen en Sociale kassen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te ondertekenen.

Moiëns Bernadette

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste hiz van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ijÏagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.12.2014, NGL 13.01.2015 15011-0503-014
12/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 04.02.2013 13028-0338-017
02/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.11.2011, NGL 27.06.2012 12222-0282-018
27/10/2011 : TU051109
07/02/2011 : TU051109
10/03/2009 : TU051109
11/02/2008 : TU051109
19/12/2007 : TU051109
22/12/2006 : TU051109
13/03/2006 : TU051109
28/01/2005 : TU051109
06/02/2004 : TU051109
30/01/2003 : TU051109
03/10/2000 : TU051109
08/01/1999 : TU051109
20/08/1992 : TU51109
23/07/1992 : TU51109
18/08/1988 : TU51109
10/05/1988 : TU51109
23/09/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
15/09/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ANFINA

Adresse
KASTEELSTRAAT 6 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande