AMRA MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMRA MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.034.513

Publication

13/03/2012
ÿþ ... " Mod Word 11.1

t ~:~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~:l

Nc.ergelegd ter griffie van de Rechtbank "1r Keepholdel te Antwerpen, op

Griffie 2 9 FER. 2012

s i





*12054531*

0844.034.513

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : AMRA MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 2000 ANTWERPEN, ZWIJGERSTRAAT 17

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden Meester Freddy Glorie, geasso-icieerd notaris te Zwijndrecht, provincie Antwerpen op: 28 februari 2012, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door: de Heer WELLENS' Peter Lea Willy, wonende te 2000 Antwerpen, Zwijgerstraat 17,

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: "AMRA MANAGEMENT". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Zwijgerstraat 17.

De vennootschap heeft tot doel:

" Het verlenen van diensten onder de meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere; vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, management, controle, toezicht,: organisatie, administratie, adviesverlening en intellectuele administratieve ondersteuning, het creëren en ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, creaties,; ontwerpen, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening ais voor rekening van of deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

" De vennootschap kan de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen doen, in het kort tussenpersoon in de handel.

" De vennootschap zal in het bijzonder actief zijn op het vlak van studie, prospectie, promotie, planning, implementatie, supervisie, marketing en opvolging van energie- en technologie gerelateerde casestudies en projecten en op vlak van het ontwerp en creatieve vormgeving.

" De fabricatie, aankoop en verkoop van grond- en hulpstoffen, van gerede producten en handelsgoederen, in eigen naam of in naam en voor rekening van derden.

" De opslag, het beheer, het verpakken, het vervoer en het leveren van de hierboven vermelde goederen,: zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

" Het opnemen van bestuursmandaten of gelijkaardige functies in andere vennootschappen, hetzij kosteloos of ten bezwarende titel,

" Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en inj stand houden van eigen of gehuurde onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag onder meer; onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst. Dit alles zowel voor onroerende goederen in voile ais in gedeelde eigendom,

" Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen, onder meer, krediet en: financiering, belegging van eigen roerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe of bestaande vennootschappen, hypothecaire en andere borgstellingen, commissie- en delcredere verrichtingen, voor zover dit alles wettelijk toegelaten is.

" De vennootschap mag geenszins aan vemiogensbeheer of beleggingsadvies doen voor derden, waarvoor licenties of andere toelatingen moeten worden verleend, overeenkomstig de wet.

" De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in: speciën of in natura, van reorganisatie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze,: aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkwaardig of verwant is met het hare, of van die aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen,

" Het inrichten van seminaries, cursussen, het geven van trainingen en opleidingen voor algemene beroeps-of technische vormgeving en inzake bedrijfsvoering

" Het geven, het vertalen, de begeleiding bij het uitgeven en het voeren van promotie van diverse publicaties, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

Dit ailes met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de franc-ties van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van oprichting. Het tijdstip waarop de vennootschap begint te werken, wordt bepaald op 28 februari 2012,

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennoot-schap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO en is verdeeld in honderd gelijke aande-len, zonder ver-melding van waarde. Ieder der aandelen is volstort ten belope van twee/derden, zodat het maatsc-'happelijk kapitaal in totaal voor twaalfduizend vierhonderd euro volstort is.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten. De zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen binnen de perken van haar doel. Indien meerdere zaakvoerders aangesteld worden, handelen zij elk afzonderlijk en zijn zij elk individueel bevoegd om namens de ven-nootschap op te treden in en buiten rechte. Aile handelingen, die door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk verboden of aan een machtiging van de algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder. Aan de zaakvoerders wordt geen vaste wedde toegekend. Hun vergoeding wordt jaarlijks vastgesteld door de algemene vergadering beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen. De zaakvoerder mag volmacht verlenen. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun ver-leende volmacht. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. De handtekening van de zaakvoerder verbindt de ven-nootschap tegenover derden. Behoudens andersluidende beschikking van de algemene vergadering geldt een aanstelling voor onbepaalde duur.

Ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen (het college van) zaakvoerder(s) enerzijds en de vennootschap anderzijds dienen de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Zodra de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria waarbij de aanstehling van een commissaris verplicht wordt, zullen één of meerdere commissarissen worden aangesteld aan wie de contro-le wordt opgedragen op de financiële toestand van de ven-nootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand mei om 11.00 uur in de voormiddag. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. De eerste gewone vergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand mei 2014 om 11.00 uur.

Vennoten die verhinderd zijn, kunnen zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij een schriftelijke volmacht dienen te verlenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot is niet geoorloofd, evenmin ais het handelen bij wijze van zaakwaameming of naamlening.

Behoudens uitgifte van aandelen zonder stemrecht, geeft elk aandeel recht op één stem in de algemene vergadering. De houders van aandelen zonder stemrecht hebben toch stemrecht in de bij de wet bepaalde gevallen. De algemene vergadering beraadslaagt en treft besluiten zoals voorgeschreven door de wet. Het is de vennoten binnen de bij het Wetboek van ven-+pootschappen bepaalde grenzen toegelaten hun stem sch-riftelijk uit te brengen. Opdat met de schriftelijk uitge-brachte stem reke-ming gehouden kan worden, moet de vennoot op de oproe-pingsbrief of een door het zaakvoerderschap opge-stelde stembrief eigen-handig de geschreven vermelding aan-brengen naast elk agendapunt dat ter stemming zal warden voorgelegd of naast de naam van de persoon of personen die kandidaat zijn voor een bepaalde benoeming: "voor, tegen, onthouding" en dit docu-ment moet door hem gedateerd en ondertekend overgemaakt worden aan de vennootschap voor twaalf uur (middag) van de laatste werkdag,

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar, Het eerste boekjaar loopt vanaf 28 februari 2012 tot 31 december 2013.

Met eenparigheid van stemmen wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd: voornoemde Heer Peter WELLENS, die deze aanstehling aanvaardt onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Deze opdracht geldt voor onbepaalde duur en gaat in vanaf 28 februari 2012 met dien

Voor-

~árien

aan het

Belgisch

Staatsblad

verstande dat de zaakvoerder vanaf 28 februari 2012 tot op de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel zal optreden als volmachtdrager van alle vennoten en vanaf genoemde neerlegging als orgaan van de vennoot-schap. Krachtens artikel 9 van de statuten is hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de ven-'pootschap op te treden in en buiten rechte. De comparant verklaart mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

De opdracht van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. VOLMACHT

De comparanten stellen aan als bijzonder gevolmachtigde, de beslo-ten vennootschap met beperkte ; aansprakelijkheid EE-Accounting & Consulting, met zetel te 2650 Edegem, Kapelaan Smitslaan 14, alsook de aange-stelden of lastheb-bers van voormelde ven-nootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstel-ling en met macht voor ieder van hen om afzon-tderiijk te hande-ilen, om alle verrich-tin-'gen te doen tenein-de:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemings-loketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belas-tingad-ministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de " aangifte tot wijzi-ging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart uitdrukkelijk dat hij werd ingelicht over de kostprijs van deze dienstverlening.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FREDDY GLORIE

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AMRA MANAGEMENT

Adresse
ZWIJGERSTRAAT 17 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande