ALLOTTE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ALLOTTE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 607.940.768

Publication

03/04/2015
ÿþMod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie val de et»

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 4 MART 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Deens

15 99g16*

Ondernemingsnr : O ~ .>jee

Benaming (voluit) : Allotte

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte Tekst :

Vennootschap onder firma

Wiekevorstsesteenweg 36 bus A, 2270 Herenthout, België

De oprichting gebeurt op 1 april 2015 :

Artikel 1. Vorm, maatschappelijke naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma,

afgekort VOF.

Haar maatschappelijke naam luidt "Allotte". De vennootschap heeft geen andere maatschappelijke naam dan die welke hiervoor werd vermeld.

Artikel 2. Maatschappelijke zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Wiekevorstsesteenweg 36 A te Herenthout.

De zetel mag slechts overgebracht worden naar een andere plaats met toestemming van de meerderheid van de beherende vennoten,

Artikel 3. Doel van de vennootschap.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, volgende activiteiten ontwikkelen:

Administratie en managementactiviteiten, omvattende ondermeer : adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waar ondermeer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van ondermeer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en de baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen; het begeleiden en adviseren van particulieren en bedrijven op het gebied van management, organisatie, strategische planning, verkoop, marketing, personeelsselectie, rekrutering en head-hunting, technieken en andere elementen die aanverwant zijn aan het bedrijfsbeleid, inclusief vervang-management, het effectief uitvoeren van management en training,

detailhandel in allerlei producten via het internet (e-commerce) het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant : - invoeren van gegevens - volledige verwerking van gegevens

het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en-hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nZen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor Let* j - vervolg behouden

aan het Belgisch

Staatsblad derden

de samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen (uurroosters,industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens,...)

de opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat ter beschikking stellen van databank door het leveren van gegevens In een bepaalde volgorde online of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor bepaalde groep

" webportalen

het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de

verschillende media

het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame : reclameborden en -panelen, lichtkranten

en neonreclame, aanbrengen van reclame op bussen, enzovoort

" het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters)

" het ontwerpen van publicitaire films

" het ontwerpen van publicitaire artikelen

" het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen,enzovoort

" de luchtreclame

" het verspreiden en thuisbezorgen van monsters en reclamemateriaal, inclusief streekkrantjes en dergelijke

het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media (advertentie-acquisitie) het aanbieden van reclameruimte op panelen, rond sportvelden, in stationshallen, enzovoort

de activiteiten van markt- en opinieonderzoekbureaus

ª% het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten.

" de statistische analyses van de resultaten van het onderzoek

" het onderzoek naar de opvattingen van het publiek over politieke, economische en sociale onderwerpen en statistische analyses daarvan

ontwerpen van textielpatronen, kleding, juwelen, meubels en decoratieartikelen

activiteiten van industriële designers

" activiteiten van grafische designers

activiteiten van interieurdecorateurs

" activiteiten van decorateur-etalagisten

etaleurswerkzaamheden

het ontwerpen van showrooms, enzovoort

overige activiteiten van gespecialiseerde designers

activiteiten van fotografen, met uitzondering van persfotografen

maken van foto's voor bedrijven en particulieren:portretfotografie;mode- en

reclamefotografie; fotografie ten behoeve van uitgeverijen,toeristische doeleinden,

bemiddelaars in onroerende goederen

" organisatie van congressen en beurzen

" het verwerven, opbouwen en beheren van een roerend en onroerend patrimonium in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer het kopen, verkopen, huren, verhuren, concipiëren, bouwen en realiseren van alle vastgoedprojecten en het nemen van participaties in alle vennootschappen en ondernemingen, deelnemen in het beheer en bestuur ervan, het beleggen in alle vormen van waardepapier en beleggingsvormen, en in het algemeen alles wat kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel;

Deze opsomming is louter verklarend en niet beperkend.

De vennootschap mag zich ten voordele van alle derden borgstellen onder elke vorm en onder meer door het verlenen van aval, hypothecair verband op haar onroerende goederen, in pandgeving van haar roerende goederen en in het algemeen daartoe elke vorm van persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen.

De vennootschap kan om haar doel te verwezenlijken alle eigendommen, zowel roerende als onroerende, alle industriële inrichtingen en installaties aankopen, overnemen, uitbaten of afstaan, opbouwen, verhuren, verkopen of omwisselen.

Zij kan zich door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op alle andere wijzen

interesseren in alle ondernemingen en vennootschappen, waarvan het maatschappelijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod PbF 11.1

Bijíagen-bij bet-BetgischrSta-atsbiact =$3/O4fi015 _ z~ r~n exes tttt 1Vlijititëüirbëtge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Lttat - vervolg Mod POF 11.1

doel hetzelfde, gelijkaardig , aanverwant of enkel nuttig zou zijn voor de verwezenlijking van haar doel en verder alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, die zich bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt vanaf 1 april 2015. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamheid, faling, toestand van kennelijk onvermogen of, voor wat betreft rechtspersonen, ontbinding van één der vennoten. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap neemt in toepassing van art. 60 van het Wetboek Vennootschappen, alle verbintenissen die voor haar rekening voor de oprichting werden aangegaan en dit sedert 6 maanden voor het neerleggen van het uittreksel op de bevoegde griffie.

Artikel 5. Maatschappelijk Kapitaal en inbreng

1. Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijke kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweeduizend euro

(2,000,00 ¬ ) volledig volstort, vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het wordt als volgt onderschreven:

a) Door de heer Stirmer Karlo, wonende te 2270, Herenthout, Wiekevorstsesteenweg 36A, voornoemd, ten belope van duizend euro eri nul'eurocent. (7.000,00 E), wat 100 aandelen vertegenwoordigt. b) Door mevrouw Van Ranst Liesbeth, wonende te 2270 Herenthout, Wiekevorstsesteenweg 36A, voornoemd, ten belope van duizend euro en nul eurocent (1.000,00¬ ), wat 100 aandelen vertegenwoordigt.

De oprichters verbinden zich ertoe om op eerste verzoek hun inbreng te storten op rekening BE86 7350 3846 6750 van de vennootschap bij KBC bank nv.

2. Vaststelling van de volstorting

De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven, geheel volstort zijn op rekeningnummer BE86 7350 3846 6750 van de vennootschap bij KBC bank nv.

Artikel 6. Beherende en stille vennoten

De heer Stirmer Karlo, wonende te 2270 Herenthout, Wiekevorstsesteenweg 36A, is hoofdelijk aansprakelijk vennoot en wordt "beherend vennoot" genoemd.

Mevrouw Van Ranst Liesbeth, wonende te 2270 Herenthout, Wiekevorstsesteenweg 36A, is hoofdelijk aansprakelijk vennoot en wordt "beherend vennoot" genoemd.

Artikel 7. Overdracht van aandelen

Overdracht van aandelen onder levenden of bij overlijden is slechts geldig en tegenstelbaar indien de overdracht wordt ingewilligd door minstens de helft van de vennoten, die samen minstens drie vierden van het kapitaal vertegenwoordigen, na aftrek van de rechten waarop de overdracht slaat. Bij weigering, zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt door de ondertekening van het register der vennoten. De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke aan overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

~

Op de laatste blz. van Luimm vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lte vervolg Mod PDF 11.1

Artikel 8. Ondeelbaarheid van de aandelen

De aandelen zijn onverdeelbaar; de vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. Telkens meerdere personen eigenaar worden van een aandeel, kan de vennootschap de rechten van dit aandeel opschorten totdat één enkel persoon aangeduid wordt voor het uitoefenen van al de rechten tegenover de vennootschap. Dezelfde regel is van toepassing bij splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel in naakte eigendom en vruchtgebruik, om welke reden ook.

In geval van onenigheid tussen de rechthebbenden of van hoog dringendheid, kan de voorzitter

van de bevoegde rechtbank op verzoek van één van hen, een gezamenlijke mandataris aanwijzen.

Artikel 9. Faillissement, kennelijk onvermogen, onbekwaamheid of overlijden van een vennoot

De aandelen van een vennoot zijn niet vatbaar voor beslag.

Schuldeisers van een vennoot kunnen niet de ontbinding of vereffening van de vennootschap vorderen.

Erfgenamen en schuldeisers van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel verzegeling

eisen van de goederen en bescheiden van de vennootschap noch zich op enige wijze mengen in daden van haar bestuur. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich schikken naar de jaarrekening en de beslissing van de algemene º%iergadering.

De erfgenamen kunnen niet de vereffening vorderen. Indien de erfgenaam evenwel reeds vennoot was voor het overlijden, verkrijgt hij de aandelen van zijn rechtsvoorganger. De regels van dit artikel zijn van overeenkomstige toepassing in geval van ontbinding van een rechtspersoon-ven noot.

Artikel 10. Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door de beherende vennoten. Zijn er twee of meer

beherende

vennoten dan kan ieder van hen afzonderlijk de vennootschap verbinden. De beherende

vennoten mogen hun machten delegeren aan volmachtdragers voor

verrichtingen die tot het dagelijks bestuur behoren.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaam verklaring of het

ontslag van een beherend vennoot.

De overblijvende beherende vennoten zullen de vennootschap verder besturen en kunnen,

indien

zij dit gepast achten, de

algemene vergadering samenroepen om een bijkomende beherende vennoot te

benoemen.lndien er geen beherende vennoten meer zijn, zal de algemene vergadering

samenkomen om één of meerdere beherende vennoten te benoemen, dit onverminderd

het recht van de stille vennoten om in afwachting van deze benoeming en overeenkomstig de

specifieke artikelen van de vennootschappenwet de voorzitter van de rechtbank van

koophandel

te verzoeken om tijdelijk een niet vennoot als bewindvoerder aan te stellen voor dringende

daden

van beheer.

Artikel 11. Bezoldiging

De beherende vennoten zijn onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering. De beherende vennoten verbinden zich ertoe slechts te handelen in naam en voor rekening van de vennootschap bij het stellen van daden die binnen de doelstelling van de vennootschap vallen als bepaald in artikel 3.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van LUIK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luth Q- vervolg tdod PDF t1.t

"

Artikel 12. Controle

Iedere stille vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Artikel 13. Vergadering van de vennoten

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de derde zaterdag van juni om 15 u.

Ten allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. Voor een wijziging van de essentiële bestanddelen

van

de statuten is steeds een unanieme beslissing van alle vennoten vereist. Tot deze essentiële

elementen rekent men o.a.: het doel van de vennootschap, de aard en de duur ervan, de beperkte overdraagbaarheid van de aandelen, alsook de clausule krachtens de welke de

statuten

onveranderbaar zijn. Voor een wijziging van de niet-essentiële bestanddelen volstaat een gewone meerderheid.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap. De oproeping geschiedt

door een beherend vennoot, bij

aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering. De beherende vennoten zijn

verplicht een vergadering samen te roepen indien de stille vennoten die tenminste één vierde van

de aandelen bezitten hierom

verzoeken.

Artikel 14. Bevoegdheden van de algemene vergadering

De algemene vergadering van de vennoten beslist over de goedkeuring van de jaarrekening, over de wijziging aan welke bepaling ook van de statuten van de vennootschap, over de ontbinding van de vennootschap en in het algemeen over alles wat volgens de statuten uitdrukkelijk buiten de bevoegdheid van de beherende vennoten valt, daaronder begrepen:

q de goedkeuring van de jaarrekening;

q de bestemming van de beschikbare winst;

q de vaststelling van het salaris van de beherende vennoten, het instellen van

een

vennootschapsvordering tegen hen en het verlenen van kwijting.

Artikel 15. Stemrecht

Elk aandeel heeft recht op één stem, en dus geen stem per hoofd.

in de vergadering worden besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Van

elke vergadering worden notulen opgemaakt.

Artikel 16. Boekjaar - inventaris - jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1/1 en eindigt op 31/12 van ieder jaar. Het

eerste boekjaar gaat in vanaf 114/2015 en zal afgesloten worden op 31112/2016 en zal dus een verlengd boekjaar van 21 maanden zijn.

Op het einde van ieder boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de beherende vennoten de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De vennootschap neemt in toepassing van art, 60 van het Wetboek Vennootschappen, alle verbintenissen die voor haar rekening voor de oprichting werden aangegaan en dit sedert 6

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- Lat C3 - vervolg Mod POF 11.1

maanden voor het neerleggen van het uittreksel op de bevoegde griffie.

Artikel 17. Winstverdeling - verliezen

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van

de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft, Over het saldo wordt beslist door de jaarvergadering.

Artikel 18. Ontbinding - vereffening

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de beherende vennoten die op het tijdstip van de

ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de specifieke artikelen van de vennootschappenwet.

Artikel 19. Keuze van woonplaats

Alle vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te

kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende zaken van de vennootschap.

Artikel 20. Geldigheid van de clausules

Indien een bepaling uit deze overeenkomst door d e wetgeving beperkt wordt dan is het beding van deze overeenkomst niet ongeldig maar wordt de' beperking die in de wetgeving voorzien is gehanteerd.

Indien een beding van deze overeenkomst ongeldig zou zijn of worden, dan worden de andere bedingen daar niet door aangetast.

Artikel 21. Kennisgevingen

Elke kennisgeving in verband met deze overeenkomst moet schriftelijk en per aangetekende

post

gebeuren of door ondertekening van de mededeling voor ontvangst,

Elke dergelijke kennisgeving wordt geacht bekend te zijn vijf dagen na postdatum.

Bij deze wordt aan ACCO Accountantskantoor BVBA met zetel te 2610 Wilrijk,

Prins Boudewijnlaan 177-179, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, ieder

afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzonder volmacht gegeven om

de

vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook

te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmeede bij één of meer

ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen,

documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig om de inschrijving, wijziging of doorhaling

van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het algemeen alles te doen wat nuttig of nodig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Artikel 22. Slotbepaling

Voor al wat niet in deze statuten is voorzien gelden de wettelijke bepalingen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

W

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tadt - vervolg ModPbr 11.1

Getekend,

Van Ranst Liesbeth

zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-Bijlagen-bithet-Bulgisrlf-Staatgbiffd-z-03/0412015-z-Annure-s -du Moniteur belg

e

" à

e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ALLOTTE

Adresse
WIEKEVORSTSESTEENWEG 36 BUS A 2270 HERENTHOUT

Code postal : 2270
Localité : HERENTHOUT
Commune : HERENTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande