ALL MARITIME SOLUTIONS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALL MARITIME SOLUTIONS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.037.859

Publication

31/05/2012
ÿþ~

mvbfi.l

~v

\)1«,; 8082 .~~

0 " P1 t!8

Nctaris Benoit Meert

21. Mei 2012 10:28

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel le Antwerpen, op

Griffie 21 MEI. 2012

il

il

it Ondernemtngsnr :

Benaming (valpit) : All Maritime Solutions

Il

t;

(va rkarij:

il

ii Rechtsvorm : coeperelieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

'i zetei . 3-1 arLi .. dr.. Qz Q+z12Jl.Q.o.o M6

;: 2630 Aartselaar

Onderwerp akte :CVBA: oprichting

l' Er blijkt list[ eert etste Nadeden voor Mintalie t3enoit Meert op 14 met 2012, neergelegd voor Teglsbeie , dat:

ii 1. De Neer VAeREWYCK Drtet ongehuwd, geboren te Sint-dikdaas op vier Juii:;

ii negenttenhondordeenenlachlig, wonend te 8100 Sint-Niklaas, Kardinaal Cardijnlaan 42. ..

ii 2. De Heer bE ROEP Pieter, ongehuwd, geboren te Scholen op elf december negentienhonderdeenentachtig,;

i; wonend te 2000 Antwerpen, Sint-Paufusstreat 47. .,

i 3. De Heer DOM Geert Anna Maria Rosa larraeus Andreas, geboren te Antwerpen op negentien november ;i negentienhonderdzesenzeventig, echtgenoot van mev(ouw DERANTER Griet [Caret, wonend te 2630it 4 Aartsetaar, Hendrik de Braekeleeriaan 46.

4. De Heer PIETERS Matthias Herman, ongehtiwd, geboren te Aalst op twaalf november;; U negentienhonderddriesntachiig, wonend te 9861) Oosterzete, Kwaadbeek 12.

i 5. De Heer VAEREWYCK Dram, echtgescheiden; geboren te Sint-Nikiaaa op negen februari;; rI negentienhonderdzevenenzeventig, wonend te 8870 Koksljde, Cesar Gezellastreat 4 bus 104, ti 2; een eceperalieve vennootschap met beperkte eanepralcelekttekt herhen apgertCht onder de benaming "ALL ;' MARITIME SO UTIOt iS'.

il 3_-De zetei van de vennootschap Is gevestigd te 26313 Aariseiaar, Hendrik de t~raekeleeriaan 46. Dolt li maatschappelijke zetel mag eiders overgebracht worden krachtens eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. i; De vennootschap mag in België of in het bultertlend administratieve zetels, bijhuizen, kantoren ot;:

;; agentschappen oprichten door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. ii

ii 4.- De vennootschap heeft lot doel, zowel In België oio In het buitdnland, hefzij rechtstreeks, heizij als;:

il tussenpersoon, alle activitelteh ais holding, pairimoniurevennootschap, beheermaatscheppij, mansei, i; gementvenhootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar. expert, commissionair, financier, adviseur ap;i

ii maritieme aspecten en aile andere domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in;; I! overeenstemming Met do wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleg ;i

gingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de Wet van vier december negentienhonderd negentig mi! :, latere rrilvoeringsbesluiien aan een Wettelijke erkenning> en inschrijvingsregime ondeiworpen zijn en ter s; uitsluiting van elle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende linsnolëla instellingen en andere;. 11 tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen.

ij Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, ent: "

betreffen onder meer: ,f

:, 1.Alfe verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer,ii

uitbreiding, verfraabng en transformatie van sen eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

;i - onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen. laten opschikken, laten uitrusten, if

ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten,;:

P. urbaniseren, vervreemden en Mien met het oog op beheer,wederbeteggteg en opbrengst; li

il - beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerender;

waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter; it

2.Advies, bijstand en knowhow verlenen iri de maritieme sector en alle domeinen waarin zij competent Is,;:, il,zoels Marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, beddjfs- enit

financieel beheer, en al wal daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. li '

2,bis Het ontwerpen, onderzoeken en ontwikkelen van producten en het nemen van patenten op producten. i 6.Het nefien van partidpatles ander eender welke vorm, tri alle bestaande of nog op ta richtart vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alto managementbijstand, het waarnemen van;;

Op de laatste hla, van bulk vermeiden : Recto : t faam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hete] van de perso(o)n(oa)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien von darden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en hendlekening

------

IInn~IIII~IIII~III~~I~INI

" isoveasa"

0 8 4 6 , 0 3 7 " 8 5 9

Voorbehouden aan he Belgisch Staatsblad

1

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het' adviseren en / of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

4.Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

5.Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels horeca uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

6.Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart 1976 tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van 6 september 1993; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en / of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van aile onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

7.De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand, met uitzondering van deze activiiteiiten die overeenkomstig de wet zijn voorbehouden aan vergunninghoudende reisbureaus.

8,Trading in de meest ruime zin.

De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens aile waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren,

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Deze doelstellingen kunnen nagestreefd worden in België en in het buitenland..

5.-Het kapitaal is vastgesteld op vijfentwintigduizend euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen van gelijke waarde maar zonder aanduiding van nominale waarde.

6.-De aandelen werden in speciën onderschreven als volgt:

-1, Door de Heer VAEREWYCK Dries, voornoemd, voor vijfduizend euro waarvoor hem twintig aandelen worden toegekend.

2. Door de Heer DE ROEY Dieter, voornoemd, voor vijfduizend euro waarvoor hem twintig aandelen worden toegekend.

3. Door de Heer DOM Geert, voornoemd, voor vijfduizend euro waarvoor hem twintig aandelen worden toegekend.

4. Door de heer PIETERS Matthias, voornoemd, voor vijfduizend euro waarvoor hem twintig aandelen worden toegekend.

5. Door de Heer VAEREWYCK Bram, voornoemd, voor vijfduizend euro waarvoor hem twintig aandelen worden toegekend.

ieder aandeel werd volledig volstort. De inbreng van vijfentwintigduizend euro werd gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE33 7310 2463 5446 bij de naamloze vennootschap KBC Bank

7.-De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag der neerlegging der oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, op welke dag de bedrijvigheid van de vennootschap zal aanvangen. 8.-De vennootschap wordt bestuurd door een college van zaakvoerders, vennoten, door de algemene vergadering benoemd, en wordt tot niet-statutair zaakvoerder benoemd voor een periode van 5 jaar.

1. Door de Heer VAEREWYCK Dries, voornoemd.

2. Door de Heer DE ROEY Dieter, voornoemd.

3. Door de Heer DOM Geert, voornoemd.

4. Door de heer PIETERS Matthias, voornoemd,

5. Door de Heer VAEREWYCK Bram, voornoemd,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e mod 11.1



Voor-

behouden aai het. Belgisch

Staatsblad

Het college van zaakvoerders is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de' vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Het college van zaakvoerders mag het dagelijkse bestuur of deelgebieden daarvan, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap overdragen aan één of meer van zijn leden of aan derden. Zij zal deze overdracht mededelen aan de algemene vergadering. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht en onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Twee zaakvoerders, gezamenlijk optredend, kunnen de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte vertegenwoordigen.

9-Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de stichtingsdatum tot éénendertig december tweeduizend en dertien.

10.-De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroeping op derde donderdag van de maand juni om 18 uur en voor de eerste maal in het jaar 2014. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten, de noodzakelijke afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, is de nettowinst van de vennootschap en zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering welke kan beslissen een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividenden uit te keren aan de vennoten. De zaakvoerder is bevoegd het tijdstip te bepalen waarop de dividenden betaald worden.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Bijzondere volmacht.

Bijzondere volmacht, met macht om in de plaats te stellen en met macht om afzonderlijk te handelen, wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bonne" met maatschappelijke zetel te 8200 Sint Andries, Lange Vesting 77, RPR Brussel ondernemingsnummer 898.214.852 en al haar vertegenwoordigers, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Benoît MEERT

Samen neergelegd :

afschrift akte



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALL MARITIME SOLUTIONS

Adresse
HENDRIK DE BRAECKELEERLAAN 46 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande