ANCHOR ESTATE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANCHOR ESTATE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.174.793

Publication

27/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.11.2013, NGL 24.12.2013 13695-0371-015
12/12/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ontier , ,-rr; 0841 474 793

Anchor Estate

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

el Jeanne Hellemansstraat 29 - 2800 Mechelen

IvolleGit. -l'itesl

Onde ri orp :r..i:e : Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder

Verslag van de bijzondere algemene vergadering van 6 november 2012.

Mevrouw Yu Ctluntlua, wonende te Jeanne Hellemansstraat 29  2800 Mechelenwordt benoemd als zaakvoerder, met ingang vanaf heden.

Betrokkene voert het mandaat onbezoldigd uit tenzij de algemene vergadering anders beslist. Haar mandaat start vanaf heden en dit voor onbepaalde duur. Zij aanvaardt dit mandaat.

Yu Chunhau Jun Li

Benoemde Zaakvoerder zaakvoerder

Tegelijk neergelegd stuk: bijzondere algemene vergadering

'i" t. laatste blz v.11] I ro: . i.r " Recto . r.un " !:n hoedanrcr. r,< ruic nutzn 4 Ibetill van de persoto)nnm) r ~ r,r~.muier~ Ic ve+tegenvvnrndigen

h ,.uc=gd de recht o 

Verso handlek«



NEERGELEGD

-f

0 3 -fit- 2012 .

GRIFFIER( Cf l t i =ANK van KOOPHAN6E16 MECHELEN

V~ *12200969> 11

16/04/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbh

tJIll/ 1111111111111/11111111111111111111111fl (JIJ

*iao~azo3*

Mod Word 11.1

! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0841 174 793 Benaming

(voluit) : Anchor Estate (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jeanne Hellemansstraat 29 - 2800 Mechelen

(volledig adres)

Ondeer

rwp akte : Uittreksel uit akte benoeming - ontslag zaakvoerder

Verslag van de bijzondere algemene vergadering van 10 december 2011.

Mevrouw Yu Chunhua geeft haar ontslag ais zaakvoerder

Betrokkene wordt bedankt voor bewezen diensten en krijgt kwijting voor de gelopen termijn.

De heer Jun Li, wonende te Jeanne Hellemansstraat 29 -- 2800 Mechelenwordt benoemd als zaakvoerder, met ingang vanaf heden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

NEgRGELEGD

- 2 APR, 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te1MiELEN

Betrokkene voert het mandaat onbezoldigd uit tenzij de algemene vergadering anders beslist. Zijn mandaat start vanaf heden en dit voor onbepaalde duur. Hij aanvaardt dit mandaat.

Yu Chunhau Jun Li

ontslagnemende Zaakvoerder Benoemde zaakvoerder

01/12/2011
ÿþV

beh

aa

Bel

Stal

Mod Word 11.1

1,-iLfga 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 1 -11- 2011

GRIFFIE RECHTk3.E. 4K van KOOPHANOUriltiMECHELEN

111111111 1111111111

*11181074*

Wi

Ondernemingsnr : 0 4,k .X 1t 193

Benaming !j

(voluit) : ANCHOR ESTATE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jeanne Hellemansstraat 29 - 2800 MECHELEN

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming - Machten

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Johan VAN den NIEUWENHUIZEN, te Bornem, zeventien

november tweeduizend en elf, nog te registreren.

Oprichters

1. De heer Jun LI, geboren te Henan (China) op veertien januari negentienhonderd éénenzeventig, van Chinese nationaliteit, echtgenoot van mevrouw Chunhua YU, wonende te 2800 Mechelen, Jeanne Hellemansstraat 29.

2. Mevrouw Chunhua YU, geboren te Guangdong (China) op vier maart negentienhonderd zesenzeventig, van Chinese nationaliteit, echtgenote van de heer Jun LI, wonende te 2800 Mechelen, Jeanne Hellemansstraat

29.

Rechtsvorm van de vennootschap

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam van de vennootschap

"ANCHOR ESTATE".

Zetel van de vennootschap

te Mechelen, Jeanne Hellemansstraat 29.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijk rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling, de onroerende leasing en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Exploiteren en onderhouden van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen.

- Makelaar in onroerende goederen.

- Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden, de functie van vereffenaar van vennootschappen.

- Het verlenen van adviezen en dienstprestaties van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard, onder meer met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht; audit-, consulting- en managementprestaties, oprichting, beheer en overdracht van handelszaken, dit alles in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; het verlenen van bijstand, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, marketing, productie, personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van aile opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011- Annexes du Moniteur belge

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen, haar goederen in pand geven, hypotheek of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle andere derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- De ontwikkeling, de verkoop en verhuur van softwarepakketten, informaticasystemen, informaticadiensten en hardware en de technische ondersteuning ervan, het in licentie geven van deze pakketten, diensten en systemen, het opzetten van een verkoopsorganisatie ter commercialisering en een organisatie ter ondersteuning hiervan. Het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van alle projecten in verband met informatica, bureautica en domotica en aanverwante toepassingen.

- De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de aan- en verkoop, de fabricatie, het plaatsen en het onderhoud van computerhardware en software, randapparatuur, toebehoren en benodigdheden, kantoormachines, meubelen en kantoormeubilair, papierwaren en kantoorbehoeften, inrichting en uitrusting van kantoren, verlichtingsartikelen, radio en elektrisch materiaal, communicatie-, beveiligingssystemen en artikelen, bouwmaterialen, horeca-apparaten, kledij, schoenen, handtassen, accessoires, voedingswaren, dranken, kruiden, speelgoed, ..., in het kort tussenpersoon in de handel.

- Het uitvoeren van renovatiewerken.

- De uitbating van een frituur, snackbar en/of traiteur voor verbruik ter plaatse of voor meeneemgerechten. Het verkopen van koude en warme snacks, belegde broodjes, koude en warme schotels.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur van de vennootschap

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal

bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18 600,00 ¬ ), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6 200,00 EUR).

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt.

De opdracht van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Elk van de zaakvoerders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van elk van hen.

Iedere zaakvoerder is afzonderlijk bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte. Elk van de zaakvoerders mag welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon die hij bekwaam zou achten.

Ingeval van een belangenconflict met de vennootschap zal een zaakvoerder handelen overeenkomstig de van toepassing zijnde wettelijke bepalingen.

in al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Jaarvergadering

Ieder jaar, de derde woensdag van de maand november om veertien uur, moet een jaarvergadering gehouden worden. Indien deze dag op wettelijke feestdag valt, vindt zij plaats op de eerstvolgende werkdag. Zij moet doorgang vinden op de plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Boekjaar

begint op één juli en wordt op dertig juni van het daaropvolgende jaar afgesloten.

Het eerste boekjaar vangt aan op de datum van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 67, paragraaf t eerste lid van het wetboek van vennootschappen en loopt tot dertig juni tweeduizend dertien.

Winstverdeling

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van aile algemene kosten, de maatschappelijke verplichtingen en de nodige afschrijvingen, vormt de nettowinst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het

Wetboek van vennootschappen. "

Voor het overige zal de volledige vrijheid gelaten worden aan de jaarvergadering, rekening houdend met de

bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Commissaris o

Er wordt geen commissaris benoemd.

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Wordt tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap: mevrouw Chunhua YU,

voornoemd.

Haar mandaat zal bezoldigd zijn.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JOHAN VAN DEN NIEUWENHUIZEN



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011- Annexes du Moniteur belge Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte - gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/06/2015
ÿþM

Mod POF 11,1

LIL (11[2.1:4 '< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIINE111

11

ui

10 -OGw 2015

Griffie

~ " ,#_t.. ~ ~ . .,

ri,"~~, ,

Ondememingsnr : 0841.174.793

Benaming (voluit) : ANCHOR ESTATE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : JEANNE HELLEMANSSTRAAT 29, 2800 Mechelen, België

(volledig adres)

Onderwem(en) akte :ontslag zaakvoerder

Tekst

Op de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders d.d. 31 maart 2014 heeft mevrouw Yu Chunhua haar ontslag ingediend als zaakvoerder van de vennootschap.

De vergadering aanvaardt het ontslag van mevrouw Yu Chunhua als zaakvoerder van de

vennootschap.

Mevrouw Yu Chunhua wordt bedankt voor de bewezen diensten.

Er wordt kwijting verleend voor de uitoefening van haar mandaat tot op 31 maart 2014. Het ontslag treedt in werking vanaf 31 maart 2014.

Zaakvoerder Ontslagnemend zaakvoerder Yu Chunhua

Jun Li

Ei îagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste : Recto ; Eiaam en hoedanigheiid van-de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 15.12.2015, NGL 29.01.2016 16030-0595-016

Coordonnées
ANCHOR ESTATE

Adresse
JEANNE HELLEMANSSTRAAT 29 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande